kaşlarımın arasında bu şekilde boşluklar oluşmaya başladı fotoğrafta çok belli değil ama gerçekte çok belli birden oldu anlamadım ne kullanmam lazım yara falan yok sacece böyle boş
Kaşların dökülüyorsa eğer bakım yağları kullanarak hem dökülmesini önlemiş olursun hemde sağlıklı bir şekilde köklerini beslemis olursun. Yani bu dökülmenin önüne geçmek istiyorsan eğer çeşitli bakım yağları kullanabilirsin. Badem yağı, hint yağı veya zeytinyağı gibi yağlar kullanarak kıl köklerini kökten uca beslemiş olursun. Ya da arifoğlu kaş kirpik bakım yağı var onu alıp kullanabilirsin tavsiye ederim oldukça etkili kaşlar için.
En güzel ve doğal yöntem tatlı badem yağı kullanmak. Ben 2-3 sene kullandım kaşlarım çok gürleşti hemde sağlıklı duruyordu. Her yerde kolaylıkla bulabilirsin ve yan etki yapma ihtimali çok düşük
Yok yan etki yapmıyor benim de seyrekti hatta microblading istiyordum. Tonigin etkisini gördüğüm icin vazgeçtim. Tabii gozlerine temas ettirmemelisin. Direkt püskürtme avucunun içine sıkıp parmaginla kaş diplerine sür
Sarımsağı rendele, kaşına her gün sür bellet. Benim de çok seyrekti bu şekilde gurlesti asla ordan burdan dol a bilgi degil akslarim cok gurlesti sarimsak sayesinde. Denemelisin. 1 ay duzenli yap karsilastir farki gorceksin.
Benim de bu şekilde boşluklar oluştu ilk başta ara ara eyrelme oldu daha sonra bu şekilde boşluklar meydana geldi doktor yağlı egzama var o döker dedi losyon verdi fakat hala dökülüyor bir çözüm bulabildin mi?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hint yağı kullanıyorum, hindistan cevizi yağı ve tatlı badem de işe yarıyor. Gözlerin lens mi bi de 😄?
gratisten bakim yagl lari filan al dogal tarif filan youtube den bulabilirsin o cikana kadar da kalemle basluklari doldurabilirsin bu arada gözlerin cok güzel nazar degmesin masallah
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kaşını jiletle kazı sonrasında badem yağı sür vitamin sür gür bir şekilde çıkar
Jiletle kazıyınca en az bir ay full kaşın kendini tamamlamasıni beklemek gerekiyor. Bu yüzden tüm kası jiletlemektense bölgesel jiletlemek daha mantıklı
Ama aklıma ne geldi biliyor musun senim gibi yüzlerce kadın vardır kaşıyla ilgili sorunu olan Çin’den 10 liralık takma kaş getirtirip satmak lazım iyi para kazandırır