+1 yılÖnce iç guzelik onemli benim icin. Dış güzelikte önemli ama asla iç güzelliğin önune geçemez. Dış güzelligi duzenleyen bircok seyler kisinin iradesiyle olur. Mesela iyi niyetli iyi bir ic guzelligi olabilir ama kendini salmistir yedigine icdigine dikkat etmiyordur tembeldir, fakat bu ic dunyasinda bir problem oldugunun belirtisidir.
Sonuç olarak insan erkek veya kadın bir karsi cinste belli bazı ic guzelliklerden dolayı seviyorsa zaten o bağ kolay kolay kirilmaz ve karsı tarafdaki negatif seyler, mesela tembelse artik o aliskanligi birakir, yedigine icdigine dikkat etmeye baslar kendine daha cok deger verir. Bazı seyler insanin icini yansitir. Makyajın da kendine deger verme eylemi oldugunu sanmiyorum, daha cok özguvensiz olanlar makyajdan vazgecemezler. Yine tekrar diyorum cirkin kadın yoktur cirkin erkekte yoktur, bakimsiz kadin erkek vardir. Her guzellik her yakisiklilik farkli ve insana özel stildedir. A sı B si C si yoktur. Menfaat icin ilgilenenlerde sevgi değil, savruk gelecegi olmayan bozuk bir hayat surmek icin para pul vs dusundugu icin seviyormus gibi yapar. Erkegide var boyle kızıda var. Sevmek kalbten olur tek kriterim budur, dış guzellik değil.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İki lafın belini kıramayanlar ve iki kelimeyi bir araya getirmektan aciz, eğitimsiz, karşı cinsi insan gibi göremeyen cahiller var olduğu sürece; fiziğe daha çok önem veren erkekler hep olacaktır. Onların karşısında da ben. Açıkçası fiziki kuvvetten başka bir şeyden anlamayan bu tür için, fiziğimi kullanmaktan da çekinmiyorum. İşte o zaman "abi" oluyorsunuz. Bir çeşit sidik yarışı işte ve bundan da nefret ediyorum. O yüzden gerçekten "erkek" arkadaşlarımın sayısı çok azdır. Elbette fiziği güzel bir kadın ilgi çeker, güzel olan her şey gibi... Ama konu insan ve kadın olunca, erkeklerinin büyük çoğunun anlayamadığı şey, her birinde kendine özgü güzellikler, iyilikler olduğu...
10 Yorumla
+1 yılErkek güçlü olduğu için zaten güvenlik endişesi yoktur. Nasıl olsa ilişkide baskın taraf, yöneten taraf olacaktır. Onun için kadının önceliği olan güven, geçinebilme (maddi manevi) vs gibi dertleri yoktur. Dolayısı ile geriye sadece güzellik ve dış görünüş kalır. Ona da buluşmanın ilk 5 dakikasında olumlu ya da olumsuz karar verir. Kadın ise zayıf olduğu ve ilişkide yönetilen taraf olduğu için kendisini yönetecek kişiye güvenmek ister. Onun da ilk belirtileri kabarık bir cüzdan, lüks araba, makam mevki, uzun boy tok ses vs dir. Onun için kadında ilk önce bunlara bakar.
00 Yorumla
+1 yılBenim fiziken dikkat ettiğim şey çok kilolu olmaması. Kilo vermek biraz spor yapıp fiziki anlamda bakımlı ve sağlıklı olabilmek kişinin elinde. Kendini salmış bırakmış ve çok kilo almışsa ve üstüne üstlük ben böyle mutluyum kimse söz edemez tavrında dolaşıyorsa arkadaş olarak da çevremde tutmuyorum. Onun haricinde kişilerin değiştiremeyeceği fiziki özelliklerine takılmıyorum hiç.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalnzca bedenlere aşık olanlara acıyorum
Eninde sonunda yok olacaktır
Ruhları sevmeye devam edin
Victor Hugo167 Yorumla- +1 yıl
Şekilci biri deglm o kadar
- +1 yıl
Aynen beden yok olacak zaten cirkin bayan yoktur bakimsiz bayan vardir
- +1 yıl
Aynen öyle
Cinsel seçilimin bekiyleyicisi olarak evrimsel davranış örüntüleri.
