Hangisi daha önemli
Yüzün yakışıklılığı
Boyun uzunluğu veya ideali
Vücudun atletiği, kaslı veya değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi daha önemli
Hepsine bakıyorlar. Tecrübe ile sabit. Her kız aynı olmadığı için cevaplar da farklılık gösterir. Yani bir kız için boy, ideal kilo ve kas gibi fiziksel dış görünüş önemli iken, bir başka kız tipe bakarak dış görünüşü yargılıyordur sadece. Ama sonuç olarak dış görünüşe bakıyorlar sadece. Bunun sebebi de kadınların acımasız olması, hipergami olması. Kadınlar doğuştan narsisttir. Sadece kendilerini düşünürler. Biraz duygusuz ve taş kalplidirler. Dolayısıyla taş kalpli oldukları için sadece dış görünüşe bakmaları da kendi içlerinde tutarlı bir dizge kurdukları anlamına gelir.
Cevap
6Cevap
Çok zekice yapılmış, mizahi bir paylaşım. Çoğu insan anlamayacak. Kızlar paragözdür işte böyle. Ya dış görünüş, ya da tipe bakarlar. Sonra da hayır bakmıyoruz derler. Onların yalanlarını yesinler.
@Strong_Warrior aynen öyle kral
Kendini yakışıklı görenler ve yakışıklı olanlar A dedi, geri kalanları B ve C seçeneklerini işaretledi, çünkü onlar o taraflarıyla kendinden emin ve gururluydu :)
Kısa boylu erkekler fiziksel olarak çok beğenilmez
Salla yavrum salla iyi salla
@senisevem99 :D Salla mı? Git anket yap gör.. İki seçenek koy ve kızlara sor.. Kısa boylu erkek mi Uzun boylu erkek mi?
Sonuçları al gel yavrum hadi bakim
He he doğrudur ben anketleri bile bozarım, gezdiğim kızlar ne boyuma baktılar ne de birşeye, kızlar herşeye bakar sadece boya bakmaz, akılada bakar, üstelik bende kadınlar bile vardı ben doğdum yerde bile kız kardeşlerle oturuyordum yabancı ülkede de kız hayranlarım vardı, aldın mı cevabını, istersen de inanma, sen o anketlerle yaşamaya devam et.
@senisevem99 Kardeşim kızlar kısa boylu erkeklerle çıkmaz demiyorum. Uzun boy erkekte +1 dir ister kabul et ister etme.. Hayır neden inat ediyorsun ki Amerika yı yeniden keşfetmeye gerek yok bunu herkes bilir.
Sen kısa boylusun kız bulamazsın dedim mi
Onu kızlar çok biçmiyor, erkekler daha çok biçiyor kendine ben yakışıklıyım boyum uzun diye, ben dikkat ettim uzun boylu erkekler hep kendini yakışıklı ve avatajlı görüyor, bu kendince yapılan bir düşünce, sende benim yazdıklarımı ister kabul et ister etme, ayrıca bende sana benim avanatajımda yakışıklılığım diyorum, demin kısa erkeği beğenmiyorun şimdi sen uzun boylu erkeği +1 avantajlı ettin, yazdığın yoruma cevabım beni çok beğenenler var çok uzun olmadım halde, bunu sen kabul etmiyorsun daha ayrıca ben senden büyüğüm, bana kardeş değil abi diyecen. sen biraz kendini geliştir bence. Benim dayımın torunu uzun boylu çıktığı en fazla kız sayısı iki ikinciylede evlendi, ben kısa boyluyum kaç tane kızla gezdim hani nerde kaldı senin avantajın, o her yerde geçerli değil. Ben kız aramadım ki bulim kızlarla büyüdüm diyorum.
@senisevem99 Abicim anlamıyorsun.. Bak Tarkan kısa boylu bir adamdır ama kızların hayranlığıda ortada.. Dediğimi anlamıyorsun.. Daha detaylı anlatayım hatta Tarkan üzerinden örneğe devam edeyim..
Tarkan zaten şu anda bir sürü kızın hayranlığına sahip, boyu 190 olsa emin ol hayran sayısı katlanırdı..
İkincisi ben sana boy olsun gerisi bok olsun afedersin demiyorum. Her ne biçimde olursan ol uzun boylu halin kısa boylu halinden daha avantajlıdır. Sen kısasın sanırım uzun olsan o kız arkadaş sayın artardı emin ol.. Bu yerçekimi kadar geçerli bir kural
Ayrıca türk kızında ki ego beklenti yer yakar, uzun boylu erkek ararlar canları sıkılınca anlayacak insan ararlar, egolar beklentiler bi yere kadar işler, özlelikle bu sanalda. Kızları şımartan da abaza erkeklerdir, bu sefer kızlar hep mükemmel ararlar, kimi bulmuşlar mükemmel hadi göster bana, benim kızlar boya bakmadı diyorum hala bunu herkes bilir kabu eder diyor, bu ülkede öyle, ayrıca peşime düşen kızı bulup bu adamın peşine niye düştün diyede soraydın bak sana neler anlatıyordu, sen hala tek bir avantajı boy diye nitelendiriyorsun herkesin boyu uzun değil ki hadi boylular mükemel mi hayat yaşıyor sanıyorsun, hangi kafalardasınız anlamıyorum.
Neyse sen devam et benim işlerim var, zaten millet deliye hasret biz akıllıya :)
Bayılıyorum bu sanala ya nerde boş kafa burada
Şimdi ben 190 cm boyunda bir adamım Tarkan 170 i geçmez.. Tarkan benim muhattap olduğum kız sayısının 10 katıdır. Sen buradan yürüyerek itiraz ediyorsun.
Ben diyorum ki ben 190 cm boyundayım ve karşı cins talebim 80 diyelim.. Eğer 170 cm olsaydım bu sayı 60 a düşerdi.. Ama boy kısalığını telafi edici para lafbazlık gibi ekstra özellikler katarak beli arayı kapatabilirim
Anladın?
Boya bakıyorlar sadece
Ben 1.85 im. Ama çoğu kız red ediyordu zamanında. Sadece boyla alakası yok. Boya bakıyorlar dediğin doğru. Ama sadece boya bakmıyorlar. Boya, kiloya, kaslara, yüzün yakışıklılığına, giyime vs. Kısacası dış görüşle alakalı her şeye bakıyorlar. 10 luk, kusursuz erkek bekliyor çoğu kız. Bu yüzden yalnız kalıyorlar. Erkekler de yalnız kalıyor, kızlar da. Kızların çoğu mükemmelliyetçi Türkiye'de. Avrupada böyle bir şey yok. Nerden biliyorum. 10 larca yabancı kızla birlikte oldum. Sevgililerim de oldu. Türk kızları çok uğraştırıyor, naz yapıyor, trip atıyor, nazı niyazı çekilmez Türk kızının.
Ağzı iyi laf yapmaya da bakıyorlar. S@lak s@lak erkekleri unutamıyorlar
Ağzı iyi laf yapma olayı, özgüven olayı bunlar yalan dolan. Kızın bir tanesi bana özgüvenine hayran kaldım dedi, sohbete devam ettik whats app tan. Buluşmaya çağırdım, sürekli kıvırdı. Gelmedi. Yeni buluşma da teklif etmedi. Hani şu gün yapalım, o gün müsait değilim falan da demedi. Yani palavra bunlar. Kızlar ağzı iyi laf yapması ve öz güven derler ama alakası yok. Bunlar da önemli, değer katar, katmaz demiyorum. Ama bitirici olan şey tip, fizik, giyim vs gibi dış görünüşe dair şeylerdir.
Yüz yakışıklılığı.
C şıkkı.
B şıkkı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?