İlk defa öyle bir söz duydum. Çirkin demem kimseye ama daha az erkek tarafından beğenilen kız demek daha doğru bence.
İlgi çekme şansın daha az olabilir, ama sevilmek başka bir şey, bunun güzellikle alakası yok.
Güzellik sadece ilk bakışta ilgi çekmeyi ve cinsel istek uyandırmayı sağlar, sevilmek senin kişiliğinle ilgili bir şey.
Çok güzel olup çok yanlız veya ilişki ya da evlilik hayatları berbat olan kadınlar olduğu gibi, hiç kimsenin beğenmeyeceği ama çok güzel ilişki ya da evlilik hayatı olan kadınlar var, gerçek bu, benim çevremde var.
Bence sen bu konuyu takma, ama boş verme de, spor yap, yediğine içtiğine dikkat et, bir kaç ay içinde arada ki farkı görürsün bu konuda disiplinli olursan, bunun dışında da kendini geliştir, hayatta bir amacın olsun. Ama amacın, aşk, evlilik falan değil, başarmak istediğin bir şey olsun.
Bu istediğin şeylerin peşinden koşarken karşılaşacağın senin kafanda insanlar olacaktır, bunların arasından seni seven birileri çıkabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa çok çirkin bir gelinimiz var hani tip olarak hani bir insan bu kadar mı çirkin olur. Ailemden birinin kuzenınin eşi. Ama ailedeki diğerlerindeki kibir, cimrilik, pintilik, bencillik hiçbiri yok. Abinin yanınada yakısmıyor ama Allah biliyor ya içi çok iyi güzel bir kadın. İyi bir insan en azından insanlığından nasibini almış. Nice yüzü güzel var da bakmaya doyamazsın, ama ben bu insanı her gördüğümde muhabbetini sohbetini konuşmasını o kadar beğenirim ki. Güzeli bulursunda cömerti, merhametliyi sohbeti iyi yüreği iyi insanlar bulamazsın. Önemli olan kendini geliştirmen toplama ahlaklı faydalı bir birey olabilmendir. Hiç kimse dört dörtlük değil inan ki.. Adama baksan o kadını alacak gözüde yok tipide ama iyi ahlakından olsa gerek ahlakı güzel yüreği güzel bulunca kaçırmak istememiş. Aynı şekilde engelli olup, kulağı işitmeyen ama kızdaki edebi görünce niyetinin ciddi olup istemeye geldiğini bildiğim birileri daha var. Söyleyecek cümleler olaylar çok sözcükler kifayetsiz kalır. Sorun sende sen kendini hoş gör ki görülesin. Geliştir ki bağnaz insanlarla laabale olmak zorunda kalma✨
50 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı.
u +1 yılBir kadının, kendini çirkin olarak bulmasına kayıtsız kalamadım. Her kadın güzel öncelikle bunu kavramamız lazım kimisi ruhca güzeldir kimisi fiziksel görünümüyle. Siz kendinizi severseniz herkes, sevecektir kendine saygısı olan kadını her erkek sever , kendinizle barışıp içimizdeki çocuğa şefkatle yaklaşın.🌸
10 Yorumla
+1 yılMesela neyin sevilmiyor Ben anlamadım ki sen bana diyorsun ki senin karın olacağım Ben 35 yaşındayım Hani ters anlamak için söylemiyorum da ben ömür boyu Senin boynundan Çıkmam ki sen bana sadık olursan ben sana köpek gibi sadık olur güzellik sadece bedende değil ki ruh tutulması lazım yüzün çirkindir ama kalbin güzeldir Geçen gün Anadolu Üniversitesi'nde bir kız kız gördüm kız Görmüyor yani kör Allah'ım dedim Şu ya öyle güzel bir ifadeyi kullandı ki yani Hani yanlış anlama kızın suratına baksın gözler içinde böyle çürük adım atmayı korkuyor koluna girdim karşıya geçirdim üniversite tarafına şu kadar söyleyebilirim yok kızın o güzelliği kalbindeki güzellik bedenine zaten yansımış ya yani ha Tamam peki güzel olmadığını düşünüyor olabilirsin ama gerçekten öyle bir karım olmasa Benim o kadar çok istediğim ki ya dedim teklif etsen beni yanlış anlarsın ki yani sen şimdi benim karım olacaksın Ben senin güzelliğine doymayacağım öyle mi Yanlış düşünüyorsun yani keşke bunu anlayabilsin seni Sen şimdi Erkek değil misin Hepiniz aynısınız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, bu söz doğru değil. Güzellik, göreceli bir kavramdır ve herkesin farklı bir güzellik anlayışı vardır. Bazı insanlar için güzellik, dış görünüşten daha önemlidir. Bu kişiler, iç güzelliği, zeka ve mizah anlayışını daha çekici bulur. Bu nedenle, çirkin kızlar da sevilebilir.
