Güzellik & Bakım Hoşunuza gitmeyen hitap şekli var mı? eLzaa123 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ablam (küçüklüğümde hiç sevmezdim)Güzellik (samimiyetsiz kullananlar oluyor) Hoşunuza gitmeyen hitap şekli var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Evet çok var 0 0 Yorumla
bosbirhesaoopp Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yakın erkek arkadaşlarım haricinde ismim dışında seslenilmesinden hoşlanmıyorum. En fazla kanka, bilader. 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı. Kardeşim lafına uyuz olurum bu lafta nıyetin kötü oldugu bellidir 0 0 Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl yakisikli yakisiklim laflarini hiç sevmem bana veya baskasina söylenmesinj 0 0 Yorumla
_Hardin_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kuzum kocum sevmediklerim sevdiklerim boğam erkeğim vs 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Hocam sözcüğü çok soğuk gelir 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. İsmim dışında birşeye ısınamıyorum 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Bro vs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet çok var
Yakın erkek arkadaşlarım haricinde ismim dışında seslenilmesinden hoşlanmıyorum. En fazla kanka, bilader.
Kardeşim lafına uyuz olurum bu lafta nıyetin kötü oldugu bellidir
yakisikli yakisiklim laflarini hiç sevmem bana veya baskasina söylenmesinj
Tatlım
Bacım
Bro
Aşko
Kuzum kocum sevmediklerim sevdiklerim boğam erkeğim vs
Şekerim denmesi çok itici
Abla denmesi hoşuma gitmiyor
Hocam sözcüğü çok soğuk gelir
Can cazim
Nefret ederim.