Şimdiki kızlar ne sevmeyi bilir ne başka bir şey şimdiki kızlar mumnun olmuyor çok arasan niye ariyosun bana mı guvenmiyorsun sen çok yaziyorsun yazma beş dakikada ayrılıyor iyi davraniyon olmuyor kötü davraniyon olmuyor ne biçim bir cinsiyet bu kadınlar şimdiki kızlar çok çirkin karakterli aşkı bilmez sevmeyi bilmez sevmeyi bilmiyor hiç acı çekmiyor sen açıdan geberiyon umrunda değil kızın sonra erkek beni niye dövüyor ulan sizdeki vurdum duymazliga nasıl dayansın erkekler bir türlü mutlu olmuyorsunuz erkeklerle dalga geçiyorlar tas. sak geçiyorlar sevmiyorlar erkek cinsiyetini kadınlar iki paralık ettiler
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadınlardan yoruldum ya bezdim dertleri bitmez ne yemek yapar ne bulaşık yıkar ne temizlik yapar ben seni niye avrat diye alıyım ne kadınlık yapar yatakta hadi ordan git ozaman
Kadınlar sevmesini bilmiyor değmiyor gerçekten bu dönemin kızları sevilmez nedir yani?
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sektör dağ başında yaşa, uzak dur kadınlardan. Demediğiniz kalmaz kadınlara, bit gibi de peşlerinden ayrılmazsınız. 3 kadın tanır, her kadını aynı teraziye koyarsınız. Sanki senin zihniyetindekiler çok iyi bir halt. Adam olana kadın çok! Ama adam olana.
Edepli erkek aldatmaz beni başka erkeklerle karıştırma aldatan erkek yok dünyada herkes kendi eşiyle yaşıyor hayatını bir tane şerefsiz kadınları aldatıyor diye bütün erkekler kadınları aldatmaz edepli ahlaklı erkek yanındaki kadından başkasına göz atmaz çünkü başka erkekte bacisina laf atar ozaman erkekte başlar ahlak her kıza yürümez adam dedigin benim babam başkalarının babası hep annemizin dizinin dibinde başka kadınlar yok yanlarında tek eşliler sen iki tane marjinalden bahsetme bana
Adam gibi adam başka kadınlarla düşüp kalkmaz karı kız nedir bilmez insan gibi olan kadında sevdiği insandan başkasına bakmaz yanında bir kişi olur terbiyesizlik yapma sevmesini harbi bilmiyor kadınlar iki güne kalmadan unutuyorlar eskiden Leyla Mecnun için neler yapıyordu şimdiki leylalar şerefsiz mecnunlarin suçu yok
Biz mükemmel olmak için dogmadik ne temizlik yaparsınız ne yemek gezmek dedikodu pesindesinizpara harcamak ayrilirsiniz hemen unutursunuz sevilecek gibi değil şimdiki kızlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sektör dağ başında yaşa, uzak dur kadınlardan. Demediğiniz kalmaz kadınlara, bit gibi de peşlerinden ayrılmazsınız. 3 kadın tanır, her kadını aynı teraziye koyarsınız. Sanki senin zihniyetindekiler çok iyi bir halt. Adam olana kadın çok! Ama adam olana.
Edepli erkek aldatmaz beni başka erkeklerle karıştırma aldatan erkek yok dünyada herkes kendi eşiyle yaşıyor hayatını bir tane şerefsiz kadınları aldatıyor diye bütün erkekler kadınları aldatmaz edepli ahlaklı erkek yanındaki kadından başkasına göz atmaz çünkü başka erkekte bacisina laf atar ozaman erkekte başlar ahlak her kıza yürümez adam dedigin benim babam başkalarının babası hep annemizin dizinin dibinde başka kadınlar yok yanlarında tek eşliler sen iki tane marjinalden bahsetme bana
Adam gibi adam başka kadınlarla düşüp kalkmaz karı kız nedir bilmez insan gibi olan kadında sevdiği insandan başkasına bakmaz yanında bir kişi olur terbiyesizlik yapma sevmesini harbi bilmiyor kadınlar iki güne kalmadan unutuyorlar eskiden Leyla Mecnun için neler yapıyordu şimdiki leylalar şerefsiz mecnunlarin suçu yok
erkekler sanki mükemmel
Biz mükemmel olmak için dogmadik ne temizlik yaparsınız ne yemek gezmek dedikodu pesindesinizpara harcamak ayrilirsiniz hemen unutursunuz sevilecek gibi değil şimdiki kızlar