Umarım sizi korkutmam 🤣 ama güzellik standartlarına anca bu şekilde uyuyor muşum 😳

Kendimden korktum..
Umarım sizi korkutmam 🤣 ama güzellik standartlarına anca bu şekilde uyuyor muşum 😳

Kendimden korktum..
Zorunda değil. zaten kimse kimsenin güzellik standartına ya da algısına göre olmak zorunda değil ama maalesef günümüzde herkes birbirini taklit ediyor.. ve dahası da herkes dış görünüşe bakıyor maalesef.. çünkü kalp için birbirlerini sevmiyorlar
Güzellik standartları dediğin şey kainat güzeli seçilen kadınların herhangi bir a101 kasiyerinden çirkin olması veya Angelina Joulie baz alınarak estetik yaptırıp ona benzer yüz sahip olmaya çalışılmasıdır.
Ben bu durumu hiç desteklemiyorum. Neden insanlar klon gibi durmak zorunda ki? Her insanın kendi yüzü var mis gibi. Her insan özel. Bu durumu bozmaya gerek yok.
Eig için teşekkürler
Bu senin sorunun sana böyle bir zorunluluk yükleyen yok bence ama kadınların güzel olmak gibi çok tatlı dertleri olduğu için hepsi birbirine benzer olmaya başladı.
Aman, filtre ile hepsi aynisi oluyor, sanki gerçeğini bilmiyor millet, ben doğallıktan yanayim, düşünün böyle resimlerinize aşık olan biri olsa, sende ona aşık oldun, bulusmadan önce insan huzursuz olur, beni olduğum gibi sevsin, seven,
Cevap
21Cevap
Evet gece paylasmayip gündüz paylasman iyi olmuş
Kimse güzellik standartlarına uymak zorunda değil herkesin illaki bir kusuru bir eksiği vardır önemli olan bunlarla sevmektir kendini
Fotoğraftaki gibi kadınları aşırı itici ve çirkin buluyorum.
Güzellik algısı denen şey bence bir yalan. Herkes kendi haliyle güzel
Dogallik herdaim.. bak profil resmime. :)
Beni boyle beginsinler.
Benim olmayan ne yapram yiyosa yesin isterse kıllarını bile almasın
Bu kadar büyük dudağı güzel bulan göz doktoruna gitsin
Çene yapısı yine doğal duruyor dudağa göre
Angelina Jolie'nin çenesine benziyor. Angelina Jolie ve seda sayan sevişmiş bu fotoğraftaki doğmuş gibi görünüyor
Pirelli lastik reklamı gibi hocam ya bu nedir lan
Saçmalayıp abartmışsın efekti
Hayır değilsiniz elbette. sen mutlu isen yeter
Bu görsel pek standart değil gibi. 😀
Hayır uyumak gibi zorundalim yok
Gece görsem dilim tutulur o nasıl dudak 😂
Hayır uymak zorunda değilsiniz :)
Başkasını bilmem ama benimkine uyuyorsun
Güzelliğin standartı mı olurmuş? İyiki yokmuş
Böyle güzellik standart Olmaz Olsun😂
Hahah ay korkutucu olmuş böyle ya sjsbhd
Ahahab iyi ki böyle değilmişsin
Artık güzelmisin çirkin mi sen karar ver :)
Korktum 😟😂
Hayir
Hiç değiliz.
Hayır değiliz
Kısmen
Korkmalısın da
Değilsiniz
Hayır
zorundayız
Basurlu dudak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?