Şöyle ki; erkek mümkün mertebe çok kadın becerip, çok tohum bırakmak ister. Böylelikle de genetik çeşitliliğini artırır. Kadın da, gebeliği süresince iyi beslenmesine yardımcı olacak, ya da yavrusunun sağkalım şansını artıracak niteliklere sahip erkek arar.
Hâl böyle olunca erkekler got, meme gibi doğurganlık işaretlerşne yönelirken, dişiker yavrusunun sağkalımı odaklı erkekleri seçme eğilimindedir. Güçlü erkek sağlıklı gwn, yardımsever erkek yavrusuna bakabilecek erkek, komik erkek stres hormonlarının zararlı etkilerini azaltmak demek vs.44 Yorumla- +1 yıl
Güldüm komikti😬😂
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı Bahsettiğiniz durum evrimsel açıdan doğruluklar içeriyor. Mesela bu sadece homosapienslerde değil hayvanlarda da var. Dişi kutup ayısı erkek kutup ayısını kilometrelerce peşinden izlemesini sağlıyor. Bu izleme soğuga karşı dayanıklılık, uzun süren kış şartlarında devam edebilme, kondisyon , kürkün durumu gibi bir çok bilgiyi dişiye veriyor. Yani bahsettiğiniz şey doğru ancak soru ile tam alakalı sayılmaz. Erkeğin geniş kalça doğurganlığı, büyük meme süt verimini düşündüğü ya da iç güdüsel böyle olduğu söylensede bu teoriyi dışarda bırakacak bir çok erkek tipi gelişmiş durumda. Mesela Twitterdaki mavi kuşun neden seçildiğini hiç düşündünüz mü?
- +1 yıl
40 alim bir araya gelse bu kadar açıklayıcı anlatamazdı tebrik ederim üstad. :)
+1 yılBelli bir olgunlar gelmiş biri olarak şunu söyleyim. Erkek her yaşta güzel ve fiziği düzgün kadına bakıyor bu net. Fakat işlerin sadece burdan yürümediğini anlayan erkek seveceği vce sevilebileceği kıymet göreceği bir kadın arıyor zamanla. Genç ve daha evlilik çağında olmayan bir kadınsan büyük ihtimal fiziğine bakacak. Çünkü yatakta bi çok pozisyonda kadının yüzünü görmüyor. İkisini bulursa ne ala. Ama onun içinde kendinin bazı kriterleri karşılaması gerekiyor. Ancak olgun erkekler için işler biraz daha sade ve anlaşılabilir durumda.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sadece bir algı toplum olarak bilinç altına işlenmiş, lakin zannedildiği gibi hiç bir erkek fiziği güzel adı altında kemik gibi kadınları beğenmiyor çekici bulmuyor. Taş gibi kadın dedikleri 34-36 beden değil, taş gibi adı üstünde sarkmamış bir yerlerinden yağ fıçımamış kadındır. 36 beden olup yüzü çökük olacağına 42 beden olup yüzü pamuk gibi olsa yeterli. Erkekler zayıf, şişmana bakmıyor orasından burasından bıngıl bıngıl yağlı kadınları sevmiyor vucut hatları güzel bayanları beğeniyor isterse 46 beden olsun yağları Bir yerden taşmasın vücudu sıkı olsun yeterli spor şart 👍🏻 Kıyafet seçimi de çok önemli kıyafetler bedeni zarif ya da hantal gösterir.
