Güncellemeler
+1 yıl
Normalde yüz ve fizik olarak çok iyiyim hatta bazı erkekler benle konuşurken resmen eli ayağına dolaşıyor ama nedense hep bu ten rengi dışlanıyor. Hatta çoğu beyaz tenliye göre çok güzelim neden insanlar bu kadar dışlayıcı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayır ama beyaz ten asillik göstergesidir. tarihten bu yana böyle olmuştur ve en çekici ten rengidir de. hem erkekte hem kadında.
bu arada sen normalde de tam beyaz tenli değilsindir. beyaz tenli insanlar güneşte bronjlaşmaz kızarır ve yanar ve deri DEĞİŞTİRİR. ama buğday olup kendini beyaz sananlar kararır
Evet kızarmıyorum ama kapkara da olmuyorum bronz oluyorum kışınsa bembeyaz
genelde bu ülkede her buğday tenli kendini beyaz sanıyor
Mesala kardeşim benbeyazdı şu an gerćekten esmer bile değil
gerçek beyaz tenliler kararmaz bacım. Ne yaparsa yapsınlar kararmazlar solaryum hariç.
Annem sarışın olduğu halde karardı yanma * (K sen hić tarlada çaliştin mı
hayır ben köyde bile bulunmadım. Sen tarlada mı çalşyorsn
Tamam o zaman sus
Sus mus? düzgün konuşamıyorsan zaten iletişim kurmam da. güneşe maruz kalmak için köylü olmaya da gerek yok ayrıca.
Bilmiyosun bari sus dedim. Ne var bunda? ki hâlâ bilmiyorsun.
ben tarladan köyden bahsetmedim. beyaz tendne bahsettim. güneşe maruz kalan gerçek beyaz tenin ne hale geldiğini iyi bilirim ve doktorlardan da onaylı bilgiyi aktardım sana.
Bunu deneyimlen kişi benim ve gördüğüm insanlar. Bende bunun böyle olmadığını ilk başlarda kızarsan bile sonradan kararabilidiğini sana anlatıyorum. Neden ısrarla anlamak istemiyorsun?
Tarlada mi çalıştın
Evet
Ne iş yaptın
Her yer mi esmer
En son takılanacak şey
Siyahi kızlar itici
Siyahi değil bronz aq
Petek instada çok ünlü diye bı kız var ona bak o ten renginde
Anonim olarak küfür etmek kolay tabi
Anla diye anla
Petek kim
Hiçbişey bilmeyen insanlara soru soranda suç
Ben ne bileyim elalemin kızını? Petek kim petek? Instagram kullanmıyorum. Sosyal medya kullanmayan erkek adam gibi erkektir
İyi tamam boş ver. Adamlık öyle mi ölçülüyor ne saçma ki eğer öyleyse burası da bir sosyal medya ortamı değil mi?
Yooo burası trolleme yeri. O kim söyle linkini at
Ne alaka sen öyle kullanıyorsan o başka
Burası eğlence yeri. Canın mı sıkıldı. Burada birkaç yorum yaparsın neşeni bulursun. O kızın linkini at
Atmıyorum bu arada kız dünyanın en güzel kızından bile güzel desem jsjsjsj
Şu linki paylaş da acaba senin gibi mi düşüneceğim
Açıkcası senin düşüncelerin pek önemli değil.
Atsana kızım merak ettim diyorum. Kimmiş bu dediğin gacı
Vucut varsa istediğin renk olur önemli değil
Yoo değil
Bronz olmak