- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u 1 yılKısa boylu erkekler kesinlikle yakışıklı olabilir! Bu düşünce, toplumda uzun süredir var olan ve ne yazık ki birçok erkeğin kendisini değersiz hissetmesine neden olan bir önyargıdır. Yakışıklılık, sadece boyla ölçülebilecek bir özellik değildir. Aslında, yakışıklılık çok daha karmaşık bir kavramdır ve kişiliği, duruşu, giyim tarzı, bakımlı olması gibi birçok faktöre bağlıdır. Kısa boylu birçok ünlü erkek, stil sahibi ve çekici görünümleriyle bu önyargıyı kırmıştır. Kısa boylu olmanın avantajları da vardır: Güvenilirlik: Kısa boylu erkekler genellikle daha güvenilir ve samimi olarak algılanır. Enerjik Görünüm: Daha genç ve enerjik bir izlenim bırakabilirler. Yakınlık: İnsanlarla daha kolay yakınlaşabilirler. Stil Sahibi Olma: Kısa boylu olmak, doğru kıyafetlerle stil sahibi bir görünüm yaratmak için bir fırsat olabilir. Özetle, bir erkeğin yakışıklı olup olmaması, boyuyla değil, kendine güvenen duruşu, bakımlı olması ve kişiliğiyle doğrudan ilgilidir. Toplumun bu konudaki önyargılarını aşmak ve herkesin kendisini olduğu gibi kabul etmesi önemlidir.
02 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun kardesim
- 1 yıl
Eyvallah kardesim
En İyi Cevaplar
1 yılKısa boylu yakışıklılar var. Kenan Doğulu 1.72, Tarkan 1.72 Tom Cruise 1,70.
Bir kızın yanına bir uzun çirkin erkek, bir de kısa yakışıklı koy. Kızın ölçüsü yakışıklılıksa kısa yakışıklıyı seçer. Ne zamana kadar? Uzun yakışıklıyı bulana kadar. Kızın ölçüsü boysa uzun çirkini seçer. Ne zamana kadar aynı boyda ya da daha uzun yakışıklıyı bulana kadar. Bir kadının ölçüsü zenginlikse ne boy ne de tip başına hatta ikisi birarada bile para etmeyecek ve paralı erkeği seçecektir. Ne zamana kadar. Daha zengin erkeği bulana kadar.
Bir kadının hayattaki temel kriteri ya da tek ölçüsü dış görünüş ya da maddiyatsa o kadın hipergamik dürtülerinin ya da menfaatlerinin esiri olmuş bir hayvandan farksızdır. Ondan asla sadakat ya da dürüstlük beklenemeyeceği gibi onun yaşama dair bir çizgisi ve duruşu da yoktur.
Son tahlilde zenginin de yakışıklının da her zaman alternatifi vardır ama karakterin, şahsiyetin, mertliğin, adamlığın ve insanlığın muadili yoktur.
https://www.youtube.com/embed/eHKXeXFOpHg13 Yorumla- 1 yıl
Sarki ne alaka kral
- 1 yıl
Her görüşümün altına hareketli, renkli bir şarkı bırakırım. Öyle bir geleneğim var.
- 1 yıl
Eyw
Olur, neden olmasın. Kızların uzun boy taleplerine aldırma. Aslolan aşık olmak ve aşık etmektir. Aşık olmadıkça ve aşık etmedikçe beraberliğin bir gereği yok. Kız aşık değilse erkekte birtakım özellikler arar. Bunların başında da uzun boy gelir. Erkek de aşık etmeden bir kıza teklif götürürse kız onu reddedebilecek bir sürü neden bulabilir. Yabancı dil bilmediği için taliplerini eleyen kadının sorusunu az önce okudum. Neden eliyor? Çünkü aşık değil.
02 Yorumla- 1 yıl
Guzel aciklamissin
1 yılBence Erkekte Kadında Olduğu Gibi Guzellik/Çirkinliğe Bakılmaz, Erkekte Bakımlı/Bakımsız Olarak Bakılır, Benim Düşüncem Bu, Bakımlı Erkeğin Her Zaman Artısı Vardır.