11 Yorumla
+1 yılcinsellik sebebi. erkeklere gore memeleri ve poposu buyuk kadinlar dogurganligi cagristiriyor. dogurganlik=seks. seks=erkek beyni. tam tersini sevenler de var, kucuk meme kucuk popo ama nedense benim tanidigim tum erkekler dolgun kadin seviyordu.
tabiki yuz guzelligine de onem veriyorlar ama oncelik fizik bence cogu erkege gore
31 Yorumla
u +1 yılMerhaba, elbette yüz güzelliği de önemli ama bence görsel açıdan karşı cinsin hafif dolgun bir fiziğe sahip olması beklenir ve bu gayet normaldir ama karşı cinste bu yok diye tabii ki bu onları değersizleştirmez. Onlar da sevilmeyi hak ediyorlar kesinlikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
20 Yorumla
+1 yılSadece fiziğe önem veren erkekler değildir birini önce görür beğenir sonra merak edersin ilgini çekmeyen birini merak dahi etmezsin bu sadece fizik değildir bazen bir gülüş olabilir bazen de yüzündeki masumiyet ibaresidir yani mutlaka bir şeyler çekmek zorunda
00 YorumlaO ilk aşık olduğum kızı hatırlıyorum. Ondan çok çok daha güzel kızlar vardı. Ama ben onun konuşmasına tavırlarına davranışlarına karakterine hatta ve hatta triplerine bile aşık olmuştum ve o benim için dünyanın en güzel kızıydı.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi hiç kimse bir-birini kandırmasın ilk bakışta kimse güzel/yakışıklı bulmadığı birisiyle konuşmak istemez tanıdıkça sever ama ilk bakışta dış görünüş önemlidir. Hemcinslerime soruyorum ilk bakışta 1.50 erkeği yakışıklı bulurmusunuz? Hayır. Erkeklerinde ilk dikkat etdiği şey dış görünüşü ve fiziği basit aslında
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden yüz değil fizik diyorum
- +1 yıl
Orasını bilmiyorum kanka onuda erkeklere sor yani SVSGGDVDGSBS
Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı. Sanki kadınlar Önem vermiyor. Kel fodul şişman hemen yanışıyor sonuç olarak insan gözüne hoş gelene önem verir önce dışına bakıyor sonra içi ile ilgileniyor. Bu kadar basit kimse beğenmediğini çok merak etmez.
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden yüz değil fizik diyorum.
Pek umrun da değil ne fizik dış guzellik insan olsa yeter evliyim 2 çocuğum 26 yaşındayım 5 yılda somurdu beni hala somuryor beni goren30 şamar öyle bı durum ki insan olsun merhametli olsun boşan san dert boşanmadan dert yine
00 YorumlaNasıl ki güzel görünmeyen yemek,, düzgün olmayan meyve satın alınmıyorsa esas ihtiyacımız olan ruh ve beden sağlığımız için göz ve beden zevkimizi huzursuz etmemek adına fiziğe de dikkat etmemiz gayet normal.
00 YorumlaFiziği güzel kadın yüzü çirkin kadındır genel olarak ve yüz guzelliginden kaybettiği için yatakta iyi olmak zorundadır erkekte yatakta iyi kadın ister
35 Yorumla- +1 yıl
Sanirim sizin fizik kotu yuz guzel. aama sonuc dogru yatakta iyi olmali kadin
- +1 yıl
Dünyanın en saçma yorumunu okudum. Fiziği güzel yüzü çirkin yüzü güzel fiziği çirkin. Ahaha siz kendinizi böyle avutun durun. Fiziği de yüzüde karakteri kişiliği de harika tonla insan var.
- +1 yıl
Haklısın fakir ve varoş semtlerde dediklerin doğru ama zengin semtleri zengin avm restorantları felan fiziğiyle eliyle ayağıyla giyimiyle yüzüyle felan manken gibi kızlarla dolu.
Siz de bize baktığınızda aynı şekilde bakıyorsunuz: yüzü çok yakışıklı olsun ama göbekli ise kabul etmiyorsunuz.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılBiz neden boy posa önem veriyorsak onlar da onun için fiziğe önem veriyor, boylu poslu adamlar daha erkeksi geliyor gözümüze, erkekler de fiziksel hatları çekici olan kadınları daha dişi buluyor
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılEğer kafa yapısında maddiyata da somut delillere dayanıyorsa cinsiyet farketmeksizin fiziğe önem veriliyor.
