Güzellik & Bakım Yasemin ismindekiler genel de güzel mi olur çirkin mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tanıdığınız yaseminlerden yola çıkarak oylayabilirsinz 😂 Güzel Çirkin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yasemin ismindekiler genel de güzel mi olur çirkin mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lovelyhairy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl İsimler genelde karaktere etki eder guzellige degil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senim ismin mi Yasemin? Güzel deseler güzel olmayacaksın isimle ne alakası var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ondan değil sadece ismin nasıl bir izlenimi var onu merak ettiğim için sordum 😄 yoksa tabi ki söylediğin şeyin farkında olan bir insanım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıdığım güzel de var çirkin de var Yorumla
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İsimler genelde karaktere etki eder guzellige degil
Senim ismin mi Yasemin? Güzel deseler güzel olmayacaksın isimle ne alakası var
Yok ya ondan değil sadece ismin nasıl bir izlenimi var onu merak ettiğim için sordum 😄 yoksa tabi ki söylediğin şeyin farkında olan bir insanım
Tanıdığım güzel de var çirkin de var
Selam, genelde çirkin.
Tanıdığım yaseminle cirkindir😅😅
Eski kız arkadaşım adı , hoş kızdı
Gözümdw canlandirdim güzel
güzel
Güzel oluyor
Çok tatlı oluyorlar