Banyoya telefonu götür, reels videoları aç, dinlerken duşunu al. Sonra bir danışmandan randevu al. Sosyal medya bağımlısı olmak günümüz rahatsızlıklarından.
Şöyle de bi düşüncem var aslında: Ne diye bu kadar banyo yapıyor? der diye ailem. Utanıyorum yani yetişkin olmaktan. Size de dedim ayıptır söylemesi. Hani anlayışla karşılaşmaları için açıklama yapmam gerek. İşte şundan bundan duş alıcam diye. O sebeple ancak çok kirlendiğimde yapmaya başladım ancak o zaman sebebinin gerçekten kirlenmek olduğunu bildiğim için
Yazın günde 2 kere duş almalısın. Bu bedenindeki toksinleri atman için önemli. Kendini kirli hissetme dediğimiz şey tamamen psikolojik bir şey. Hayatında hiç yıkanmamış insanlar var. Bir çözümü var ve çözmek içinde yola çıkmak lazım. Adım adım gidilmesi lazım güzel kardeşim.. Çözümsüzlük çözüm değildir ve.. 1 herzaman 0 dan iyidir..
Aa korkarsın bu sıcakta kaç dakikani alicak duş al çık kop biraz telefondan bu kadar bağımlı olacak ne var beş dakika telefondan ayrı kalsan olur sanırım
Koltuk altını al yıka bacakları ayakları yıka bunu yaparsan zaten yarı yarıya fus sayılır saçın yağlı ise sacini yıka koltuk altı orası ayaka bacakmeme altı bak bitti kokan yerler belki göbek olabilr, kol falan amak koltuk altı ayak meme şart meme altı kokar
Banyo yapmadığın zaman huzursuz olursun. Hele yaz aylarında bazen günde iki defa banyoya ihtiyaç oluyor. Banyo yapmazsan etrafa yaydığın koku milleti perişan eder.
Bahanen o bence psikolojik şu korkusu ya da banyo korkusu mevcut uzun süredir böyle isen bu psikolojik bir soru sırf dışarı çıkarken yağlı saçlarla geziyor demesinler diye düş alıyorsan psikolojik bir korkun var demektir istersen dene hergün düs alamadığını farkedeceksin bir uzmandan görüş al
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Depresyondasın bende öyleydim kışın 5 ay öyleydim.. Sonra dedim ben napıyorum kendine gel zorla zorla kendimi banyoya haftada 2 kez soktum şimdi her gün giriyorum.. Buarada bı sevgili bul kendine mutlu ol
Çok güzel bi bakış açısı. Ama maalesef dış görünüşüm bana özgüven veren bir şey. Hani şey demiyorum beni ben için sevsin. Maalesef bu böyle. Bu bana bakar mı demem lazım sonra gereksiz stres😊
Mantıklı bir açı o zaman piyonumu oynatarak şöyle diyorum ilerde değer verme potansiyeli olan birine fikirlerini sunmak için herkesin görebileceği bir yeri seçmek biraz enteresan olmaz mı
Ne anlamadım? İyi bir şey söyledim bu kadar iyiyken neden bitti diye. Çünkü gerçek ebeveyn sadece ilgilenir. Kimse bu kadar iyiyken nasıl bırakmış hayret
Sorma hiç sorma. Neler yaşıyorum. Depresyondayım bu da bi faktör ama bi sürü şeyi var üşenmemin. Her şeyi açıklıyorum ben mecbur. Özel hiçbir b. kum yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Bu sıcaklara nasıl dayanabiliyorsun
Banyoya telefonu götür, reels videoları aç, dinlerken duşunu al.
Sonra bir danışmandan randevu al.
Sosyal medya bağımlısı olmak günümüz rahatsızlıklarından.
Maalesef. Ciddi boyutta. İradem de sıfırlandı
Bir çok yolu var endişelenme, rahatla, yaparsın sen aşarsın bunları.
Sağolun
Şöyle de bi düşüncem var aslında: Ne diye bu kadar banyo yapıyor? der diye ailem. Utanıyorum yani yetişkin olmaktan. Size de dedim ayıptır söylemesi. Hani anlayışla karşılaşmaları için açıklama yapmam gerek. İşte şundan bundan duş alıcam diye. O sebeple ancak çok kirlendiğimde yapmaya başladım ancak o zaman sebebinin gerçekten kirlenmek olduğunu bildiğim için
Yazın günde 2 kere duş almalısın.
Bu bedenindeki toksinleri atman için önemli.
Kendini kirli hissetme dediğimiz şey tamamen psikolojik bir şey.
Hayatında hiç yıkanmamış insanlar var.
