Kişilik & Karakter Hangi hitap şeklinden hoşlanmazsın? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şşşt naber cimcime :)) cevap versene cadıı :));))) Güncellemeler+1 yıl detaydaki benim uslubüm değil hahahs Hangi hitap şeklinden hoşlanmazsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öğretmenim diye herkes öğretmenim diyor çok sinirr 1 4 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Hocam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok farketti ya sağ ol 🤦♀️ Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😬🙂 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yazdıkların bir de aşko cano diyenlere tilt oluyorum 1 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Kadınların birbirilerine aşkım demeleri hoşuma gitmiyor. 1 7 Yorumla 200x5 +1 yıl Senin için kararmış. Yorumla Gece__Meleği +1 yıl Asıl senin için kararmış. Pp foton da bunu yansıtıyo zaten. Yorumla Gece__Meleği +1 yıl İçimin kararmasını düşünceğine bir yorum yapmadım Yorumla 200x5 +1 yıl Çok yakışıklıyım diye beni kıskanmanı anlıyorum. Yorumla Gece__Meleği +1 yıl Ben senin hemcinsin değilim ki kıskanayım😁 Tipine bir şey demedim zaten. Sigarayı ve fotonun rengini kastettim. Yorumla 200x5 +1 yıl He tamam. Tipime bir şey demediysen sorun yok. 🥳🥳🥳🥳 Yorumla Gece__Meleği +1 yıl 👍🏻 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cimcime, aynen.Sanki ben 3 yaşında kız çocuğuyum kazık kadar kadinim sjsjs 0 2 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Cimcime ;) Yorumla fesfs +1 yıl Ahaha Yorumla
Enses_man Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bir bayan bana arkadaşım, kanka diyemez dememeli onlarla konusmam yoksa 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Aşko, bacım, nonniiii, anakonda 1 0 Yorumla
AnimeyiSevenKedi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 62% +1 yıl Hoş olmayan lakaplar/aşko, canısı, erko 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Şöyle gülen birinin her hitabı itici > 😉🙂 0 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl :) ;) Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Emrivaki olmadığı sürece pek sorun etmem 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. soverim detaydakine 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. ağa başkan reis 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öğretmenim diye herkes öğretmenim diyor çok sinirr
Hocam
Çok farketti ya sağ ol 🤦♀️
😅😅
😬🙂
Yazdıkların bir de aşko cano diyenlere tilt oluyorum
Kadınların birbirilerine aşkım demeleri hoşuma gitmiyor.
Senin için kararmış.
Asıl senin için kararmış. Pp foton da bunu yansıtıyo zaten.
İçimin kararmasını düşünceğine bir yorum yapmadım
Çok yakışıklıyım diye beni kıskanmanı anlıyorum.
Ben senin hemcinsin değilim ki kıskanayım😁 Tipine bir şey demedim zaten. Sigarayı ve fotonun rengini kastettim.
He tamam. Tipime bir şey demediysen sorun yok. 🥳🥳🥳🥳
👍🏻
Cimcime, aynen.
Sanki ben 3 yaşında kız çocuğuyum kazık kadar kadinim sjsjs
Cimcime ;)
Ahaha
Bir bayan bana arkadaşım, kanka diyemez dememeli onlarla konusmam yoksa
Yavrum
Bebeğim
Aşko, bacım, nonniiii, anakonda
Aşkolu kuşkolu hitaplardan
Hoş olmayan lakaplar/aşko, canısı, erko