Hiçte eğleniyorsun gibi görünmüyor yok şişman değilim yok boyum şu kilom şu evlenme programındayız sanki, sana soran mı oldu boyunu kilonu ne bu kendini gösterme çabaları :D
sana kanıtlamak zorunda değilim boş buldum eğlendim tasası sana mı düştü anlamadım. ve yorumlarda şişmanmışım gibi yorum yaptığın için boyumu yazmış olabilir miyim acaba eğer kendi dediklerini bile bilmiyosan niye herkese bana aşık mısın diyon
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasıl değil güzel biraz kilolu dolgun goldun bir kadına kilo yakışır bende
Bence yazı yarım giti🤣
Balık etliyi kastediyorsan ayrı ama ben şişmanlar için söyledim
evet değil tombul teyze hepsi hahahahhahaha
Bence beyaza boyayıp kutupa salsak pek sırıtmaz
evet ayı yogi tarzı
direk yazan birinin akıl seviyesi ortada zaten DİREKT canısı
bu arada kilom normal şimdi b0k atarsın sende şişkosun diye.
Sende yazan birinin akıl seviyesi ortada zaten SEN DE canısı
onu fark et diye yazdım zaten canısı senin ve benim akıl seviyem karşılaştırılamaz bile ihtimal vermiş olman da i
düşük bir iq ya sahip olduğunu gösterir klavye de sorun var.
Çen çinirlendin mi çenn çok mu battı çana şorum
sorun bana niye batsın dombili değilim ki aşkım
Hehe ağla kudur
ağlayacak bir şeyim yok canısı çünkü uzaktan görsen dibinin düşeceği bir kızım o yüzden de seni kaileye almıyorum sen kudur :D
Kdhxhxhdjjdhzhzhshhs tm
1,72 66 kilo olmam dışında sorun yok dajascmxmc
Ee napim yani deminden beri niye bana kendini kanıtlamaya çalışıyorsun evlenmek niyetinde misin benimle?
sana niye kendimi kanıtlıyım öylesine eğleniyorum. hee evlenmek istiyom slk ya
Hiçte eğleniyorsun gibi görünmüyor yok şişman değilim yok boyum şu kilom şu evlenme programındayız sanki, sana soran mı oldu boyunu kilonu ne bu kendini gösterme çabaları :D
Bide yok beni görsen dibin düşer falan jdhdjdjrjxjjs tamam güzelsin anladık napim yani soran olmadı
sana kanıtlamak zorunda değilim boş buldum eğlendim tasası sana mı düştü anlamadım.
ve yorumlarda şişmanmışım gibi yorum yaptığın için boyumu yazmış olabilir miyim acaba eğer kendi dediklerini bile bilmiyosan niye herkese bana aşık mısın diyon
olm senin gibiler fikirlerine karşı çıkınca direkt sen de şöylesin böylesin diyolar
Kudur
zırla
Tm
uiy
Kilosunu aşırıya kacirmamis olursa evet ben de şahsi kiloyu sevmem bir ara çok fazla almıştım ama verdim şükür
Helal
Otururum üstüne görürsün
😰😰
🥰🥰🥰🥰
@milletbengeldim noluyo birader?
Siskolar
Nickin ve profil fotona benziyorlar
sane
Tm
Güzel olanlar var
Jfjdjxjcjdjjxjdjdjdhdjhdjdjdkdjdjdj
Şişman birinden red yemiş
Şişman bir üye kendini avutmaya çalışıyor
olm bu çocuğun şişmanlara garezi var net şişman değilim ama komik kime göre neye göre çirkin kendi düşüncesini öyleymiş gibi paylaşması sadece gülünç