- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, kilolu kızlar çekici olamaz diye bir kural yok. Çekicilik, tamamen kişisel bir algılamadır. Bazı insanlar zayıf kadınları çekici bulurken, bazıları balık etli kadınları çekici bulabilir. Kilo, çekiciliği belirleyen tek faktör değildir. Bir kadının yüzü, vücut şekli, kişiliği, zekası ve daha pek çok faktör çekiciliğini etkileyebilir. Balık etli kadınlar, zayıf kadınlara göre daha dolgun ve kıvrımlı bir vücuda sahip olma eğilimindedir. Bu, bazı erkekler için çekici olabilir. Balık etli kadınlar, daha sağlıklı ve canlı görünebilirler. Ayrıca, daha güvenilir ve sıcakkanlı olduklarına inanılabilir. Tabii ki, herkes kilolu kadınları çekici bulmaz. Bazı insanlar, kilolu kadınların sağlıksız ve tembel olduğuna inanabilir. Ancak, bu düşüncelerin doğru olmadığını unutmamak gerekir. Kilolu kadınlar da sağlıklı ve fit olabilir. Sonuç olarak, kilolu kızlar çekici olabilir veya olmayabilir. Bu, tamamen kişisel bir algılamadır. İşte kilolu kızların çekici olabileceğine dair bazı nedenler: Dolgun ve kıvrımlı vücutları olabilir. Bu, bazı erkekler için çekici olabilir. Daha sağlıklı ve canlı görünebilirler. Daha güvenilir ve sıcakkanlı olduklarına inanılabilir. Tabii ki, kilolu kızların da bazı dezavantajları olabilir. Örneğin, bazı kıyafetler kilolu kadınlara daha az yakışabilir. Ayrıca, kilolu kadınlar, zayıf kadınlara göre daha fazla eleştiriye maruz kalabilirler. Ancak, bu dezavantajlar, kilolu kızların çekici olamayacağını göstermez. Kilolu kızlar da çekici olabilir ve sevilmeye layıktır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazı insanlar ne yaparsa yapsın istediği gibi zayıflayamıyor maalesef
Bir hastalık olmalı vücudun direnç gösteriyor dilerim kısa zamanda bol eksili günler görürsün
Başkalarının seni nasıl gördüğünden çok sağlık çok mühim. Başkası görüp geçer o kiloyu taşmak da kolay değil mide ameliyatına kalkışma daha yaşin genç biraz hareket, biraz moral ve enerji olur her şey olur tığ gibi olmana gerek yok mesela hedefi küçük tut beş kilo versem yeter de
Önce 5 kiloyu ver gözünde büyümez en azından
O beş kilodan sonra hareketlerin bile rahatlar sonra yine hedefi 5 kilo 2 kilo koy onları da ver
Kilo verirken şunu unutma o kilolar birden alınmadı kolay da gitmeyecek ümitsizliğe kapılma
Nice dermanı olmayan hastalıklar problemler var kilo da ne ki senin elinde istersen başaracaksın
51 Yorumla
Soran+1 yılYaaa çok doğru yazmışsın teşekkür ederimmmm 🥺🥺🥺 dediğin gibi yapacağım
Ah ah bu kilo bilmeyen anlayamaz çok çektim ya 🤦♀️anlattığın özellikler gayet çekici ama birde bu işin sağlık kısmı var ona çok dikkat et canım
315 Yorumla
Soran+1 yılKilolu olmayanın anlaması zor:// dikkat edeceğim teşekkürler ❤️🥰
Soran+1 yılAyy nasıl kurtuldunn , İnşallah teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılSen de mi 120 lerdeydinn ben çok korkuyorum ya ameliyattan aklım çok karışık://
Soran+1 yılAyy maşallah, ben hazır değilim sanırım ya , çoğu kişi gençsin verirsin diyor oldu da veremezsem ve yaşım büyürse o zaman ameliyat mecbur yaparım sanırım 🥺🥺 senin vücut yapın benim gibi miydi? Sarkma oldu mu?
