Alkol okb ye iyi gelir mi?

Küçükken babam hep döverdi daha küçücüktüm tekmelerle tokatlarla yerden yere vurduğu gözümün önüne geliyo 🥹hatta dışarıda beni kovaladıgını Yakalayıncada saçımdan tutarak eve götürdüğünü hatırlıyorum😓

saçımı erkek saçı yapmışlardı biz 5 kardeşiz diğerlerine el bile kaldırmadı neden bana böyle davranıyodu bilmiyorum annem falan ben doğduğumdan beri değiştiğini soyluyo babama beni erkek bekliyolarmis galiba emin değilim sorunca öyle bişe yok diyolar

şimdi 19 yaşıma geldim çocukluğum hep korku ve acıyla geçti bu yaşıma kadar neler çektim halada çekiyorum acıdan kıvrandığım zamanlar, mide bulantıları, kalp ağrıları, nefes daralmaları, dışarı çıkarken maske, şapkayla çıktığım zamanlar insanlardan kaçmam hep onun yüzünden.

Keşke sadece bunlar kalsaydı... Artık çok yoruldum bu okb çok üst seviyede birşeylere de zarar veriyorum istemeden ablamin laptopunu kırmıştım. Dolap, musluk böyle bişeyleri bastırdığım zaman rahatlama geliyo, bundan daha çok var Acılarım buraya sığmaz ki hiç arkadaşım da yok işim yok mesleğim yok tedavide işe yaramıyo içkiye mi başlasam acaba ölü gibiyim nefes alamıyorum artık o kadar yoruldum ki tahmin bile edemezsiniz

Güncellemeler
+1 yıl
Babam şimdi iyi davranıyo bazen dengesiz ama
Alkol okb ye iyi gelir mi?