Arkadaşlar neden erkeklerin tek odağı fiziksellik ilişkide. En tecrübesiz ufak yaştan yaşlısına kadar böyle asla arkadaşlık paylaşıma bakmıyorlar. Tek motivasyonları kadın bedeni ve o şey. Sadece buna aşık oluyorlar. Ben bıktım bu basitliklerinden. Ben hayat arkadaşı istiyorum yatak değil.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl"Neden tüm erkeklerin tek derdi fiziksel?"
Öncelikle sırf sadece görüşmüş olduğun erkekler üzerinden yorumlama yapman ve diğer kesimleri daha görmeden yargısız infaz yapman aptalca. Bu yaptığın saldırgan bir genelleme ve bu doğru değil. Asıl konuya gelirsek: Tüm erkeklerin tek derdi cinsellik değil. Çoğu erkeğin, tek derdi cinsellik. O noktayı düzeltmen gerekiyor. Çoğu erkeğin tek derdinin cinsellik olmasının sebebine de iki ihtimal verilebilir:
1- Ya geçmişte masumca bir ilişkide bulunmayı deneyip işe yaramadığını görünce ciddi ilişki yapmayı kesip böyle davranmaya karar vermiş olabilir.
2- Ya da saf kötülük, kanında vardır. Buna bağlı olarak yalnızca kendisini düşünen ve başkasını hiç düşünmeyen birisi olabilir.
"En tecrübesiz ufak yaştan yaşlısına kadar böyle asla arkadaşlık paylaşıma bakmıyorlar. Tek motivasyonları kadın bedeni ve o şey. Sadece buna aşık oluyorlar. Ben bıktım bu basitliklerinden."
Güzel. Bunlar başından sonuna kadar yanlış bilgiler. Bir kere en tecrübesiz ve küçük olanının bile tek derdi o olmuyor. Toplumda yetiştiriliş tarzı ya da kızlarla masum bir sevgililik denemesinin başarısızlığı sonucunda bu durum ortaya çıkıyor. Yukarıda bunu daha detaylı açıkladım. Ayrıca arkadaşlık ve paylaşıma bakanlar da var. Ancak sorun şu ki bu sefer de çoğu kız buna pek önem vermiyor. Hatta söz konusu bir erkeğin hoşlandığı bir kız olunca ve bu kadar masumca hareket edince o erkek, bir kız tarafından basit, aciz, hatta böyle masum ve kibar olduğu için de ayrıyeten eşcinsel ilan edilebiliyor. Bu tarz olaylara objektif perspektiften bakmayı öğrenmen gerek; çünkü bu olaylara bu perspektiften bakıldığında aslında ortadaki gerçeği görüyorsun ve senin gördüğün şey, tam olarak gerçek değil. Sadece senin çevrende olan bitenlerden ibaret. Dünyadan haberin olduğu söylenemez. Ayrıca burada basa basa belirttiğim gibi her erkeğin tek motivasyonu, tek amacı da cinsellik değil. Emin ol normal bir şekilde sevgili yapıp sonrasında evlilik düşünen, yuva kurmak isteyen erkekler de mevcut. Gerçek aşka önem veren bazı centilmen erkekler de mevcut. Bununla birlikte kimseye karışmayan vs yalnızlığı tercih eden benim gibi erkekler de mevcut. Sen böyle bir genelleme yaparak hepimizi abaza ilan etmiş oluyorsun. Ama gerçek ne biliyor musun? Sen de dahil olmak üzere hiç bir kızla cinsellik ilişkisi, zerre umrumda değil. Çoğu kız güvenilmez olduktan sonra inan ki ben de ilişki düşünmüyorum. Ayrıca güvenilir biriyle ilişki kursam bile bunun erkekler üzerinden ağır bedelleri var. Kızlar daha avantajlı kalıyor bu konuda. Tüm bunları gördüğüm günden beri yalnızlığı tercih ediyorum ve haklı sebeplerim de olduğunu düşünüyorum. Hiç bir zaman, cinsellik ana motivasyonum olmadı. Geçmişte ben sadece sağlıklı, ömürlük ilişki olsun istiyordum. Aynı senin istediğin gibi bir hayat arkadaşım olsun istiyordum. Ama hele hele özellikle kızlar hakkında bir çok karanlık gerçeği görünce yalnızlığı tercih ettim. Emin ol hiç bir zaman sırf bir cinsellik için bir kıza ihtiyacım olmadı. Asla olmayacak da. Benim aklım uçkurumda değil, beynimde. Bunu sana hatırlatırım. Tüm bunlarla birlikte eminim ki benle birlikte aynı düşünen, hatta hiç bir kıza bu derece art niyetle yaklaşmamış olan bir çok erkek de mevcut ki ben bazılarını bizzat gördüm. Dolayısıyla böyle bir genelleme yapman, sadece kuru olan aptalca bir ön yargıdan ibaret. Arkasında hiç bir mantıklı dayanak bile yok. Dolayısıyla bu düşüncen başından sonuna kadar yanlış. Herkesi aynı kefeye koymaman gerektiğini öğren.
