Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadınlardan yoruldum ya bezdim dertleri bitmez ne yemek yapar ne bulaşık yıkar ne temizlik yapar ben seni niye avrat diye alıyım ne kadınlık yapar yatakta hadi ordan git ozaman
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sektör dağ başında yaşa, uzak dur kadınlardan. Demediğiniz kalmaz kadınlara, bit gibi de peşlerinden ayrılmazsınız. 3 kadın tanır, her kadını aynı teraziye koyarsınız. Sanki senin zihniyetindekiler çok iyi bir halt. Adam olana kadın çok! Ama adam olana.
Edepli erkek aldatmaz beni başka erkeklerle karıştırma aldatan erkek yok dünyada herkes kendi eşiyle yaşıyor hayatını bir tane şerefsiz kadınları aldatıyor diye bütün erkekler kadınları aldatmaz edepli ahlaklı erkek yanındaki kadından başkasına göz atmaz çünkü başka erkekte bacisina laf atar ozaman erkekte başlar ahlak her kıza yürümez adam dedigin benim babam başkalarının babası hep annemizin dizinin dibinde başka kadınlar yok yanlarında tek eşliler sen iki tane marjinalden bahsetme bana
Adam gibi adam başka kadınlarla düşüp kalkmaz karı kız nedir bilmez insan gibi olan kadında sevdiği insandan başkasına bakmaz yanında bir kişi olur terbiyesizlik yapma sevmesini harbi bilmiyor kadınlar iki güne kalmadan unutuyorlar eskiden Leyla Mecnun için neler yapıyordu şimdiki leylalar şerefsiz mecnunlarin suçu yok
erkekler sanki mükemmel
Biz mükemmel olmak için dogmadik ne temizlik yaparsınız ne yemek gezmek dedikodu pesindesinizpara harcamak ayrilirsiniz hemen unutursunuz sevilecek gibi değil şimdiki kızlar