Güzellik & Bakım Dudak dolgusu yaptırdım, şu an bu şekilde. Sizce olmamış mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor 4 gundeyim böyle sizce olmamış mı yoksa daha oturmamismi dudagim Güncellemeler+1 yıl Dudağım hala şiş arkadaşlar iğleşmedi yara yerleri Dudak dolgusu yaptırdım, şu an bu şekilde. Sizce olmamış mı? Cevapla Dolgu Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
dilaraacr Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Şişkinliği iner zaten şişik olduğu belli iner orası zaten bence iyi yani 2 2 Yorumla dilaraacr +1 yıl Yani benim teyzemin ki 2 hafta da tam oturmustu Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederimm Yorumla
nazhegoat Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kanka doğru söylemek gerekirse en iyisini s3n bilirsin ama bi garip 3 0 Yorumla
lashere Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Zaman geçtikçe daha doğal gözükür umarım 1 0 Yorumla
tostyapar Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Gece gece insanın aklına kötü şeyler getirmesen olmaz mı :D 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Bdnce hic gerek yoktu dogal halin iyi 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 555 cevap paylaştı. Amaç ne yani önemli olan alt dudakalr 0 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı. Sen gidinida aldirirsin birgün 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. kotu ya 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kötü olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Şişkinliği iner zaten şişik olduğu belli iner orası zaten bence iyi yani
Yani benim teyzemin ki 2 hafta da tam oturmustu
Anladım teşekkür ederimm
Kanka doğru söylemek gerekirse en iyisini s3n bilirsin ama bi garip
Zaman geçtikçe daha doğal gözükür umarım
Gece gece insanın aklına kötü şeyler getirmesen olmaz mı :D
Neyseki benim ihtiyacım yok 😂
Gel öp diyor resmen. Güle güle kullan
Bdnce hic gerek yoktu dogal halin iyi