- +1 yıl
Yani genç derken bende 30 yaşındayım daha ilerisini beklemeye gerek yok bence çünkü en güzel yaşlar bu zamanlar benim vücudum orantılı her yerden alıp her yerden verebiliyorum yani alyansım 2 numara küçüldü ayak numaram bile küçüldü çok sevindirici 😅 sarkmam oldu tabiki ilk aylar spor yasak en minimum seviye ama onuda dert etmiyorum oda ameliyatla çözülebilir ki düşünüyorum tüm kiloyu verdikten sonra eskiye dair bir şey kalsın istemiyorum vücudumda
Soran+1 yılAyy İnşallah ben de duzelirim en kısa zamanda senin adına sevindim tatlımm
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederimmmm. Yaaa ordaki doktorlar çok mu iyiler
Soran+1 yılBen araştırmasini yaparımmm çok teşekkür ederimmm ❤️🥰
Soran+1 yılİnşallah 🥰🥰❤️
+1 yıl124mussun çok kilo bu ama zayiflarsan güzel olursun
235 Yorumla
Soran+1 yılOff biliyorum ama bir türlü olmuyor boyum da 162
- +1 yıl
İyi bir spor hocasıyla olur
Soran+1 yılHerkes zayıflarsam güzel olacagimi söylüyor ama her şeyi denedim diyetisyen vs bir de sarkma olmasından çok korkuyorum özellikle göğüslerim şu an iyi durumdalar küçülsünler istemiyorum ki kilo versem kesin sarkacak : /
- +1 yıl
İyi bir spor hocası seçmelisin o yüzden ve sağlıksız yaşamak mı sadece birkaç yerinde estetik görünümün olmaması mı buna karar ver ben kesinlikle zayiflamayi secerdim en fazla ameliyatla gerdirirsin
Soran+1 yılBilmiyorum ameliyattan da korkuyorum yoksa tub mide olurdum ama spor hocası araştırmasi yapacağım yine de seni dinleyip teşekkür ederim
- +1 yıl
Canım hiç girme amelyat işlerine benim annem amelyat oldu çok kötü yemek yiyemiyor sürekli kusuyor fazla yediğinde ve bu yakınlarda kan tahlili yaptırdık çok aşağı çıktı değerleri mide amelyatindanmis
Ve spora gidiyordum ben 2 ay önce başladım hocam çok iyi 120 kilo kadın şu an 80 kiloda sanırım 5 6 ay falan oldu gelmesi yani çok iyi sonuçlar alıyor insanlar hiç gerek yok sadece hocanı iyi sec🫶 buarada ben de 76kiloydum şu an 68im 2aya verdim hem de hormonlar ve moralim çok iyi kendimi de iyi hisediyorum ozguven de yerine geldi bende birde sağlıklı zayıfladım sikilastim da
Soran+1 yılAyyy gecmis olsunnnn umarım biran önce değerleri normal olurrr. Ameliyat yaptırmam ya yok riskli , çok iyi kilo vermiş annen ben de 124 um işte umarım veririm bir yandan da şehir değiştirecem üni için bir kaç haftaya artık orada hoca bakarım ama yapabilir miyim sence bir yandan okul bir yandan bu son senem bitirme projesi filan var
- +1 yıl
120den 80 olan annem değil spora gittiğim yerde bir kadın
Annem 65e indi ama şu an 70 74 falan olması lazım ama annemin boyu kısa 65 olması gerekiyor ama iradesi yok tatlı yiyor yağlı yiyor surekli - +1 yıl
Sen öğrenci misin?
Aynı yastayız o zaman tabikide kilo verirsin yaşın ne ki çok kolay verirsin ve hemen basla
Soran+1 yılHaaa anladım spor hocası bakayım ben , annenle ikiz olabilir miyiz 😅😅😅 sanki beni anlatiyorsun , tatlı 🥺🥺🥺❤️
Soran+1 yılÖğrenciyim 22 yım
- +1 yıl
Tatlı hiç sevmedim ben küçüklüğümden beri annemle tam tersis mesela annem tatlı yağlı ve et ağırlıklı beslenir bendeki çok kötü ama iyi yani şu hemen aliskanliklarimi bırakabilirim
Benim beslenmem Fast food aburcubur ve ekmek peynir tuz ekşi agirlikliydi ve hareketsizdim
- +1 yıl
Hemen başla 23sin çok gençsin sen kendine bakmak zorundasın
Soran+1 yılBen de dayanamıyorum aburcubur fastfood tatlı yağlı , ayyy acıktımmm , her şey pandemi yüzünden başladı ya habire yedim kilo aldıkça aldım veremiyorum ama spor hocasına bakacagimmm
- +1 yıl
Bahane etme bide herseyi pabdemi yaptı ekmek yüzünden o yaptı bu yaptı bu tembelliğin ana maddesi zaten kalk ve yap ısrarla yap disiplinli sekilde sürekli olarak sonra zayiflarsin zaten iyi motive eden ve bilgisi tecrübesi olan hoca bul kolay gelsin
Soran+1 yılYapacağım teşekkür ederim:/ 🥺🥺❤️
- +1 yıl
🫶Rica ederim 🔥
- +1 yıl
saçmalama , bırak göğsün sarksın ,+ ve - lere bak tek eksisi sarkma olur kilo vermenin , belki bide iz kalır çatlak falan ama artıları emin ol daha çok
Soran+1 yıl@sudeniyekısaki bilmiyorum:/
- +1 yıl
bence deneyip istediğin sonuca ulaşamadın diye biraz hayal kırıklığından böyle sebeplere düşündüğünden daha fazla tutunuyor olabilirsin, yapma öyle, belkide zaten veremiyorum dedin ve pes ettin diye , verene kadar dene bende 7-8 kez girdim çıktım , sonuncusuna bile büyük ihtimal bu sefer yine olmıcak diyerek girdim , zaten 2-3 kilodan sonra hırslandım , tabi ben kullandığım bi ilaçtan dolayı son 2 yılda almıştım kilo ,70 kiloydum 20 vermem gerekiyordu ondan kolay oldu , 1 ay aç bıraktım kendimi sonra yavaşça düzeltmeye çalıştım ama metabolizmam çok yavaşlamıştı ve düzeltmeden yeme düzenimde normale dönemedi , o yüzden spora başladım sonra yavaşça girdi düzene , ama sen aç bırakma kendini çok yan etkisini gördüm baş dönmesi göz kararması ağzım kuruyordu geceleri uykum kaçıyordu o kadar yani (günde 1 meyve falan yiyordum abartıydı çünkü) zaten kilo verme sebebim aç bırakmam değil kendimi sağlıklı beslenmemdi daha çok ,4 ay yaptım 1 ayı açlık 3 ayı sağlıklı klasik ev yemek vs ile geçti , aç bırakma sebebimde hızlı etki göremediğimde hemen sinir olup pes eden biriyim , bence kendine şunu sor ben cidden vermek istiyormuyum diye , bence istiyorsun zaten vermeye çalışmışsın önceden de dediğin gibi ama olmamış o yüzden böyle düşünüyor olabilirsin, yazdıklarım arasında kaba veya kırıcı bir şey yoktur umarım iyi niyetten yazdım yanlış anlama
Soran+1 yıl@sudeniyekısaki yok yok yanlış anlamıyorum deneyimini paylaştığın için teşekkür ederimmm bilmiyorum kararsızim versem mi vermesem mi çünkü çok uğraştım olmadı hayal kırıklığı yaşadım tabii
- +1 yıl
Bence tekrar dene hayatta uğraştım olmadı diye pes edenler pek birsey yapamıyorlar pes etmeye değmez
Hm bide küçük bir not kan tahlilleriyle hareket etmen daha iyi olcaktir d vitamini eksikliği vardı bende o da bel bölgesinde yağlardan kurtulmaya engel oluyor spor yapıyordum diyet de yapıyordum ama birturlu gitmiyordu benden o yüzden hocanı iyi seç dedim bana kızmıştı sana iç dediğimde neden D icmedin demişti adam haklıymış içtikten 3 gün sonra kilo vermeye başladım ben yine
Soran+1 yılAyyy aklım çok karıştı ama hepsini not ediyorummm , yaptıracam kan tahlili zaten en önemlisi kan degerleri dediğin gibi bakalım bakalım araştırıp bulucam birilerini
- +1 yıl
Aynen inqn farklı bir dünyaya acilcaksin böylece sadece iradeli ol sürekli motive edici şeyler bul pes etmek istediğinde hedefini hatirla ve erteleme her gün disiplinli ol)
Soran+1 yılAyy bakınca çok erteliyorumm biraz fazla tembelim sanırım
- +1 yıl
Zaten tembel olmasan 50 kiloydun😅😅
Soran+1 yılYaaaa öyle deme 🥺🥺🥺😅😅😅
- +1 yıl
Öyle öyle kendini kandirma
- +1 yıl
Ben de tembel değilim diyordum ama öyleymişim ama değilim diye diye olmadım şimdi iyiyim
Soran+1 yılTimammmmm biraz tembel olabilirim ama birazcikkk 🥺🥺🥺
- +1 yıl
Biraz olduğunu dusunmuyorum cicegim🌸
Soran+1 yılÜzdü:// biraz tombişim diye ama ne bu böyle :)) , şaka şaka yanii birazdan fazla tembel olabilirim ama ne yaptımmm kilo aldıkça çok hareket etmez oldum , hemen yoruluyorum 🥺🥺 , kilo ver eye çalıştım ama yapamadım :// tekrar cabalayacagim bakalimm tatlım ://
- +1 yıl
