Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinBen de buradaki gibi banyoyu foşur foşur yıkayınca anca içime siniyor, siz de böyle misiniz yoksa silseniz yetiyor mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinBen de buradaki gibi banyoyu foşur foşur yıkayınca anca içime siniyor, siz de böyle misiniz yoksa silseniz yetiyor mu?
Bazen silerim bazen de resimdekine benzer şekilde yıkarım bol köpüklü ama böyle yıkamanın durulaması, banyonun havalandırması derken baya beklemek gerekiyor, o yüzden silmek daha pratik.
Evet, bana terapi gibi geliyor. Şöyle etrafı mis gibi kokmalı. Keşke insanların içini dışını. da böyle foşur foşur yıkasak da İçlerindeki kötülüklerden kurtulsak:)
Cevap
2Cevap
Banyoyu böyle baştan aşağı yıkamak çok zevkli, yapması biraz yorucu ama banyoyu köpük içinde görmek bile iyi temizlediğimi hissettiriyor, ayda yılda bir de olsa böyle genel yıkama tarzında temizliyorum ben de.
Her zaman olmasa da ayda yılda bir banyoyu böyle baştan aşağı yıkarım, yapması çok zevkli, temizliği de hızlı oluyor ama kuruması için bekliyorsun mecbur :)
Banyoyu silmek daha kolayıma geliyor, böyle yıkayınca kurulaması, fazla suyu çekmesi büyük dert.
Görsel içimi açtı ben daha ne diyim :)
Bi derece var artık çamaşır suyu içine işler bayılmak üzere olursun o raddeye kadar durmak yok. Silmekte neymiş
Bak naatinca canim fosur foşur yikam cekti hayal ettim🤣🤣🤣
Bir kere denedim, ahşaplar kabardı, deterjandan ölüyordum daha bu derece yıkamam.
bende senin gibiyim hem yikamak hoşuma gidiyor silmek daha zor
olması gereken bu değil mi 😅?
Banyoyu böyle yıkamak çok hoşuma gidiyor ya
evet banyo temizliği önemli
Kesinlikle mutfak ve banyo hasas clzgi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?