bana mantıklı görünmedi. sarkıtır bu berbat eder. poponu büyütmek istiyorsan bunun çok temel birkaç ezgersizi var sadece 1 ay düzenli yapsan gözle görülür şekilde farkı hissedersin.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
nasil sarkitiiiir😩 ya deme öylee. popom hic yok degil squat yapiyorum.
alma bu aleti poponu sarkıtır. sen squat yap ayrıca yüz üstü sehpada yatıp bacaklarını popona dedirmeye çalış o hareketle birlikte yaparsan 1 ayda gözle görülür şekilde yuvarlanır ayrıca arka bacağında kavis alır seksi olur bacaklarında...
Diğer yorumlara baktım Dilan Polat kullanıyordum şimdi Dilan Polat bunu kullanmıyor sadece birazcık reklamını yapıyor.. bu tarz ürünler İlk başlarda verimli gibi görünür daha sonrasında bozar şimdi senin yaşın kilon boyun bedenin hepsi etkilidir yani direkt aha bunu kullandım başarılı oldum diye bir şey yok
Şimdi kalça yağ dokusu yüksek bir deri olduğu için şekli hemen değişmez u tarz ürünler kullandığında İlk başlarda bir şekilde girer daha sonra bu şekli salar yani çok pişman olursun
Onu bilmiyorum, kendisinin kim olduğunu da bilmiyorum ama pazarlama yöntemi de olabilir onda varmış diye dedikodu yayarak. Sanmıyorum gerçekten kalçayı besin ile beslemeden bununla büyütebileceğini.