Goguslerim gelişmedi hiç yok baliketliyim evlendiğimde sorun yaşarım diye evlenmek istemiyorum destekli sutyen takıyorum goguslerimin olmadığı belli olmuyor evlenmemelimiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, göğüslerinizin hiç olmaması dış görünüş için kötü bir durum değildir. Göğüslerin boyutu, dış görünüş için önemli bir faktör olsa da, tek belirleyici faktör değildir. Güzellik, öznel bir kavramdır ve herkes için farklıdır. Bazı insanlar büyük göğüsleri çekici bulurken, diğerleri küçük göğüsleri çekici bulabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ne alaka yani göğüs küçük diye evlenmemek? hiç yokta değildir sen abartıyorsundur. kabarık ama yuvarlak büyük değildir uçları yine bir kadının memesinde olduğu gibidir. böyle şeyleri kafana takmamalısın fazla...
08 Yorumla
Soran+1 yılYuvarlak değil çok az kabarık uçları var erkeklerde ki göğüs büyümesi olur ya öyle
Soran+1 yılÇok kabarık değil
Soran+1 yılGöbeğim var balık etliyim
Soran+1 yılYüzüm güzelde fizik kötü
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen özellikle küçük göğüs seven biriyim. nedense daha estetik geliyor. uçları belli olsa yeter kafasındayım hatta. inanması zor gelebilir ama bana da küçük göğüsler tatlı geliyor. zevk tercih meselesi.
02 Yorumla
Soran+1 yılYuvarlak bile değil yok gibi
Cevap sahibi+1 yılHiç sorun değil, popo ve bel güzelse meme uçları belli olsun yine güzel geliyor bana.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
47Cevap
+1 yılÖff sacmalama bütün kadinlar bak bütün kadinlar cirkin güzel uzun kisa kilolu ince hepsine talep var hatta diyorsun ulan bu kiz bu erkekle ne alaka vs. o yüzden boş ver takilman gereken bu gibi seyler degil.
31 Yorumla
+1 yılBenim de küçük. Kötü tabii. Elbiseleri doldurmuyor en basitinden
27 Yorumla
Soran+1 yılAma benim kilomda var
- +1 yıl
Kilo aldığımda da göğüsten almıyorum. Olmayınca olmuyor 🫠
Soran+1 yılBen kiloluyum ama yinede yok
- +1 yıl
Hamilelikte artık napalım 😂
- +1 yıl
kötü diyen dilini ARI soksun
nesi kötü.. - +1 yıl
İşine bak dayı
Soran+1 yılKötü tabi erkek göğüsü gibi dümdüz kilom da var
+1 yılYa bu durum eşine daha tahrik edici gelirse?
Her erkek kafası kadar göğüsten hoşlanıyor diye bir genelleme yok ki.
Takıntı yapma.
Seven olduğun gibi sever, merak etme.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yeni evlendim çekine çekine inan küçükler dalga gecilirmiyim diye ama sıkıntı yok korkma
411 Yorumla
Soran+1 yılBenim hiç yok gibi bir de kilom da var
Cevap sahibi+1 yılBende de var bacak kısmı filan pek hoş Durmuyo olduğu kadar
Cevap sahibi+1 yılAma. sikinti yok
Soran+1 yılGöbeğim var ama
Cevap sahibi+1 yılBende de çok hafif var geceliği çıkartmıyorum pek emmek istemiyor isterse de eğer geceliği kökünü indiriyoruz o şekil idare ediyoruz sıkıntı yoktaktik bu
Soran+1 yılSenin az da olsa var benim yok gibi
Cevap sahibi+1 yılBende var 80 85 kadar destekli takıyorum hoş dursunlar diye emilcek kadar var bir avuç var gibi
Soran+1 yılBende hiç yok
- +1 yıl
Muhabbetinizden midem bulandı
- +1 yıl
Taktik bu deyisine gulmeketen yarildum
- +1 yıl
Bu bayanların yazdıklarını okudukça artık bayanlardan da evlilikten de tiksindim bu zekaya Hayır ya Ben gene bir sefer tattım evliliği hiç tadamayanlara Acırım yazık bunların yazdıklarına kafa yapısına zekaya Bak bekle işlerine bak beklentilerine bak özgürlük diye kendilerini telef eden bir kavim haline geldiler
- Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılBu evlenmen ile alakalı bir durum değil. Ben şahsen sevmiyorum ama küçük gögüs seven bir çok erkek arkadaşım vardı. Balık etli olmana gelince o sporuna yemene bakar sıkıntı olan bir şey değil.
00 Yorumla Kilolu olmasan belki orası büyürdü kilolularda her şey küçük kalır.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki
Güzellik & Bakım konusunda 833 cevap paylaştı. Böylesine kadın denmez çok itici. Birde dekolte giyiyor böyleleri 🤮🤮
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar kırıcısın
- +1 yıl
Düşüncem bu yalan diyemem
Soran+1 yılTamam
+1 yılMeme severim de hiç yoktan kastın sütyen takmıyr musun o kadar mı yok
011 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Kaç kilosun
Soran+1 yıl68 kiloyum
- +1 yıl
Boyun
Soran+1 yıl159
- +1 yıl
E nasıl memen yok kilon da var hepsi kalçanda mı
Soran+1 yılHayır göbeğim de var
- +1 yıl
popon güzsşsw sprun yok
Soran+1 yılO güzel bacak kalca güzel yüz güzel
- +1 yıl
O zaman sorun yok götte gğzel
- +1 yıl
Yüzü güzele doyarsın gçtü güzele doyamazsın demişler xnsjxjd
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de yok iki çocuk emzirdim.. yani hamilelik de ve emzirme döneminde büyüyor sıkıntı etme..
326 Yorumla
Soran+1 yılKilon var mi peki
Cevap sahibi+1 yılKillomda yok.. basenlerimden kurtariyorum.. cup kaç senin 😒 benim a.. beden bile bulamıyorum
Soran+1 yılBenim hiç yok
Cevap sahibi+1 yılEstetik yaptirmatan cekinme.. imkanin varsa estetik yaptir.. benim kafamda var çünkü... aşırı kafaya takıyorum mutsuzum
Soran+1 yılBende takıyorum evlenirsem duruma göre yaptirarim
Cevap sahibi+1 yılAnne olursan Rabbim nasip etsin. Gerek kalmaz belki🌸
Soran+1 yılEvet inşallah iyi biriyle evlenirim
Cevap sahibi+1 yılAmin
- +1 yıl
Merhaba 2 çocuk dogurdum demişsiniz ilk evlenince eşiniz sorun etti mi benim de a cup avuç bile dolmuyor yuzum kalcam iyi ama göğüs dokum yok düz baya bu yüzden sevgili bile yapmıyorum evlilik düşünemiyorum erkeklerin hepsi dolgun seviyor silikon da taktırmam doğal değil yapay duruyor sizin eşiniz bu konu hakkında bisi dedi mi evli olsam eşim neye elliyecek aşırı üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılSorun etmedi, hamile kalınca büyüdüler çok güzel emzirdim bebegimi, sütten kesince geri eski haline geldi
- +1 yıl
Bak bu foto da olduğu gibi hatta daha düz duruyor senin de öyle mi Göğüslerim küçük, evlilik düşünmüyorum ve herkesi reddediyorum. Ne yapacağım? ↗
- +1 yıl
Ve ben her gün ağlıyorum bu durumdan avuclanacak bisi yok int te bu konuya arastirirken bi sitede kadının birisi yazmış evliyim kocam dedi ki senden zevk almıyorum göğüslerin yok gibi dedi en azından yuvarlak hafif dolgun olsa avuclanir o da yok bu yüzden bekar yaşamak istiyorun
Cevap sahibi+1 yılEvet evlenmeden once boyleydi... sonra emzirdim ya doğum kilolari verince daha da küçüldüler dert etme eşin buyuk severse sende istersen yaptir silikon
Cevap sahibi+1 yılNiye agliyorsun... bunu sey gibi düşün zararuri ameliyat bir kadin icin meme çok önemli bir sey lütfen slikon düşün o zaman kendini çok iyi hissedersin bende cok agladim zamaninda ama yapacak bir sey yok... yemin ederim hamile kalinca oyle guzel buyuduler ki anlatamam benim cup a... d olmuştu ben kilo verdim diye kuculduler sen kilo alirsan büyürler... aglama lutfen
- +1 yıl
Silikon olayında kapsül riski var saglikciyim aynı zamanda ve çok yapay duruyor kac tane yorum okudum eşleri diyomus yapsy sert vs o yüzden olmaz ve ameliyattan korkan biriyim kan bile aldırmam o derece düşün evet ozguvrenjm düşük kadın için önemli senin eşin bu konuda ne yorum yaptı ilk gece vs birde cinsel acı dan mutlu mu sence ben eşime mutlu ederim yatak ta aslında
Cevap sahibi+1 yılSen neden daha evlenmeden kocam kocam moduna girdin lütfen ya... memen için sevecekse seni hiç evlenmesin senle küçük meme merakı çok erkek var... hersey meme değil.. ya silikon ya da senn her seyinle seven biri... bu bir kusur değil... bu ayıp bir sey degil... biz severek evlendik... o hiç lafini yapmadı yapıyorsa defolsun gitsin zerre umurumda değil... bak ciddi söylüyorum zerre umurumda degil ben zaten biliyorum kendimi
- +1 yıl
Ama disar da çok açık kızlar var erkekler zayıf iradeli cani onları isteyebilir benim sorunum ya eşim zevk almaz sa mutsuz olursa severek evlendiysenix iyiymis ama dediğim gibi silikon istemiyorum
- +1 yıl
Bu arada eskiden falan kaç tane erkek kankam vardi hep kız isterken iyi fizikli istiyolardı göğüs popo olcak vs erkeklerim çoğu dolgun vücut seviyor bu durum beni üzüyor mesela bi kız arkadaşım vardı sevgilisi demiş dolgun seviyorum fiziki olarak bunu çok duydum erkeklerim ağzımdan zaten cansel açlığın olduğu ülke de yaşıyoruz benim avuç bile dolmuyor adam ilişkiye girerken neye ellicek dumduzum kendimden utanıyorum
Soran+1 yılBenimde o fotoğraftaki gibi bende çok üzülüyorum destekli sutyen takıyorum dolgun duruyor ama gerçekte hiç yok baliketliyim göbek kalça popo var ama göğüs hiç yok evlenmeye korkuyorum ilk gece utanırım ya ileride eşim sorun yapıp beni aldatırsa çok düşünüyorum 26 yaşımdayım artık büyümez de
Cevap sahibi+1 yılEvleince büyüyor iki cocuk emzirdim a dan c ye cikti cup ölçüm
Soran+1 yılİnşallah büyür
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılBen nişanlanacaktim ayrıldım ama bu durumumu anlattığımda sorun yapmadı benimde öyle yuvarlak değil ben destekli sutyen takıyorum ve büyük duruyor dışarıdan bakıldığında anlaşılmıyor ama öyle bir de ben baliketliyim göbekte var zayıf olsam çokta sorun olmaz di
- +1 yıl
Oha bu durumu nasıl dedin bana da taktik verir misin Nisan neden attın
Soran+1 yılSende mi destekli sutyen takıyorsun dışarıdan büyük gözüküyor ben ayrıldım yalan söylüyordu para benden değerliymiş
+1 yılKadınların genel sorunu ama minik meme çok daha iyi
10 Yorumla
+1 yılen azından balıketlisin benimkilerde küçük, zayıfım çocuk giibi fiziğim var off
11 Yorumla- +1 yıl
Tam istediğim gibi fiziğin var
Güzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. Ben daha çok seviyorum küçük göğüsleri incir tanesi gibi
00 Yorumla
+1 yılZayıf ve küçük memeliysen sorun yok ama kilolu küçük memeliysen itici zayıfla bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalçaların ve memelerin büyük olsa bile erkekler gider bu sefer de 0 beden kızları takip etmeye başlar bunlara hiçbir şekilde yaranilmaz
11 Yorumla- +1 yıl
oyle deme
+1 yılKocan seninle memen için evlenecekse eve kötü Bi durum ama kimse seninle memen için evlenmez ki boş ver çok takılacak bisey değil ama kendine yakistirmiyorsan ameliyat olabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) dış görünüş önemli ama o kadar önemli değil kafanın içini doldur sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbelin ince, popon dolgun ve şekilliyse bil ki erkeklerin büyük bir kısmı böyle daha çok seviyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılböyle kadınlar daha evlenilesi emin ol
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuk yapmak büyütüyormuş ama en az 2 tane bence.
00 YorumlaEvliligin memeyle ne alakası seni kabul edicek kişi onuda kabul etmek zorunda kafada büyütülcek bı şey degil
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın yanlış anlamazsan bişey söyleyebilir miyim sana
03 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşımdayım
Soran+1 yılSöyle
- +1 yıl
?
+1 yılBenim de fazla yok ama yapacak bir şey de yok bence bu bir eksiklik değil önemli olan sağlık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBalık etli olup göğüsün nasıl olmuyor. Benim çevremdeki tüm balık etlilerin göğüsleri iri oluyor
227 Yorumla
Soran+1 yılBenim yok
Cevap sahibi+1 yılBelki normal olana sen küçük diyorsundur
Soran+1 yılGerçekten yok
Cevap sahibi+1 yılGerçekten çok tuhaf 🤔
Soran+1 yılTuhafta ne yapabilirim ki
Cevap sahibi+1 yılÇok mu küçük ne kadar boyutunda ki
Soran+1 yılBoyutu bile yok
Cevap sahibi+1 yılBiraz abarttın sanki 😅
Soran+1 yılÖyle ama
Cevap sahibi+1 yılBoyutu bile yok dedikten sonra asla inanmam 😄
Soran+1 yılGerçekten öyle garip bir durum bende farkındayım
Soran+1 yılErkekler de göğüs büyümesi olur ya öyle yuvarlak bile değil
Cevap sahibi+1 yılİstersen bana fotoğrafını gönder böyle bir şeyin mümkün olması söz konusu değil
Soran+1 yılAma öyle kafama takıyorum doktora gittim süt bezlerim gelişmiş
Cevap sahibi+1 yılİstersen bana fotoğrafını gönder böyle bir şeyin mümkün olması söz konusu değill
Soran+1 yılFotoğraf atamam
Soran+1 yılGerçekten öyle destekli sutyen takıyorum büyük gözüküyor
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası göğüslerinin olmaması çok ucuk geliyor bana
Soran+1 yılAma yok elimden de bir şey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılAma merak ettim nasıl öyle bir şey olabiliyor keşke atabilseydin fotoğrafı
Soran+1 yılOlabilir bu çok mu kötü
Cevap sahibi+1 yılYani görmediğim için tam nasıl hayal edemiyorum. Belki o kadar kötü değildir
Soran+1 yılO kadar kötü bu durumu sakliyorum
Cevap sahibi+1 yılDmden konuşalım mı
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden
- +1 yıl
Senşn nasıl
+1 yılMeme için evlenmemek ne saçma, en kötü silikon taktırırsın
00 Yorumla
+1 yılÖstrojen hormon seviyesine baktırdım mi
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet normal
- +1 yıl
Garip
Soran+1 yılEvet ne yapmaliyim
- +1 yıl
Bazı yağlar ve çaylar var arastir
Kilolu olduğunuz halde küçükse tamamen genetiktir
11 Yorumla
Soran+1 yılKilom var göğüs yok
+1 yılKüçük göğüs seviyorum ama hiç mı yok
05 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Uçları olsa
Soran+1 yılO var
- +1 yıl
Küçük göğüs kadını daha zarif gösterir. Kilolu değil zayıf isen güzel bence uçları olsun yeterlidir
Soran+1 yılKiloluyum
Güzellik & Bakım konusunda 919 cevap paylaştı. Balık et derken boy kilo nedir?
01 Yorumla
Soran+1 yılBoy 159 kilo 68
dis görünüse cok fazla aldanmayin
10 Yorumla
+1 yılMasaj yapıyolar yağı falan var denesene
10 Yorumla
+1 yılBebdekikeri al biktim
12 Yorumla- +1 yıl
nerden çıkardın kayseriyi ya
- +1 yıl
@johnrocco44 Manisa desem kbl etmezsin diye düşündüm
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. boy fiziğin nsll ki
00 YorumlaOnları gören bilir.
00 Yorumla
+1 yıllannn , kötü deme canını yiyem..
01 Yorumla- +1 yıl
tersini seven çokk..
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEstetik yaptır bu kadar kasacağına
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvenini kıran unsur olmasın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılİmplant taktırırsın üzülme
00 Yorumla
+1 yılGöğüsün ne önemi var ki önemli olan popo
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 538 cevap paylaştı. Ameliyat olup büyüt
00 Yorumla
+1 yılgörmek lazım ama hiç yoktan az olması iyidir
00 Yorumla
+1 yılEvet evlenme çok önemli tabi
00 Yorumla
+1 yılSilikon taktırırsın en kötü
00 Yorumla
+1 yılçok iyi. küçük meme daha tatlı ve güzel
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 776 cevap paylaştı. Evlenip çocuk olunca olur onlarda
00 Yorumla
+1 yılŞükredeceksin. Hem sonuçta ilim çok ilerledi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzlem le saygıyla anıyorum 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSütlenince büyür kankii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidon yüksekse bastırabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHiç yok derken ne kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç yok
- +1 yıl
Dümdüz mu yani
Soran+1 yılEvet
Evlen ne olacak sanki
022 Yorumla
Soran+1 yılSen sorun yapmaz mısın
Soran+1 yılKilosu varsa
Soran+1 yılBenim aynadan fazladır
Soran+1 yılAyvadan fazla
Soran+1 yılBakalım
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılGözlerin çok güzel saçlarına ne oldu
Soran+1 yılEvet yakışıklısın
Soran+1 yılEvlenirsin
Soran+1 yılKendini iyi hissedeceksen ektir
Soran+1 yılNasil istersen öyle yap kendini iyi hissetmen önemli
Değil
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Guzel
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılBence kötü
00 Yorumla Dert etme
00 YorumlaÇok geçmiş olsun
00 YorumlaCup kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç beden
05 Yorumla
Soran+1 yıl75 beden destekli sutyen takıyorum normal sutyen dolmaz çünkü yok
Cevap sahibi+1 yılDoktora gözüktün mü
Soran+1 yılEvet süt bezlerim gelişmiş dedi ama kotu ya kilomda var sutyen takmasam dümdüzüm
Cevap sahibi+1 yılKüçük göğüs seven birine rast gelirsin inşallah ❤️
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılEvet
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakılmayın buna
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKotu tabi
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi