AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Kadınların sahte sevgi ve övgü cümlelerine önem vermesinin sebebi neyse onunla aynı
Tamamen içgüdüsel, üreme olduğu zaman sağlıklı olanın hayatta kalması esasına dayalı, doğada da öyle değil mi zaten
Siz ne için önem veriyorsanız bizde onun için önem veriyoruz.
Güzel olunca tahrik oluyoruz dsha falza kadınların da güzel olma gayreti bundan bence
Kişi ve karaktere göre değişir herkes böyle düşünmüyor bence önemli olan ahlak ve karakter
Çünkü yatmak arzulamak için ve kullanmak için
Erkeklerkn kadinlari kullandigina katilmiyorum. Biz erkekler kullanilmayi seviyoruz ve bu yuzden kullanilmaya can atıyoruz. Bizi kullandiginizda mutlulugunuzun artışı rahatlamaniz gulumsemeniz bizi tatmin ediyor ki bazilarimiz nasıldı diye is bitiminde direkt geri bildirimini istiyor 😁 saclarina sirtina boyunlarina masaj yaptigim sarildigim optugum bir canliyi nasil kullanmış oluyorum hayret ettim. Siz erkekleri kullaniyorsunuz ama kurban rolune erkeklerden daha kolay giriyorsunuz kendinizi daha iyi ifade edip daha çok ajite ediyorsunuz kendinizi. Seks kadinin zevki icin yapılır erkekler kadinlara verilmis bir armağandır.
Çapkın erkekler için diyorum ben
Capkin olanlar daha istekli iste kullanilmaya
Aynen
Kadinlar neden yüze bakiyorsa erkeklerde ondan bakiyordur
Ben fiziğe bakıyorum
Kadınlar yardırmış. Ama kendileri 1.85 aşağısına dönüp sümük atmazlar.
Bazıları yüz güzelliğine daha çok bakıyor.
kadınlar erkeklerin parasına neden önem veriyorsa erkeklerde fiziğe bu yüzden önem veriyor
Psikoloğum erken yaşta erotizm ve p*rno tanışmanın etkisi, bilinçaltında kadını metalaştırmışsın demişti :)
Ana sebep cinsellik bence
Başka sebebi varsa da kişiden kişiye değişiyordur belki
Çünkü cinsellikten başka bi şey düşünemiyorlar onlar için fizik iyiyse cinsellik de iyi olur kafasındalar
Aslında benim için öncelik yüzdür, aşağısı önemli değil anlamına gelmesin , fizik , vücut güzelliği kişiye ayrı bir hava katar , ilişki gücünü yükseltir arkadaşlar o yüzden.
Fiziğede önem verirler amma bence en çok yüz güzeliyine bakıyorlar ve bu tek erkeklere aid edilemez kadınlarda öyle hata kadınlar fiziğe erkeklerden daha çok önem verirler bence
Böyle bir genelleme yapmak pek akla sığmaz. Her erkeğin beğenisi, düşünüşü farklıdır. O yüzdendir ki her erkek aynı şeyi isteyemez. Erkekler güzellikten etkilenir fakat sadece güzellik boştur.
Çünkü dış güzelliğe önem veren canlılar bir kadın çirkin bir erkegı tanıyıp sevebilir ama bir erkek çirkin bir kızı tanımaz bu kadar basit bir denklem kabul bile etmeseler erkekler böyle
Düşüncen yanlış
Ben yanlış oldugunu düşünmüyorum konusmaya gelince konuşuyorsunuz yaptıklarınız bunları destekliyor
genelleme yapan kişilerin, mal olduğunu kanıtlamış insanım
Belki Boyle düşünmeyen insanlarda vardır %25 lik kısımdır , bu geri kalan erkeklerin böyle düşündügünü degiştirmiyor ve cogunluktan dolayı böyle konusuyorum
İçten sevilmedigimiz için dış görünüşe önem veriyoruz kullanmak için
Erkekler dış görünüşe , kadınlar sözlere bakar bu yüzden kadınlar makyaj yapar , erkekler yalan söyler diye bi söz var kimindi hatırlamıyorum ama çok haklı
Cinsellik için tabiki. Ne kadınlar var fiziği için peşinde koşanlar var
Ben şahsen ikisinede önem veririm ama samimiyet ve sadakat bu ikisinden de önce gelir
Aslida yüz daha önemli ya mesela ben sisman kadın seviyorum ama baya sisman ama sisman yuzleri sevmiyorum oyle de degisigim ve yuzu hosuma gitmeyen bir kız benim icin net turn off.
Her ikisi de önemli insan bakınca içi acilsin ister
Cunku yatakta neler yapabilecegimi, hangi fantezilere uygun oldugunu, ondan iyi zevk alip alamayacagimi hesap ediyorum. Guzel fizik onemlidir net.
S*k*şmeye değer mi diye , özgür uysal var instada o anlatıyor nedenini !
🤣🤣🤣 öyle değil ama 😌
Erkekler fiziğe daha çok önem vermezler. Derdi sevmek olanın aradığı, fizik olamaz. İç ve dış güzellik olabilir.
Kriter sahibi olan kendi de aynısını karşılıyorsa önemli olabilir, yoksa kendi balkon olup salça olan olursa önemli değil
Bende kadinkara çok bakiyorum😀 erkeklere hiç bakmiyorum
Demekki sen lezbiyensin oda iyi
Durum vahim ozaman
Kadın da aynı fiziği iyi olan erkeği beğenir. Yüz güzelliği normal olsa da iş görüyor her iki cins için
Arkadaşlarımın çoğu fiziğe güzelliğe önem verdiği için hep eşşşek gibi ortada kalıyor veya nişanı bozuyolar acı ama gerçekler
Dış görünüş yanındakine güven verir o yüzden
Güzel insan tarafından seçilmiş hissi insanda beğenilme duygusu yaratır.
Cinsellik düşünmeyen hiç bir erkek fiziğe önem vermez takılmalik biriysen eğer fiziğine özen gösterir seni cinsellik için kullanır
Kızlar 180 altı erkek mi olur derken sıkıntı yok 50k maaşı olmayan erkek mi olur derken sıkıntı yok biz güzel bi fizik isteyince sıkıntı mı var
bence hepimiz cevabı biliyoruz gerçekten beni ben olduğum için seven az
Biz de aynıyız ki. Suratı düzgün olanın karakteri de düzgün çıkıyor o yüzden ahdhsn
Görsellikte kiloya önem veriyorum kilolu olmasın yeterli
Erkeklerin mantığı bu sadece fizik değil dış görünüş de önemli aynı zamanda
Fiziğe değil yüz güzelliğine önem veriyorum 😍🥲 Peki sen nasılsın
Ben ilk çeneye bakiom çenesi güzelse ok guzel degilse yallah
tamamen evrimsel süreçle alakalı zekaları görsellik üzerine çalışıyor
Bir kişiyi sadece görünüşü için seven kişinin aklına şaşarım.
Şaşacak bir şey yok çünkü sevgi yok her şeyin temeli üreme
O görünüşte olacak herhangi bir değişiklik ki zaten çok yüksek ihtimal o sevgiyi bitirir bunu düşünmeyen akla şaşıyorum. Evet temel yok anlam değişti ama o anlık duyguya sevgi demek de pek mantıklı gelmiyor
Zaten insan ilişkilerinin temelinde duygudan ziyade her hayvanda olduğu gibi üreme korunma barınma vs vs vardır bizim şu an bahsettiğimiz sevda diye nitelendirdiğimiz şey evrimin bir sonucudur esasında insan polymore bir canlıdır
Peki üremedeki amaç ne çoğalmak mi çoğalınca ne olacak. Kime neyi gösterecek neyi ispatlayacak. Hadi bu karşılıklı kadın erkek birey arasındaki sevgi yalan amaç üreme peki diğer bireyler ;anne çocuk baba veya diğer üreme dışında kalan bireylere duyulan sevgi
Richard dawkinsten gen bencildir kitabını okumanı tavsiye ederim biyoloji temelin iyiyse rahatça anlarsın genin devamı her şeyden önemlidir anne babanın çocuklarına duyduğu sevgi de buradan gelir çünkü çocuklar onların genlerinin birer kopyasıdır
Yani biyolojiyi bilimi severim ama ben sevgiye de inanırım karşılıksız çıkarsız başka bir temele dayandırılmayan. Bu biyolojik bir ihtiyaç, biyolojik bir nedene bağlı mıdır bilemem. Bende olanı tanımlama şeklim bu
Aslında huy ve insaniyetine bakacan gerisi boş ben bunu ögrendim
Fizik kadını gösteren bir şey yüzle bütünleşen bir şey. Fiziğin varsa herşeysin yoksa hiçbir şey :)
Yaa yüz geçici ama fizik biraz daha kalıcı bence tabi
Çünkü ilişkinin sonu seks olur ondan
Güzel kadın iştah açıyor.
NEDEN YÜZ DEĞIL FİZİK DİYORUM MKKK
Diğer yerler cinsellik barındırıyor o yüzden. En baştan soruya yüz güzelliği yazsaydın eşşek gibi anırmazdın.
Çünki, görsel olarak etkilenirler
Çünkü görsel varlıklar jwjsjs
Genel olarak görselliğe odaklı varlıklarız
Kadın fiziğinden çok beynine bakıyorum ilk
Okadarda önem vermiyorum ki
Görsellik geneli için 1. şart.
genelde yüze daha cok önem veriyolar
Çünkü... cazibelik ve duruş çok önemli
Çünkü gözü gönlü doysun istiyor
Iq seviyelerinin düşük olması
Ben gözlere ve dudaklar bayılırım
Daha çekici oluyor başka açıklaması yok