Aşağıdaki kız gibiysen her türlü güzelsin zaten..
ama makyaj şart bence hele sorunlu ciltler için:'(
ama makyaj şart bence hele sorunlu ciltler için:'(
Doğal
Makyajlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doğal dediğinde bile makyaj var :) hiç olmadı ipek kirpik mevcuttur... Makyaj taraftarı değilim mecburi yapmam gerektiği zamanlar sadece rujdan yana kullanıyorum tercihimi... onda bile yüzümde bir ton makyaj var gibi hissediyorum :)
yerinde bir makyaj iyidir. unluler bu kadar makyaj yapmazlardi oyle olmasaydi. ama kisiye gore degisebiliyor tabi.
Doğal hali ile saf güzellik her zaman çok iyidir çünkü hayal kırıklığı yaşama durumu olmaz..
1 kilo makyaj yapmadigi surece sorun yok. Az biraz bakimli olmanin kimseye zarari yok.
Acaba bakkal beni makyajsız beğenir mi🙄
Gormeden yorumlayamicam 😄
Cevap
16Cevap
Doğal olmalı öptüğümde fondaten dadı gelmemli ağzına 😁
Doğalı seçtim ama bazı kızlar sabah çok farklı olabiliyor🙄
Ya doğal güzellik tamamda makyajlada başka oluyorsunuz
Tabii ki dogal.. Makyaj yapılacagına cilt bakımı yapın.
Doğal isteyip makyajlıya bakarlar.
la yemin ederim oyle ya gercekten beni yansıttın resmen ama insanda supheleniyor cirkinligini saklamak icin yapiyor sonucta
beni yanlis anlama da makyajlı kızları seviyorsun ama onu sevmedin mi oyle dusunuyorsun dis gorunus olarak ne kadar guzel olsa da icinden maymun iste bak makyaj degil badana yapmis mubarek diyesin geliyor
hak veriyorum bizim erkekler kisisel bakımına o kadar da onemsemiyor
erkek olmak lanettir sac dokulmesi endisesiyle yaşiyoruz hayvan gibi killanıyoruz su an gogus killarim var ve baklavalı vucudumu kapatıyor cok kotu hissediyorum
Avratta sahteciliğe karşıyız
Seksi kızlar çekici bence
Doğal bir sıfır öndedir
Knk fotolarin 2sinde de. makyajli kiz var sjksjx
Farkettim ilki çok doğal duruyo ama sadece takma kirpik takmış başka bir şey yok
Rimel ve kaş farı? ☺️
İkisi de değil k.. a... l
Makyajlı
doğal tabii ki
Doğal
Doğal kızlar
Doğal tabiki
Hiç kimse ben
Doğal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar