Seyrek kaşlar için birçok farklı çözüm önerisi bulunmaktadır. Örneğin, kaşlarınızı doğal olarak büyütmek için bitkisel ürünler kullanabilirsiniz. Aloe vera sütünü kaşlarınıza uygulayabilir veya C vitamini, biotin ve faydalı mineraller içeren gıdalar tüketebilirsiniz1. Ayrıca, kaş serumları da kullanabilirsiniz. Bu tür serumlar kaş bölgesinde hücre yenilenmesini ve kaşların büyümesini hızlandırır1.
Bunun yanında, sarımsak da seyrek kaşları çoğaltmak için uygulanabilecek bir yöntemdir. Bir diş sarımsağı ikiye bölüp kaşlarınıza sürün2. Sarımsağı sürerken ellerinize eldiven takmanız, ellerinize kötü kokunun sinmesini önleyecektir2.
Bu yöntemlerden hangisini tercih ederseniz edin, her zaman kendinizi güzel hissetmenizi sağlamak için kendinizi kabul etmeli ve kendinizi sevmelisiniz. Ayrıca unutmayın ki, gerçek güzellik dış görünüşün ötesinde bir şeydir ve sadece kendinizi kabul ederek gerçekten güzel olursunuz. 😊
Kapalıyım ve saclarimla bütün olarak görmediğiniz için 🥲 o adamda siyah bir kapşonlu ceketle görmüştü sadece yüz olarak , sizin gibi 😂😂 o yüzden yani sjskksk
Allah seni bildiği gibi yapsın emi gülmekten karnıma ağrı girdi kanka bu nasıl bir şey yahu 😀😃😄 çok sempatik ve kendinle barışsın sanırım hep öyle kal emi hiç bozma 🤭
Valla ya kız arkadaşlarım bile gülmüştü, iyi bari gay sandı anlamadı diye 😆😆😅 teşekkür ederim iltifat oluyo sanırım ya ta samimi sözler hangisiyle artık teşekkür ederim onlar için de 🤜🤛
Arkadaş olduğum kişilerden kaynaklı , lisede 8 kişilik bir siniftik ve diğerleri çok iç içelerdi ben üniversiteye geçene kadar içine kapanık sessiz sedasız biriydim yani kimseye cevap bile veremezdim kendimi savunamazdim e böyle olunca diğerleri kendini güçlü gördü işte psikolojik baskı falan derken o insanlardan uzak durdum öyle bitti
Üniversite de ise zaten aman aman arkadaş falan olmaz 3 kişiydik biz diğer ikisi daha yakındı birbirine ben öyle pek insanlara karışmam etmem bir yapidayim , ikisinden biri eksik olunca diğerinin benimle ilişkisi güçleniyordu ama ikisi yan yana gelince ben bir tık arka planda kalıyordum , e haliyle şu an onlar ayrı ben ayrı 🙂
Şu anda üniversite mi okuyorsun sen kanki? Senin gibi sempatik tavırlarıyla insanları güldüren, neşelendiren hal ve hareketleri ile güldüren biri olduğunu nasıl fark etmezler ya şu an o duyguyu ben bile yoğun bir şekilde hissettim 😀
Evet 1 dersim var sadece onu verip mezun olucam , ben ne bileyim komik olmayı seviyorum 🥲 özellikle sevdiğim insanla 7/24 gülebilirim yani ahahah ayrıca çok güzel yemek yaparım neşeliyim yani
Çok belli zaten öyle olduğun o yüzden de hislerimde yanılmamışım sende bunu teyit ettiğine göre, inşallah kalmış olan son dersini de verir mezun olursun hangi bölüm okuyorsun? Böyle gülen ve güldüren biri ile arkadaş olmak isterdim 🤭