Güzellik & Bakım Köpük banyosu yapar mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Köpük banyosu yapar mısınız?#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 🫧🧼🧴🧽 Güncellemeler+1 yıl Güncellenen Köpük banyosu yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. En sevdigm ya cocukluguma geri dönüyorm 1 0 Yorumla
Bez_BheBek Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Köpük banyosu hiç yapmadım. Ama rahatlatıcı olsa gerek. 1 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Küvetim yok🥲 küvetli ev yakalarsam yaparım 😄 2 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Yapmadım hiç ama her gün bol köpüklü liflenirim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Duş kabini öyle musait değil ama kaynar suda haşlanmayı seviyorum 1 1 Yorumla sevki7020 +1 yıl İlla yapacak bi yer bulursun Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Daha hiç denemedim, bu zamana kadar yapmadığıma pişman olur muyum? Deneyen söylesin 1 0 Yorumla
KaraTutku Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl küvette bir dişide varsa yaparım, onu kucagıma oturtup 0 0 Yorumla
Maestro81 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yapmam yaptırırım yakalarsam banyoda köpürtürüm 😉 1 0 Yorumla
KaradenizBeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hayır hamamda kese attırırım daha keyifli :D 1 0 Yorumla
s1radan_b1ri Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Yok. 1 17 Yorumla s1radan_b1ri +1 yıl Aynı soru yine güncel de sana görüş yapmaya çekiniyorum artık📿😁 Yorumla Edameda06 +1 yıl Neden o? Adam mı yiyoruz Yorumla s1radan_b1ri +1 yıl Güncel soru sevmiyorum, yenilikler lazım📿 Yorumla Edameda06 +1 yıl Güncellemeye ne yazıyım napim, yeni şeyler üretmeyi planlıyorum zaten Yorumla s1radan_b1ri +1 yıl Tamam beklemedeyim o zaman📿😁 saygılar🌹 Yorumla Edameda06 +1 yıl 💁♀️🙋🏼♀️ Yorumla s1radan_b1ri +1 yıl Benim emojim niye kız oldu😤 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Blmem Yorumla s1radan_b1ri +1 yıl Eline düştüm, çok rica ederim sil onu😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ya abartma of Yorumla s1radan_b1ri +1 yıl Yok racona ters valla çok ciddiyim silersen sevinirim Yorumla Edameda06 +1 yıl Tesbih falan salladığına göre ağır bir vaka Yorumla Edameda06 +1 yıl Peki siliyorum Yorumla s1radan_b1ri +1 yıl Güzel olduğun kadar anlayışlı birisin, teşekkürler😁 tesbih eşittir ben demek severiz📿 Yorumla Edameda06 +1 yıl Oke sildim Yorumla s1radan_b1ri +1 yıl Tamam tekrar teşekkürler, iyi akşamlar güzel hanımefendi📿😁 Yorumla Edameda06 +1 yıl İyi akşamlar racon bey Yorumla
Cankuş1223 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet 1 6 Yorumla sevki7020 +1 yıl Hiç yaptınızmı Yorumla Cankuş1223 +1 yıl Neyi Yorumla sevki7020 +1 yıl Köpük banyosu Yorumla Cankuş1223 +1 yıl Yani yaptim Yorumla sevki7020 +1 yıl Güzel bişi mi Yorumla Cankuş1223 +1 yıl Yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
En sevdigm ya cocukluguma geri dönüyorm
Köpük banyosu hiç yapmadım. Ama rahatlatıcı olsa gerek.
Küvetim yok🥲 küvetli ev yakalarsam yaparım 😄
Yapmadım hiç ama her gün bol köpüklü liflenirim.
Duş kabini öyle musait değil ama kaynar suda haşlanmayı seviyorum
İlla yapacak bi yer bulursun
Daha hiç denemedim, bu zamana kadar yapmadığıma pişman olur muyum? Deneyen söylesin
küvette bir dişide varsa yaparım, onu kucagıma oturtup
Yapmam yaptırırım yakalarsam banyoda köpürtürüm 😉
Küvetim varken yapardım
Küvet yok ki yapıyım 🙁
Jakuzim olsa yaparım elbete
Süt banyosu yaparım.
Küvet bulunca yapıcam 😂
Bazen otelde denk gelir
bir küvetim olsa şahane olurdu
Hayır yapmam evlenince belki 😂😊
Eski tadı vermiyor ama severim
hayır hamamda kese attırırım daha keyifli :D
Sevmiyorum ben doğrusu..
Yok.
Aynı soru yine güncel de sana görüş yapmaya çekiniyorum artık📿😁
Neden o? Adam mı yiyoruz
Güncel soru sevmiyorum, yenilikler lazım📿
Güncellemeye ne yazıyım napim, yeni şeyler üretmeyi planlıyorum zaten
Tamam beklemedeyim o zaman📿😁 saygılar🌹
💁♀️🙋🏼♀️
Benim emojim niye kız oldu😤
🤣 🤣 🤣 Blmem
Eline düştüm, çok rica ederim sil onu😄
Ya abartma of
Yok racona ters valla çok ciddiyim silersen sevinirim
Tesbih falan salladığına göre ağır bir vaka
Peki siliyorum
Güzel olduğun kadar anlayışlı birisin, teşekkürler😁 tesbih eşittir ben demek severiz📿
Oke sildim
Tamam tekrar teşekkürler, iyi akşamlar güzel hanımefendi📿😁
İyi akşamlar racon bey
Yok bizim jakuzimiz yok xD
Tek başına zevk vermiyor.
Çok rahatlatıcıdır
yapmışlığım var
ooo severim
Hemde bademli
Severim
Bazen
yapmam