Ya artık zayıf olmak istiyorum ama ne diyet yapacak psikoloji ne de spor yapacak vakit var. Tıp okuyorum komite sınavım yaklaştı ve stresliyken daha çok yiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu boyda bu kilo şişman olmuyor obez hiç olmuyor Biz buna balık etli diyoruz Senin şişman olabilmen için 85 üstü veya 90 üstü kiloya sahip olman lazım
Şişman oluyo bence bi tık
Bir kadında belli bir kiloya göre Önemli olan oranlardır yani bu boyda kilo atmış olur 55 olur vücut oranlarında bir denge yoksa çok itici durur ama bir kadın daha vücut oranları gayet iyi ise kilonun da çok fazla önemi kalmıyor Ayrıca sen de şu kilo meselesini kafaya takıp durma abartılı bir durum yok peki sürekli bu kilo var mıydı sonradan mı aldınız
Hep vardı hatta bi ara 85 falandı sonra 67 oldum sonra yeniden 75 dlğdmxşdldo
Peki iri kemikli misin ve şu an Fizik ölçüleriniz nedir kilo dağılımı eşit mi yani belli bir bölgede kilo anlamında birikim var mı
Evet iri kemikliyim kilom genelde üst bölgemde göğüslerimden aşırı rahatsızım
Anladım peki göbek var mı ve basen kısmı Çok mu dar
Göbek de var basen de
Göbek ve basen varsa problem yok bence bazılarında bunların ikisi de olmuyor tamamen üst bölgeye yayılma yapıyor O zaman bunu vermekte zor oluyor şimdi şöyle bir durum var uzun yıllar boyunca var olan bir kilonuz var bir kişi en uzun soluklu hangi kiloda kalmışsa o eşik kilosu oluyor yani o eşit kilosunu kırmak biraz zaman alıyor Siz uzun yıllar boyunca 70-75 civarı gezdiğiniz için daha doğrusu sınır alt eşit kilosu 75 olduğu için bunu kırıp aşağı düşürmek birazcık zor olacaktır yani Normal şartlar altında bu kiloya çıkıp bir ay iki ay önce bu kilo açık saydınız kilonuz atmış olsaydı tekrar 60'lara dönmek iki ya da 3 ayınızı alabilirdi Ama senin uzun yıllar boyunca 75 civarı kalmış olman bu kiloyu kırmak için yani 75'ten 70'e düşebilmek için 4 ya da 5 ayını vermen gerekebilir gelelim diğer konuya iri kemikli olan kişilerde kilo hesabı boy 1.70 kilo 60 diye gitmez genelde bu oran değişir iri kemikli olanlarda boy 1.70 ise kilo 66 67'den başlar ideal kilo Bunu sakın unutma ve sağlıklı olan da budur
Teşekkü ederim. Aslında hızlı kilo alıp verebilen biriyim. Diyet ve sporla 3 haftada hatta 2 haftada 70e düşerim de iradesizim biraz
Irade olsa bu işi hallederim diyorsun yani Ama dediğim gibi bu tür konularda birileri işte boy bir yetmiş 60 kilo Ben de 60 kilo olmam lazım bakış açısı yanlış iri kemikli isen bu olmaz Bir de üst bölgeyi maalesef sadece kilo vererek zayıflatamazsın yani genetik olarak ve var olan bir de durum varsa Yani bir iri göğüs mevzusu varsa ilo vererek bunu biraz Düşünmeniz zor hep bir miktar küçülür ama İstediğiniz şekilde küçülmeyebilir bu arada herkes onu büyütmek için uğraşıyor Sen niye rahatsızsın ki
Evet 66 67 olduğum zamanlar sırt bölgesi zayıflamıştı ama göğüslerim çok küçülmedi ben biraz ağırlığa yöneldim öyle toparladı ama şu an ona vaktim yok. Büyük göğüs çok rahatsız esici bendeki bel ağrısı yapıyor bazen bir de biraz daha küçük olsa daha estetik durur
Bir dumbell seti alıp evde hafif ağırlıkla çalışabilirsiniz. Günlük 30 dakika ayirmaniz kafi.
Sizin üst ölçüsü nedir. O kadar fazla belinize yük mu bindiriuor
85b toparlayıcı takıyorum da ölçümü tam bilmiyorum 95cm falan muhtemelen. Yurtta kalıyorum ben
Yurtta da olabilir calism ama.
Ufak dumbeel alıp. Yatakta deneyebilirsin.
Profili açsam yazarmisin
Yazarım
Tamam açtım profili
Buarada yazarım dedim de xperim 2 sadece ekleyebilirim
5 kilocuk versen kilonu göstermezsin aslında 🍕
Ayrıca kolaylıklar ve başarılar diliyorum 🍕🍕💐
10 kilo fazlam var.. ailenle mi yaşıyorsun... hangi şehirde yasiyorsun
Ailemle yaşamıyorum şehirdışında tıp okuyorum.
Yurtta mı kalıyorsun konusalimmi biraz ne dersin
@cermikli0006
Sevişirken rahat hareket edemezsin... arada bir vurduruyor musun...
Tam benliksiniz basen göbek olması mütiş gizliden çıkar mısınız
Güzel güzel sorun etme
Yav ne güzeli kdşdkdşskdk
Bence güzel
Hafif var 15 kg maksimum
Hayır çok tatlı
Evet şişko
balık etli dedikleri