"Ben hayat arkadaşı istiyorum yatak değil."
Bu kadar çok hayat arkadaşı istiyorsan önce karakterini iyice bir oturt, sonra kötü niyetli olanlara sürekli yüz vereceğine biraz da iyi niyetli olma potansiyeli olanlara da şans ver. İşte o zaman amacına ulaşırsın.
05 Yorumla- +1 yıl
canım zaten senin gibi kendini kaparmış erkeklerle tanışmıyorum ve tanımıyorum. Sokakta piyasada ya da bana asılan sarkan erkekler de hep Abaza erkekler. Ha arada çok nadir daha efendisi de oluyor. Ayrıca Abaza demek evlenmek sevgili olmak istemiyor demek değil. Herifler evlenmek istiyor ama ilişki ve evlilikten tek anladığı yine seks. Yani onların aşkı yine sadece sexe. Ben sexe aşık olmam. seks birlikte alkol almak partiye gitmek gibi bir şey. Herkesle yapıp Yükselebilirsin. Önemli olan sevgi aşk arkadaşlık.
- +1 yıl
@ayayayayayay
Ben de diyorum ki tüm bunların farkındayım. Ancak her erkeğin evlilikten bile tek anladığı şeyin seks olduğunu sanarak bile büyük bir yanılgıya kapılıyorsun; çünkü ben bizzat bir ilişki içinde her şeyin seks olmadığının farkında olan erkeklerden birisi olmakla birlikte benim gibi erkeklerin de olduğunu gayet iyi biliyorum. Zaten gerçek aşkın gereksinimi de budur. İki bireyin birbirine duyduğu karşılıklı sevgi, karşılıklı saygı ve karşılıklı güven altında kafa yapılarının da uyuşmasıyla sürecek olan ömürlük ilişkiyi ben "gerçek aşk" olarak tanımlıyorum. Tüm bunların içinde seks sadece bir parçadan ibaret. Daha büyük temelleri bu yukarıda saydıklarımla sağlanır. Yoksa sadece seks ile bunun sağlanamayacağını ben de iyi biliyorum buna emin ol. Bunu benim gibi bilen yine bir erkek kesimi olduğuna da adım gibi eminim. Dolayısıyla diyorum ki bu algısı iyi olan, iyi niyetli erkekleri bulmaya çalışacaksan her erkeği aynı kefeye koyma. Aşktan anlayan ve tek amacı seks olmayan gayet romantik, centilmen erkekler de var. Ancak günümüzde onların bile pek kıymeti bilinmiyor ve bu nedenle de sayıları bayağı azaldı. Senin tam bu noktada en büyük hatan, herkesi aynı kefeye koyman. Bundan dolayı herkesi aynı kefeye koymaya devam ettiğin sürece aradığın erkekleri asla bulamazsın. Bunu bil.
- +1 yıl
@ayayayayayay
Normalde sabahları ortaya çıkmam. Ama sendeki durumu yeterince önemli gördüğüm için buradayım.
Kendisinin zeki olduğunu iddia eden birinin söylediğim şeylere karşı bu kadar tıkanmasını beklemiyordum. Bir sorun mu var?
- +1 yıl
Hayır yeni okudum girmemiştim. Doğru demişsin ama ben çok çekici olduğum için ergenlikten beri hep çevrem Abaza kaynıyor ve çok sapık ve rahatsız eden oldu flört ve ilişkilerimde de erkeklerin hep tek motivasyonu seksti ondan bu genellemeyi yapıyorum herkes kendi ne yaşıyorsa onu der. Yani ben hep atıyorum dondurma yendiğinde kustuysam ve içinden böcek çıktıysa dondurmalar iğrenç pistir diyebilirim anladın mı. Çünkü benim yediğim dondurmaların hepsi bokmuş ve iyi dondurma yemedim sadece var olduğunu duymam yetmiyor.
- +1 yıl
Ayrıca zaten bu sadece benim yaşadığım bir sorun değil benim nerdeyse tim koz arkadaşlarım da bunları yalıyor ve hepimiz aynı şeyden şikayetçiyiz tüm erkeklerin Abaza bencil olmasından ve kadına cinsellik olarak yaklaşmasından. Sadık düzgün ciddi ilişki isteyen erkek yok nereyse veya varda da başka noktalardan beğenmiyoruz itici geliyor.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çünkü filimlerde bu pompalaniyor sevgili olanlar bunu yapiyor millet ozeniyor istiyor bu istek hepimizde var ama duzgunce istiyoruz ama kotu niyetle istiyoruz ilk bas bu durumu konusmakta fayda var ya da ciddilestigi zaman faydali olue diye düşünüyorum
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
fiziğine makyajına saçındakş boyasına bakıp kadın değerlendirenler zaten kadınları insan olarak görmüyorlar. Anaları bacıları da dahil
32 Yorumla- +1 yıl
Bak şöyle diyim. Arkadaş grubu içinde de bana sarkanlar oldu. Direk flört değil yani normal arkadaşız ona rağmen seks için bana yalanlar söyleyen. Aslında başka kızla vs birlikte olmasına rağmen saklayan bana romantiklik yapıp seni seviyorum diyen o kadar fazla şerefsiz oldu ki. Ama bir gram sevmiyorlardı sadece seks için yani.
- +1 yıl
Seksi alamadığında ya da aldıktan sonra direk nasıl değiştiler anlatamam. Direk öküz Abaza sadece işte seks için görüşmeye devam edelim kafası hepsi. Zaten çevremde ilişkilere bakıyorum da sadece seks. Asla bir ilişki arkadaşlık yok. Herkes fukcbody.
+1 yılO zaman akıllı kimseler ile birlikte olacaksin
Kekolarla degdeğil il012 Yorumla- +1 yıl
canım zaten ondan kimse kalmıyor. Ayrıca dışardan akıllı gözüken hepsi keko. Kadın erkek ilişkilerinde en okumuş Zeki dediğinin bile tek derdi cinsellik.
- +1 yıl
O kadar değil be
Iyi niyetli insanlarda var rastlıyorum hep
Ama iyi niyetli kişiler iyi olduklarından kaybediyorlar
Kızlara çekici gelmiyor
- +1 yıl
He akıllı kız da değer bilip sahip çıkıyor Tabi
Ama ikisinin buluşması biraz zor - +1 yıl
Yoo ben hiç görmedim. Valla en son mesela baksan sarkan çocuk efendi düzgün eğitimli dersin. Hani başta centilmen kibardı bi cinsellik yaşadık direk havalara girdi ve olayı sadece ev ve cinsellik yapmaya çalıştı ben de kavga edip bıraktım sonra işte özür dileyip beni sevdiğini söyledi vs vs ama yine de ağzına sı*tım . Her erkek böyle. Hani direk cinsellik için baskı yapıyorlar. Baktılar alamıyorlar ya zorla taciz ediyorlar ya bırakıp gidiyorlar ya da yaşarsan da sadece cinsellik olsun istiyorlar. Arkadaşlık ilişki bilmiyorlar ya da kadına para harcamaya kıyamayan cimriler. Hani aman yemeğe gitmeyelim aman şurası pahalı burası pahalı.
- +1 yıl
Yani eskort olsam daha mutlu ve güzel flört yaşarım diye düşünüyorum cidden. Biz normal değer verip sevip daha çok yıpranıyoruz ve et parçası muamelesi görüyoruz çünkü.
- +1 yıl
Sen kötü kadınlardan değilsin anladığım
Ama senin yaşıtın kızlara Bak
Onlar normal mi sence
Değer bilen kişiler mı
Peki onlarin öyle olması
Tüm seninde öyle olduğu anlamimı gelir
Insanlar ne istediğini bilmiyor
Duygusal kararlar veriyorlar
Mantıkla hareket eden daha az
Ve eskisi gibi vicdana çok önem verilmiyor
Daha benciller
Ama bunu cinsiyete bağlayamazsın - +1 yıl
Oyu erkek görmesem dediklerine inanicam
- +1 yıl
Acele etme
Senin bu yaşlarınsa erkek ve kadınlar daha bencil maalesef
Sevilecek çok insan tanıdım ben
Illaki karşına çıkar
Ama bak sende davranışlarını okumaya çalış insanların
Ağzındaki sözlerine bakma
Efendi bir adama da sen adım at
Avlan hep av olma - +1 yıl
Evet zaten artık öyle yapıcam. Ama avlanacak erkek de yok çevremde. Mesela ben bir çocuk efendi diye yüz verdim. Çocuk anında abaza oldu ya yüz bulunca. Bazıları da böyle efendi ezik romantik gözüküyor ama az biraz yüz ver mesela flört etmeye başla yine diğer erkeklere dönüyorlar.
- +1 yıl
Ayrıca kötü kadın ne lan. Kıro.
- +1 yıl
Bak sende iki dakikada kabalasip hakarete başladın
Seninde pek iyi bir insan olduğun söylenemez
- +1 yıl
Tahminimce inatçı huysuz yer yer neşeli bir insansın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana Denk Gelmemiş Demekki. Erkekler düz Mantıktır p sebepten dolayı senden nasıl elektrik alıyorsa o yoldan Yürümeye Çalışır.
010 Yorumla- +1 yıl
Ben güzelim abi. Ondan daha tanımadan uzaktan da görüp geliyor ya da fotomu görüp. Tipsiz olsam sonra dan tanıyınca karakterimi severdi ama şimdi hep direk fiziğimi seviyorlar. Güzelim sexyim. Üstüne doluyum zekiyim eğlenceliyim. Ama onların hiçbiri bunlar değil ve ben sevmiyorum.
- +1 yıl
Bak mesela aynı şeyden bahsediyoruz. orada kendinde demişsin güzelim şeyim diye. Fotoğraflarında ya da dışarda bu 2liyi gösteriyorsan dediğim gibi erkekler düzdür. Gördüğü şeye yürür ama sen görmedikleri yönünü de önlerine koyarsan bu kez algı ters çalışır sana ulaşmak için direk cinsellikten değilde eğlenceli ya da zeki olmaya çalışacaklardır.
- +1 yıl
Zaten öyle olmaya çalışıyorlar. Ben dolu ve bilgiliyim. Üç okul bitirdim gezdim spor yapıyorum. Ben profilime seksi ya da çıplak foto koyan biri değilim ki. Tamtersi asla koymam hep bilgisel şeyler var. Ya da gezilerim ama erkekler zaten boyumu posumu fiziğimi görüşünce görüyor ve ilk buluşmadan itibaren tek dertleri yatak. Beni ikna etmek için de müzik spor eğitim vs konuşuyorlar ama o kadar yalandan ki. Sıkılıyorlar şikayet ediyorlar ve hep araya Seksi sıkıştırıyorlar. Bu da bana çok basit ve iğrenç geliyor.
- +1 yıl
Yani daha bir buluşmada seks nedir nasıl bir anlamsızlık ve açlık bu yani. İnsan biraz tanır bi şey hisseder bunlar eskorta para harcamamak için normal kızlarla flörte çıkıp normal kızları taciz ediyor resmen. Sonra bizim sinirimiz bozuluyor bu be terbiyesizlik diye.
- +1 yıl
Madem seks istiyor o da bana ilk buluşmada altın kolye alsın gelsin bakalım. Yok öyle bedavaya taciz seks. Bi kendilerini Zeki sanıyorlar mallar herhalde. Madem kadına et parçası muamelesi yapacak o da cüzdan olsun.
- +1 yıl
O zaman neden kalkıp gitmiyorsun bu şekilde davrananların yanından
- +1 yıl
canım gidiyorum zaten. Ondan hiç ilişkim yok. Zaten hepsiyle ilk buluşma ya da birkaç buluşmada bitiyor. Başka erkek yok ama piyasada. Hepsi daha buluşmadan ya da buluştuğu an seks derdinde işte onu diyorum ya. Bi anla okuduğunu. Sanki evlendim ya da 5 yıl ilişkim var böyle diyorum. Sen mal mısın da her bokta bana laf sokuyorsun. Yardımcı olmayacaksan boş ver ordan canımı sokma benim pislik
- +1 yıl
İktir gitt
- +1 yıl
Sana laf sokma çabasında olsam sen burada kitlenir kalırsın. 3 gün ne yazsam diye düşünürsün.
- +1 yıl
Hahahahahha ezik
+1 yılÇünkü onlar bi öküz 🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Cidden öyleler ve onlar nasıl kadına et parçası ve para şeyi bakıyor. Biz de öyle bakmalıyız. Böyle mesela çürkinliklerini parasızlıklarını ben yüzlerine vurmuyorum bakıyorum bana karşı iyice saygısız ve kötü oluyorlar. Ama ne zaman eziyorum aşağılıyorum böyle kendimi üstün onları ezik görüyorum ya da başka erkeklerle kıyaslıyorum hani işte bak bunun parası vücudu. Yavru kediye dönüyorlar.
- +1 yıl
Yani ben şunu gördüm eşit ve tatlı ilişki yok. Mutlaka birimin kral diğerinin köle olduğu ilişkiler var. Ve benim de hep birlikte olduğum erkeklerin ağzına sıömam gerekiyor ilişkim olması için ama ben ağzına sıçıyorsam zaten saygı duymam ve sevmem çok saçma. Sevgiliysem de kusurlarını görmemeye çalışırım ya da kırmadansöyletim. Mesela pis kokuyor. Ya duş alsan iyi olur derim deodarant filan alırım direk yüzüne öküz bok gibi kokuyorsun mal demem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme yapmasan daha iyi olur benim ne günahım var. Şahsen fiziğe değil kalbine bakarım insanın. Mantığı ve sevgisine önem veririm
00 Yorumla
+1 yılKalbiniz ve ruhunuz kıskanç ve fesat, en masum yeriniz bedeniniz.
00 Yorumla
+1 yılBunu serseri it kopuk erkek seven kız mı söylüyor aşırı komiksin ağlamaya devam et sen
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka mal ben efendi romantik sadık dürüst erkek severim ama hepsi çürük çıkıyor zamanla
- +1 yıl
Serseri erkek severim diyen bir kadının görüşünü beğenmişsin
- +1 yıl
Herkese sans verirsen çürükler denk gelir
- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılNeden her ikisi birden değil?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen böyle düşünen birisi degilim
00 YorumlaAzgınlık çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
E yani eskiden daha düzgün erkekler varmış. Hayır bi de seks yapsa da bunlar böyle. Normal ilişki mi yaşamamışlar. Ayrıca baksan erkek günde en fazla 2-3 yapabiliyor kadın çok daha fazla yapıyor. Ben ondan çok daha azgınım ama ilişkiye sadece seks bakmıyorum yani. Bunlr hep sadece seks bakıyor hem de sesleri de kötü.
+1 yılCiddimisin
09 Yorumla- +1 yıl
Evet. Hepsi çöp yani. Benle flört etmek isteyen hepsi abazaydı. Hiç normal efendi yok.
- +1 yıl
Haklısın. Seçimlerin yanlışmış
- +1 yıl
canım ben seçmedim. Onlar zorla seçtirdi. Zaten birkaç hafta sürdü hepsi. İlişki Bile sayılmaz.
- +1 yıl
Ayrıca kabul ettiklerim de başta efendi düzgün duranlardır.
- +1 yıl
Dış görünüşe kanmayacağız. Erkeklerde kanmıyor değil aslında
- +1 yıl
İlk buluşmalarda erkekler neden kendini anlatmaktan ya da kadınların sorularını cevaplamaktan acayip bozalıyor. Hepsi acayip geriliyor kekeliyor terliyor. Yalan söylüyor bence çoğu. Birçok noktada ezik ve kötü. Kadın da baştan reddetmesin diye geçiştiriyor. Mesela eski ilişkileri. Okuduğu bölüm yaptığı iş vs vs çoğu çok ezik ya da yaşı ama hep işte yalan söylüyor ki kadın beğensin.
- +1 yıl
Saklayacak bir şey var ise bozulur terler o zaman zaten notu atman lazım baktım baştan kaçamak cevaplar veriyor dediğin gibi şöyle bir durman lazım esasında insan 50 senelik karısını ya da kocasını tanımaz mış derler Çok da iyi oynayanlar var hava gene de amatör çok bince dikkat etmek lazım
- +1 yıl
E öyle zaten ama bunlar normal konuşurken bile heyecanlanıp geriliyor genelde. Hani yalan söylemese bile normal mesela su mu içersin kola mı sorusunda bile mala bağlıyorlar. Çünkü çoğu erkek çok tecrübesiz ve kadınla başbaşa iken asla anda veya sohbette değiş. Sadece kadınla nasıl seks yaparım kurup duruyor kafasında.
- +1 yıl
Hahahaha onuda düzgün yapabilseler...
Millet aç..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tek derdim para
00 Yorumla
+1 yılİnş canım yaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi