Yaşıtlarının 4. çocuğu planlaması senin geri kaldığını göstermiyor. Bakımlı bir kadın ve bakımlı bir erkek yan yana gelirse çocukların istediğin kadar olur. Cilt sorunları yaşıyorsan önce sıkmamayı öğrenmelisin. Psikolojik destek alman bu konuda iyi olacaktır ve ayrıca iyi bir cilt uzmanı bulmanı tavsiye ederim. Tıp çok ileri, cildini bebek gibi yaparlar ama şu anki doktorlarını değiştirmelisin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnsanların kendilerine kusur olarak gördükleri şeyler bazen onlardaki en çekici şey olabiliyor. Mesela diş teli, bir çok kadının utandığı bir şey gibi duruyor. Ben baktığımda, piercing, kolye, küpe gibi bir aksesuar olarak algılıyorum. Ve ilginç şekilde, bana bir kadını en çekici gösteren şey nedir? diye sorsalar diş teli derim.
Yani diyeceğim şu, o fondöten sürüp kapatmaya çalıştığın şey, sivilcelerin aslında senin tüm güzelliğin.20 Yorumla
+1 yılRelax ve pozitif olmayı dene. Bende 35 oldum bekarım halen yalnız değilsin bak 😀. Biraz olsun anın tadını çıkarmaya çalışalım bence. Sivilcelerin içinde çok üzgünüm. Bende de vardı zamanında bii uzmana gitmende fayda olur. Cildinizi temiz tut. Fonu kullanma... İnşallah her şey istediğin gibi olur en kısa zamanda.
00 Yorumla
+1 yılLafa "kendine saygısı olan bakım yapar diyenlere aşırı gıcık oluyorum". Ya siz ne yaşıyorsunuz 🖕🏽. Bende ayni sorunları yaşıyorum seni anlıyorum sabah aksam yıkayıp nemlendir ve güneş kremi. Diğerleri lükse girebilir. Salisilik asit ve retinol bilinçli şekilde kullanırsan ise yarayabilir. 🥰
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
23 yaşındayım, yaşıtlarım gezip tozarken (sevgilileriyle) 2. üniyi bitirirken ben ise özel sebeplerden dolayı bişey yapamıyorum ve benimde sivilcelerim var...🙃 Sen kendi modunu kendin düşürüyorsun bırak diğerlerini sana ne onlardan? Evlenmek için hiç bir zaman geç değildir yeter ki hakeden birini bulmak.❤️ Sivilcelerine gelince onlar stresten olabilir az bi sakin ol insanları düşünme spor yap iyi beslen hayatını pozitif geçir, illa cilt bakımına o kadar para harcamaya gerek yok.😌 Mesela ben hayatımda bi kere cilt bakımına gittim o da pek işe yaramadı (ne kadar profesyonel olsa bile) eskiden silvilcelerim yağ bezelerim çok fazlaydı alnım nokta noktaydı mesela bende çok çekinirdim kendimden nefret ederdim (o zaman çok stresliydim) ama artık sakinleştim ve çok az bazen çıkıyor. Sen başka kızlarda öyle bişey yok sanıyorsun ama yanılıyorsun, emin ol. 😃
*o kadar çok fondöten kapatıcı sürme, yüzün nefes alması gerekiyor 🌷
*bakım için Garnier skin naturals 3ü 1 arada kullanabilirsin, benim favorim ✨
10 Yorumla
+1 yılBazen kusurları kabullenmek gerekir çünkü senin kusur dediğin şeyler özgüvenini sarsabilir bu da seni olumsuz etkiler mesela benim de en rahatsız olduğum şey yüzümde vücudumda damalarımın çok gözükmesiydi ama artık saldım çünkü tenim ince ve ben buna bir çözüm bulamam bu şekilde kabullenip kendini daha fazla sevip özgüven kazanmalısın ayrıca düzeltilebilir şeyler var elbette mesela sivilcelerin için cildiyeden randevu alabilirsin doktorla ilerlersen sorun kalmaz
30 Yorumlaboş ver herkes evlenecek diye bir kaide yok özeniyorsun anlıyorumda evlilik başkaları evleniyor çok özendim hadi bende birini bulayımda evleneyim diye olacak iş değil. Doğru zaman doğru insan doğru yer kuramına inanırım. Nasipten öte yol yok. Kendi yolunda gerektiğinde beklemeyi sabretmeyi azmetmeyi bilmeden bu hayatta başarılı olamazsın.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 771 cevap paylaştı.