hayal kırıklığı çok engel zaten , ben hep hayal kırıklığı ve kararsızlıkla başlardım diyetlere olmazdı , bi ara sinirim bozuldu biz ailece yemek yicektik dışarda dedim kendime onlar yiyor ve eğleniyor , ben yiyorum ve daha çok yemeği sevdiğimle , aldığım kiloyla ve daha çok yemeksiz yapamadığıma inanıp kendimi üzdüğümle kalıyordum (sadece aile değil arkadaşlarımla falankende öyleydi farkındaydım ama önemseyecek kadar üstüne düşmemiştim) , sinir hırsı getirdi , hırsta kararlılığı getirdi , birde taktik vereyim sana bende işe yaradı yarayacağınıda biliyordum zaten fkslxlalkfsş , mesela evde börek yapıldı bir tane yiyim bişi olmaz deme , çünkü ondan sonra yapılan herşeyde bir tane yiyim zaten börektende yemiştim , bir tane yiyim zaten börek ve kektende yemiştim diye diye farklı günlerde pişen şeylerden yediğinle kalıyorsun, hayır birde 1 tane yiyosun daha da sinir bozucu o ne öyle karınca besler gibi, ilk ikrama ilk isteğine hep hayır de ve hayır olarak kalsın , atıyorum pazartesi tosta hayır dedin ve çarşamba önüne krep geldi, ben öyle olunca diyorum ki (öyle hissettiğim için diyorum) ya bu krepten yersem biliyorum yine yavaştan abarta abarta düzeni bozucam hem tosttanda yememiştim şimdi krep yersem tosta yazık olucak (bunu cidden diyorum bu arada flslkxşfskş) sonra krepte yemiyorum , e devamıda geliyor başka zaman diyorum ki krep ve tost yemedim bunuda yemem , çok zor gibi gözüküyor aslında diyet zamanları ama yemeksizliğe tahammül edip kendini kontrol edebildiğinde inanki zorlanmıyorsun , çünkü mesela 1 hafta diyet yaptın tabiki kolay olmaz ama vücut zaten 2-4 haftada alışır senin düzenine , yani şimdi of 1 yıl diyet nasıl yaparım ben 1. haftada bile zorlandım deme zaten zor olan başı çünkü , sakın gözünde büyütme birde ek olarak sağlıklı beslenirken spor yaparsan çok daha iyi olur illa spor salonuna gerek yok hatta tempolu yürüyüşler çok daha iyi zaten başlangıç için
- +1 yıl
yani kısacası önce zihnine yüklen biraz çünkü beynin istemezse vermeyi, kendini ikna edemez veya sebep bulamazsan/bulmak istemezsen emin ol çok daha zorlanırsın , hemde veremediğin için her seferinde daha az istek duyarsın diyete (yorum uzun diye göndermemişti bende devamını buraya yapıştırdım)
Soran+1 yıl@sudeniyekısaki güzel taktikmiş yapmaya çalışırim ben bir tane yiyim bırakırim diyemiyorum bir tane yesem hepsini yiyene kadar duramıyorum 🥺🥺 onun dışında doğru kafada bitiyor sonrası geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yılOlur çünkü eminim ki beğenen erkekler vardır, bazısı kilolu seviyor, şahsen 95 kilodan 63 kiloya düşünce talip sayısı bayağı bir arttı ama 95’lik halimle de beğenenler oluyordu yadırgamadan yani biraz şans işi, karşına çıkacak insana bağlı tamamen. Bu arada bir sağlıkçı olarak tavsiyem kesinlikle bir kan tahlili yaptırman, polikistik over, hipotiroidi ya da insülin direnci gibi bir sorunun olabilir ama hiçbiri çözümsüz değil sonuçta :) umarım seni gerçekten beğenecek biri ya da birileri çıksın karşına❤️
31 Yorumla
Soran+1 yılYaaa çok tatlısın teşekkür ederimmm , nasıl bu kadar kilo verdinnnnn ben çok iradesizim:// , sağlık sorunu çıkacağını çok düşünmüyorum aslında yani düzenli regl oluyorum , tansiyonum normal , sadece nefes nefese kalıyorum hemen , tiroid olabilir tabi ondan emin değilim test lazım dediğin gibii , umarım ikimizin karsinina iyi kişiler çıkarrrr
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani çekici elbette olabilir. Ama dediğin kilo cidden fazla ve sağlıksal yönden ileride çok büyük zararlara yol açabilir. Büyük göğüs ve kalcam büyük senin gibi. Bir ara bende kiloluydum (160 boy, 75 kiloydum). şu an ise 160 boy 60 kiloda sabit kalıyorum. Hem yaşam kalitem düzeldi, belim incecik kaldı. Giysi alırken zorlanmiyorum veya yürürken çok daha rahat oluyor. Çevrem genişledi ve yüzüm küçüldü. Sağlıksız ürünleri kestim diye sivilce derdim bitti pürüzsüz bir yüzüm oldu. Sevgilim oldu, beni zamanında reddeden çocuk kendisi yazmaya başladi vs vs. Eğer bir hastalığın var ve bundan dolayı kilo veremiyorsan doktora git muhakkak. Bir dönem kilom yüzünden dalga geçenler şok oldu vs.
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum sağlıksız maalesef:/ ama elimde değil gerçekten kilo veremiyorum olmuyor ben de bu halimi kabullendim gibi bir şey , tekrar başlayacağım ama kilo vermeye teşekkür ederimmm ❤️🥰
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil 🥰 asla pes etme
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla çok tarz giyinen özgüvenli bakımlı kilolu kadınlar var. Öyle bir auraları var ki ben diyorum bazen keşke şunun 10 da 1 özgüveni bizde olsa diye. Tamam çekici olmak için iyi fizik çok önemli olabilir ama yetmez ve ayrıca her zamanda gerekmez. O kilolarını göze sokmayacak ve seni tatlı gösterecek kombineler seçersen gayette ışıl ışıl bir genç kız olarak gözükürsün. Benim bir tane var böyle çok kilolu öğrencim. Yüzü haliyle kilonun da etkisi ile çok güzel sevimli sarışın renkli gözlü. Okul dışında iki üç kere gördüm, koyu renkler giyiyor ama birinde bir elbise birinde tunik birinde bahçıvan vardı, yüzünde sürekli gülümseme. Hepimiz bayıldık tarzına. Biraz da enerji işi, kendinle barışık olma, herkesten önce kendini kendin sevmekle ilgili
21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumlarınız için teşekkür ederim benim dişil enerjim fazla genelde güler yüzlü biriyim ama bazen kötü yorumlar alınca üzülüyorum ister istemez , öğrenciniz iyi bir tarza sahip anlaşılan ben de bu dediklerinizi dikkate alarak bir şeyler yapacağım teşekkürler 😊
+1 yılbeyaz ten ve yeşil göz çook iyi ikili birde saçların kumral ya da kızıla yakınsa bak bütün gün izle yani, kilo konusunda bir şey soracağım denedim demişsin , ne kadar süre denedin ve nasıl denedin? yani örnek mesela sağlıklı beslenmemi , açlık mı yoksa spor ve normal beslenmemi?
21 Yorumla
Soran+1 yılKumralım , kendi başıma diyet, spor , sağlıklı beslenme denedim ama bitkin düştüm hep sonradan böyle olunca normal yemeye devam ettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani neden böyle birşeyi takıyorsun ki. Fiziksel özelliklerin için söylüyorum. Seni seven kişi fiziksel özelliklerini değil de seni sen olduğun için severse daha iyi olmaz mı? Çekicilik için diyorsan herkesin kendine göre bir albenisi vardır. Boyun ve kilon arasında çok fark yoksa kötü görüneceğini zannetmiyorum.
24 Yorumla
Soran+1 yılÇevre baskısı yüzünden maalesef
Cevap sahibi+1 yılHer zaman kendin için yaşa. Başkaları için değil. Sen nasıl mutlu isen öyle yap herşeyi. Böyle mutlu isen böyle kal. Kimseyi takma. Senin mutlutuğun herşeyden daha önemli. Benim bir yakınım diyetisyen. Varsa bir sorun cevaplayabilirim. Senin için.
Soran+1 yılYardımlar için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah bir şey yapmadım ki. Gene de rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlığın için kendine dikkat etmen iyidir ama kilo aşka engel değil. Sen seni sevene sor bir onun için öyle olmuyor. Sen böyle yazınca kendini hayatımda sevdiğim ve en değerlim olan insan geldi gözümün önüne. Sanki o sensin de buraya yazmışsın gibi. Ahh ah... CG'm
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüncellemene istinaden son zamanlarda o kadar kilo aldı mı bilmiyorum ama ismini çok merak ettim. Sanki sevdiğimle konuşuyorum ya. Yanlış anlama.
Soran+1 yılBenim sevgilim yoktu teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılHe iyi umudum olmasın mükemmel cevap ben teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kilolu kadın daha çok seviyorum sonra abaza diyorlar ne alakası var ben kilolu balıketli kızlardan hoşlanıyorum öyle bir tarif etmişsin ki her detayına ayrı bayıldım basenlerini bile incelemek isterim saatlerce ohh bebeğim çok güzel bir vücut tarif etmişsin göğüsler çok mu büyük
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo göğüs ölçüsü cup nedir
Cevap sahibi+1 yılYa şu sorularımı cevaplasan çok mutlu olcaz
Cevap sahibi+1 yıl@-iirene kilolu kadın sevmek abazalık mı
Soran+1 yıl@-iirene di mi yaa
Soran+1 yıl@-iirene muhatap olma bence boş ver tatlım
Cevap sahibi+1 yıl@-iirene evet her yerine bakarım neden bakmiyim
- +1 yıl
@-iirene bide ölçü sormuş sonra abaza diyince kilolu sevmek abazalıkmı diyor , ilginç
Cevap sahibi+1 yıl@sudeniyekısaki kilolu kadınların ölçüsü yok mu yani
- +1 yıl
sorman saçma olan zaten, diyetisyenlik okuyup kıza listemi çıkarcan, evetse devam et ne diyim🥱
Bence çekiciliği boş ver de sağlık açısından büyük problem. Yaşam kaliten düşer ömrün kısalır şimdi olmasa bile ilerleyen yaşlarda çok sıkıntı çekersin. Uzman kişilerden destek al kendin kilo veremiyorsan
24 Yorumla
Soran+1 yılYapacağım teşekkür ederim:/ 🥺
Soran+1 yılTamamdır gideceğim ❤️
Umurumda değil kişinin kilosu sağlıklı ve psikolojisine etkisi olmadığı sürece çekici itici bana etkisi yok kilonun karakteri olmadıkça kilo erir güzellik solar ama karakteri kolay kolay değişmez
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru teşekkürler
Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Açık konuşmak gerekirse kilo insanları çirkin gösteriyor ve sağlık açısından da iyi değil şu anda çirkinsin demiyorum ama kilo verirsen şimdi olduğundan çok daha fazla güzel olursun bence iraden sağlam değil yoksa o kilo verilir gibi.
26 Yorumla
Soran+1 yılSağlık açısından önemli biliyorum ama ne yaptıysam olmuyor bir veriyorsam iki alıyorum
Soran+1 yılHastalık yok ama muhtemelen hormonal bir şeyler var diye tahmin ediyorum hemen yağlanıyorum ya , tiroidlerden de kaynaklı olabilir
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederimmm , yani kilolu olmak beni çok rahatsız etmiyor aslında biraz kabullendim ama çok zorbalık görüyorum kilom ile ilgili , takma lakaplar filan , bazı bölgelerim biraz büyük diye objeleştiriliyorum maalesef, bazen ailem bile istemeden kilom ile ilgili üzüyor beni
- +1 yıl
bende tam onu düşündüm , kiloluyken güzel olsan bile kilo azalınca daha da iyi oluyor , birde gelen özgüven ve mutluluk tabi, sağlık açısındanda şimdi etki etmese bile ilerde sorun olma ihtimali var , ama sağlık işte en sağlıklı insana bile birgün sorun çıkarabilir yinede önlem almak iyidir
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kilolu kızlar çekici değildir. Ben de şu an kiloluyum. Kendi kendime bile çekici gelmiyorum. Fakat aradığın bir ilişki, evlilik, sevgililik durumu ise bu kiloya ilk görünüşte bakar. Tanısıklık halinde karakterle alakalıdır, uyumla alakalıdır. Sanırım 15 sene de 8 kere 30-40 kg aldım verdim. 1 senedir kilo vermiyorum ve kendimi ne yapsam kilo veremiyorum diye kandırıyorum. Spora gidiyorum ama düzenli değil, mesela sabah kahvaltı oglen yemeği yok. Atıştırmalık bile yok ve aksamları normal bir insanın yediğinin yarısını yerim. Günde 1 ogun yemek ve hafta da 2-3 gun spor ile kilo veremiyorum. Fakat bunun bir çözümü var. Kendim için söylüyorum kıçımı kaldırıp doğru diyetisyene gidersem kan ölçümüyle problemimi çözüyorlar. Sende bunu denemelisin. NE yapsam kilo veremiyorum diye bir şey inan bana yok. Senin iyiliğin için söylüyorum..