Bir çözümü var ve çözmek içinde yola çıkmak lazım.
Adım adım gidilmesi lazım güzel kardeşim..
Çözümsüzlük çözüm değildir ve..
1 herzaman 0 dan iyidir..
Aa korkarsın bu sıcakta kaç dakikani alicak duş al çık kop biraz telefondan bu kadar bağımlı olacak ne var beş dakika telefondan ayrı kalsan olur sanırım
Koltuk altını al yıka bacakları ayakları yıka bunu yaparsan zaten yarı yarıya fus sayılır saçın yağlı ise sacini yıka koltuk altı orası ayaka bacakmeme altı bak bitti kokan yerler belki göbek olabilr, kol falan amak koltuk altı ayak meme şart meme altı kokar
Banyo yapmadığın zaman huzursuz olursun. Hele yaz aylarında bazen günde iki defa banyoya ihtiyaç oluyor. Banyo yapmazsan etrafa yaydığın koku milleti perişan eder.
Bahanen o bence psikolojik şu korkusu ya da banyo korkusu mevcut uzun süredir böyle isen bu psikolojik bir soru sırf dışarı çıkarken yağlı saçlarla geziyor demesinler diye düş alıyorsan psikolojik bir korkun var demektir istersen dene hergün düs alamadığını farkedeceksin bir uzmandan görüş al
Depresyondasın bende öyleydim kışın 5 ay öyleydim.. Sonra dedim ben napıyorum kendine gel zorla zorla kendimi banyoya haftada 2 kez soktum şimdi her gün giriyorum.. Buarada bı sevgili bul kendine mutlu ol
Biz mi tutup atalım banyoya motivasyon konuşması falan mı yapalım ne yapalım
Evet yap
Yapmıyorum aw
Yapıcaksın. Sen zorlarsan yaparım belki. Hadi zorbala beni😂
Zorbalayamam burdan KS kısıtlıyor
Hmm
Saçımın kaşındığını söyledikten sonra mesaj kutuna gelip böyle mi tanışalım yani
Yaani date çıkmıyoruz pek bi etkisi olmaz gibi
Belki çıkacaktık ben kendimi ifşalamasaydım sana
Çıksak bile en kötü halini görürdüm ve o halin bile hoş gelebilirdi belki ihtimaller her zaman vardır
Hm hm bilemedimmmmm. En kötü halimle niye çıkim ki en seveceğimin yanına
Sadece güzel olduğun için senle konusuyor anlamak için
İlk dateye kötü arabayla gidip anlaşıp ikincisinde lüks araba ile gitmek gibi bir şey içindeki aynı kişi
Çok güzel bi bakış açısı. Ama maalesef dış görünüşüm bana özgüven veren bir şey. Hani şey demiyorum beni ben için sevsin. Maalesef bu böyle. Bu bana bakar mı demem lazım sonra gereksiz stres😊
O zaman banyoya girersen benle konuşmak istiyorsun girmez isen istemiyorsun anlamına mı geliyorr
Bence bunu anlamanın başka bir yolu da KS gibi gizli olmak olabilir. Yüzünü değil fikirlerini biliyor filan. İlla en kötü halimle niye çıkim
Mantıklı bir açı o zaman piyonumu oynatarak şöyle diyorum ilerde değer verme potansiyeli olan birine fikirlerini sunmak için herkesin görebileceği bir yeri seçmek biraz enteresan olmaz mı
Fikirlerimi mi de gizliyim yani 😳 herkesten😳 hmm fazla sahiplenici hmmmm
Yok sen buna fikirlerin karşısında rahat bir yazı yazamam gibi algıla mesela
Ya tamam. Öyle zaten. Neyse. Sana soru. Sevgilim yoksa yapamaz mıyım böyle şeyler
Yoksa zaten yapmaman anormal olmaz mı
Temizlik ve ter kokmamak için zorla da olsa yıkanmalısın saçın yağlı olur koku olabilir insanlar arkandan laf edebilir yani
Bağımlı olmuşsunuz. Bağımlılık, bir iş sebebiyle günlük ritimlerini aksatmak demektir. Bunun için acilen bir yol, yöntem bulun🙃
Eski sevgilimi ben yıkardım, seni yıkıyan sevgili bul 😅
Neler duyucam
Millete bebek gibi bakılmış aw
Hazır tuvalet eğitimi de öğretseydiniz niye ayrıldınız
@Balloons abartma ya 😅
Öyle bi laf var burada söylemiyin 😅
Ne anlamadım? İyi bir şey söyledim bu kadar iyiyken neden bitti diye. Çünkü gerçek ebeveyn sadece ilgilenir. Kimse bu kadar iyiyken nasıl bırakmış hayret
@Balloons bir sürü sebep var işte ya olmayınca olmuyo
Tamam hocam yenisine sağlık 👍
La kalk git yap üşeniyorum diyor.. Bugün kaşınan yarın kokmaya başlar
Aynen saçım yüzüm çabuk yağlanıyor :(
Bende diyorum bu koku nereden geliyor senin sorundanmis mk
Benim sorum yumoş kokulu bi kere
Vallahi efendim küvet falan olsam yardımcı olurdum de klozetim ben
Temizlik her seyden onemlidir bunun icin hemen girmelisin
Sudan etkilenmeyen telefon alma zamanı gelmiş de geçiyor
Pasaklı bu ya 🤣 kız ben hem çocuğu hem kendimi yikiyorum usenmiyom
Benim gibi
Hahaha
Kötü ruhlar pis kokan, pis insanları çok severler. Şeytanlar, 3 harfililer gibi. Yine de sen bilirsin.
Depresyondasın o yüzden
Bazen olur öyle seyler
Taş devrindemisn mübarek insan seni araba fırçasıyla yikasak anca temizlenirsin
ya öyle yazınca beni de kaşıntı tuttu hiç okumamalıydım...
sevgilinin arkandan saçlarını jelle yapiyo saniyodum meğerse yağdanmis dus almıyomus allahin pisliği dedigini düşün ve git o düşü al👏🏿.
Aferin böyle devam et sonra bitlen
Aile evinde nokuyokine bu kadar banyo yapıyosun şüphesi olmasın diye de biraz🤧😞
Kim ne karışır? Ayrıca bu sıcakta direkt işi cinselliğe çekiyorlarsa kendileriyle birazcık daha ilgilenseler iyi olur
Sorma hiç sorma. Neler yaşıyorum. Depresyondayım bu da bi faktör ama bi sürü şeyi var üşenmemin. Her şeyi açıklıyorum ben mecbur. Özel hiçbir b. kum yok
Yetişkinlik durumunu izah edemediğim için kirlenmeyi yağlanmayı bekliyorum
Tabi böyle düzensiz ve sana ait olmayan dünyada bakımlı olsan nolacak evdesin çıkmıyorsun zaten
Telefondan kopamıyorum dedikten sonra bunları sıralaman tamamen bana bahane gibi geldi. Temiz olmak kişinin tercihidir ve kimse karışamaz
Zorla kendını anne babane sole senı kolundan tutup zorla soksunlar
İyyy pis
Ahhahahahhahahshajsjsshsh
Favorim yahw
Ben dimi ben? Sjjds
Wvet sen sen. Her yerde en havalı hep sen ve senin uyuz yorumların hahahsh
Hahahaa aynı şekilde devam^^
Evet ehehhe☺
Seni hamam goturup binguzel yıkamak lazım😅
Girdin mi dusa
Hamam çok severim ya. Aslında severim yıkanmayı da. Aynı oranda telefonu da seviyorum
boş ver yapma o zamaan 😇
😇😇😇😇😇😇
Birazdan bende gircem duşa
Hmmmm
Banyo yapmanın usenmesimi olur
Bitlen o zamn yazın iki defa duş almak gerek
Bu soruyu süper soru seçen muhterem ilginç
peki bu durumda biz ne yapabiliriz? . d
Telefonla beraber duşa gir o halde.
Öyle yapmışlığım oldu çok
Kolayı var çağır bizi yaptıralım buz sana
Bi girsen, çıkmak istemezsin
Telofonun şarjdan çıkar şarjını bitir
Batağa gir. İyi gelir.
Hadi hadi doooru duşa
Sohuk su cok iyi geliyor hemen git bence
Kalk ve hemen al yoksa alamayacaksın
Ben de sudan çıkmam 😁
Hmm bişey olmaz üşeniyorsan yapma banyo
Gel ben seni yıkayayım ya hayrıma selamla
boşa yapma sohbet edelim
Telefonla gir sende o zman banyoya 😬😬
Sprey sabun al saçlarındaki yağı azaltır
Seviş o zaman banyo yapmak zorunda kalırsın 😅
İsteklisin belki ondan
Bekle acele etme bir zaman
telefonla gir
Yeter bıktım bu tel bağımlılığından. Bu ne ya. Elime yapışık organ gibi oldu.
kapat boş ver
aynen
Haşa pis olabilir misin
banyo seni yapsın
Hamama git
Yapma boş ver.
Telefonla banyo yap..
Pasaklı🤣🤣
çok kötüsün
Kokusu buraya geldi
Iyy iğrenç
Telefonla gir dusa