Çevrenizde insanları hayatan bezdirmeyin temizlik önemli
Banyo yapmayıp anca parfüm sıkan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çevrenizde insanları hayatan bezdirmeyin temizlik önemli
Bir çoğunuz böylesiniz Banyo yapmayı unutmuşlar. Kızda erkeği de aynı mecburiyetten sarılıyorsun yemin ederim tadı var.
Hiç mi kendilerine saygıları yok bu büyük bi sorun. Bakımlı gözüküyor işte giyimi harika ama Herif/Kadın banyo yapmıyor kokudan ne yapıcağınızı şaşırıyorsunuz.

Depresyonda değillerse normal değil hakikaten bir yere yetişmen gerek çok çok mecbur kalınca o zaman birkaç günlüğüne idare edersin bir yere kadar kötü koku bastırılsa da yıkanmanın yerini tutmaz. Düzenli yıkanan birisi olarak söylüyorum İnanılmaz bir rahatlatması var.
Eğer arkadaşın veya yaşı senden çok büyük olmayan akrabansa pis koktuğunu söyle. Onlarla aran bozulur diye yüzlerine söylemeyip buradan mi yazıyorsun? Aşırı rahatsız edenlere söylemişligim var.
Arabayı sanayiye verdiğim zaman, Minibüs’e binmiştim. Parfümün, Roll-On’ın icadından, suyun varlığından haberi olmayan insanların aramızda olduğunu o gün öğrendim.
O tür insanlar büyük bi tehdit sağlığımız için çünkü hem kötü kokusundan hemde parfüm kokusu birbirine karışınca iğrenç bisey çıkıyor
Cevap
22Cevap
bir şey düşünmüyorum. bakımsızlar sadece. daha dikkatli olmalılar.. dünyada sadece kendilerinin yaşamadığının farkına varmalılar.. ve temiz olmalılar banyo yapmak çok da zor bir şey değil.. 10 dakika sürer.
bu arada fotoğraf ben :D sdfsd
Birgün bı abimle beraber çalışıyorduk. Adam ister istemez terledi ve koku yayıldı tam sağımda kolumu yukarı kaldırmış bir parça takarken yüzüm çürüdü aq dedim oda napayım olum terledik dedi dedim aga roll on kullansana neymiş vs derken aldım geldim o gün bu gündür kokmaz bazi onsanlar ne kadar yıkanırsa yikansin ten ve ter kokusu olur. Kokmanin temizlikle alakası olduğunu sanmıyorum. Ayrıca banyo konusunda da katılıyorum 1 veya 2 gün yikanmayim ( kokan biri değilim) rahatsız hissediyorum
Aynen ya , sadece roll on kullansa halolacak ama parfüm sıkıyorlar
Deodorant daha soft bir koku veriyor bende roll on u parfüme tercih ederim
Bence de deodorant en iyisi, böyle parfüm ağır geliyo. Hele böyle ağır erkek parfümü çok kötü geliyo
insanlar çok garip duş almazlar ama parfüm sıkarlar dişlerini fırçalamazlar ama süslenip dışarı çıkarlar ya neler biliyorum ya iç çamaşırını günlerce kokarca gibi değiştirmeyen günlerce duş almayan wcden çıkınca ellerini sabunlamayan giydiği çorabı günlerce giymeleri vs
gerçekten de bizim ülkede kişisel temizlik alışkanlığı kesinlikle yok , öğretilmiyor mu içlerinden mi gelmiyor ben anlamıyorum, temizlik imandan gelir arkadaşlar
Öyle insanlar çevremde pek yok ya. Sadece gün içerisinde parfüm bile sıkmayan kişiler görüyorum. Halbuki sabah 10 dk erken uyanıp duş alabilirler. Bir de duş, banyo keyifli bir şey nasıl almıyorlar anlamadım.
Bakımsızlardır ben 2 günde 1 girerim ya ama parfumle banyonun ne alakası var banyo yapınca temi kokarsın parfum sıkarasan parfum sıktıgın belli oluryani digerinde guzel kokarsın digerinde hic birsey kokmazsjn
Suya para harcamak istemiyorlardir suyu sevmiyorlardir
Başlatmasınlar sevmemesine bu konuda sendede şüpheleniyorum
Evet ben de suyu sevmem
Her sabah duş alıp da giderim işe asla duşsuz çıkamam. Bi kere elektrikler kesilmişti haliyle su soğuk akıyordu ona rağmen duş aldım da çıktım. Parfüm sıksa ne işe yarar, iğrenç
Parfüm deodorant rolon gibi güzel kokmamızı sağlayan ürünler temiz cilde ve kıyafetlere sıkılır. Aksi halde inanılmaz ve yoğun bir kötü koku salarsınız etrafınıza
Sarılma bebek kimseye sarılma. Özel günlerde bile biri gelip sarılmazsa kimseye gidip sarılmam. Ki sarılmadan da geliyo koku kalabalık ortamlarda. Yanından geçse alıyorsun kokusunu 🤦♀️
Her sabah duş alırım güzel kokmak benim için çok önemlidir o insanlar nasıl duruyor öyle bilmiyorum farkında değiller herhalde
Kimseye sarılıp öpmediğim yaklaşmadığım toplu taşıma kullanmadığım için böyle olup olmadıklarını bilmiyorum açıkçası
Duş almamak zaten kendi vücuduna saygısızlıktır zamanı gelince o da sana saygı göstermez
ya da banyo olup lif sürmeyen😒suyun altına girip çıkmakla yıkanmış olmuyorlar🙄
Sanırım daha kötü koktuklarının farkında değiller
Sabah duş aldım. Banyo yapmadan duramıyorum. Parfum sikmam icin temiz olmam gerekiyor
Parfüm yerine bir de deodorant şisesini üstlerine boşaltıyorlar ya midem kalkıyor resmen
Değişik bir koku ya hem parfüm kokusu hem pis koku anlatılmaz
Tadı mı var? Hahahahaha sesli güldüm çok teşekkürler ya
parfüm az kullanırım. Duş şart.
Beni şaşırtıyorsun xrgfgvf
ağız burun dalasım geliyo kötü kokunun salınımı hakkında kitap yazmalı bence
Bir de ağır şekerli parfümler her iki taraf içinde berbat bi koku😶
Kadınların pussy var çok kokmak
Ne alaka Yüce Tanrı şu erkeklere beyin ver mk
Banyo yapmayan ama parfüm sıkan kategorisinde…parfüm tanrısı gelse de hepsini parfümlese.
Gerçekten çok rahatsız edici hele o erkek parfümü burnumun direği kırılıyor.
Parfümlerinde boğuluyorlar
Banyo olmadan olmaz
Mal olduklarını düşünüyorum
Daha kötü kokuyoylay
Sadece midemi bulandırıyorlar lo
Islak sopa ile dövesim geliyor
Pisler duş almaya üşeniyorlar
Direk Fransızmısın sen diyorum
Alış çok komiksiniz
niye kız
Parfüm kullanmıyorum onun yerine banyo yapıyorum
Mide bulandırıcı 🤢