İğrenç bir kültür. Benzer şey tüm müslüman ülkelerde var. Bu bence hiç hoş değil. Zor kullanarak duş mu aldırtılır. Bir nesli banyodan soğuttunuz. Müslüman ülkelerde bir kaç şeyin yasaklanması lazım. Birincisi erkek sünneti, ikincisi zor kullanarak banyo yaptırma kültürü. Erkek çocukları hep bunlardan zararlar görüyor.
Ben yıkanmadım hîç ama yıkadım leğende 11 yaşındayım sacide 8 güler 7 kız ķardeşleerim komşumun evine gittık 13 yaşında oğlu var semih almayın îçeri diye bağarıyor bir girdik çoçuk mavi leğende çırılçıplak niye aldınız diyor içeri çırılçıplağım. Dedîm semih çırılçıplak sacide ve gülere abinin pipisi ne dokunun dedim ikisi de dokundu. Sonra semih anne babası şehir dışına çıktılar semihi bize bıraktılar. Banyo zamanı geldi o salonun ortasında kurduğumuz mavi leğende yıkıyacaz. Ve mahallenin tüm kızlarını eve davet ettik bir kısmı geldi 2 yaşından 10 kadar yaşına kızlar var salonda. Güler ve sacide semihi soymaya başladı ve beyaz küloduna kadar soydu sonra güler ayşenur abla külotu çıkaram dedi 4 yaşında kız ben çıkarmak istiyorum dedi. 4 yaşındaki kız ile güler külotunu çıkardı semihin. Çoçuk o kızın içinde çırılçıplak kızlar gülüyor. Karşımızda çırılçıplak diye. Leğene soktuk semihi yıkadık tüm kızlar oradaki gelip tek tek yıkadı. Semihin üzerinde vücudumuzu tanıyalım yaptık. Çoçuğun kafası gözü sonra poposu, göbek çukuru ve pisisini kızlara gösterdim. Bu dokunduğum şey pipi burası torba olan kısım taşaklar orta bölüm pipi hortum kısmı pipi ortası bu yuvarlak oval delikli yer pipi ucu ve oradan iş yorlar oradań çiş çıkıyor ve sünnet oluyorlar. Oradaki tüm kızlar vucudumuz yaptı. Çoçugun pipisini defalarca tuttu kızlar. Çoçugun her yerini elledik.
2 yaşında kızdan 10 yaşında kıza kadar herkız semihi gördü yıkadı. Semih üzerine kaynar su döküp bağırtımı tası ve sabunu vuruyordum kafasına. Sonra çoçuğu bu büyük metal leğende kapı önünde yıkadık. Sokaktan geçen herkez gördü. mahalledeki tüm küçük kızlar 12 yaşında tüm kızlar leğende çırılçıplak yıkanırken izledi semihi. Sonra leğende yıkanırken güler ve sacide fotoğraflarını çekti semihim. Fotoğrafı basıp coğaltıp oradaki tüm kızlara verdik. Bizde kendi albümünüze koyduk ve fotoğrafını büyüyüp odamıza astık. Ondan sonta bir çok defa semihi ben yıkadım leğende. Her pazar ķardeşlerimle.
niye böyle birşey yaptın? mahremiyet denilen birşey var ayıp böyle şeyler aynısını bir erkek yapsaydı şu an müebbet hapis yemişti ucuz kurtulmuşsun böyle aşağılamalar yapma bidaha lütfen
@34KeremAlp o yıkanan çoçuk bendim çok utandım tabi. Kızların mahremiyet hakkı varmış. Babası bir kıza bebekte olsa banyo yaptıramazmış. Ama erkek olunca kızlar sen banyo yaparken içeri girebiliyor. Hatta seni yıkayabiliyor.
Ben yıkanmadım ama komşunun oğlunu yıkadık semih 13 soyduk her kez bir şey çıkardı sonra sonra külotunu sıla çıkardı. Gülerek abinin külotunu çıkaram mı dedi ve çıkar diyince çıkardı sacide ve güler. 11 yaşında dım yanımda kız kardeşlerimim sacide yaş 9 ve güler yäş 7 vardı kuzemim sıla yaş4 vardı çoçuğu kapının önünde yıkadık bakır metel leğende. Tüm mahallenin küçük kızları ordaydı. Çırılçıplak diye tüm kızlar güldu ve yıkadı.
Bu fotoğrafları ben çektim aile albümüne koydum ve kuzenine ve diğer kızlara verdim çoğaltıp. Eve gelen kızlara gösteriyor dum. Şimdi kızlarıma gösteriyoruum
Tabi ozamanlar doğalgaz yoktu Sobanın yanına koyardı annem leğeni Gügümde kaynardı su Bazen suyu sıcaklığı fazla olup canım yanıp kaçsamda... Leğende banyo yapmanın keyfi başkaymış Büyüyünce anladım
Ben leğendeki tahta sandalyede yıkanırdım. Gözüm yanınca bahçede bağıra bağıra 1 tur atardım.😂Annem suyu hep kova eriyene kadar ısıtırdı. Küçükken tek hayalim ılık suda yıkanmaktı.😄 Allaha şükür şimdi duş kabinleri var. Leğenin içindeki tahta sandalyeler yok😁😁😁🤗🤗😊😊😊
En İyi Cevaplar