Yaw peri konuşturma beni şimdi kendinden yola çıkma gidip Aynaya bakıyorsun Çokk güzel olduğunu görünce Makyajın gerekmediğini düşünüyorsun tamam sen güzelsin sana gerek yok eyvallah ama diğer kızların aklını çelme sabah sabah bırak onlar yapsın parası cebinden mi çıkıyor arkadaş? :P
Hadi ordan kandırma bizi en son 1993 te bir ruj almışsın onuda ne olduğunu bilmediğinden almışsın Ekmek arası bişey sandın yemek istedin ben dahil herkes biliyor bunu o günden sonra da Şampuan dışında hiç bir kimyasal madde bulundurmasın evinde :) bu bilgiye nerden ulaştın diye sormasın herhalde Show tv de Reha Muhtar bu haberi 3 ay yayınladı :P
Genç kızların makyaj yapmaları neticesinde görünümleri çocuksu ifadeden çok bebeksi bir görünüme kavuşmasına neden oluyor ve bunu da çok güzel bir şeymiş gibi algılıyorlar.
Abartıya kaçmadan hafifçe yapılan makyajlarda sorun yok eğer abartıya kaçacaksa doğal halini tercih ederim. Tanınmaz hale gelince bir şeye benzemiyorlar.
Erkekler hep doğal demiş ama makyajlı kızlara dibi düşüyor hep. Nedense acaba? Benim fikrime gelecek olursak ben kendimi doğal da beğeniyorum. Fakat makyaj da yakışıyor. Yani her halimle de beğeniyorum. Kendim harici ise ne yapmak istiyorsa, kendine ne güzel gidiyorsa onu yapsın.
Hafıften olabılır kendıne güvenmıyorsa. Ancak turk kızlarımız makyajdan hıc anlamıyor malesef.Özellıkle esmer olup agır makyajlar cok berbat ya bence makyaj yapmayın kesınlıkle. Bana gore avrupada en berbat makyajı bızim turk kızları yapıyor net yanı. Sade ve öz olun
Yerinde ve kararında oldukça makyaj seviyorum kendimde de gençlerde de ama boya kutusunda yuvarlanmış gibi suratı tanınmaz hale getirecek kadar makyaj yapan gençlerden hiç haz etmiyorum.
Dogalligin tadini çıkarın sonra zaten makyajsız markete bile gitmek gelmiyor içinizden. Cildiniz güzelken kıymetini bilin ruj ve rimelden baska birsey kullanmayın
İkisi de ayrı hoş. Makyajı abartmadıkları sürece hoşlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben her zaman doğallıktan yanayım. Tabi tercihe bağlı olarak makyaj ya yapılabilir. Fakat aşırısı bana fazlasıyla itici geliyor. Kusurları kapatalım derken kusurlar oluşuyor..
Temel Savunduğum Herkesin Mutlu Olduğu Neyse Onu Yapması. Fakat Bence Gerek Yok Gençsin Doğal Halin Zaten Güzel. Çok İstyrsan Oldukça Sade Az Minimize Kalması...
Kesinlikle doğal halleri. Kusursuz görünen tüm güzelliklerin ardında yatan bir kandırmaca olduğu izlemini hissediyorm. Kusursuz diye bir şey yoktur bence.