Bence değil gayet normal bir el. Benimde ellerim biraz şişman ne yapayım elimde değil sonuçta kendime yeni bir el alıp takacak değilim ya sırf o beğensin etsin diye. Beni beğenen her şekilde beğensin yani tırnaklarıma ellerime takan biri ise üzgünüm ama elimden bir şey gelmez. Allah öyle yaratmış ne yapabilirim bunun için.
Söylediği dolma çeşidi hangisi acaba belki de iyi bir şey söylemek istemiş olabilir. Bildiğim dolma çeşitleri sayacak olursam. Enginar dolması, Soğan dolması, Yeşil biber dolması, Şalgam dolması, Etli kavata dolması, Kırmızı ve yeşil domates dolması, Pırasa dolması, Patlıcan dolması, Sakız kabağı dolması, Asma kabağı dolması, Hıyar dolması, Acur dolması, Asma yaprağı dolması, At kestanesi yaprağı dolması, Pazı yaprağı dolması gibi gibi uzayıp gidebilir.
Sevgilinin elleri bu şekilde bilgisayar başında çalışan birinin eli gibi bakımlı ise ve sevgiline göre kilolu biriysen dolma gibi demiş olabilir ama öyle bile olsa çok büyük kabalık yapmış.
@soran ne yaptın öyle yaaa erkek eli o motorcu arkadaşlar öyle görürlerse dışlarlar beni. Ojeden nefret ediyorum zaten birde öyle bir şey olursa 😏😒😏😒 düşüncesi bile kötü
@Ahdefefa Evet haklısın kendimizde olmayanı isteriz ama aklımız başımıza gelince denklik ararız. Eski evlilikler denklik yüzünden kolay kolay bitmez. Bu konular çok su götürür.
Benim elim bayagi yıl spor yaptığım için kaslı. Birgun biri bana dedi ellerinde maasallah kürek ben kolunu bi tuttum yemin ederim sadece tuttum 1 hafta mor gezdi 🤣🤣🤣🤣 defolsun kopek
Sevgilin nasıl erkek. Sevdiğin kız vursa ne olacak. Erkek dedigin taş gibi olur. Kadın gibi olur mu. Ay canım acıdı. la get. Hiç mi canın veren Yok. Kendi eli karı gibi.
Kardeşim ellerin senin işini görüyor bırakın insanların ne düşündüğünü ve söylediğini eli ve parmakları olmayan insanlar var dolma olsa nolur yaprak sarma olsa nolur. ( canım dolma ve sarma çekti🥹)