Sokaktan ortalık şebekeleri gibi dolanandan bahsediyorum. Hacının kızı mı hocanın kızı mı pevyön kızı mı belli değil çoğu. .. Gelen geçen gözleri ile bibikliyor bunları. Bir de erkek arkadaş çıkartmışlar. Ula sevgilin var kalkmış bir de ekstradan erkek arkadaşlar yoldaşlar maldaşlar diyorlar. Gel de gönül ver bu tavuklara. .. Bana kömse karışamaz diye diye iyice zıvanadan çıktılar. Neyini seveceksiniz bunların he? Aloo hoop? ..Beni sevin ama etimi yimeyin....
Bence hakkediyor. Neden mi? 1. Aşkını ifade edebilmeli
Aşkını yalnızca sözlerle değil, hareketlerle de ifade edebilmeli... Yani, arayacağını söylediğinde araması, mideniz kötüyken size ilaç getirmesi ve böylelikle size güvende olduğunuzu ve sevildiğinizi hissettirmesi gerekir. 2. Güvenilir bir insan olmalı
Ona güveniyorsanız erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkması sizi hiç rahatsız etmez. Ancak aranızdaki bu güven dolu bağı bozarsa hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı konusunda onu mutlaka uyarın. Güven konusuna sizin kadar özen göstermesi çok önemli. 3. Olgun bir insan gibi davranmalı
Erkekler istediklerini yaptırmak için saatlerce somurtup oturabilirler. Olaylara kendini sizin yerinize koyarak bakmalı. Bunu yapması zor olsa da düşüncelerinize saygı göstermesi, ilişkiyi yürütmek için çaba harcadığının bir ifadesidir. 4. Sizi olduğunuz gibi kabullenmeli
Gerçek bir kadını sevmenin gerçek vücut hatlarını sevmekle eş anlamlı oklusunu bilmeli. Öyle ki birkaç kilo fazlanız olduğunda size olan sevgisinden ötürü (sadece şaka yapmak amacıyla bile olsa) hunu asla belirtmemeli. 5. Saygılı olmalı
Saygı birçok farklı formda karşımıza çıkar. Fikirlerinizi dinlemek, sizi hayal kırıklığına uğratmamak veya asla aldatmamak bunlardan yalnızca birkaçı. İyi bir ilişki tamamen bir ekip işidir. Bu ekipte bulunduğunuz sürece birbirinizi desteklemeyi öğrenmeniz gerekir. 6. Karşılıklı takdir önemlidir
Washington Üniversitesi'nde Psikoloji Profesörü olan John Gothman, bir ilişkinin gelişmesi için yapılan bir eleştiriye karşı her iki tarafın da en az beş iltifatta bulunması gerektiğini belirtiyor. 7. Rastgele romantik jestler yapmalı
Hediye alınanın, kadınların mutluluğu ile eşdeğer olduğunun farkında olan erkekler kadınları gerçek anlamda anlayabilen erkeklerdir. Bütçesi ne olursa olsun, her erkek sevdiği kadına mutlaka bir hediye almalı. Bu ister bir paket çikolata olsun, ister bir mücevher; hiç beklenmeyen anda geldiği için, uzaktayken bile sizi düşündüğünü ve mutlu etmek istediğini göstermeli. 8. Sürekli flörtleriyle uğraşmanıza gerek kalmamalı
Erkekler, başka kızlarla internette bile açıkça flört ediyorlar. 27 yaşındaki Seren, erkek arkadaşının, yeni tanıştığı kızı Facebook'una ekleyerek ona telefon numarasını verdiğini anlatıyor ve ekliyor: "Bunu öğrendiğimde o kadar üzüldüm ki... Ama erkek arkadaşım üzüntüme anlam veremedi." 9. Sürekli maço tavırlar sergilemesine gerek olmadığını bilmeli
Erkek arkadaşınız, duygularını etkin bir biçimde ifade ettiği (mutsuzluk veya kıskançlığı bile) ve o sert erkeksi dış görünümün altında yatan narin kişiliğini ortaya çıkardığında onu daha da fazla sevdiğinizi bilmeli. 10. Başarılarınızla gurur duyduğunu göstermeli
