Güzellik & Bakım Banyo yapmak istiyorum ama çok üşeniyorum, ne yapayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yaptım ahahaha Banyo yapmak istiyorum ama çok üşeniyorum, ne yapayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Yapma n'olacak sanki gadası 1 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Sıcak suyu kovaya akıt, banyo buhar dolsun. Bu seni banyoya çekecektir 1 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Terini kokladıktan sonra üşengeçlikten eser kalmıcak ve anında yapacaksın 😅😄 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Inanmayacaksin ama benim terim kokmuyor oyle sprinter-tosbağa +1 yıl Cevap verene kadar şimdiye çoktan keselenmiştin 😅😄 Soran +1 yıl Girerim şimdi ya sjsjsj sprinter-tosbağa +1 yıl Ben de bazen üşeniyorum özellikle gece çişe gitmeye falan 😅😄 Soran +1 yıl Evet maalesef sprinter-tosbağa +1 yıl Hayırlısı beyav 😅😄
kafamKar1sık Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl mesela ben Şu an gidiyorum tam duşa girecekten sorunu görmek bi tuhaf hissettirdi :D 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha Yorumla kafamKar1sık +1 yıl geldim :D Yorumla Soran +1 yıl Bende geldim ahahah Yorumla kafamKar1sık +1 yıl :D hangi şampuanı kullanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Haldir şaldir Yorumla kafamKar1sık +1 yıl yalan Yorumla Soran +1 yıl Yalamam Yorumla kafamKar1sık +1 yıl ne alaka inanamadım manasında söyledim saçmalama Yorumla
DeMoliTion--QueeN Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 86% +1 yıl Islak mendille silin tövbe ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım kiz Yorumla DeMoliTion--QueeN +1 yıl Tamam yeni gördüm yazmışsın güncellemeye Yorumla
Levi01adana Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Öncelikle bahanen olursa zorunlu girersin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok ayıp 🫢 Levi01adana +1 yıl Ayıp derken Levi01adana +1 yıl Yaptın mı
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Sen banyo yapamıyorsan banyo seni yapsın çocuğum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Banyomu senmi Yorumla Soran +1 yıl Benn Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl 🌺🌺 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. kokuyorsun artık diye gaza getiriyorum : ) 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Öyle durumlarda üzerini kirlet sjdjs 0 0 Yorumla
Ferahxy Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Ailende biri yikasin 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bul birini o yıkasın seni. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kusura bakma sana banyo yaptımamamki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Qhahhaha Cevap sahibi +1 yıl :))
Kadersiz7234 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Yapma 0 8 Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Bosa gitmeseydi bari Yorumla Soran +1 yıl Nası yani Yorumla Soran +1 yıl Bıraktık o isleri Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Evlisin ozman Yorumla Soran +1 yıl Hayır bekarım ilişkim yok Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Olum mastirbasyon da mı yapmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bi daha yapmayacağım demek istiyorum Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Neden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En son ne zaman yaptin banyo peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir kaç saatvonce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptin mi banyonu rahatladın mi peki Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı. Kokana kadar bekle. 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kokmayı bekle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yapma n'olacak sanki gadası
Sıcak suyu kovaya akıt, banyo buhar dolsun. Bu seni banyoya çekecektir
Terini kokladıktan sonra üşengeçlikten eser kalmıcak ve anında yapacaksın 😅😄
Inanmayacaksin ama benim terim kokmuyor oyle
Cevap verene kadar şimdiye çoktan keselenmiştin 😅😄
Girerim şimdi ya sjsjsj
Ben de bazen üşeniyorum özellikle gece çişe gitmeye falan 😅😄
Evet maalesef
Hayırlısı beyav 😅😄
mesela ben Şu an gidiyorum tam duşa girecekten sorunu görmek bi tuhaf hissettirdi :D
Hahahaha
geldim :D
Bende geldim ahahah
:D hangi şampuanı kullanıyorsun
Haldir şaldir
yalan
Yalamam
ne alaka inanamadım manasında söyledim saçmalama
Islak mendille silin tövbe ya
Yaptım kiz
Tamam yeni gördüm yazmışsın güncellemeye
Öncelikle bahanen olursa zorunlu girersin
Çok ayıp 🫢
Ayıp derken
Yaptın mı
Sen banyo yapamıyorsan banyo seni yapsın çocuğum
😅😅
Banyomu senmi
Benn
🌺🌺
kokuyorsun artık diye gaza getiriyorum : )
Öyle durumlarda üzerini kirlet sjdjs
Kendini kirlet
Ailende biri yikasin
Bul birini o yıkasın seni.
kusura bakma sana banyo yaptımamamki
Qhahhaha
:))
Yapma
Bosa gitmeseydi bari
Nası yani
Bıraktık o isleri
Evlisin ozman