Küçükken babam hep döverdi daha küçücüktüm tekmelerle tokatlarla yerden yere vurduğu gözümün önüne geliyo 🥹hatta dışarıda beni kovaladıgını Yakalayıncada saçımdan tutarak eve götürdüğünü hatırlıyorum😓
saçımı erkek saçı yapmışlardı biz 5 kardeşiz diğerlerine el bile kaldırmadı neden bana böyle davranıyodu bilmiyorum annem falan ben doğduğumdan beri değiştiğini soyluyo babama beni erkek bekliyolarmis galiba emin değilim sorunca öyle bişe yok diyolar
şimdi 19 yaşıma geldim çocukluğum hep korku ve acıyla geçti bu yaşıma kadar neler çektim halada çekiyorum acıdan kıvrandığım zamanlar, mide bulantıları, kalp ağrıları, nefes daralmaları, dışarı çıkarken maske, şapkayla çıktığım zamanlar insanlardan kaçmam hep onun yüzünden.
Keşke sadece bunlar kalsaydı... Artık çok yoruldum bu okb çok üst seviyede birşeylere de zarar veriyorum istemeden ablamin laptopunu kırmıştım. Dolap, musluk böyle bişeyleri bastırdığım zaman rahatlama geliyo, bundan daha çok var Acılarım buraya sığmaz ki hiç arkadaşım da yok işim yok mesleğim yok tedavide işe yaramıyo içkiye mi başlasam acaba ölü gibiyim nefes alamıyorum artık o kadar yoruldum ki tahmin bile edemezsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İçkiye değil bir işe başla kafandan çıkar olanları hayatını kur
Çekingenim yüzüm kızarıyo mal gibi kalıyorum herkes bana bakıyo rezil oluyorum sonra ama yinede işe girmek lazım
Bu çekingenlik falan olur anladım ama bunuda isnyerinde sosyalleserek atarsın ustunden sana iyi gelecek arkadaş edinirsin
Eskiden daha beterdi şimdi o konuda biraz daha iyiyim ama kendime göre iş bulamıyorum böyle sadece bi kadınla çalışsam iyi olurdu utanmazdım
Bence ayırt etme bir iş bul biraz zaman geçir olmazsa başka iş bulursun kafan dağılsın biraz
Haklısın babam şu an iyi davranıyo bazende tam tersi çok iyi bir psikiyatrist gösterdim baya pahalı ama götürücem kızıma kurban olsun diyo😞
İnsalah duzelir her şey
Duzelcek inanıyorum sevdiğim biri de var biliyon mu küçüklükten beri bu yaşıma geldim hala seviyorummm😍😍😍
Hayırlısı olsun hakkında içki falan unut ondaha kötü yapar seni boş ver
Tm sağol🙏
Ohooo bune kardeşim yaa seni alkol kesmez
Ölüm?
Anca belki
Yazabilirsen deneyimimi anlatayım
Burdan yaz?
başkasına kızıp senden çıkarmış acısını..
Neden? bende onun kızıydım ve çok küçüktüm. Şimdi küçük kardeşim var ondan da daha küçükmüşüm nasıl dövüyodu o yaşta diyorum bazen🙄
sen doğmadan başlayan şeyler olabilir..
Sanmıyorum şu an iyi davranıyo ama
yazıda biraz mazoşistlik sezdim
Öyle değil ya istemeden oluyo