Güzellik & Bakım Islak manikür mü kuru manikür mü tercih edersiniz? Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Islak manikür Kuru manikür Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Islak manikür mü kuru manikür mü tercih edersiniz? Cevapla Manikür Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Islak manikür iyidir sanırım kızlar için 1 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kuru manikür bir kez yaptırdım, bir daha da asla yaptırmam. Baya saçma bir şey yani. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben hiçbirini tercih etmiyorum ama tercih edecek olsam ıslak olanı tercih ederdim 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Islak tercih ediyorum cildim hassas 💅 1 3 Yorumla Pnrakgl +1 yıl oys demi 😂 ama kuru manikür daha sağlıklı aşko haberin olsun Yorumla everkeğii +1 yıl Ay aman kuru kuru sevmem ben zorlanırım aşkom 😅🙈 Yorumla Pnrakgl +1 yıl he tamam canim 😂 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 770 cevap paylaştı. Kuru olan sağlıklı olan ama maalesef ıslak diyorum 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. kuru manikür 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. ıslak manikür 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yağlı manikür. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Islak manikür iyidir sanırım kızlar için
Kuru manikür bir kez yaptırdım, bir daha da asla yaptırmam. Baya saçma bir şey yani.
Ben hiçbirini tercih etmiyorum ama tercih edecek olsam ıslak olanı tercih ederdim
Islak tercih ediyorum cildim hassas 💅
oys demi 😂 ama kuru manikür daha sağlıklı aşko haberin olsun
Ay aman kuru kuru sevmem ben zorlanırım aşkom 😅🙈
he tamam canim 😂
Kuru olan sağlıklı olan ama maalesef ıslak diyorum
ıslak manikür daha iyi benim için
Islak manikür
kuru manikür
Islak tercih ediyorum
ıslak manikür
kuru daha sağlıklı
Yağlı manikür.