O senin görüşün bana uzunlar öyle geliyor mesela sanki dev aleminden cikmis gibi film dizi karakterlerine de bakarsan apt a l olanlar genelde uzun sıska oluyor bana da öyle geliyor 🤷🏻♀️
Uzun cubukda iyi değil katılıyorum orta iyidir boy ve kiloda, banane erkeklerden erkeofibigim ben kizlara her boy iyi ama benden uzunsa kiz kendimi cocugu gibi hissediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kısalar kurnaz oluyor çekicilik den daha çok bulmuşlar kızları tavlama şeklini komiklikten sempatiklikten işi götürüyorlar
Kısa derken ne kadar kısa? 170 'ten kısa da sempatik mi :D
Dediğim gibi 165 de sempatik uzunlar itici geliyor bana
174 falanım daha önce hiç böyle bişey duymadım istisnasın sanırım. Kendin kaç boyundasın
Ben de kisayim ama hemen boyuma bağlama kısasın zaten falan diye fmslfnslsnnc 158 im
Ben de max 162 falan olsun isterim ama seversem kısaymış uzunmuş önemli değil
Çok uzun boylu erkekleri bende sevmiyorum. Normali ideal bence.
Bana da bacaksız ve hiç çekici gelmiyor ve ciddiye alasım da gelmiyor
Olabiliiir
Erkeklerde kisa olmak igrenc bisey cok komik oluyorlar ama sevgili olmak yakismiyor
Yooo bence çok tatlı eli yüzü duzgunse tatlıysa dadindan yenmez
Kisa erkekleri ben pek ciddiye alamiyorum gulesim geliyor cunku ayiplamiyorumtabi yapacak bisey yok
O senin görüşün bana uzunlar öyle geliyor mesela sanki dev aleminden cikmis gibi film dizi karakterlerine de bakarsan apt a l olanlar genelde uzun sıska oluyor bana da öyle geliyor 🤷🏻♀️
Uzun cubukda iyi değil katılıyorum orta iyidir boy ve kiloda, banane erkeklerden erkeofibigim ben kizlara her boy iyi ama benden uzunsa kiz kendimi cocugu gibi hissediyorum
Bende minyon kizlardan hoslanirim.. bu tuhafliksa tuhafiz biz
Ben de kisayim xnmddldks ama kompleksim olduğu için değil kısa erkek sevmem uzun da olsam kısa severdim
Anaclik var sende demekki insanin kucugu sevecen geliyor sana :)
Dogruuudurr
Sen öyle seviyorsun demek ki
Eevet
185 im ben
Uzunsun bayagi
İyiyim bence
Her boyun alıcısı varr uzun boyundan seveni de çok
Öyle tabiki. Herkesin zevki isteği farklidir
Bana çekici gelmiyolar. Yani 170lerde birinden hoşlanabilirim zamanında oldu da. Ama özellikle kısalıktan dolayı bir etki olmaz
1.68 boy nasil
Guuzel
Sevindim
Senle konuşmak isterim 😊
?
Teşekkür edeerim ama mesajlasmayi sevmiyorum:')
Hm anladimm yine de bı yazmanı isterdim bisiler soracaktim
Yani tnsmak isterim açıkça deyim
Benim için de kısa kadin ilgimi çekiyor
Boyun kaç ve ne kadar kısa ilgini cekiyo
176, 155 e kadar çok etkileniyorum
157 158 im mnfmslgs
Anlamadım
Evet her şeyleri orantılı xd
Bana da öyle geliyorlar
Bence de😂😂😂
İlginç
Yeni hesabım