Sevgilimiz bir başarıya imza attığında veya hedeflerine ulaştığında onu pohpohlamaya bayılırız. Ancak kadınlar da destek almak ve kutlanmaktan hoşlanırlar ve onlar da en az erkekler kadar bunu hak ederler. 11. Size bağırmamalı
Bir erkek, sevgilisine karşı asla sesini yükseltmemeli. Bu tür erkekler ürkütücüdür, akılcı olanlar ise durum ne olursa olsun çözüm üretmek için uğraşırlar. Günümüz kadınları her ne kadar bağımsız olsalar da gizliden gizliye güvende olmak isterler. Özellikle de nazik ve güçlü bir erkeğin kanatları altında. 12. Topluluk içinde sevgi gösterilerinde bulunmalı
Herkesin içinde yapılan ufak fiziksel sevgi gösterileri, birlikte olduğunuzun ve bunu herkesin bilmesinden rahatsızlık duymadığınızın belirtisidir. Bu ister el ele tutuşmak, ister barda otururken elini bacağınıza koyması olsun, sonuçta hepsi etrafa birlikte olduğunuzu açıkça gösterir. 13. Sizi övgülere boğmalı ve kibar davranmalı
Yüzünüzde makyaj olmadan güzel göründüğünüzü söylemesi tabii ki harika olur. Sizin için kapıları tutması veya elinizdeki eşyaları taşıması da bir o kadar sevindiricidir. 14. Size destek olmalı
15. Moraliniz bozuk olduğunda arkadaşlarıyla dışarı çıkmaktansa sizinle evde kalmayı tercih etmeli. B
Hiç kimse aşkı hak etmiyor kız erkek fark etmez ortada ne aşk ne sevda kaldı herkes donunun içinden hayata bakıyor sanırım kimseye güvenip evleneemicem ömrümün sonuna kadar yalnız kalcam o bir kesin.
Bence sen değerli bir insansın ve sevgiyi hakkediyorsun. ❤️ Kendini karamsarlığa vurup acı çekmene gerek yok. Farkında degilsin ama kendini korumaya çalışırken aslında kendine daha çok zarar veriyorsun. Aşk acısı senin yaşadıgından daha az acı verir ne kadar inanmak istemesende.
Erkekler de öyle. Birini sevdim adam seni sadece vücudun için istedim dedi bana.. Çok ağladım, çok üzüldüm ama böyle işte durumlar sürekli bu tarz şeyler yaşadım sevgi aşk ne artık bilmiyorum. Birlikte olsan laf, olmasan laf... Bilmiyorum gerçekten
Beni soruna görüş paylaşmam için davet etmişsin ama ben bu kadar seviyesiz bir soruda görüşümü paylaşmak istemiyorum. Bu kadar cinsiyetçi bir yoruma kesinlikle karşıyım. Çok yazık...
Zamane kızları iyi s”kmiş seni belli ki oh iyi de olmuş oh oh 🤣yanık seni burdan millete sallarsın işte ancak ULAŞAMADIĞINIZ CİĞERE MUNDAR DEMEYE DEVAM MI SÜNEPE 😂
Zengin erkek maymunların gözünü açtı... Maymuna benziyor çoğu kadın ego yapıyor lan o tipe ego neyine senin. En az 10bin TL masrafı var ben güzelim diyor 😂😂
@SosyoPsikopat Ne kadar da boş konuşan bir insansın sen o işi yapanlarla kendini veya başkalarını bir mi tutuyorsun? Hem senin o insanlar hakkında hiçbir fikrin yok boş boş atıp tutuyorsun. O işi paralı yapan kızların %80 ine zorla yaptırıyorlar çünkü kimsesiz kadınlar onlar. Başka ülkelerden kaçırılıyorlar. Hem sen kendine fiyat biçmiş biriyle kendini bir tutuyorsan o senin bileceğin iş. Ama aslında sen de haklısın toplum o yolun yolcusu bir bakıma.
anlama kıtlığın var herhalde nerde bir tutmuşum lan kendimi ayrıca erkekler yapıyor dedim zorla yaptırıldığını bile bile oralara gidiyorsunuz iğrençsiniz
@SosyoPsikopat Benim öyle yerlere gittiğimi de nerden çıkardın? Ayrıca hak vermiyorum tabi ama oraya gidenler en azından belli bir ücret ödüyor ama siz pulsuz parasız bin tane erkeğin altına yatıyosunuz asıl iğrenç olan sizsiniz! Geleceğin annesisiniz bir de. Ulan sizin gibi anne olmaz olsun be !
@SosyoPsikopat Bu kadar şeyi anlattıysam , zorla kaçırıldıklarını söylediysem bunları da biliyorum kafasız kadın! Ayrıca sen eski devrin insanlarıyla şimdikini karşılaştırıyorsan (annemi karıştırmışsın olaya) o senin gerizekalılığın. Benim annem hayatında bir erkeği sevdi sizin gibi bin erkek sevmedi anladın mı? Ayrıca sen şaka mı yapıyorsun? Sevişirken rızası alınan bir erkek gördün mü hiç? O zaman öyle diyorsan bir erkekeğe tecavüz et bakalım öyle bir kavram var mı canım!!!
ona bakarsak bende her erkeği sevmedim tek bi kişiyi sevdim 4 yıldır da onlayım kendini bana benzetme ulan şurda açık kız geçse salyaların akar gelmiş burda racon kesiyon senin gibileride biliyoz abaza dolu ülke
@SosyoPsikopat İşte kendin söylüyorsun 4 yıldır birliktesin. Peki evleneceğin ne malum? Haa o konuya gelince dansöz gibi kıvırıyosunuz hatta sen değil sevgilin kıvıracak o konuya gelindiğinde meraketme. Hadi tamam sen öyle değilsin (öyle diyelim bu kadar sohbetin hatrına) peki toplumun avukatı mısın sen? Yoksa üstüne mi alındın? Feminist bozuntusu seni!
zaten evlencez xd doğum günümü bekliyo aileside sevdi beni. Üstüme de alınmadım ama siz erkeklerde pek farklı sayılmazsınız onunda farkına varın aha işte kendi arkadaşlarımdan biliyom ne şrfsizlikler yaptığını feminist de değilim ki olsamsa seni ilgilendirmez senin gibiler anca böyle laf sokamaya çalışır git ne olduğunu öğrende öyle gel uyuz
@SosyoPsikopat Uyuz sensin bi kere sen kendi yazdıklarını okumuyosun galiba. Ben diyorum kızlara zorla yaptırıyolar sen de diyorsun ki bile bile öyle yerlere gidiyorsunuz. Peki benim öyle yerlere gitdiğimi de nerden çıkardın üstelik annemi dahil ediyosun olaya ama zaten öyle olmadığını biliyosun sadece yorum yazayım da boş kalmasın gibisinden. Ben sadece üstte "Kızlar elbise değiştirir gibi sevgili değiştiryor " yazdım senin yazdıklarına bak. Ulan o namus bekçiliği yaptığın kızlar bile senin kadar kendi namuslarına düşkün değillerdir ( zaten kendileri bilir banane herkesinki kedine) ama sen illa kadınlar birliği ilan edcen değil mi? Ulan bahsettiğin kadınları başka erkeklere satan da şimdiki kızlar sen bana onları mı anlatacan? Ayrıca ben abaza olsam o kızlar gibi kaç tane sevgilim olurdu ama niye yok çünkü sizin gibiler yüzünden kimeye güvenemiyorum anladın mı? Git yazdıklarını oku sonra gel burda benimle tartış.
bu eleştiri değil keşke erkeklerde olmasaydı o zaman, dünya daha iyi bi yer olurdu savaş olmazdı tecavüz şiddet olmazdı ne bok oluyorsa sizden oluyo zaten
Kadınlara karşı bir yaradı var galiba bunun bir problemi var belli ki 🍌 😂🤣 yarası olan gocunur çünkü. Gocun dur bakalım ne diyelim. Kadın düşmanı cinsiyetçiler hep böyle sallamaya devam edin hep yalnız kalacaksınız aklı olan sizinle olmaz zaten.