Güzellik & Bakım Dudak dolgusu yaptırmak abartı mı? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sırf güzel olmak için bıçak altına yatanlar kendilerini güzel zannediyorlar.. 😂😂 Güncellemeler1 yıl Süper soru teşekkür ederim. 😃 Güncellemeler1 yıl Güncel Dudak dolgusu yaptırmak abartı mı? Cevapla Dolgu Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Fazlası abartı olur 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Doğal olanı bile fazla büyükse kabul görmez benden 😃😃 2 2 Yorumla Bravehrart 1 yıl Bence de. 😃 Yorumla Semih6934 1 yıl 👍🏻😃 Yorumla
Ruj55 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl dudakları doğal büyük değilse dolgu abartıyı geçtim itici geliyor be. doğal büyükse çok hoş. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 774 cevap paylaştı. Kişi kendini nasıl rahat ve mutlu hissediyorsa oyle olmalı. Botoks dolgu estetik farketmez 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı. Modifiyeli şahin gibi olmaya gerek yok 😂 2 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl Hiç güleceğim yoktu.. 😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Güzel oluyorlar çünkü. İkisi yan yana gelse estetikli fark atıyor kimse kendini kandırmasın 1 0 Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Fazla abartılı yapanlar var 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Doğru. Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Botoks ve dolgu gibi işlemler vücuda zararlı 2 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl oral yapmayı cok sevıo ızlenımı verıo bana 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 528 cevap paylaştı. Evet Ama bazılarınında ihtiyacı var 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı. Ben itici buluyorum.. şişme balon gibi 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. gereksiz bence 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. Evet abarti olur 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. değil bence 1 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Abartı evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Fazlası abartı olur
Doğal olanı bile fazla büyükse kabul görmez benden 😃😃
Bence de. 😃
👍🏻😃
dudakları doğal büyük değilse dolgu abartıyı geçtim itici geliyor be. doğal büyükse çok hoş.
Kişi kendini nasıl rahat ve mutlu hissediyorsa oyle olmalı. Botoks dolgu estetik farketmez
Modifiyeli şahin gibi olmaya gerek yok 😂
Hiç güleceğim yoktu.. 😂😂
😂😂
😂😂
Güzel oluyorlar çünkü. İkisi yan yana gelse estetikli fark atıyor kimse kendini kandırmasın
Fazla abartılı yapanlar var
Doğru.
Botoks ve dolgu gibi işlemler vücuda zararlı
bi insan kıskançlık uğruna nasıl hemcinsini ezer aklım almıyor
oral yapmayı cok sevıo ızlenımı verıo bana
Evet Ama bazılarınında ihtiyacı var
Bacım abartı aşırı kötü duruyor makyaj hileleri var onunla büyüt
Ben itici buluyorum.. şişme balon gibi
Fazlası abartı olur
Bazısına yakışıyor ama
Benim ihtiyacım yok çok şükür
Guzel olanlar var ama