Tipi yüzünün güzelliği mi yoksa kaslı bir vücut mu?
Bence kesinlikle tipi. Yüzü güzelse isterse 50 kilo olsun tip daha önemli vücuttan diye düşünüyorum. Ama karakter zeka maskulenlik de en az tip kadar önemli.
Tipi yüzünün güzelliği mi yoksa kaslı bir vücut mu?
Bence kesinlikle tipi. Yüzü güzelse isterse 50 kilo olsun tip daha önemli vücuttan diye düşünüyorum. Ama karakter zeka maskulenlik de en az tip kadar önemli.
Yüz güzelliği erkeğin elinde olan bir şey değil. Kaslı vücut ise ciddi emek ve disiplin gerektirdiği için daha fazla saygı uyandıran ve daha estetik durduğu için ben kaslı vücut tercih ederim.
Herkes şanslı değil ama ben de yakışıklı sevgilim olsun isterim tipsiz istediği kadar kaslı olsun yüzünü değiştiremez çirkinliği kalacak ve çirkin bir yüze bakmak istemem.
Ben kaslı olup da çirkin olan erkek pek görmedim. Çünkü yüz kasları da estetik hale gelince gerçekten inanılmaz çekici olabiliyor
Katılmıyorum buna mesela baby face tarzı bir erkek 50 kilo olsa da yakışıklı ama gel gelelim buraya fotoğrafını da atan kas yapmış çok fazla çirkin erkek var tipi kaymış resmen. Bahsettigin chris hemsworth tarzı bir erkekse adam hem yakışıklı hem vücudu var o ayrı bir segment
Bilemiyorum Altan
Karakteri ve eylemleri önemli fakat yüz güzelliğimi fizikmi dersek fizik göze çarpar, koca göbekli Tıknaz birinin yüzü güzel olsada, elenir bir çok kız tarafından.
Ya sorum yanlış anlaşılmış mesela bir erkwk düşün 180den uzun boyu var ama 70 kilo ancak tıknaz falan değil ama kaslı da değil mesela. Diğeri ama yakışıklı degil aynı boya kas yapmış 85 90 kilo mesela. Demek istediğim buydu biraz.
Cevap
3Cevap
Basic tişört giydiginde çok yakısıyorsa 10/10 dur , birde üçgen vücutluysa lezizo
Kişilik uyumu ilk tercih olur ikincisi tip olur bende.
Bence karakter zeka yakışıklı olması ve maskülenliği. Bu dördü ayrı ayrı önemli. Ama vücudunun kaslı olması falan çekici değil bence mevzu dış görünüşe tipine bakarım yüzüne yani.
Tip yüzden daha önemli
Tip mi vücut mu yani?
Vücut
Yani çirkin süratli kaslı biriyse mesela yakışıklı zayıf birinden önde mi sende?
Ya fizik dedik ama yüzüde çirkin demedik ama yüzü güzel boyu kısa biriyle olacağıma diğerini seçerim
Vücut yapılır ama tipe çare yok 😅
karekter her şeyi yener.
Para güzelliğine bakarlar :))
Vücut
boy tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?