Bizim gibi sadece ruha ve karaktere önem verenlerin de soyu tükenmek üzere zaten.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAciz karaktersizler önem verir. Sonra fiziği güzel bir kadın onları maddi manevi zarara uğratıp paralarını yiyip paçavra gibi kenara fırlatınca kudururlar. Sonra herkesi o hayatına aldıkları varoş gibi sanıp kızlar şöyle kötü böyle paracılar diye iftira atarlar düzgün kızlara bile.
02 Yorumla- +1 yıl
Boyun1.90 olmayan da kendine erkek demesin, diyen kızlar da karaktersiz oluyor o zaman? 🤔
Cevap sahibi+1 yılEvet onlar da karaktersiz. Ben Allahın yarattığına hiçbir zaman öyle bir şey demedim demem de. Benim boyum 1.73 sevgilim 1.71 karakterim sağlam çok şükür güzel karakterliyim kimseyi dış görünüşüyle yargılamam. Boyu 1.55 olup 1.95 isteyen kızlar da gördüm o onların karaktersizliği.
+1 yılBen hiç bir zaman önem vermedim. Vermeyeceğim. Yüzü güzele on senede doyulur da gönlü güzele bir ömür doyulmaz.
20 YorumlaHerkeste bi erkekler görsel varlıklar lafı çıkmış. Kadınlar erkeklerden beş fazladır. Hemde sadece görsellede yetinmeyip maddiyatta istiyorlar
20 Yorumla
+1 yılÇekici geliyor nasıl kaslı bir erkek kızların dikkatini çekerse erkeklerinde aynı , fiziği güzel olmayan birine zaten dikkat etmezler ama yüz hakkında bir yorum yapamıycam
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılTek seçenek olmadı benim açımdan..
Herkes sevdiği kadının güzel olmasını ister.
Fakat bunun üzerine kurulan birliktelik uzun soluklu olmaz , olamaz.00 Yorumla
+1 yılErkekler fiziğe belki bir takılıyorsa kusura bakmayında bir kadın buna milyon kat sayısı kadar takılıyor. Kimse bana bir kadının zemzem suyu olduğunu iddia etmesin.
00 Yorumla
+1 yılErkekler görsel hazza daha yatkındır. Görsel haz ve cinsel arzuyu bir araya getirdiğinizde fiziği daha ön planda olan bir etmen olur.
üzerine çokça konuşulur bunun
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişmekle birlikte önem verenler genelde hergün kıyafet değiştirenler aynanın karşısında uzun vakit geçirenler ve güzellik merkezlerinin müdavimleridir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler görsellikten kadın ise duyduklarından etkilenir. Erkek görmek kadın duymak ister İki cinsin arasındaki tek fark budur o yüzden güzellik 🌺
00 Yorumla
+1 yılTabiki şehvet. Fiziksel olarak beni etkilemeyen bir kadinla nasıl beraber olabilirim ki. Bir arkadaş bir dost olurum ama bir sevgili bir eş olamam. Bir kadına aşık olmak için hem fiziksel hem ruhsal bir uyumla mümkün olur. Balik akrep yengeç ve yükseleni balık akrep yengeç olanlar benim düşünceme katilacaklardir.
00 Yorumla
+1 yılKendi açimdan konuşuyorum bebiş, zaten ciddi harici bir ilişki içine girmem. Gerçi şimdiye kadar olmadı istemedim sebepler bende kalsın.
Oldu diyelim önce iç güzellik sadakat vs bakarım vücut yüz öyle aman aman güzellik vs yoluna girmem hem fazla güzel kızları sevemiyorum00 Yorumla
+1 yılGöze iyi gelen şey kalbe ve beyne dokunuyor dolaylı olarak bu da sizi beğenmemize yol açıyor fizik maalesef önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yüz değil fizik diyorum
- +1 yıl
Daha cezbedici özel yerler orada
Kişiden kişiye değişir her erkek aynı değil benim için kilonun boyun bir önemş yok kilo alınırda verilirde
03 Yorumla
Soran+1 yılFizik anlayışın boy kilo mu mk
+1 yılKim diyo, fizik bir yere kadar asil karakter onemli
10 YorumlaKarakterin daha önemli olduğunu anlayana kadar böyledir bu işler. Kişi bilmediğinin cahildir ya hani...
10 Yorumla
+1 yılBen evvela bebeksi okşamalı çocuksu yüzlü olup olmamasına bakıyorum Önce Yüz güzelliği bana göre
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılFiziğe kadınların yarısı kadar önem vermediğimiz tartışmasız bir gerçek kadınlar kafar şekilci değiliz kadınların estetik merakı çok daha fazla
00 Yorumla Ben erkek olsaydım fiziği düzgün olmayan bi kadın istemezdim çünkü.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle istemezdin diye mi istemiyorlar yani
+1 yılÇünkü duygulara güvenemezsin ve duygular bir tercih değildir. Ama fiziği çekmek bir tercihtir. İnsanda tercihleriyle var olur.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 433 cevap paylaştı. Kadınlar da aynı değil midir? "Erkeğimin boyu uzun olsun da varsın maymuna benzesin" kafasında çoğu kadın.
00 Yorumla
+1 yılOnların kafası sadece görselden ibaret hiç karşı tarafın zeki olmasına, bakire, güzel ahlakli olmasına bakmazlar
03 Yorumla- +1 yıl
Hepsini sağlıyorum ama bu yüzden de kaybediyorum :(
- +1 yıl
@sevsenebeni aga beee
- +1 yıl
@sevsenebeni kaybet ama eşine birlikte olunca anlık açık olsun gururla çık bakire olduğu la karakterinle daha ne ister insan
Fiziğe daha cok önem verdigimizi kim söyledi
02 Yorumla
Soran+1 yılBütün erkekler
Yaradılış gereği
Kadın duygusal olarak aşık olur erkek görselliğe aşık olur02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yüz değil fizik diyorum...
+1 yılÇünkü erkekler görsel uyarima sahiptir o yüzden buna önem verirler
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye göre değişir bence kimi fizik kim yüze odaklanıyor
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Bu tipleri bende anlamıyorum bir kişinin düsüncelerine ve fikirlerine aşık olmayacaksam neden onunla olayım ki
30 Yorumla
+1 yılBence cinsellik odaklı düşündükleri için önem verenler
10 YorumlaSadece cinsellik amaçlı baktıkları için.
10 Yorumla
+1 yılSiz sanki direkt içimizi görüp konuşuyorsunuz geçin bunları
10 Yorumla
+1 yılBizde tipe baktığımız için onlarda fiziğe bakıyor kısasa kısas 😀
10 Yorumla
+1 yılÇünkü erkekler kadınların fiziği ile "turn on" olmaya alıştırılmış.
10 Yorumla
+1 yılErkek görsel varlık kadın da işitsel olduğu için.
00 YorumlaBir malı ilk önce etiketine bakarsın iligini çekerse alırsın o misal
00 Yorumla
+1 yılErkekler görsel varlıklardır. Görsel uyarıcılarla heyecanlanır tahrik olur.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsizin paraya değer vermesiyle aynı mantalite aslında
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılyani fizik iyidir tabikide illakı zamanı gelınce gidecek o yüzden karakterine bakcaksın
00 Yorumla ...
00 YorumlaYok öyle bir şey kadının aurası yoksa ancak seks yapar arkanı döner gidersin o kadar basit.
00 YorumlaTanışmada daha iyi ilk izlenim önemlidir. Herkes derli toplu birini ister yanında.
00 YorumlaKadınlar neden en başta Statüye Makamına Cebine Tipine Ve Boyuna bakıyorsa ondan
00 YorumlaÇünkü erkek boşalma odaklıdır. Boşalacağı yer önemli o yüzden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuz onemli fizikte adam bir omur yasiycak sonucta erkek icinde oyle tabi
İstemedigin biriyle bile bile sirf evlenmek evde kalma korkusuyla evlenmek
Hem ona yazik hemde kendine00 YorumlaKadınlar neden paraya ve guce bakarlar? Ben mesela göbekli sevmem. Ama göğüsler önemli büyük olmalı
01 Yorumla
+1 yılKadınlar neden 1.80+ erkek istiyorsa o yüzden.
00 Yorumla- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat