Bu devirde erkeğin yakışıklısı mı, yoksa kaslı olanı mı makbuldür?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bu devirde erkeğin yakışıklısı mı, yoksa kaslı olanı mı makbuldür?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kaslı ol tipsiz bile olsan bakarlar bende tip var kas yok göbekliyim bakmıyorlar. Bakmasınlar acep ben halimden memnunum çocukları seven biriyim çocuk sahibi olmak isterdim ama olmuyorsa zorlama demişler çaba gayret iyidir ama suyunu çıkarmamak gerek
Boy kilo indeksine uygun, atletik vücutlu, kas kütlesi yüksek erkek, her kadını cezbeder. Çünkü;
1. Kadınlarda korunma içgüdüsü olduğu için.
2. Kadınlar, içgüdüsel olarak nesillerini sağlıklı ve güçlü bir erkekle devam ettirmek istediği için.
3. Yakışıklılık konusuna gelince... Erkekler, güzel bulduğu kadını sever. Kadınlar, beğendiği erkeği yakışıklı bulur.
Erkekler, güzel bulduğu kadını sever. Kadınlar, sevdiği erkeği yakışıklı bulu
Kızlar ikisine de bakıyor. sadece bunlar da değil. kızlara göre hem yakışıklı hem kaslı hem uzun boylu hem de zengin hem de evi arabası olan olmalı hem de mesleği iyi olan olmalı. hem de sesi güzel olmalı..
Yakışıklı buldunuz da kaslı kaldı 😀 kas erir tip baki kalır
Cevap
9Cevap
Olgunu makbuldur gadası..😅
Tahmin ettim 🤣
Aminn inşallah olur
Yakışıklı olamasakta en azından karizmatik olmalıyız duruşumuzla konusmamizla tavrımız sahip olduğumuz kültürle tabi sporda olursa yanında kas getireceği için bence yakışıklı erkeklerden bir adım önde bile olabiliriz
Ne kas ne yakışıklı Erkek herkes olur. Mesele Adam gibi Adam olmakta 👊
gorilde kaslı şakamı bu tabiiki yakışıklı olcak bana göre ekstara porm üstüne kas yapmak eksiği örtmek benim yorumum zayıf seri tik ve kolay kaldırır aleti. az kilo alsam perfomsım düşer.
Paralı olanı makbul. Paran varsa kas da olur, top de olur. Olur da olur. Gözü sadece parayı gören kadınların gözüne kusurların görünmez.
Kadın kişisi çevresine hava atacaksa yakışıklı olanı, iyi pompa istiyorsa kaslı olanı makbuldür.
kadınlar asla azıyla yetinmezler hatta yakışıklısı, kaslısı, zengini, eğitimlisi, şık ve zekisi
Çok kaslı sevmem ama biraz kas olacak bence. ya da fark etmez ya insan sevince onlara takılmıyor.
Akıllı olanı 🙄 tabi yanında bu seçeneklerde olursa iyi olur 😅
Ben bu adamdan etkilenmedim mesela ama göbeklide itici geliyo ne anlamam gerek
Edeplisi ve ahlaklisi Allah'i her zaman her türlü hatırlatan 🫰
Devre göre değişiyormuymuş 😄
Tabbiii 🤣
Adam olanı ve karakteri karakter olanı seviyorum ben sevgilim gibi 😅
tipsiz olupda kası olması, olmaz
bu yüzden yakışıklı olması daha önemli bence
Yakışıklı olsun lütfen
İkisi bir arada olursa enfes olur
Öncelikle zekası ve karakteri olanı tabiki de
Limitsiz kredi kartı olanı
Kalbimi karakteriyle çalanı makbuldür
Yakışıklı olanı
Bilemedim şimdi ikisini de aynı anda seviyoruz😄
Adam olanı makbüldür.
Karakterli dürüst olanı
Erkeğin yiğit olanı makbuldür gadası
Adam olanı makbuldür.
Kadınların cevaplarına aldanma hepsi kas ve parayı sever. Hiçbiri kendine dürüst değil.
Sokakta yürürken kaşı çizik bir keko gelip laf atsa yakışıklı mı seni korur kaslı mı?
Yüz güzelliği yoksa vücudu da çekici gelmez
Sevmiyorum erkekleri.
Seveni ulan
Paralısı
Yakışıklısı
İkisi bir arada seviyorum ben ksjsjs
Ben cceee yakışıklı olmali
Karakterli olması 😁
Karakterlisi
Adamı
Karakteri önemli
Adam olanı