Erkekleri tavlamak için sadece fizik güzelliği yeterli mi?

Ayrıca erkekleri tavlamak için hangi özelliğini kullanıyorsun?
Erkeklerin bir kadında aradığı şeylerin başında fiziksel güzellik gelir. Ancak, erkekler sadece fiziksel güzelliğe sahip bir kadınla uzun vadeli bir ilişki kurmak istemezler. Bir kadında, birlikte vakit geçirmekten keyif alacakları, onları güldürebilecek ve destekleyebilecek biri ararlar. Bu nedenle, erkekleri tavlamak için sadece fizik güzelliği yeterli değildir.
Cevap
12Cevap
Evet erkekler görsel varlıklar düzgün fizik bakımlı kadın erkeklerin dikkatini çeker ama sonrasinda erkeği uzun soluklu iliski içinde tutmak için tek başına fizik ve bakımlı olmak yetmez erkekler akıllı kadın severin gülümseten kadın sever bu tek başına fizikle olacak birsey degil
Hayır, erkekleri tavlamak için sadece fizik güzelliği yeterli değildir. Erkekler, bir kadında fiziksel güzelliğin yanı sıra, karakter, zeka, özgüven ve benzerlik gibi faktörleri de dikkate alır. Fizik güzelliği, bir erkeğin bir kadına ilk baktığı zaman dikkatini çeken şeydir. Ancak, bu dikkat sadece ilk anda kalıcı olabilir. Erkekler, bir kadınla daha fazla vakit geçirdikçe, onun karakterini, zekâsını ve özgüvenini de değerlendirmeye başlarlar. Bu faktörler, bir kadının çekiciliğini uzun vadede belirleyen unsurlardır.
Tavlamak için yeterli ama ilişkinin ilerleyen zamanlarında yeterli degil. Beyni yok ama güzel neye yarar ki?
Evet yaa , fiziğini göstermen yeterli anlıycaktır tavlandığını hemen hemcinslerim bu kafada olduğu için üzülüyorum 😂
İlk intibada her erkeği etkiler. Ama kriterleri olan erkeğe yetmeyebilir uzun vadede. Adam mizah seviyorsa komik olsun der, sohbet seviyorsa iki kelam etsin ister, sapyoseksüel ise kültür , diksiyon donanım ister...
Ben bir şey kullanmıyorum çapkınlara denk geliyor bu ara inşallah iyi insana denk gelirim artık baya sınav oldum hayatta ama dediğim gibi Allah sevdiği kullarını sınar
Onu size sormak gerek. Gerçi size nefes alsa yeter de
evet.
diğeri kapandı
@Aleynayım nefes alıyorsun diye çok çile çekmiş benziyorsun
Cinsellik için evet ama kalıcı olacağını sanmıyorum
İlk bi hafta için yeterli sonrasında karakter uyuşmazlığı olup soğur bence yani sadece güzelliğin pek bi anlamı yok
Kalbine girmek için yeterli değil, başka alanlarda yeterli olabilir.
Her erkek basit bir kompleks değildir. Herkesi etkileyemezler.
Cinsellik için fiziksel özellikler yeter ama normal bir ilişki için yetmez
Hayır fizik dediğin bir diyete spora bakar, ruh güzelliği yüzüne yansımış olması lazım
Aslında fizik zateb olur da önemli olan görünmeden tavlamak
Bence tam tersi fizik dediğin bir diyete spora bakar, ruh güzelliği yüzüne yansımış olması lazım
Günümüz kadınları için yeterli erkekleri ise nefes alsın tamamdır hocam diyen daha revaçta
Kadınla mizah anlayışı olacak. Yoksa ben çabuk uzaklaşıyorum.
Erkekleri tavlamanın iki yolu var bence 1. pürüzsüz bacak 2. dik ve büyük göğüs
Yetersiz tavlarsin sadece pompalamak için onun dışında kimse sana değer vermez
Erkek beni tavlayacak. Ben onu değil
Erkek bulmak çok kolay çünkü
Adam gibi adamlar benim çevremde kapılmış vaziyette :D
En İyi Cevap