Kilo erkeksi yapar
Hayır erkeğe benzemek genetikle ilgili
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kilolu bir kişinin cinsiyeti vücut ağırlığıyla belirlenmez. Cinsiyet, biyolojik ve genetik faktörlere dayanan bir kavramdır ve vücut ağırlığıyla ilişkili değildir. Bir kişinin kilosu, genetik yapısı, yaşam tarzı, beslenme alışkanlıkları ve sağlık durumu gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Cinsiyet, genellikle bireyin biyolojik cinsiyeti (kadın veya erkek) olarak belirlenir. Ancak, cinsiyet aynı zamanda bir kişinin kendini nasıl tanımladığına ve toplumun cinsiyet rolleri ve beklentilerine nasıl uyduğuna da bağlı olabilir. Özetle, bir kişinin kilosu, cinsiyeti üzerinde etkili değildir.
Erkeklik veya kadınlık hormonlarla ilgilidir 👍 kilo sadece o kişide sağlığı olumsuz etkiler ayrıca karşı cins için ilk tercih olmaz. Fit bir erkek olarak fit hatun tercih ediyorum aynı şekilde kilolu bir kadında zaten gelip benimle iletişim kurmak istemiyorum çünkü kesin bunun sevgilisi vardır diyor. Sevgilisi yoksa bile o bu şekilde fit ben kiloluyum diyerek kendini benim yanıma yakıştıramıyor. Özgüvenli olsa gelse konuşsak bile bu defa çevresindeki diğer kızlar yüzünden rahatsız oluyor. Yani böyle uzayıp gidiyor.
@Aslı306 Fit bir erkek olarak fit hatun tercih ediyorum aynı şekilde kilolu bir kadında zaten gelip benimle iletişim kurmak istemiyorum çünkü kesin bunun sevgilisi vardır diyor.
Burada istemiyorum değil yanlış olmuş zaten cümleyi dikkatli okursan anlarsın 👍 hızlıca okuyup geçtiğin için anlamamışsın orada anlatmak istediğim insanların kilosu ile veya dış görünüşü ile sorunum yok iletişim kurmak isteyenle iletişiyorum 👍 incilerim dökülmüyor.
Bir kadını maskülen gösteren şeyler kimi zaman karakter, konuşma şekli veya giyimken kimi zaman da erkeklerle karakterize edilmiş (geniş çene, ince dudak vs.) özelliklere sahip olmasıdır.
Yani hayır, günümüzde kilo bu ögelerden biri kabul edilmiyor.
Cevap
42Cevap
Kilo erkeksi yapmaz ama çekiciliği azalan ve erkeklerle ilişki kurmayan kadın kendini iyice yemeğe verip obezlikten yuvarlak topa doğru ilerler. Yani bu bir kısır döngüye girer. Ağır yaşamları hiç izlemedinizmi? insanın tek aktivitesi yemek içmek ve tuvalet olur mu ya? herhangi bir hayvan kadar olamayan canlı insan olamaz
Sağ ol ya.. Gece gece canım kısır çekti.
@rekreasyonistt bu can çekmesi nasıl oluyor ya? hani benim senede 3-5 hadi 10 olsun sizin için canım bir şey çekiyor sadece
Hayır, erkeksi değil ama kadınsı da değil, şekilsizse vücudu.
hayır çok Feminen, güzel olan kilolu kadınlarda var ama genellikle kilolarını kapatmak amaçlı oversize giyindikleri için çoğu öyle gözüküyor olabilir
Hepimiz bir bağlamda insanız ve erkeğe benziyenimiz ve kadına benziyenimiz diye birsey yok, güzellik ve cirkinlik var, erkeğe benziyor değil de cirkin dersin
Kilo hic iyi bir sey degil bence. Ayrica erkeksilikle alakasi yok. Zayifim ama erkeksi oldugumu soylerler
Hayır tabii ki bu durumu erkekse olmakla bir ilgisi yok ama bazı kızlarla çok etkileyen kravat takar öyle olmaya çalışır.
Bakımlı, tarz sahibi bir kadın dişil enerji yayar etrafına, kilo ile belirlenmez bu, yine de obez olmamak tercih edilir.
Bilemiyorum ama sağlıksız beslenmek ve spor yapmamak insanın kendi vücuduna değer vermemesi kendisine yaptığı en iyi kötülüktür
Erkeksi veya değil ne farkederki. Sonuçta fazla kilo insanı kaba gösterir çirkinleştirir, giydiklerin yakışmaz ve sağlığa zararlıdır nokta. Üstüne üstlük sokakta gittiğin mekanlarda insanlar dedikodunu yapar, dalga geçerler senle.
Kilonun erkeksi olmakla hiçbir alakası yok fakat fazla kilo ve biçimsiz vucut dişiliği tehlikeye sokar.
Hayır aksine, kilo bir erkeği bile kadınsı gösterir, kocaman bir popo, sallanan memeler..
Erkeğe değilde dombili, fil ya da su aygırı denebilir. Balina da var tabii
Şekilsiz oluyor sadece, bir kadınsılığı yok ama erkeksi de değil.
Hayır bu genetikle alakalı, sadece kiloludur.
Ne şekilde kilo aldığına bağlı. Göbeği yoksa erkeksi sayılmaz. Kocaman omuzları varsa erkeksi görünebilir vs. Bir de giyim tarzına ve kendisine de bağlı
Pehlivan gibidir bu biraz erkeksilik katıyor evet güçlü görünüyorlar :D
Erkeksi değildir bence ama olgun gözükür yaş olarak
Kilo alan erkek kadınsı olur. Kadın erkeksi olmaz ama fazlası da yakışmaz.
ne alaka yani kilolular erkeksi diye bir şey mi var
Selam;
Şişmanlık ile erkeksilik? Hiç alakası yok be arkadaşım...
Aslında doğru bir şey söyleyeyim mi? Yağ kadınsı bir şeydir. Kilolu bir erkeğe bakarsanız göğüslerinin neredeyse çıkmış olduğunu ve kadin gibi olduğunu görebilirsiniz
Bence kilo çok farı bir şey fazla kilo insanı hantal yapar sağlık açısından da iyi değildir ama bazıları kilo kızlardan hoşlanır ben onlardan değilim zayıf kız erkeksi olmaz ama fozu kacirmiyacak
Zaten kilolu kadınlar erkeğe şiddet uyguluyorlar
Erkeğe şiddete hayır
Ben de kadınım ama böyle kadınları erkeklerden daha çekici buluyorum. Böyle takip ettiğim bir sürü kadın var ama en fazla 3 erkek var :D
Ne alaka kilolu kızlar bence dişil enerjimizi artıran varlıklarımızzz 🤗
Bence erkekleri daha çok kadınsı yapıyor. Büyük memeler ve büyük popo... 😵💫
Karakterle alakalı. Kendini sevmeyip bakmazsan erkeğe donusursun
Keşke erkeksi olsa der🤐
Alakası yok bence.
Hayır ama iyi de değildir
Hayır ama aşırı itici
Erkeksi değil kadınsı hiç değil
Kilo erkeksi yapar diyenler neyin kafasını yaşıyor
Erkeksi değil ama kötü
Neden erkeksi olsun ki
Erkeksi değil de göze hitap etmiyor diyelim