u +1 yılBakım yapmak güzel. Zaten kendine saygıı olan bir birey bakım yapacaktır. Ancak maliyetli buluyorsanız el yapımı bitkisel maskelerden faydalanmanızı öneririm. Bunun dışında çoluk çocuğa karışan her çift mutlu demek değildir. Bazı şeyleri günümüzde gövde gösterisinden ibaret. Geç olması daha yerinde evliliğin kişiliğin oturunca ne isteyip istemediğine karar vermek kolaylaşıyor. Ve yanlış seçimlerden sıyrılmış oluyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılYediğin içtiğin dokunuyor kısacası karaciğer ve bağırakni temizliği yapman lazım süt , gluten, şeker kadınlarda çok sivilce yapar genelde.. sık sık yediğn seyleri kesip neyin sivilce yapmadıgını bulman lazım.. spor yürüyüş yeterli uzun yol ama ve bol su cildini daha iyi hale getirecektir.. ve ben 40 yasına girdim ama telaş yapmıyorum sizin gibi herkes kendi dünyasında yaşar başkalarıyla kıyaslamak yanlıştır.. bu arada sarısın yeşil gözlülere bayılırım 😋
00 Yorumla
+1 yılCildiyeye gidin; bir tane ilaç var ( adını unuttum ) onu veriyorlar ve 1 ay süreyle test yaptırıyorsun ( ağır bir ilaç ) eğer testte herhangi bir sorun olmazsa, devam ediyorsunuz ve çok ciddi şekilde pürüzsüz oluyor cildiniz. Kronik bir rahatsızlığınız yoksa, kullanmanızı öneririm. İlacı kullanırken biraz dudak kuruluğu vs. yapıyor ama sonucu mükemmel.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFondötenle gözeneklerinin içini dolduruyosun bu kısır döngü bitmez ki hiç. Doğal tedaviler var kil gibi. YouTube da güzellik videoları, maskeleri var onları uygula bu kadar zor bişey değil takıntı yapmışsın. Evli yaşıtlarının da cildi pürüzsüz değil ki kimin cildi kusursuz? Yani evlilik de matah bişey değil. Kendinle barış sonra birileriyle tanışırsın.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@twmia lafın gelişi söyledim zaten ama illa ki vardır tedavisi. Yalnız hiç denemediğini hissediyorum niyese 😅
Cevap sahibi+1 yılDediğin gibi tedavisine bakmak lazım. Karaciğer kaynaklı oluyor genelde cilt sorunları. Beslenmeyle de ilgili.
- +1 yıl
Benim sivilceler polisikistik over yüzündendi. Doğum kontrol hapı vermişti doktor temizlendi yüzüm. O hapı hep kullanıyorum yoksa adet düzene girmiyor
+1 yılSaçmalama evlilik sadece fiziksel görüntü ile gerçekleşmiyor. Kendi psikolojini bozarak kendini kapatma bence. Her topalın bir kör alıcısı vardır derler biraz sığ bir yaklaşım olabilir ama bu durumu daha farklı ifade edemedim kusura bakma.
30 Yorumla
+1 yılHayatta her başa bir dert, başka bir imtihan düşüyor... Ama herkesin bir bir derdi var. b Sıkma canını senin payına da bu düşmüş ya ayakların olmasaydı, ya yürüyemeseydin ya başkasına muhtaç olsaydın... Bir de buradan bak
11 Yorumla- +1 yıl
Bebeğim bir aylık 60 bin lira harcama aylık ne kazanıyorsunuz bu kadar harcıyorsun cilt için
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün fondöten sürdüğün için bu durumdasın. Önce bunu tamamen bırak hiçbir ürün tedavi bunu kullanmaya devam ettiğin sürece işe yaramaz çünkü cildin nefes almıyor. Dr bile gitsen bu şekilde devam ettiğin sürece zor...
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
güzellik sektörünün içindeyim? ona dayanarak konuşuyorum düzenli cilt bakımı ve o makyajın temizliğini yaptığında o makyaj cildine zarar vermez cidden fondötensiz kötü hissediyorsa kullanmasında bir sakınca yok alerjisi vs olsa yazardı zaten buraya dandik markalardan içeriği belirsiz fondötenler kullanmıyorsa sıkıntı yok abarttığın kadar
+1 yılHastalıklarla hastane köşelerinde de sürünebilirdin. Bence başkaları ile kıyaslama herkesin yolu farklı. Zaten başkaları tarafından sürekli ayrıştırılan bir dünyadayız bide sen kendini sevmez ve kıyaslarsan ohoo.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılO kimyasallar yüzünü mahvediyor!
Bırak sürme, doğal kalsın.
Beğenen öyle beğensin.
Kendini sev, kendine güven...
Kadının güzelliği gizğiyle alakalıdır.
Fizik güzel değilse kovayla sür makyajı, boş!
Ah bu kadınlar!!!00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılO yaşıtlarının da vücutlarında problemler var ama onlar onları seviyorlar O yüzden onları da başkaları sevdi ve çocuk yaptı ki sen hala kendinle barışamadın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce kendinle barış. Sana ne yaşıtlarından? Kendi hayatına bak! Bir de cildin için, arkadaşımın da öyleydi cildiyeye baş vurdu, ne siyah noktası kaldı ne sivilcesi. Bir ilaçla krem aldı. Bir git istersen.
20 YorumlaSorun da o zaten. Cildini hiç rahat bırakmamışsın. Cildiyeye gitsen. Sadece verilen ilaçları kullansan. Uzun bir süre zorda kalmadıkça fondöten de kullanmasan süper olur.
00 Yorumla
+1 yılTakıntılısın yüzle oynadıkça yüz bozulur. kimyasal maddeler yüze sürekli yapılan maskeler yüzü yaşlandırır. bunlarla uğraşma hatta elini yüzüne bile sürme makyaj yapmayı bırak bir süre ben çirkinim de (çirkin olmasan bile) ve kendini böyle kabul et. Yüz öyle bişeyki oynadıkça bozuluyor uğraştıkça berbat oluyor.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 720 cevap paylaştı. Kader kısmet deyip takmayacaksın :D Kolu bacağı olmayan insanlar var, onları düşünüp şükredeceksin :D
20 Yorumla
+1 yılBelki cildinize elinizi dokundurmanız sivilceleri tetikliyor. İyi bir cildiye doktoruna gidin ve elinizle yüzünüze dokunmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendi kendine zarar veriyorsun önce yaptıklarına bak uğraşma cildinle Git bi dermatoloji uzamanına görün boşuna yok doktorlar sana versin bir şeyler kullan cildine dokunursan iz kalır daha kötü hale gelir yapma
10 Yorumla
+1 yılBu devir de 4 çocuk ileri de o dört çocuk eminim çok sektirecekler ailelerine en iyisi sen sivilcelerinle uğraş
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 425 cevap paylaştı. Şimdilerde evlilik çocuk yaşı coook ilerledi
Cogusu 40a yakın zamanda çocuk yapıyor çalışan kesim o yüzden hayırlısı olsun dert etme
10 Yorumla60 bin tl ye güzel yatırım yapar 3 e katlardık, gelen paranın mutluluğu zaten sivilcelerinizi yok ederdi
00 Yorumla
+1 yılCiddi anlamda soruyorum, bekar mısın? Eğer hayatında biri yok ise tanımak isterim.
00 Yorumla
+1 yılsarışın ve yeşil gözlüyseniz çok güzel ama sivilceleriniz için doktora giderseniz onlar daha iyisini bilir
00 Yorumla
+1 yılHormonal dengenizde sorun olabilir. Başta tiroid olmak üzere kadına ozeller dahil olmak üzere hormonlarınızı kontrol ettirmenizi öneririm.
00 Yorumla
+1 yılBi dermatoloji uzmanına gitmelisin belki sana sivilce hapi verir cilt bakımı rutini bana söyle ben yardımcıda olabilirim
00 Yorumla
+1 yılKullandığım ilaç vardı çok iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCildinle bu kadar uğraşacağına sal. Makyaj da yapmak. Bol bol su iç spor yap ve stresi bırak. Bu kadar bakım hiçbir işe yaramadıysa bakmamayı dene. Ayrıca çocuk doğuran insanların çoğu bu göreve layık değil. Bir cacık olmazlar
00 Yorumla
+1 yılRoaccutane kullansana. Bence o kadar umutsuz olma ya 4. Çocugu planlarken sivilcelerle boğussaydın buda bi seçenek ayrıca 4. Çocuk nedir ha 😭😂
00 YorumlaÇivi çiviyi söker sivilcelerine her akşam yatmadan önce zeytin yağı damlat çok azcık.
Düzenli olarak yap teşekkür ediceksin :)
00 YorumlaAcil cikdiyeye git bir göster belki sorun başka bir şeydir. Çok yağlı yeme kilolu isen biraz kilo ver
00 Yorumla
+1 yılKendini böyle kabullen herkes sivilcesiz sorunsuz bir cilde sahip olmak zorunda değil bunlar kusur değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sivilceler için zoratenin kullandım ve şimdiye kadar neden kullanmamışım dedim. Düzenli kan testi yaptırıp karaciğer değerlerine baktırarak içmelisin ama
10 Yorumla
+1 yılTib ilerledi, bir sürü krem vs var. Hem seni seven böyle sevsin bosverrr
10 Yorumla
+1 yılAbla 60 bin gitmiş derken ne işinde çalışıyosunki , bişey farkettim 21 yaşındayım bana görede benim yaşıtlarım çevrem evlilerle dolu ama kimenee kaderimizde ne varsa abla onu yaşarız bir bakmışın 40 tan sonra bir dayı çıkar sana nasip kısmet abla
00 YorumlaÖncelikle zeytinyağlı sabun kullanın tek başına çok iş yapar. Kil maskesi ile destekleyin
00 Yorumla
+1 yılboş ver çocuklu durum o kadar matrak bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl4. Çocuk ne yaa 😂😂😂 kim bakacak 4 çocuğa tövbe bismillah 🫨
2 yeğenim var aralarında boguluyorum 4 yeğenim olsa kafama Huni geçiririm 🤪
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılFiravun soyundan gelenlere kervanından olabilirsin. Bende bu kervanın üyesiyim…
00 Yorumla
+1 yılÖyle demeyin bence daha kötüsü olanlar da var...
00 Yorumla
+1 yılO sivilcelerin çözümü çok basit olaya yanlış yerden bakıyorsun 6 ay bile sürmez geçer.
00 Yorumlabi ozon terapisiyle düzelir allah başka dert vermesin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılTakılma doğal kal seni doğal halinle sevecek biri vardır elbet
00 Yorumla
+1 yılDermotologa gitsen 1 ayda bile biraz ilerleme olur
01 Yorumla- +1 yıl
Cilt bakımını yanlış yapıyorsun bir doktora gitmelisiniz
Hormonal sorun olabilir bağırsaklarda sorun olabilir enfeksiyon olabilir
Boşverrrrr git onlara sor onlar da sana özeniyor keyfini çıkar hayatının
00 Yorumla
+1 yılSivilceler sıkılmaz sıktıkça çoğalır onlar yüzünü mahveder
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun ne tavsiye verilir bilmiyorum bu şekilde bir durum yaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim 4. Çocuğu planlıyor 😂 eve 35000₺ maaş giriyor 2 tane çocuğun masrafları belimizi büküyor sen 4. Çocuk demişsin 😂😂😂😂
4 çocuğu olan multi milyonerdir 💰
00 YorumlaFondöten kullanmaya devam ettiğin sürece sivilcelerden kurtulamazsın.
00 Yorumla
+1 yılBazen rüyalar uzun sürer bence artık gerçek hayata dönmelisin
00 Yorumla
+1 yılSürme zaten doğal ol boşuna sürüyorsun bende de oluyor ben kullanmıyorum
00 YorumlaEvliler de sürüyor ki,
olay birini bulup evlenmek yani :(:)
00 Yorumla
+1 yıl36da çocuk doğuramazlar hanım efendi. Sizi de kediler bekliyor yakın gelecekte.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. sende evlenip çocuk yapabilirdin bunlar engel değildi
00 Yorumla
+1 yılNeden sivilcelerin için kil maskesi uygulamıyoeun cildine?
00 YorumlaNe zaman doğal yaşamayı öğrenirseniz işte o zaman dertleriniz biter
00 YorumlaÇok uğraştığın için çıkıyor stresten de ama sıkmicaksın hep leke olur yüzün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da bisey mi yaşıtlarım coluk cocuk yapti ben hala vize final savasi veriyorum ustune ne zaman evleneceksin baskisi var ve koca adayi bile yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli kadınlar da cilt ve kilo sorunlarıyla uğraşıyor. Cilt sorunlarıyla ne alakası var evlenenememin?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yaşında evliyim Allah sanada evliliği hayırlı biriyle nasip eylesin umarım sorunların dan kurtulur şifa bulursun iyi hafta sonlar i
114 Yorumla- +1 yıl
24 yaşında sıkıntı yaaa inan sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılYoo niye sıkıntılı olsun evlendim.2 yıldır da evliyim mutluyum
Cevap sahibi+1 yılHiçte sıkıntılı değilim ben böyle mutluydum tercih ettim siz kendinize bakin
- +1 yıl
Hı hı kesin mutlusun 🤭
Cevap sahibi+1 yılNiye mutsuz olayım ki kıskanç evlenemedin heralde kuduruyor sun orada
- +1 yıl
Hı hı kesin öyledir mutlusundur beni tanımıyorsun bile kıskanmam ben kimseyi özellik mutsuz olup mutluyum diyenleri
Cevap sahibi+1 yılBenim burada sana yalan borcum yok sevdiğim le evlendim 1 de çocuğum var mutsuz olsam bu ilişkiye çocuk yapmazdım zaten 2 yıldır da evli kalamazdım durumu da çok iyi para sıkıntımız vs yok gerisi anlaşmaya kalmış anlaşıyoruz da çok şükür
Cevap sahibi+1 yılSende beni tanımıyorsun eleştirilerini kendine sakla madem
- +1 yıl
Tamam tek soru soracağım kabul mu özel
Cevap sahibi+1 yılSor bakalım oda sözlerin gibi bilinçsiz olmasın
- +1 yıl
Ahahah sözlerim bilinçsiz değil yaz bana bir mesaj soruyu soracağım sonra cevap ver daha yazmicam zaten
- +1 yıl
Bu kaar mutluykennbu kadar cekingensin
- +1 yıl
Evli barklı kadını mesaja çağırmaya unutamıyor musun sırf muhabbete girmek için haksız durumuna düşüyorsun diyalog nasıl dönerse dönsün diyorsun erkelerin psikolojini anlamak zor değil
Cevap sahibi+1 yılSoru sorcak olan burdan da sorardı amacı belli zaten ben paslamadim böyle insanlar çok var
- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne