Makyaj yapan kızlar
Doğal olan kızlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doğallık iyidir. Kişisel bakım başka birsey, hafif makyaj yapıp yüzü ön plana çıkarmak başka bir şey, abartılı makyaj başka bir şey. Makyaj yapmak kadına özgüven verir derler. Eyvallah. Ama bunu yaşam biçimi haline getirmek, aşırıya kaçmak demek, birşeyleri gizlemek, olanı farklı göstermek ve karşı tarafı alenen aldatmak demek olmaz mı? Yoksa 60 yaşında bir kadın da makyaj yaptığında albenili olur.
Ama gerçekte o makyajın altında ne olduğunu kadın da erkek de bilir.
O zaman hem kendini hem karşındakini kandırmanın ne anlamı var diye düşünüyorum. Doğallık güzeldir. Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır ve bakım makyaj yapmak demek değildir diye düşünüyorum. Sadelik 1-0 önde başlar
Makyaj yapanlar ama fazla değil. Göze çarpmayacak şekilde. Ben öyle kızları akıllı buluyorum, bir şeyleri başkalarının dikkatini çekmek değil de kendilerini iyi hissetmeleri için yapan kişilere, özellikle kadınlara büyük saygı duyuyorum
doğal olan kız açık ara öndedir sonuçta kendine güveniyordur.
makyajtan kastımda şu abartılı ve aslını göstermeyen makyajları kastettim. Yoksa çok hafif makyaja hayır demem o da düğünlerde olmalı
Doğal olcam derken kaşını bıyığını koltuk altını falan almadan, deodorant parfüm sıkmadan, sürekli Mahmut gibi gezen kızlar önde değil. Onu bi söyleyim de 💅
Bencede öyle olmalı tamamen doğal
Cevap
45Cevap
Doğal diye bir şey yok ki doğal diyen bile mutlaka bir şey kullanıyor kendimden biliyorum.
Doğal olan kızlar tabi ki de
Doğal olan kızlar gerçek güzellik de kızlar dir sadece makyaj ile güzellik tam güzellik olmaz doğal kızlar diyorum ben
tabiki doğallık, dışarı çıkarken badana boyamı yapacağım birde, ben zaten yapsam ne yarar futbol oynamaya gidiyorum akar rimel hep, rimelmiydi eyelinermıydı unuttum işte hangisi göze sürülüyorsa ondan işte🙄
Herkes doğal demiş lakin o zaman Türkiye'nin yarısından çoğu estetikli? Özellikle de burun yönünden. Ee kızlarımız zaten makyajsız dışarı çıkmıyor. Ha doğal olsa iyi olur da zir zenaat.
Dogal diyen erkekler yalancı, ben makyaj yapmiyorum doğallıktan yanayım diyen kızlarindan kendini Megan Fox doğallında hissetmesi ayrı bir tuhaf 😂
Makyaj yapinca kendimi soytari gibi hissediyorum. En fazla rimel ve ruj yeterli. Kirmizi ruj her seye oluyo mesela kurtarici. Yeterli. Burdan kozmetik endustrisine bi darbe vuruyorum ajjs
Doğalı işaretledim ama 2 sinin ortası, abartmadan yakıştığı kadar yapmak hem daha iyi gösteriyor hem de yüz güzelliğini öne çıkartıyor..
Makyajlı kadınlar bana çok yapay geliyor ve sanki kaldırılmaya çalışılıyormuşum gibi bi hisse kapılıyorum..
Hepsi de güzel olana daha güzel davranıyor, kişinin hangi hali daha güzelse kişi o şekilde öndedir
Ben doğallıktan yanayım, makyaj yapmak da biraz yetenek istiyor. Uğraşsam da yapamam palyaço gibi oluyorum sjfjdjf
Keşke bütün kadınlar yapmasa 1 saat giyinmek sürmez en azından evleneceğim kişi makyaj yapmasın
@Little_Devil kişisel bir tercih güzel yapabilene makyaj çok yakışır
Makyaj kötü bir şey değildir. Yani makyaja o yonle bakmaniz kötü. İki türlü de iyi. Doğal makyaj var yani yok gibi gözüküyor o yöntemi uyguluyorum.
makyaj kadar saçma bir şey yok, üstteki yorumumu okursan beni daha iyi anlarsın, biraz doğal olun abi cidden, ben mesela sabah yüzümüde yıkamıyorum, asıl elini sabunlayan kaldımı bence sudaki klor yeterli oluyor yani.
@sudeniyekısaki helal be sabun kulanmaya gerek yok istaf bence
Erkekler tras olurken veya vücudunds birşeyler yapınca olmuyor ama bir şey. Makyaj doğallıktır bana göre. İsteyen istediğini yapar. Doğal olmak zorunda değiliz. Kimseyi ilgilendirmez
Doğal diyen bütün erkekler yalancı😌 Makyajsız kızları görünce habeş maymunu 🐒 diyen kimler acaba?😂😂
Onları erkekten sayıyorsan sıkıntı sende bana göre.
İlk cümlemi mi ikinci cümlemi mi eleştirdin?
İkinci, karşısındakine habeş maymunu diyen adamlardan bahsettim.
Ha o zaman haklısın pardon onlar insan müsveddesi😂
İnsanın en güzel hali doğal halidir makyajı bile abartmadan yapan kızlar candır 🙋
Makyaj bir yerde ayıp örtme sanatıdır o yüzden güzelliği doğal olanlara hayranım..
Ya milletin her yeri dolgu. Makyaj nedir ki cok normal
Doğal olmakla bir sorunum yok ama makyajı da severim.
Bence doğal kızlar onları arada makyajlı görmek çok güzel
Doğal makyaj veya hafif makyaj. Trend olan basur dukaklari makyajdan saymamak gerek
Doğal derler ama estetikli severler doğal derler makyajlı begenirler.
doğallığını kapatmayacak derecede makyaj varsa o
Benim gibi doğallıktan yana olan kızlar önde olmalı 😎
Kırmızı ruj ve hafif eyeliner istiyorum başka şeye ihtiyac yok
doğallıktan yanayız ama türk kadınları makyaj yapsın lütfen çirkinlik ve görüntü kirliliği yaşıyoruz
Ya tabiki makyaj yapacaksınız ama ölçülü bir de makyaj her kıza yakışmıyor vallahi ya
Doğal ama ufak tefek makyajda göze hoş geliyor
Bana göre doğal kız daha iyi siz hangisisiniz ki
En iyisi bende doğal kızları severim yani mesela makyajsız az güzel bi kızı makyajla çok güzel olan kıza tercih ederim
doğal herzaman doğal dir sabah uyandığında da gerçeği görmek zor gelmez
Makyaj yapan kızlar güzelleşmek için doğal kızların böyle bir şeye ihtiyaçı yok 😁
yapmacik kizlar begeniliyor genelde
Doğallıktan yanayız
doğal olan her şey iyidir
Kendi değerini bilen kızlar
Doğal olanlar..
Doğallık her zaman güzeldir
Doğal makyaj yapan kızlar jxbxnx
Doğal olanlar daha güzel
Bakımlı olan kızlar))
Bence doğal olarak güzel olanlar
Doğal olanlar tabii ki.
Buna doğallık diyen erkek yalan söylüyor