Gerçekten sevilmek isteyen bir kız, dış görünüşe değil, kendine odaklanmalıdır. Kendini sevmeli ve kendine değer vermelidir. Bu, başkalarının da onu sevmesini sağlayacaktır.
İşte çirkin kızların sevilmesine yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Kendine güven. Kendine güvenen kızlar, daha çekici görünür.
İç güzelliğine odaklan. Zeka, mizah anlayışı, iyi kalplilik gibi iç güzellik unsurları, insanları daha çok etkiler.
Kendini geliştir. Hobiler edin, yeni şeyler öğren. Bu, kendini daha iyi tanımana ve özgüven kazanmana yardımcı olacaktır.
Doğru insanlarla tanış. Senin gibi düşünen ve seni olduğun gibi kabul eden insanlarla vakit geçir.
Unutma, güzellik içtedir. Gerçekten sevilmek istiyorsan, önce kendini sevmelisin.20 Yorumla
+1 yılSevilmek güzelliğe göre olan bir şey değil güzel kizlsrin daha çok talibi oluyor olabilir ona lafım yok dışardan daha çok seviliyormus gibi görebilirsin ama belki seni seven kişi o güzel kızı seven kişiden daha güzel sevicek bilemezsin öyle düşünme ayrıca özgüvenli ol biraz kendine güven kendini sev
29 Yorumla
Soran+1 yılkimi kandırıyorsun güzelliğe göre seviliyor kızlar
- +1 yıl
Bak şimdi kızları seven kişi aynı kişi değilki guzellige göre derecelendirme yapsın başkasını a seni b kişisi seviyor diyelim b bin sevgisi belki a dan daha fazla olucak bunu bilemezsin ki ayrıca her türlü iddasina girerim ki guzelsindir ama sen kendini güzel bulmuyorsundur
Soran+1 yılgüzel kızlarla evlilik sevgililik düşünüyorsunuz çirkin kızları da kullanmak
- +1 yıl
Ne alaka Allah aşkına ya bir kere seven kişi sevdiğini dünyadaki en güzel ya da yakışıklı kişi olarak görür bunu sadece ben değil hayatında bir kez olsun aşık olan herkes söyleyebilir bence
Soran+1 yılişte güzel kızlara sadece o gözle bakıyorsunuz aşık oluyorsunuz
Soran+1 yılbana aşık olan mı var söyle
- +1 yıl
Ben nerden bilebilirim belki vardır ayrıca asıl güzel kızlara bakmıyoruz bu kız bize bakmak diye özgüveni olan erkekte sonra o kizi alıyor valla sksjsjd
- +1 yıl
Bence şöyle düşün. Biri seni güzelliğin için seviyorsa senden daha guzeligini buldugunda seni bırakır. Bu böyledir o yüzden üzülme. Karakter daha onemli
- +1 yıl
Kesinlikle
Doğru değil, kendini çirkin hissediyorsan spora başla kendini geliştir sağlıklı beslen yüz güzelliğin anında ortaya çıkar, maske bilmem neler yap kızların yaptığı şeyler işte kendine özen göster kendine inan kendi içine hapis olma yapamayacağım deme yap
00 Yorumla
+1 yılŞu bile seviliyorsa herkes sevilir hele dişe bak ya

032 Yorumla- +1 yıl
ne ekonomisi ya bahane aramayın ekonomi gayet iyi asgari ücret 11.000 daha ne istiyonuz
- +1 yıl
ayrıca güzel olduğumu biliyorum aldatıp ondan bundan çocuk yapan kadını savunan erkeği ciddiye alacağımı sanmıyorum
- +1 yıl
güzel olmadığını biliyorum zaten güzellikte göreceli o yüzden ne dediğin umrumda değil
- +1 yıl
Sevgilim beni beğeniyor zaten başkası beğenmiş beğenmemiş çokta önemi yok peşimde çok kişi var herkes senin gibi düşünmüyor umrumda değil ne düşündüğün sen kendi kendini avutmaya devam et
- +1 yıl
dayı hadi işine
- +1 yıl
özgüvensizsin belli
- +1 yıl
asıl sen avut kendini mal
- +1 yıl
hadi yallah
- +1 yıl
ağlamana başka yerde devam et
- +1 yıl
terbiyesiz sensin malak
- +1 yıl
güzel olduğumun farkındayım kendi özgüvensizliğini bulaştıramazsın
- +1 yıl
hadi ikile artık yorumumdan
- +1 yıl
sülük gibi yapıştın
- +1 yıl
bende sana güzellik göreceli beni seven seviyor diyorum anlaman kıtsa ben napayım
- +1 yıl
hee ayn tanımadığım kişilerde karakterimi biliyordu zaten tabi
- +1 yıl
güzel olduğumun farkındayım düşüncelerin umrumda değil
- +1 yıl
sen kendi fotonu bile koyamamışın özgüvensizsin
- +1 yıl
güzellik göreceli sana göre öyle olmayabilirim ama kendime göre başkalarına göre öyleyim
- +1 yıl
sevgilim gayet yakışıklı tipsiz sensin hadsiz
- +1 yıl
yürü artık yorumumdan şikayet ettim senide
- +1 yıl
hadi yol orada istediğin yere şikayet et
+1 yılİlk görüşte bana çirkin geldiği için yüzüne bakmadığım bir kız vardı. Zamanla ortak arkadaşlar ve iş yüzünden aynı ortamlarda bulunup sohbet etip muhatap olmak durumunda kaldık. Sohbet ettikçe ısınmaya başladım sonra sevmeye başladım derken sevgili olduk. Çevremdeki kimse yakıştırmıyordu yanıma ama 3 sene sürdü ilişkimiz. Farklı sebeplerden ayrıldık tabi. Bilmiyorum belki kendin içinden çıkartabileceğin bir fikir olur bu yazıdan.
00 Yorumla
+1 yılGüzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa demiş... boşa mı demiş adam..
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonunda birilerinin kendini dürüst değerlendirmesini görmek iyi bir şey Soruna gelelim Hayır sevilebilirler. Diğer yönlerini göstermeli geliştirmeli ve sunmalıdır. Daha feminen kadınsı olmalı hamaratlık sosyal iletişim cilve gibi konuları ön plana çıkarmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır ne yaparsam yapıyım sevilmiycem
Cevap sahibi+1 yılSende İNCEL oldun sanırım. Çirkin erkekler nasıl kız buluyorsa sende erkek bulursun dert etme
Soran+1 yılbulamam ancak hayallerimde olur
Cevap sahibi+1 yılböyle düşündükce tabi
- +1 yıl
Ya kendine gelir mjsin biraz cidden haklı bu kafayla dusunursen tabi bulamazsin. Unutma sen kendini nasıl görürsen herkes de öyle görür
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden sevilmesin ki güzellikten önce kişinin karalteri profili önemli güzellik geçidir para ile de kazanılır ama karakter kazanılmaz hem zaten önemli olan güzel olmak değil güzel görünmekte güzel bir görüntüdür kendinize bakacaksınız giyiminize kuşamınıza konuşmanıza bakacaksınız daha sonra eleştirceksiniz
00 Yorumla
+1 yılHerkesin hayali manken gibi biriyle evlenmektir ancak çevremize baktığımızda bunun tam tersini görüyoruz. Bu da kanıtlıyor ki çirkinler de sevilebiliyormuş.
20 YorumlaÇirkin kime göre göreceli bı kavram bana cirkin gelen başkasına güzel gelir gülmesini bilen sevmesini bilen her insan güzeldir gerisi yalan ne demiş aşık Veysel güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şöyle bir gerçek var ki, sevmeyi seven insanlar güzel çirkin ayrımı yapmadan koşulsuz sevip sevdiğinin yanında olurlar. Hatta sözde çirkin sevmek sıradışı bir özelliktir, kimsenin görmediği şeyleri görmektir.
00 YorumlaKendine sorman gereken soru şu bence; ben çirkinim diye mi sevilmiyorum yoksa altında başka bir sebep mi yatıyor? Kaldı ki güzellik görecelidir. Belki kendine çirkinmişsin gibi geliyordur. Belki de senin nasibin henüz karşına çıkmamıştır.
00 Yorumla
+1 yılErkekler kadınları boy takıntısı adı altında eleştiriyor ds güzel kadın görünce lak dipleri düşüyor yani çirkin kadın ilgi çekmez onlar icin endamlı güzel biri olacak ki trene bakan ink gibi baksinlar
00 YorumlaHayır doğru değil asıl çirkin kızlar sevilir güzel olanlarda köşede izler öyle mahsun mahsum Allah taht değil baht versin güzellik bir işe yaramıyor bahtin güzel degilse ki çirkinlerin bahtı daha güzel oluyor genelde güzellerde güzelliklerinin ceremesini çekiyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkinler daha çok seviliyor ama şöyle
Kendini megan fox sanıp herkes bana gelsin kafasındakiler anca başını alır
Arayışta olan çaba harcayan istediğini alır00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç mi hiç ilgisi yok güzelliğim için kimse sevmesin beni çok kötü bir durum bu. Yarın bir gün hepimiz kırış kırış olacağız. Sonrasında benden güzelini bulunca gidecek demektir bu da.
00 Yorumla
+1 yılEvet sevilmez. Sadece cinsellik için kullanmak isteyebilirler. Bir de güzel kadın istediği halde onlara ulaşamayan erkekler mecburen yetinmek için evlenebilir
00 Yorumla
+1 yılHayır öyle bir şey yok. Her insanın farklı bir çekiciliği var. Estetiksel düşünmüyorum. Ben de dünyanın en yakışıklı insanı değilim. Sonuçta
10 Yorumla
+1 yılAsıl çirkin kızlar sevilir. Çünkü güzeller kendilerinin mi yoksa sadece dış görünüşlerinin mi sevildiğini bilemezler
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok doğru.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam tersi güzel kızlar sevilmiyor
Çirkin kızlar zekidir nerede nasıl davranması gerektiğini bilir. Güzel kızlar öyle değil ama güzel olduklarından mıdır nedir hep bı egoları vardır. Burnu yere düşse eğilip yerden almaz..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇİRKİN CANLI YOKTUR YÜZÜNDE BOMBA PATLAYAN BİLE ÖZEL VE GÜZELDİR. ONLAR YARATTIKLARI SAÇMA GÜZELLİK ALGISI VE ALIŞILMIŞLIKLARIN PEŞİNDEN SAÇMA ŞEKİLDE GİDEDURSUN, BİZ ONLAR GİBİ 3 IQ OLAMAYIZ teşekkür BB.
10 Yorumla
+1 yılYalan asıl güzel kızlar gerçekte hiç sevilmez en azından seni birisi sevse iç güzelliğin için sevdiğini bilirsin
10 YorumlaSen önce kendini sevmen gerek sonra sevgiyi başka yerden görebilirsin önce kendine deyer ver sonra deyer gör mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz erkekler artık tecavüzcü birer sapık olduğumuz için ilk adımı bizden beklemeniz biraz zor. Kadınlar seçti yanlız kalmayı. Son sevgilimle iş yerine karşılaşmıştık bana tiramisu getirmişti ve o şekilde yanaşmıştım.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır değil. Sevilmenin ölçütü çirkinlik mi? Güzellik mi? Diyemeyiz. Herkes sevilmeye hakkı vardır. Sevilmek saygı uyandırmak ve saygı ile başlar.
00 YorumlaBen sana şöyle soyleyeyim güzellik göreceli ve benim sevdiğim kizlar genelde millet çirkin diyor. O yuzden bu söz doğru değil
00 YorumlaEvet sevilmez tabiki de napalm çirkin kızları senin yapman gereken açık giyinerek o muazzam çirkinliğini gölgede bırakman o şekilde erkek bulabilirsin
01 Yorumla
+1 yılcan sıkıyor bu durum artık. insanların dış görünüşünü salın artık. Allah vergisi ya kendileri seçmiş gibi...
00 Yorumla
+1 yılHayır öyle değil o
Karaktersiz kişiliksiz insan sevilmez asla
Erkek içinde kadın içinde geçerli bu00 Yorumla
+1 yılAy bırak şu erkeklerin sevgisini. Kodumun hanzoları. Beni de seven yok. Çünkü gelene sg diyorm ösöslslsllsls
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. bir kere çirkin kız tanımlaması çok çirkin
allah kimeyi çirkin yaratmaz
beğenmeye otursun kendi yaratsın00 Yorumla
+1 yılÇirkinlik ve güzellik benim için pek önemli meseleler değil. Önemli olan çekicilik, seksilik, alımlılık, aura...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl8 yıldır beni seven hiç kimse yok demek ki tipsiz biriyiz
10 Yorumla
+1 yılÇirkin kızlar değil "çirkin olan her şey, insan , hayvan, nesne" sevilmez.
10 Yorumla
+1 yılDoğru tâbi. Kız erkek farketmez kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez
10 YorumlaÇirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Diye de bir söz var..
10 YorumlaSadece güzellik için seviyorsa 50 yaşına gelince ne yapacaksın bırakıp gider.
10 YorumlaAllah çirkin şansı versin diye de bi laf var mesela
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Öyleleri daha çok seviliyo guzellerin çoğunun bahtı kara oluyo 🥲
10 Yorumla
+1 yılÇirkinlik üzde olmaz kalpte olur kalbin iyise gerisini boş ver senide seven çıkar
19 Yorumla- +1 yıl
Ö ile ü yu karıştıran bı arkadaş 😄 çok tatlı konuşuyorsunuz.
- +1 yıl
🙄.
- +1 yıl
Zz__eeyuyy kadınların iltifat etmeden önce laf sokmasaydın daha klas olurmuş
- +1 yıl
Laf atmadım. Her kelimeden kötü bir mana cikariyorsaniz kalbiniz kötü. Cidden tatlı geldiği için öyle demiştim.
- +1 yıl
Sallayın yaw bende yazılm. hatası hep oluyor takmiyom kim nediyor zaten
- +1 yıl
İ ile I ları karıştıran arkadaş, sende tatlısın
- +1 yıl
Lafımı geri alıyorum. Haketmediğini düşünüyorum. İyi günler...
- +1 yıl
@handsomecat size noluyor onuda anlamıyorum. Size de iyi günler...
- +1 yıl
Abla sen sabah sabah aranmasanmı bak sakin sakin bişey demiyom kendi kendini şiriyon deldirmeyin la bi
+1 yılHiçbir insan çirkin diye bir kavrama uyarlanamaz...
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılGönül ferman dinlemez, sevecek olduğunda ne çirkinlik dinler ne de başka bir şey..
10 Yorumla Merhabalar...
Yüzü güzele kırk günde doyarsın, huyu güzele kırk yılda doyamazsın.10 Yorumlamaalesef toplumun kanayan yarası dış görünüşe göre değerlendirmektir. Herkes yaşlanacak bir gün
10 Yorumla
+1 yılÇirkin kız yoktur seks vardır erkeği sadece mutlu edersen tutarsın
00 Yorumla
+1 yılYes ama ben çirkin bı kıza aşık oldum ve evliyiz şu an pismanim
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Çirkin erkekler de sevilmiyorlar. Üstelik paraları yoksa ekstra sevilmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılTipsiz erkekler bile sevgili yapıyorken.
Sen kızsın ve saçma bir cümle kurmuşsun :)
02 Yorumla- +1 yıl
çünkü onların parası var :D
- +1 yıl
@mehmetbey1907 Kızlar paraya bakıyor. Kendilerini kullandırıyorlar parayla. Ben parayla aşk meşke cinselliğe karşıyım. Seviyorsa uçkuruğa sahip cıkacak. Hadi yapıldı edildi ayrılmayacak sonsuz gidecek. Aşk sevgi dediğin bu
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkesin görüşü farklıdır yani birine hitap edersin bir diğerine etmezsin ama toplumsal güzellik algısına da uymak zorunda değilsin unutma lütfen sadece bakımlı ol kişisel bakımını ihmal etme elbette çekici görünürsün, doğal ol bir de her zaman bence şimdi herkes aynı botoksu aynı estetiği saçı yaptırıp farklılığı yok ediyor doğal olursan farklı görünürsün
00 Yorumla
+1 yılGüzellik göreceli bir kavram. İnsanların nasıl baktığı önemli. Kendine haksızlık etme
00 Yorumla
u +1 yılDoğru 😀bende sevilmiyorum.. çirkin kızlar komik olmak zorunda neyseki komiğim jsjsj
00 YorumlaSevip sevilmek kişinin görünümündeki çirkinliği ile değil; duygularindaki davranışları ile değerlendirilmelidir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılKimse çirkin değildir bence. Ayrıca sevme kısmına gelirsek de bu devirde kimse kimseye sevmiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
*kimseyii
+1 yılBence bir insana çirkin sıfatını yakıştırmak aşağılıkça bir şey kimse çirkin değildie
00 Yorumla
+1 yılÇirkin insan yokki. Öznel bir düşünce bu. Herkes kendince güzel ve ya yakışıklı.
00 YorumlaYanlış herkes güzeldir. Hele kendini bilen insandan güzeli yoktur.
00 Yorumla
+1 yılAz tercih edilir diyelim çirkinde kime göre neye göre çirkin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış biraz bakımlı oldumu her şey yoluna girer😉
00 Yorumla doğru değil çirkin kızları bazı çirkin erkekler sevebiliyor ama kimseyi bulamadıkları için :(
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılHer ik cins için geçerli cümle bir insan iyiyse sevilmez bir insan diş görünüşü kötü ise sevilmez
00 Yorumla - Devamını Gör (184)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat