Arkadaşlar yüzümde son zamanlarda aşırı sivilce ve geçse bile var olan lekeleri var. Bir türlü kurtulamadım. Birkaç gündür yüzümü temizledikten sonra önce pirinç suyu ile tonikliyorum sonra saf alkolü pamuğa döküp tampon yapiyorum en son Bepanthol ile nemlendiriyorum. Henüz üç gün olmasına rağmen sivilcelerim söndü ve lekelerde hafif açılma var. Sorum şu saf alkol cildinde deneyimleyen oldu mu daha önce bir problem oluşturur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır iyi gelmez. Bu şekilde yüzünüze daha çok zarar vermiş olursunuz. Yüzünüzü hem tahriş edersiniz hemde kurumasına yol açarsınız.
Saf alkol sıvılceye iyi gelir mi? buradaki cevaplara bir bak istersen. İşine yarayan olabilir.
Adminim o sorudaki cevapların hepsi çöp ama😅
Aynen yaa
Alkol kullanma cildine.. güneş kremini aslatma ve çıkarmadan uyuma nemlendirmeyi onarıcı kremler kullanmayı ihmal etme bir iki haftaya kaybolurlar
Zaten güneş kremi ihmal etmiyorum. Bepanthol de onarıcı güzel bir krem zaten ama iyileşme hızı çok yavaş ilerliyor.
Yavaş da ilerlese bir süre böyle devam et asitler cildinde kusma yapabilir
cilt bariyerini mahvedersin yapma bence veya su ile incelt ve kesinlikle güneş kremi kullan 2 saatte bir de yenile. güneş kremsiz çıkarsan iz yapar alkol değen yerler.