Günlük hayatta çok makyaj yapan biri değilim. Ama cilt bakımı ve beden bakımım tamdır. Sizce eşim benden makyaj yapmamı bekliyor mudur? Bunu hiç dile getirmedi.

Günlük hayatta çok makyaj yapan biri değilim. Ama cilt bakımı ve beden bakımım tamdır. Sizce eşim benden makyaj yapmamı bekliyor mudur? Bunu hiç dile getirmedi.

Bakımla makyajı aynı kefeye koymak yanlış olur. Makyajsız olmak bakımsız olmak demek değildir. Eğer severek evlendiyseniz kocan seni her halinle seviyor demektir. Ama istersen bir ara makyaj yapıp tepkisini ölç. Daha ilgili davranıyorsa bekliyodur.
Bence alakası yok. Bakım yapmak ile makyaj yapmak çok ayrı şeyler. Makyaj yapmak bakımlı olmak değildir öncelikle onu belirtmek istiyorum. Herkes makyajla güzel olur bence. Ama asıl önemli olan şey makyajsız bir şekilde güzel olmak. Bakım yapmak bence makyaj yapmaktan çok daha önemli diye düşünüyorum ben. Bakım daha iyi.
Cevap
9Cevap
Hayır değildir neden olsun ki.
Benim için manikür pedikür ve tüysüzlük hijyen kafi
Makyaj bir maskedir. İsteyen yapar o başka. Takar o maskeyi. Eve gelince silinci makyajı bir hafifler.
Şunu bir anlayın makyajsız kadın bakımsız kadın demek değildir makyaj bir tercihtir
Bakımla makyaj farklı şeyler
Sadelik doğallığı pençilleştiri bence
Bakımsız değilsin. İyisin
bakımla makyajın alakası yok
evet
osuruklu kadındır
Yok bence.
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?