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılCiddi kilolusun, kilo veremiyorsan sağlık problemin vardır mutlaka doktora gitmelisin. 42-44 beden üzeri kimsenin çekici olma ihtimali yok bence ama bu benim fikrim elbette
41 Yorumla
Soran+1 yılGideceğim ://
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. boya bağlı olarak belli oranda kg olmak sorun değil ama senin kg oldukça fazla, görünüşü geçtim sağlık açısından çok zararlı o kadar kg vücudun taşıyor organların yağlanıyor vs, o nedenle zayıflamanda fayda var.. boyuna göre ideal bir kg ulaşamsanda 80-85üst limitin olmasında fayda var bence, o zaman hem fiziksel hem zihnen daha iyi hissedeceğinden eminim, o şekilde çekiciliğin de beğenmen de artacaktır
10 Yorumla
+1 yılOlabilir 🤗 internette de kilolu olduğu halde çok güzel ve çekici olan birçok kadın gördüm.. birazcık özgüven devreye giriyor sanırım
31 Yorumla
Soran+1 yılIhtiyacım olan yorumlardan biri teşekkür ederimmmm 🙂❤️🥰
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, çekici olabilir ama sağlığını düşünüp denemekten vazgeçmemelisin. Porsiyonlarını azaltabilirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılDeniyecegim teşekkür ederim 😊✨
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılTatlı diyerek hiç yumuşatma 😅sen azimli ol ve zayıfla çekicisin diyen erkeklerden de uzak dur av peşinde olurlar
26 Yorumla
Soran+1 yılZayıflayamiyorum olmuyor
- +1 yıl
Kelepçe o zaman yapacak bir şey yok çünkü sağlığın için de önemli
Soran+1 yılKorkuyorum ameliyattan
- +1 yıl
Başarı oranları çok yüksek iyi bir hastanede kaliteli doktorlarla üstesinden gelirsin korkarak bir yere varamazsın
Soran+1 yılBilmiyorum teşekkürler yine de
- +1 yıl
Ne alakası var bana 45 kilo kürdan gibi kadınlar çekici gelmiyor rüzgar üflese ipe bağlasam uçurtma gibi uçacak zevkler renkler tartışılmaz
hiç mi sevgilin olmadı? bu toprakların aranan kızı sensin
25 Yorumla
Soran+1 yılYok olmadı
Soran+1 yılHayal kuran sapiklari ben ne yapayım
Soran+1 yılSapik çok
+1 yılPes ettigin icin olmuyor diyorsun bence daha erken pes etme 1 yil sonra kendini duygulanirsin ben mi zayfladim ben iyi ki pes etmedim bunlari diyeceksin bence en iyisi PES ETMEMEK onlari diyenleri aldırma
24 Yorumla
Soran+1 yılPes etmeyeceğimmm ❤️❤️💪🏼
- +1 yıl
Iyi başarıları diliyorum sana 🥰
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm ❤️❤️
- +1 yıl
😇👍
+1 yılSenin kendini ne olarak gördüğün önemli. Sen kendini çekici olarak görüyorsan öylesindir. Görmüyorsan da öyle değilsindir. Buna sadece sen karar verebilirsin
10 YorumlaKonuşmak ister misin diyenlere vb aldırma
Onlar abaza.
Yüz güzelliği önemli
Kilo vermeye çalış
Konuşmak isteyen buradan konuşur
Özele gerek yok11 Yorumla- +1 yıl
Kilolu sevenler abazadır diyenin profil fotosu çok doğal ulan enai kiloyla abazalığın nasıl bir bağlantısı olabiliyor sen zayıf sevince abazasın ozaman?
Aşırı ise hayır günü kadınsı hatlar kayboluyor bu aşırı zayıf için de geçerli
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kızına göre değişir. İstisna diyebileceğim kadar az sayıda kilolular çekici olabiliyor. Ama çoğu maalesef çekici değiller.
10 Yorumla
+1 yılÇok çekici oluyorlar yaa bak öyle güzel oluyor ki bayılıyorum şimdiye kadar yaptığım ilişkilerin en iyileri hep kilolu kızlarla oldu
10 YorumlaYeminle kilolu dolgun dolgun olan bayanlara hayranım, hiç kimsenin elini tutamadım, ama anama bile kilolu bulmasını istedim
10 Yorumla
+1 yılOlamaz tatlım maalesef hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı ceylan gibi. Verirsin sıvı ağırlıklı beslen
20 Yorumla
+1 yılBazıları özellikle kilolu kızları çok çekici buluyo
21 Yorumla- +1 yıl
Bazıları sadece nefese de odaklanıyor
- Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir. Herkesin zevki farkli. Bazı erkekler kilolulardan bazıları zayiflardan hoşlanıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Sonunda mantıklı konuşan birisi abi neden kilolu kadın hoşumuza gidiyor dememiz abazalığa vuruluyor ki sende zayıf seviyorum diyince abazasın?
yani herkes farklı sever bana çekici gelmeyen başkasına gelir umudunu kaybetme
20 Yorumla
+1 yılKilo sevmiyorum insanın o konuda kendine dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü ben de azıcık kilo alsam hemen spor diyet yapıyorum
Kilo aldın diye güzel olmayacaksın diye bir kural yok kendine bakmakla alakalı bir şey kilo olayı10 Yorumla
+1 yılOlmazmi en sevdiğim tadından yenmez tombik tombik
10 Yorumla
+1 yılçikicilikden ziyade sağlıklı olamaz diyet şart
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ingiliz kızlarının çoğu kilolu. Üst ayrı alt ayrı. Pek hoşuma gitmiyorlar. Arada takılıyorum o kadar
10 Yorumla
+1 yılKilolu kızlar asla çekici değildir ama fiziği iyi bakıl etli kızlar çekicidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen Kilolu Kadınlara Hep Yaklaştım Fakat Olumlu Bir Sonuç Alamadım Hiçbirisinden. Yanlış Anlama Sakın Beni Buralarda Neden Sevgilim, Arkadaşım Vs Olmuyor Diye Yazılıyor Üzülüyorum Gerçekten de
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben 80 kilodan 67 kilo verdim sigara içtiğim için bırakmayı düşünüyorum büyük ihtimal kilo alırım
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpardon 67 kilo oldum :D
Cevap sahibi+1 yılsigara zayıflatıyor net diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziğin de bozulma yoksa harika çekicisin demektir zayıflar pek dikkatimi çekmiyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVar mı peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılİri göğüs dolgun kalça beyaz ten yeşil göz nasıl bir şeysin ki sen görmek isterdim gerçekten.
20 Yorumla
+1 yılBazilari cok cekici güzeler bide
21 Yorumla
Soran+1 yıl❤️❤️🥰
Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Biraz zayiflasan bari 80 kiloya düş🙄
25 Yorumla
Soran+1 yılKeşke zayıfla deyince zayıflansa ://
Soran+1 yılDenedim:// çok bir etki olmadı bir verdiysem iki aldım maalesef
Soran+1 yılKeşke o kadar basit olsa , İnan çok zor ya kilomalmak basit ama vermek çok zorr://
Aman biz böylede güzeliz boş ver kız
21 Yorumla
Soran+1 yılDi mi yaaa 🥰🥰❤️
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiloluların yüzü tatlı oluyor
Vajinalarıda tombul olduğu için çok hoş luyrlar
10 YorumlaKimse çekilmez varsa anan banadır kardeşlerindir. Başkada hikaye beş. Dil konuştum yok başkada elimden gelmez bir şey söyledim onlar anlamadı
10 Yorumla
+1 yılHiç hiç çekici olamaz kilosuna dikkat etmeyen birinin kendisine saygısı yoktur diğer insanların hiç olmaz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılKilo kaç şu anda
13 Yorumla
Soran+1 yıl124
- +1 yıl
Ciddi misin
- +1 yıl
Kesinlikle kilon çok
+1 yılBence bir diyetisyene gitmelisin çekicilik vs değil sağlığın için
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılBen kilolu kadın severim ve çok daha çekici olduklarını düşünüyorum mesela.
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli yeşil gözlü olman çekici ama fotoğrafını görmek lazım atar mısın
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. Olamazsın abicim
Üzgünüm ama gerçek bu
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle endokrinoloji ve metabolizma doktoruna gitmelisin. Endokrinolojik bir hastalığın vardır ona bağlı olarak kilo veremiyorsundur.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum teşekkür ederimmm ❤️
- +1 yıl
Devlet hastanesine gideceksen dahiliyenin yönlendirmesi gerekir. İlk önce dahiliyeye randevu alman lazım. Rica ederim.
Soran+1 yılBakacağım artık teşekkür ederim 😊✨❤️❤️❤️
+1 yılOlmaz ya. 124 ne abi biraz kendinize saygınız olsun
10 Yorumla
+1 yılGöbüş candır olmazsa olmaz benim için oturunca iki kat olcak kadar olmalı
12 Yorumla- +1 yıl
Bence eğer ki kendin bu duruma alıştıysan ve seviyorsan başkalarını asla dinleme çünkü şu an zaten herkes 0 beden olma peşinde millet öyle takıntı etmiş ki anoreksiyaya kadar gidiyor ayrıyeten yakında moda değişiyor kilolu mankenlerin sayısı gittikçe artıyor ve gayet çekici ve özgüvenli olduklarını düşünüyorum kısacası zayıf seven var ama kilolu sevende var mesela ben :D
- +1 yıl
Bide karantina döneminde kilo almaya başladım dedin ozamanları kaç kiloydun ki merak ettim
+1 yılizle ve gör şimdi şişman sever erkekleri :D
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılüzerime oturmadığı sürece bence bir mahsuru yok 🤷♂️
04 Yorumla- +1 yıl
Alınabilir yapma
Cevap sahibi+1 yıl@bol_pantolon yok beee hiciv yapıyorum alınsın diye değil.. aşırı olduysa özür dilerim senden de soruyu sorandan da
Cevap sahibi+1 yıl@bol_pantolon bu kibarca uyarın için teşekkür ederim
- +1 yıl
hadi ordan unutum
+1 yılValla kilolu kızlara aşığım
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Alakası yok bazıları süper çekici
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kilolu bayanlara zaafım var daha çekici geliyor bana
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılSen kılo verırsın vermen gerek
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılBûn tarzda kadınları seven erkeklerde var
10 Yorumla 195 boyunda erkek olarak Balık etli kilolu kız seviyorum
00 YorumlaYani olmaz bence
20 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım