Güzellik & Bakım Göğüslerim büyük ve hiç sütyen takmıyorum, bunun zararı var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Takınca fenalık geliyor takmakta saçma geliyor 🤣🤣 Güncellemeler+1 yıl Amacım millet baksın falan değil oldum olası sevmem takmam Göğüslerim büyük ve hiç sütyen takmıyorum, bunun zararı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. sütyenler sarkmaması için biraz destek sağlıyor heleki büyükse ama asıl sıkıntı büyük göğüslerin varken sütyen takmadığında dışarda bakanlar bunu sorun etmiyorsan zararı yok 0 1 Yorumla Barmecide +1 yıl onların bakmasını dert etmiyorsan sorun yok 95c oldukça büyük çünkü Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sarkar tabi. En azından gündüz tak. Onunla uyumak zaten zararlı çıkarırsın 2 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sarkınca yerleri silersin onlarla.. yer çekimi var unutma sarkar 1 2 Yorumla AşkıÖldürmek +1 yıl 😅😅 Yorumla Manquer +1 yıl 😄☺️ Yorumla
fıtııfıtı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl takmazsan sarkma veya memede düzensizlik olabilir küçük olsa sıkıntı olmazdı 1 0 Yorumla
Kutay38382 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 67% +1 yıl Küçük göğüslerde o sorun yok işte ne güzeller 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yani bizim açımızdan zararı yok tam aksi daha güzel 0 0 Yorumla
Redbone34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl O zaman 120 beden olmalı. Kafana göre takıl. Takmaaa. 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 883 cevap paylaştı. Sarkıksa kötü gözükür sütyenin amacı tolu göstermek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşko gozler ustunde olur. Bi de evet sarkar ilerde. 1 33 Yorumla oziist34 +1 yıl büyümezki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buyumesi ne alaka Yorumla oziist34 +1 yıl bu yaştan sonra zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka arkadsim ne alaka Yorumla oziist34 +1 yıl sarkar demiş ben de bu saatten sonra büyümezki sarksın dedim , anladın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yer cekiminden haberin var mı? Yorumla oziist34 +1 yıl yer çekemiyo işte :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cekiyor. Yorumla oziist34 +1 yıl bu yaşa kadar niye çekememiş Yorumla Soran +1 yıl @oziist34 ne sacmaliyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyo bu ya, soran? Oziist kanka bi git sen. Yorumla oziist34 +1 yıl yer çekimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zamanla cekiyo kanka aniden uzatmiyo Yorumla oziist34 +1 yıl tamam işte balım ben de diyorum ki bu saatten sonra sarkacak kadar büyümez anladın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emzirmezse sarkmaz diyeyim olay kapansin. Yorumla oziist34 +1 yıl illa sen haklı çıkcan di mi Allahın delisi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakliyim cunku. Kadinim ben. Yorumla oziist34 +1 yıl bişey dicem ben zaten soruyu yanlış okumuşum ya :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eheeeeyyyy Yorumla oziist34 +1 yıl :D küçük ve sütyen takmıyorum diye okudum neyse ya amaaan :D Yorumla oziist34 +1 yıl 95-c yi görünce ayıktım :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kör misin Yorumla oziist34 +1 yıl takmıyorumu görünce küçük diye algıladım ne bilem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerenden salladin ya 95 c yi nrrde okudun Yorumla oziist34 +1 yıl yorumlarında var aşağıda :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi daha bakayim Yorumla oziist34 +1 yıl hemende iftira at salladın mallladın :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 855 tane yorum gelmis nasil yetiseyim hem niye bakayim. Oha ameka 95 c ne füze mi bu Yorumla oziist34 +1 yıl sanırım , s400 felan herhalde. hava savunma sitemini üzerinde taşıyor bu abla :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 tamam be yeter bu kadar, kactim ben Yorumla oziist34 +1 yıl nereye be gizlisin zaten :Dabla kokuttu seni :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çüzzz Yorumla oziist34 +1 yıl sen kimsiniz kaçıyon gidiyon bide uyuz Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 697 cevap paylaştı. E dostum nasıl mutluysan öyle yap. Memişler hapsedilmesin :D 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beden ve cup nedir? Nasıl rahatsan öyle davran. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 95-c. Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Süper. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İri olanlar sarkık duruyor genelde ve çok kötü görünüyor sarkık. 2 3 Yorumla Pilates22Cm +1 yıl senın nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanane Yorumla Pilates22Cm +1 yıl ahahahah Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sarkmaya sebep olur. Onun dışında bir zararı olacağını sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Amerika da yapılan araştırmalara göre sütyen göğüs sarkması yapyormuş 0 0 Yorumla
kedgörl_ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Dışarı çıkarken giy evde istersen giyme bir şey olmaz 1 0 Yorumla
Psikopat1yılmazerkek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Trol diyelm soruya 😛 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Psikopat1yılmazerkek +1 yıl Soruluk şekli öyle dedirtti Yorumla
istanbully34-8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Muhteşem gözüküyorlardır eminim keşke görebilsem 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 919 cevap paylaştı. Takmayınca da çok dikkat çeker 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl daha da büyüyecek dizlerine kadsr sarkwcak fkfkfk 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Ne konu bakımından asko 0 0 Yorumla
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl çok dikkat çeker 1 1 Yorumla lucicii +1 yıl Yani abazalar toplanır Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Sarkabilir 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. sarkar 0 0 Yorumla
GeceFısıltısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Immmm çok iyi 0 1 Yorumla GeceFısıltısı +1 yıl Millet bakmasın. Ben bakayım abla. Hiç görmedim zaten gerçek 🙈 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 601 cevap paylaştı. memelerin sarkar 0 0 Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Sarkar 0 1 Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Çingen bohçası gibi olur sarkar benden demesi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok zararlı 2 5 Yorumla Pilates22Cm +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dizine düşer ıyyy göğüs dediğin 85 dik sert olacak büyük olunca sarkmama gibi bir durum söz konusu olamaz yer çekimi kuralları na aykırı bir kere Yorumla Pilates22Cm +1 yıl desteklı kullan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İhtiyacım yok benim sağol Yorumla Pilates22Cm +1 yıl ok Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 661 cevap paylaştı. Bilmiyorum 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beline yazık sjsjs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
sütyenler sarkmaması için biraz destek sağlıyor heleki büyükse ama asıl sıkıntı büyük göğüslerin varken sütyen takmadığında dışarda bakanlar bunu sorun etmiyorsan zararı yok
onların bakmasını dert etmiyorsan sorun yok 95c oldukça büyük çünkü
Sarkar tabi. En azından gündüz tak. Onunla uyumak zaten zararlı çıkarırsın
Sarkınca yerleri silersin onlarla.. yer çekimi var unutma sarkar
😅😅
😄☺️
takmazsan sarkma veya memede düzensizlik olabilir küçük olsa sıkıntı olmazdı
Küçük göğüslerde o sorun yok işte ne güzeller
Yani bizim açımızdan zararı yok tam aksi daha güzel
O zaman 120 beden olmalı. Kafana göre takıl. Takmaaa.
Sarkıksa kötü gözükür sütyenin amacı tolu göstermek
Aşko gozler ustunde olur. Bi de evet sarkar ilerde.
büyümezki
Buyumesi ne alaka
bu yaştan sonra zor
Ne alaka arkadsim ne alaka
sarkar demiş ben de bu saatten sonra büyümezki sarksın dedim , anladın?
Yer cekiminden haberin var mı?
yer çekemiyo işte :)
Cekiyor.
bu yaşa kadar niye çekememiş
@oziist34 ne sacmaliyon
Ne diyo bu ya, soran? Oziist kanka bi git sen.
yer çekimi
Zamanla cekiyo kanka aniden uzatmiyo
tamam işte balım ben de diyorum ki bu saatten sonra sarkacak kadar büyümez anladın?
Emzirmezse sarkmaz diyeyim olay kapansin.
illa sen haklı çıkcan di mi Allahın delisi :)
Hakliyim cunku. Kadinim ben.
bişey dicem ben zaten soruyu yanlış okumuşum ya :D
Eheeeeyyyy
:D küçük ve sütyen takmıyorum diye okudum neyse ya amaaan :D
95-c yi görünce ayıktım :D
Sen kör misin
takmıyorumu görünce küçük diye algıladım ne bilem
Nerenden salladin ya 95 c yi nrrde okudun
yorumlarında var aşağıda :D
Bi daha bakayim
hemende iftira at salladın mallladın :/
855 tane yorum gelmis nasil yetiseyim hem niye bakayim. Oha ameka 95 c ne füze mi bu
sanırım , s400 felan herhalde. hava savunma sitemini üzerinde taşıyor bu abla :D
🤣 tamam be yeter bu kadar, kactim ben
nereye be gizlisin zaten :D
abla kokuttu seni :D
Çüzzz
sen kimsiniz kaçıyon gidiyon bide uyuz
E dostum nasıl mutluysan öyle yap. Memişler hapsedilmesin :D
Beden ve cup nedir? Nasıl rahatsan öyle davran.
95-c.
Süper.
İri olanlar sarkık duruyor genelde ve çok kötü görünüyor sarkık.
senın nasıl
Sanane
ahahahah
Sarkmaya sebep olur. Onun dışında bir zararı olacağını sanmıyorum.
Amerika da yapılan araştırmalara göre sütyen göğüs sarkması yapyormuş
Dışarı çıkarken giy evde istersen giyme bir şey olmaz
Sarkma yapıyormuş galiba bende evde takmıyorum 😂
zararı yok ben de öyle geziyorum
Trol diyelm soruya 😛
Ne alaka
Soruluk şekli öyle dedirtti
nasıl rahat ediyorsun ki
Göğüs küçültme ameliyatı ol
Muhteşem gözüküyorlardır eminim keşke görebilsem
Memelere özgürlük
takma özgür kalsinlsr
Sen rahatsan gerisi önemli değil
Erkeklerin bakması hoşuna gidiyor mu :)
Dizine kadar sarkar yakında
Takmayınca da çok dikkat çeker
daha da büyüyecek dizlerine kadsr sarkwcak fkfkfk
çabuk sarkar. desteklemelisin
Ne konu bakımından asko
Bakılması hoşuna gidiyormu peki
Bende geceleri ve yatarken çıkarıyorum
Abla koca 95likleri nasıl taşılon sütyensizz
Koşarken lömbür lömbür sallanmiyor mu 😂
Uçları belli olur herkes bakar.
Sen takmayınca da görenlere fenalık gelir 😂😂
Bende hiç takmıyorum aynı şekil
Senin kararın tabi
çok dikkat çeker
Yani abazalar toplanır
Sarkma olur knk
Vardır
Erkekleri günaha çağrıyorsun
Sarkabilir
Sarkar diyorlar
ilerde sarkma yaşarsın. çok hoş olmaz
Alışmamış g don durmuyor işte
Ucu belli olur ama
sarkar
Immmm çok iyi
Millet bakmasın. Ben bakayım abla. Hiç görmedim zaten gerçek 🙈
Yok rahat takıl
memelerin sarkar
Ne kadar büyük
desteklı kullanırmısın
Sarkar
Çingen bohçası gibi olur sarkar benden demesi
Sarkar
Çok zararlı
neden
Dizine düşer ıyyy göğüs dediğin 85 dik sert olacak büyük olunca sarkmama gibi bir durum söz konusu olamaz yer çekimi kuralları na aykırı bir kere
desteklı kullan
İhtiyacım yok benim sağol
ok
Bilmiyorum
Beline yazık sjsjs
Ne kadar büyük Banu Alkan kadar büyük mu :))
Kaç beden