Güzellik & Bakım Sizce kaşımı bu şekilde yapmalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Son zamanlarda imaj değişikliği istiyorum ve artık kurcalayacak bir şey bulamıyorum diye böyle arayışlara çıktım 😂 üstteki benim 🙃 Sizce kaşımı bu şekilde yapmalı mıyım? Cevapla Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Yapabilirsin 1 0 Yorumla
Derindüşlerr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence hoş durmuş tatlım düşünebilirsin Sende soruma gelir misin bu merak ettiğim bir detay kadın erkek anatomisi konusunda? Fiziksel olarak sizce 80 yaşındaki bir erkek mi güçlüdür yoka 25 yaşındaki bir genç kız mı? 3 1 Yorumla Derindüşlerr +1 yıl buyur sende soruma canım? Yorumla
07Ali007 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Üsteki sen olmalisin ve kendi kaşlarin gercekten cok güzel. Yüzüne ve saclarina yakisiyor kaşlarin hic kisaltip bozma bence güzeligini 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkes öyle dedi evet Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Kaşları inceltmek pişmanlık olarak döner iki yıl sonra 1 0 Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Senin canın sıkılıyor bence. Olduğun gibi güzelsin zaten niye değiştirmeye çalışıyorsun ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Canım sıkılmıyor imajımdan sıkıldım bilmiyorum Yorumla Lâedrî00 +1 yıl Bence hoş ya hiç değişme Yorumla
yarımkalmış Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İkiside güzel, kararsız kaldım, ama siyah fonttan dolayımı bilmem üstte daha hoş gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Üst fotoğraftaki benim zaten Yorumla yarımkalmış +1 yıl Onu anladım zaten 😅 Yorumla yarımkalmış +1 yıl Bu şekil 👍 Yorumla Soran +1 yıl 😄👍🏻 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kavisli kaşlar insanı olduğundan daha sert ve büyük gösterir. Kaşlarınız simsiyah iyice travestiye dönersin. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahah samimi görünmek tercihim değil aslında ama teşekkürler yorumun için
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence gerek yok önceki hali daha güzeldi 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı. Bence yüzüne gitmez 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünüyorum ama aşırı hoşuma gidiyor 🥺 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl şu an çok güzelsin yüzün gözün kaşın çok uyumlu. Oynama kendi elinle kendini çirkinleştirme Yorumla Soran +1 yıl Yorumunu dikkate alacağım 💕 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Az evvel yüzene baktım da. Gösterdiğin kaş 30 yaş üstü için güzel gibi. Senin kaşın seni daha fresh gösteriyor. Ben senin duruşu daha çok beğendim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 805 cevap paylaştı. Başkası olma kendin ol 🤣 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Örnekti o be kimse gibi olmaya çalışmıyorum. İhtiyacım da yok dkdnnf Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Yani sen böyle daha iyisini demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Bakımı seviyoruz anlaşışan Yorumla Soran +1 yıl Fazlasıyla Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Nerde yapıyorsun Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Neden burdan yazıyorsun fdjd Yorumla Bay_Nutella +1 yıl 🤣🤣🤣 bilmem Yorumla Soran +1 yıl Dkjdddjd Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Ne bileyim nerden yazayım 🤣🤣🤣 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. bılmedım ama su ankı halın bence gayet ıyı 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Olurr 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalın daha iyi 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gerek yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alttaki mi üstteki mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Üstteki benim. Alttakini istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet alttaki güzel tatlım Yorumla Soran +1 yıl Dimi Yorumla
BarbarosunDünyası Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Sana gitmez gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkes öyle diyor :/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yapabilirsin
Bence hoş durmuş tatlım düşünebilirsin
Sende soruma gelir misin bu merak ettiğim bir detay kadın erkek anatomisi konusunda?
Fiziksel olarak sizce 80 yaşındaki bir erkek mi güçlüdür yoka 25 yaşındaki bir genç kız mı?
buyur sende soruma canım?
Üsteki sen olmalisin ve kendi kaşlarin gercekten cok güzel. Yüzüne ve saclarina yakisiyor kaşlarin hic kisaltip bozma bence güzeligini
Herkes öyle dedi evet
Kaşları inceltmek pişmanlık olarak döner iki yıl sonra
Senin canın sıkılıyor bence. Olduğun gibi güzelsin zaten niye değiştirmeye çalışıyorsun ki
Canım sıkılmıyor imajımdan sıkıldım bilmiyorum
Bence hoş ya hiç değişme
İkiside güzel, kararsız kaldım, ama siyah fonttan dolayımı bilmem üstte daha hoş gibi
Üst fotoğraftaki benim zaten
Onu anladım zaten 😅
Bu şekil 👍
😄👍🏻
Kavisli kaşlar insanı olduğundan daha sert ve büyük gösterir. Kaşlarınız simsiyah iyice travestiye dönersin.
Ahahahahah samimi görünmek tercihim değil aslında ama teşekkürler yorumun için
İnce kaşlı olmak pişmanlık sebebidir
Olabilir bence
Bence gerek yok önceki hali daha güzeldi
Bence yüzüne gitmez
Bende öyle düşünüyorum ama aşırı hoşuma gidiyor 🥺
şu an çok güzelsin yüzün gözün kaşın çok uyumlu. Oynama kendi elinle kendini çirkinleştirme
Yorumunu dikkate alacağım 💕
Az evvel yüzene baktım da. Gösterdiğin kaş 30 yaş üstü için güzel gibi. Senin kaşın seni daha fresh gösteriyor. Ben senin duruşu daha çok beğendim
Teşekkür ederim
Başkası olma kendin ol 🤣
Örnekti o be kimse gibi olmaya çalışmıyorum. İhtiyacım da yok dkdnnf
Yani sen böyle daha iyisini demek istedim
Teşekkür ederim ☺️
Bakımı seviyoruz anlaşışan
Fazlasıyla
Nerde yapıyorsun
Yaşıyorsun
Neden burdan yazıyorsun fdjd
🤣🤣🤣 bilmem
Dkjdddjd