Erkekleri tavlamak için fizik güzelliği yeterli mi?

#beyazorkidem😘
Erkekleri tavlamak için fizik güzelliği yeterli mi?

#beyazorkidem😘
Evet yeterlidir. yani erkekler zaten çok basitler kadın nefes alsın yeter dedikleri için aslında kadının güzel olmasına bile gerek yok. çevremde bile görüyorum zaten yani yürüyen yaşayan her dişiye yavşarlar ya da akıllarında hayal falan kurarlar. bu yüzden de kadınlar kendini çok kasmasına bile gerek yok yani kadın olmaları yetiyor bu ülkede erkekleri etkilemek için.
Değişir. Bazı erkekler yüze bile bakmadan sırf fiziğe tav olurlar, sadece arka profilden görmesi yeterli olur çok çirkin değilse. Aşırı kilolu değilse fiziği hiç takmayanlar da var. Benim kendi çevremden gördüğüm, amacı çapkınlık olan erkekler genelde fiziğe bakıyor. Ciddi düşünenler ise fiziği 2. planda bırakıp güzelliğe ve iç güzelliğe bakıyor.
Aslında çoğu kişi buna düşüyor ama bu aldatıcı olan kısmı bana göre. Evet hepimiz gözümüze hoş geleni isteriz ama mükemmel duran bir elmanın içinde kurt olup olmadığını bilemezsin. O yüzden fiziğe bakılabilir ama bana sorarsanız en önemlisi o kişiyi iyice tanımaya çalışmak en güzeli.
Cevap
83Cevap
Erkekleri bu kadar basite almamak lazım. illa böyle basit düşünenler vardır ama erkekler akılla, güçe ve güzel kalbe de bakarlar. Bazen fizik yeterli olmaz.
Selam gadası 🙃
Dolgun ve çekici hatlara sahipsen yeterli olur.
Erkekler için fazlasıyla yeterli
Hem de nasıl ıslak etli dudaklar, biçimli frikikli bacaklar ve göğüs çatalı iyice ortada güzel gözxlü bir kadın tek bir bakışla erkeğin aklını başından alır..
Güzele 4 günde doyulur güzel huyluya 40 yılda doyulmaz. Ama fiziki özellikler de önemli tabi.
Fizikten daha çok yüz güzelliği ön planda.
Fiziğe bakan çoğunlukla aç kişilerdir. Onlar içinde zaten fark etmez güzel çirkin olsun.😉😀
Fiziksel güzellik geçicidir ama karakteristik güzellik kalıcıdır. Bence fiziksel güzellik erkekleri tavlamak için yeterli değildir.
Kısa, orta ve uzun vadeli her kategoride çalışır. Hatta her erkekte çalışır. 7 den 77 kadar. Aksini iddaa eden bu uygulamayı terk etsin.
Yeterli evet. Tavlamakdan fazlası için başka şeyler gerekli, güzel fizikle ilk izlenim her zaman olumlu olur
Gerek yok kalcan biraz dolgun olsun apsurt bir cirkinligin olmasın yeter. Selam yaz direk muhabbeti acilir
Fiziğinden başka meziyeti olmayan kadına erkekler sadece seks için yaklaşır., zeka ve karakter yoksa ilişki düşünülmez.
Yüzü güzel değil fakat fiziği güzel diye takıldığım bi’ kız olmuştu, evet..
Fakat 1 kez yaptım ve sonrasında aramaadım
Evet bence cok önemli olduğunu düşünüyorum 😇
Fizik güzelliği ile tavlanan erkekler daha iyisini bulunca ona da tavlanır
Bazı erkeklerde balık etli sever değişir bu dediğin
İlk başta yeterlidir, sonrası için bir şey diyemem
Zeka olmadan belli bi yere kadar etkileyebilir
ilgi çekip çekici olmak için avantajlıdır. Fakat; Yeterli değildir
yer yüzündeki hiçbir şey güzel bir kadının vücuduyla yarışamaz
Kaslı kadın benim için çöptür!!!
Kendine ve giyimine dikkat etsin yeter.
Bir geceliğine tavlayacaksan evet yeterli, yok sevgili olacaksan yetmezzz 😊
Kendi adıma konuşmak gerekirse hayır. Benim için yeterli değil.
Fizik güzelliğine gerek yok ki nefes alıyorsanız yeterli çoğu erkek için 😁
İlk dikkati çeken genelde göğüslerdir ondan göğsün dolgunsa 1-0 öne geçersin
Beyin yoksa fizik seni sadece yatağa kadar götürebilir
Tabi ki fiziği önemli. Seksi görünüm yaratması lazım yani gözüm de
Maksat pompa ise evet
Ama ciddi bir iliskiyse hayır
Evlenmek içinse hepsini tavlayamazsın takılmak içinse nerdeyse hepsini tavlarsin
Güzel olup, canım olanı da gördük. İlk etapta, evet, ama ilerisini düşünecek olursak, hayır.
Değil yenge. Fizikli kadın çok, karakterli ve güzel ruhlu kadın az
Tavlayabilir ama sürdüremez. Göz doyacak ama, kalp ve ruh doymayacaksa, ilerisi felakettir.
Benim için yetmez şahsen. Uyumlu olmak önemli
Ne ararsan onu bulursun. Fiziğe merakı olan fiziğe düşer kimya ya merakı olan kimyaya düşer
Cinsel tavlama için yeterli duygusal tavlama için yeterli değil
Vajinayi somurmicaksam vakumlamicaksam fizik önemli degil
Yetmez Allah beyin vermisse onuda kullansa fena olmaz
Hayır yeterli değil yüz güzelliğide olmalı yoksa bir anlami yok
Sorudan alakasız ama bu kadının fiziğini cok beğeniyorum
Erkekler fiziğe bakar. Yok karakter us derlersede inanma
Bakıyorlar da ondan.
Bakmak değil fazla ilgileniyorlar ok. Balık etli arkadaşıma bakan yok
@Weapon101 sana uymaz öyle biri çünkü. Bende uzun zayıf ince belliyim ama çok ilgi görüyorum. Kadın zarif olur.
Çevren önemli bu konuda. Kızlara yaklaşmak için komşu kızlarından veya bir kızdan yardım almalısın. Bende öyle düşünüyorum ve öyle biriyle tanıştım
G0tu guzel ama her erkege kuyruk sallayan zeka sorunu olan kalitesiz bir biriyle en fazla gecelik yakinligim olur. Ciddi iliskide 4 kriter sayacaksak g0t veya fizik guzelligi ancak yuzde 25 eder
Fizik yeterli Ama tek başına değil Belki bir süre etkilenir Ama tabii karakter ortaya çıkana kadar
Erkeğin ne aradığına göre değişiyor insan ne kadar güzel olursa olsun 2 laflayamayacaksam birlikte olmamanın bir anlamı yok bence
Milyonların ağzını açık bırakacak kadar güzel fiziği olsun ama aptallık ve çocukça davranışlar varsa boş bir şey bence.
Belli biyere kadar yeterli oturup iki cof laf edemedim ten sonra ilişki belli bı yerde tıkanır...
Abaza erkek cok turkiyede. Turkiye icin gecerli ama avrupada zor.
Yüzü ortalama, fiziği güzelse evet. Fakat ahlâkî ve sadık olması da önemli
Anı kurtarır. Sonrasında ki cehaleti hissettiğim zaman ne kadınlara yol verdim anlatamam
Yeterli ya gerçekten.
Evet onlar tipe falan bakmıyor
Kalbi ve mantığı olması gerekir bana göre
İlgilendiğin erkeğe bağlı
Çoğu erkek için yeterli.
Evet frikikle süslenen guzellik yeterli
Hayır yüz daha önemli. İkisi de iyi olmalı
Erkeği etkilemekte ne var
Evet de kaslı olunca itici oluyor kızlarda
Tavlamak için yeterli ama yürütmek için değil
Zeka yoksa yeterli değil
Yeterli değil.