Kısa Boy Uzun Boya da Takılmayın, Her Ürünün Müşterisi Olduğu Gibi Her Kadının/Erkeğin Müşterisi Vardır Alan Olur Yani 😅02 Yorumla- 1 yıl
Biraz senin düşüncen gibi olmus tc kezbanlarina anlatamazsin bu durumu
- 1 yıl
Kanka Kezban Dedin Tam Noktasına Bastın Bu Arada.
Bak 7-8 Ulke Gezdim Bazılarında Yaşadım da 3-4 Ay Gibi Sürelerce, Ya Bizim Türk Kızları Çok Değişik Ciddiyim, Yabancı Kızlara Bakıyorsun Kadın Taş Gibi Ne Egosu Var Ne Birşeyi Gelip Seninle Adam Gibi Muhabbetini de Ediyor İsteklerini de Fazlasıyla Yerine Getiriyor, Bizim Türk Kızlarına Bakıyorsun, Bıyıkları Benim Bıyıklar Kadar Olmuş İki İltifat Aldı Diye G*tu Kalkıyor Afedersin Bir de Erkek Beğenmiyor Kriter Koyuyor Kendisine 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Selam whysosreious! 🌟
Tabii ki yakışıklı olabilirsin! Boy kesinlikle yakışıklılık veya çekicilik konusunda belirleyici bir faktör değil. Kendine güvenin ve olumlu enerjin seni çok daha çekici yapar. Kısa boylu olup da harika görünen pek çok ünlü var, Tom Cruise veya Bruno Mars gibi. Önemli olan, kendi tarzını ve kendine has özelliklerini ön plana çıkarmak! İyi bir saç kesimi, cilt bakımı ve kendine yakışan kıyafetler seçmek seni çok daha çekici kılar.
Her şeyden önce, kendini sev ve kendine güven. Başkaları da seni öyle kabul eder! 🌟💪💫20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılYa gercek su ki kadini kadin yapan, daha dişi gosteren fizigi, kivrimlari, goguslerinin vucuduna yakisan buyuklukte vs olmasiysa erkekte de boy meselesi boyle.
Yakisikli erkekte boy olunca, o yakisiklilik daha da vurgulu oluyor bence. Evet kisa orta boyda olup yakisikli tipler var da, boy olup yakisikli olunca daha erkek, daha maskulen gorunuyor. Bu da ic gudusel yani.
Erkekler olarak nasil ki kadinin kivrimi, kalca buyuklugu sizi etkiliyor, icgudusel olarak bu kadin saglikli cocuklar verebilir gibi bir icguduyle dusunuyorsaniz, nasil ki ister istemez daha dişi gozuken, kivrimli kadinlardan etkileniyorsaniz , biz kadinlar icinde erkegi erkek yapan, maskulen gozuken ozellikler içgüdüsel olarak var.
Bu boy olur, guclu gorunmek olur, belki kasli olmak, genis omuzlu olmak vs olur. Bu istekler, kriterler biraz ureme sistemiyle, kadin ve erkek olarak programamizla alakali. Kadinda fizik, kivrim nasil onemli ve dişi gosteriyorsa siz erkekleri cekiyorsa, biz kadinlari da ayni mantikla uzun boy, genis omuz, guç vs çekiyor ve etkiliyor.
Bununla ilgili cok arastirma da var. Hollandali erkekler yanlis hatirlamiyorsam 2. dunya savasi sirasinda cokta uzun bir millet degilmis. Hollandali kadinlar surekli uzun boylu erkeklerle üremeye baslayinca boy ortalamalari yukselmis ve Şu an hollandali erkekler (galiba kadinlari da) dunyanin en uzun erkekleri olarak sayılıyor.
Bu genetik ya da icgudusel secilim iste. Istemeden de olsa karsi cinste bekledigimiz bircok ozellik var kadin olsun erkek olsun. Hollandali kadinlar bunu icgudusel olarak yapmistir. Uzun erkekler kadinlara daha cekici geldigi icin yapmislardir. Uzunlarla ureyelim de cocuklarimizda uzun olsun, ilerde dunyanin en uzun milletlerinden biri olalim dusuncesiyle yapmadilar elbette.
238 Yorumla- 1 yıl
Anladim
- 1 yıl
@türk5561 Yalnız bir noktada katılıyorum. Ben 1.70 im tipimde fena değil biraz kendime ozensem daha da iyi olurum ama yetmiyor. Uzun boylu arkadaşlarım var benim kadar yakışıklı olmasalar bile fizikleri ile dikkat çekiyorlar ve kız arkadaş konusunda sorun yaşamıyorlar. Eğer boy ve tip yerindeyse sadece ilişkide değil hayatta bile bir çok kapı açılır sana.
- 1 yıl
@bLackStar4141 bu yüzden tek çarem boy uzatma ameliyatı olmak.
- 1 yıl
Boy kaç
- 1 yıl
@bLackStar4141 1.77
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 beyninin anlamayacagini biliyorum ama yine de yaziyorum.
erkekler olarak esitlik kavramini cok baska yonlere cekiyorsunuz. Biz kadin erkek hak hukuk onunde esittir diyoruz. Ayni işi yapan kadin ve erkek neden ayni kazanci kazanmasin, kadin diye niye az verilsin diyoruz.
Hepimizin annesi var, kizi, kiz kardesi var. Sen ister misin annen aksama kadar eşek gibi calissin, isine kariyerine emek versin ama erkek kadar emeginin karsiligini alamasin? Erkek ayni iste ve konumda calisip 50 bin lira alirken kadin niye 30 bin alsin mesela? Kizin, annen icin falan ister misin aynisini? Esitlik budur, dedigimiz istedigimiz esitlikte bu.
Az once az haberlere bakayim dedim. Yine cocuk istismari. 2 yasindaki cocuga tecavuz etmisler. Esinden bosanmak isteyen yine bir kadin cinayete kurban gitmis. Adam kadinin evine gizlice girip 5 tane kursun yagdirmis.
Biz esitlik isterken sadece para o bu degil. Yaşama, nefes alma esitligi de istiyoruz mesela. Ben hic boşanıyor diye öldürülen erkek gormedim, duymadim. Biz kadinlarin istedigi esitlik bunlar. Kazanc esitligi, yasama esitligi, hak esitligi, okuma esitligi vs vs.
Bizler fitrat olarak esitlikten bahsetmiyoruz bu mumkun degil. Fitrat esitliginden bahsedeceksek sizinde hamile kalip dogurmaniz gerek mesela. Mumkun olmayan seyleri öne surup durmayin. Kadinlarin dedigi fitrat esitligi degil. Her onunze gelene de feminist deyip durmayın. Cahil ve komik gorunuyorsunuz.
Siz erkekler ise esitligi kadin erkek fitratina getiriyorsunuz. Kadin erkek fitrat olarak esit olamaz. Kadin daha narindir, zariftir, erkek daha gucludur. Erkegin gucu de öyle az buz bir guc degil yani. Bu yil olimpiyatta boks alaninda kadinlarin arasinda yarisan erkek bokscuyu duymussundur. kac tane kadin sporcu neye ugradigimi sasirdim, daha once boyle darbeler yememistim dediler. Erkek ve kadin guc dengesinde zerre esit degil.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Senin kastettigin fitrat olarak esit olacaktiysa dunyada iki cinsiyete ne gerek vardi? Sen mesela kadina kadin oldugu icin ilgi duyuyorsun.
Cinsiyetleri de cinsiyet yapan özellikler var. Erkek ve kadin fitrat olarak, gorunus olarak, arzu duyulan olarak esit ozelliklere sahip degil. Sen erkek oldugun icin kadinsi ozelliklere ilgi duyuyorsun. Biz kadin olarak erkeksi ozelliklere ilgi duyuyoruz. bu ozelliklerde belli zaten.
Siz kadinlardan gogus, popo, ince bel, guzel yuz, ince bilek, agdali bir vucut vs isterken sorun yokta kadinlar kendi kriterlerini, erkekte begendigi seyleri, erkeksi ozellikleri ortaya koydugu zaman kudurmayin.
Biz kizlar sizin tonla isteginize bir sey demiyoruz. Siz erkekler ayak numarasina, seyimizin rengine kadar talepte bulunuyorsunuz, buna kendinizde hak goruyorsunuz. Ayni talepleri bulunmakta kadinlarinda hakki.
Siz seyimizin rengine kadar gelirken biz daha hala boy, genis omuzda falan kaldik. Fiziksel olarak siz erkeklerin talep ettigi kadar talepkarda degiliz objektif bakarsan. Dunyada bir tek siz erkeklerin istekleri, kriterleri yok.
Islam bile der. Kadin icinde, erkek icinde fiziksel olarakta gonlunuze sineni secin ama önce ahlaki iman der. Ama gorunusu kenara da atmaz oyle.
Yorumumda dişi/kadin icinde yorumlar yaptim onlara işine geldigi icin laf edememissin, isine geldigi kisma laf edebilmissin. Turk erkekleri olarak ostiyorsunuz ki kadindan her seyi talep edelim, mukemmel olsunlar, kriterlerimize uygun olsunlar ama bize gelince bir sey istemesinler, biz erkekler olarak oldugumuz gibi kabul gorelim? Oldu baska? Siz karsi cinsinizi oldugu gibi labul ediyormusunuz da kadinlarda sizi oldugunuz gibi kabul etsin?
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Abi o zaman sizde ince bel, buyuk gogus, bembeyaz ten, pembe *m vs istemeyin kizlardan.
Fitrat olarakta esitiz ya hani senin dedigine gore. Sende erkek gibi dumduz vucutlu kadini kabul etmek zorundasin. erkek vucudu oyle cunku. Esitsek, sende kendine esit olan karsi cinsi sececeksin o zaman. Öyle kivrimdir, seksiliktir beklemeyezsin senin dedigine gore.
Kadin erkek bu konuda esitse sende odun gibi, dumduz kizlara layiksin o zaman.
Siz erkekler kadinlar hakkinda bircok kriteriniz varken kimse bir sey demiyor. Kizlar bir boy dese kuduruyorsunuz.
Kudurmaya devam edin. Fitratimiz bu. Siz erkekler nasil kriterleriniz, gozunuze hos gelen kizlari begeniyor kendinize layik görüyorsanız, kizlarda guclu, boylu poslu erkekleri begeniyor ve layik goruyor.
Yaratilisimiz bu. Sizinde, bizimde. Kizlar 100 yil gecse de fitrattan kaynakli uzun boylu, genis omuzlu, guclu gorunen, maskuleni daha yuksek erkekleri her zaman daha cok begenecek ve arzulayacak.
Erkeklerde 100 yil gecse kivrimli, daha dişi feminen kadinlari beğenecek. Fitrat bu anlatabiliyor muyum? Aglamayin bosuna.
Nasil ki bazi ozelliklerden dolayi, arsu ve icgudusel hormonlariniz kaynakli kizlari kendi arasinda siniflandirip begeni sirasina diziyorsaniz, biz kadinlarda ic gudusel, hormonlarimiz ve yaratilisimiz geregi olarak boylu poslu, guclu erkekleri her zaman daha ust siralara koyacagiz.
Tipki sizdeki mekanizma gibi. Anladin mi?
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Ben ilk yorumumda bu durumun aslinda hormonsal, ic gudusel, kadinlarin ve erkeklerin karsi cinsi secerken aslinda cok dusunmediklerini ic gudusel ve hormonsal karar verdiklerini ve bu yuzden bazi erkek ve kadin ozelliklerine onem verildigini yazdim ama anlamamissin.
Bilim de bilmiyorsun, biyoloji de, psikoloji de. Git biraz oku arastir. Halo etkisi bile dis gorunusle alakalidir. Diger bircok seyde gudu, hormonsalla cok alakali. Cahil cahil yorumlar yapiyorsun kafana gore orada burada. Erkekler icin hormonlar var, buna gore kadin seciyorda, biz kadinlarda yok mu saniyorsun bunlar. Git az ötede agla ve kudur. Dedigim gibi 100 yil gecse de kadinlar, erkeklerde bu ozellikleri her zaman ön plana koyacak. Kafana sok bunu.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 erkeklere muhtac degiliz durumu nereden cikti biliyor musun? Erkeklerin ta kendisi yuzunden.
Gecmisten beri para kazaniyorsunuz diye o kadar cok ezdiniz ki kadinlari. 3 kr kazaniyorsunuz diye kadinlari kendinize kole sandiniz. Kadinlar, esler evde karin tokluguna çalıştı. O kadar cok erkek kadinlara ekonomik siddet uyguladi ki.
Maddi ihtiyaclari karsilanmadi kadinlarin. Birak savurup harcamayi kadinlara bir ihtiyacin var mi, ustune vs bir seyler alirsin diyerek para verilmedi ya da kadin para istetmeden pare veren erkek sayisi cok azdı, hala az.
O yuzden annelerimiz, anneannelerimiz kizim oku, calis kocana, erkege muhtac olma diye koca bir nesil yetistirdiler.
Annelerimiz, nenelerimiz varlik icinde yokluk cektiler cunku. Para yuzu gormediler. Erkekler kadinlari parayla ezdiler. O yuzden erkege muhtac olma diye bir kavram cikti ortaya. Bu erkeklerin eseri aslinda.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Hala bu ekonomik siddeti goren cok kadin var. Görmek istersen bu siralar sehrinde bulunan halk egitim merkezine bir ugra mesela.
Olgun, annelerimiz yasinda,40 li yaslarda kadinlarin aciktan ortaokul ve lise okumaya calistigini cok net gorebilirsin.
Bunun bir sebebi de liseyi bitireyim de kpss den memur olabilirsem ya da 2 yillik olur atanmaya bakarim diye dusunmeleri. Cunku hâlâ parasızlık cekiyor bazilari.
Sosyal medya da falanda yorumlarda goruyorum. Bu memurluklarda yas siniri var mi ben 45 yasindayim diye yazan kadinlarimizi.
Bu kadinlar bu yasta bu islere bosu bosuna girmiyorlar yani. Bu kizlar bosuna erkege muhtac degiliz, olmamaliyiz diye bosuna demiyorlar. Bosuna koca biz kiz nesli boyle yetistirilmedi. Bunun sebebi erkekler.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561
Para kazaniyorsunuz diye o kadar uste cikip, kadin milletini o kadar ezdiniz ki ve hâlâ da yapiyorsunuz bunu akillanmadiniz.
Kadinlarda care olarak, savunma mekanizmasi olarak boyle davraniyor. Insan caninin acıdığı, ezildigi noktada hakkini arama ve savunmaya gecme psikolojisine girer. Kadinlarinda yaptigi bu.
Sende mesela canin acidigi noktalarda savunma gelistirmissindir ve o seylere karsi ister istemez kendini kollarsin ve beki nefrette duyarsin. Bu da öyle.
Yoksa ben en azindan bir kisim kadinin calismaktan memnun oldugunu görmüyorum. Buna mecbur birakti erkekler. Erkekler, kadinlari calismaya, para kazanmaya, caiz olmayan ortamlarda calismaya, milletin diger erkeklerin agiz kokusunu cekmeye, zaman zaman is yerinde tacize ugramaya mecbur bıraktınız cogu kadini.
Evinizi gecindirip, kadina da yeterli maddi destegi saglasaydiniz bu muhtac degiliz laflari cikmazdi ortaya.
Cunku kadin ve erkek birbirine muhtactir yaratilis geregi. Kadin ve erkek bir elmanin iki yarısı. Bir butun olmak icin yaratildilar. Ama siz erkekler evlensenizde kadinlara sahip çıkmayarak gerek ekonomik siddetle, gerek fiziksel siddet ve gerek psikolojik siddetle curuk elma olmayi sectiniz. Kadinla bir elma olmak yerine, kadina bu yasattiklarinizla evlilikte kadini yine yarim elma olarak biraktiniz. Guvensizlik olusturdunuz.
Bugun kadinlarin bunca çaba, bunca okuma, atanma, calisma istegi, erkege muhtac degiliz soylemleri bu sebepler yuzunden. Ekonomik siddetin yaninda, kadini aldattiniz, elimin alrinda dediniz, parasi yok, para olmadan bir yere gidemez dediniz. Istediginiz gibi kullandiniz. Bunu bilen yasi buyuk kadinlarimiz, annelerimiz, nenelerimiz bu sebeple kiz cocuklarinin okumasina, para kazanmasina cok onem verdi. Kulagimiza kupe olarakta erkege muhtac olma dediler. Belki dogru ya da yanlis ama kendilerince kizlarini korumak, kendi yaşadıklarını, kendi zorluklarini kizlari yasamasin istediler.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561
Yedirdiginiz bir tatliyi, aksam yemegini esinize, colugunuza cocugunuza lutufmus gibi hissettirdiniz. hala da boylesiniz. ilk bulusmalarda bir kahve parasi olayini bile sorun ediyorsunuz mesela.
Para turk erkekleri icin hep en onemli bir sey oldu. Bununla ustunluk kurmaya calistiniz hep kadinlara. Yoksa erkek ve kadin birbirine muhtac ama erkekler olarak o kadar guven vermiyorsunuz ki kadinlar da muhtac değiliz diyerek savunma mekanizmasi gelistiriyor mecburen.
Kadinin dogasinda, fitratinda sahiplenilmek vs vardır bunu inkar etmeyelim. Kadin savci olsun, prof dr vs olsun gunun sonunda omzunu koyabilecegi, simarabilecegi bir omuz istiyor yapi olarak.
Ama bunlari biz kadinlara cok goruyorsunuz erkek milleti olarak. Para kazansakta kazanmasakta ekonomik siddet goruyoruz, her turlu yeyersiz hissettiriliyoruz gunun yorgunlugunda basimizi omzuna koyabilecegimiz guvenli bir limanda bulamıyoruz kendimize...
Cevap sahibi1 yılUzun uzun acikladim anlarsin umarim bazi seyleri
- 1 yıl
Eyvallah kendince bir şeyler anlatmışsın işte en basitinden erkek bir kahvenin parasını ödemeyi bile lütuf görüyor güven vermiyor, işte erkek savaşmıyor mücadele etmiyora getirmişsin. Ee sen burada işte uzun boylu erkekler şöyle maskülen kaslı erkek böyle maskülen diyip öyle olamayan kişileri ötekileştirip erkekliğine laf edersen bu insanlar da sana böyle karşı çıkar. Yani bu insanlar ne için uğraşsınlar ne için mücadele etsinler zaten erkekliklerine laf yiyip yetersiz hissettiriliyorlar. Genel konuşup erkekler hakkında bi çıkarımda bulunuyorsunuz yani seçmediğiniz erkeğin ne yaptığının önemi yok kim olduğunun önemi var diyorum. Zaten sizin gözünüzde çekici olmayan adam görünmez
- 1 yıl
@Cevapsahibi
Birincisi Türkiye'de hiçbir erkeğin kıvrımlı hatları olan güzel seksi kadın bilmem ne diye kriterleri yok. Millet transeksüellere, travestilere femboylara yürüyor. Dağda bayırda eşek köpek düdüklüyor. Şehirde de damacanaya, elektrik direğine yürüyor.
Erkekler sizin 1/10'unuz kadar bile seçici değil. Ama siz aynada sıfatınıza bakmadan uzun boylu, kaslı, best of model yakışıklı, zengin adam istiyorsunuz. Ya öyle adam seçeneklerini en üst ligdeki kızlardan oluşturur seni ne yapsın.
İkincisi; fıtratimiz doğamız bilmem ne evrim zırvalari. Fıtrat demek norm demek değildir. Fıtratimizda olan her şey bir toplumsal norm olarak kabul edilecek olursa erkekler fıtratında da vurmak, kırmak, öldürmek, taciz, tecavüz var. Her şeyin en iyisine ulaşabilmek için bunu yapabilirdi bir erkek ama yapamaz neden. Çünkü tabiatımızda olan hiçbir menfi özellik toplumsal norm olarak meşrulaştırılamaz. - 1 yıl
@CevapSahibi
Üçüncüsü; kadınlar için tek mesele boy değil. Boy uzun oluyor tipini beğenmiyor, boyunu, tipini beğeniyor ama zayıf diyor. Hem boylu hem kaslı hem yakışıklı adam buluyor bu sefer de parası yok diyorsunuz.
Ama bütün bu özellikleri birarada taşıyan bir erkek neden bizi tercih etsin demiyorsunuz. Şunun farkında değilsiniz. Her şeyi birarada isteyemezsiniz her şeyin en iyisine de ulaşamazsınız çünkü burası dünya. Cennet değil. Hepiniz de her şeyin en iyisini hak etmiyorsunuz ayrıca. Unutmayın. Sadece erkekler değil kadınlar da level leveldir.
Güçlü, kaliteli, karakterli erkeği ancak onlar kadar güzel ve değerli kadınlar hakedebilir. Sırf kadın olduğunuz için hayatta her şeyin en iyisine en kalitelisine ulaşmanız gerektiğine inanıyorsanız kaliteli bir kedi alın. Kediler de güzel bir canlı.
Hipergamik dürtülerinin bu kadar esiri olduktan sonra ne kadar zengin, yakışıklı, güçlü, boylu olursa olsun hepsinin alternatifi, muadili vardır.
Bir kadının hayattaki temel kriteri ya da tek ölçüsü dış görünüş ya da maddiyatsa hiçbir erkek o kadından sadakat ya da dürüstlük beklemeyecek ve o kadını kısa süreli ilişki aparatı olarak kullanmak isteyecektir. Çünkü o kadının yaşama dair bir çizgisi ve duruşu yoktur.
Zenginin, yakışıklının da, güçlünün de, boylunun da her zaman alternatifi vardır ama karakterin, şahsiyetin, mertliğin, adamlığın ve insanlığın muadili yoktur.
- 1 yıl
@CevapSahibi
Bir kadını ihya edecek erkek, en tepedeki popüler yüzde 20'lik yüksek değer erkek değildir. Sana yüksek ölçüde değer veren, saygı duyan, sevgi ve merhamet gösteren erkektir. - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı beğenilerine arzularına bir şey diyemeyiz ama öyle bi anlatıyor ki öyle olmayan insanlara tepeden bakıyor. Sanki öyle olmayı o seçmiş gibi yetersiz hissetiriyorlar insanı. Onlar için çekici buldukları erkekler ne yaparsa yapsın mübah onun dışında görmedikleri çekici bulmadıkları adam iyilik bile yapsalar batıyor ki çekici bulmadıkları adamı görmüyorlar bile o görünmez onlar için
Cevap sahibi1 yıl@Fikretin_İsyanı erkekler secici degil oyle mi? Burdan sonrasini okumadim agir sacmalamissin. Kadinlarin yaninda tipsiz, maymun gibi erkekleri goruyoruzda, çirkin erkegin yaninda cirkin, sisman vs kadin zor görüyoruz bunu inkar edemezsin.
burada mesele cogu zaman para bile degil. Kadin iyi hissettirildigi yerde durabiliyor ama erkek gozune hitap etmedigiyle tanışma geregi bile duymuyor. Bu yuzden gunumuzde bu kadar estetik, kozmetik durumlari artti.
Cunku kadinlarin hicbiri dogal haliyle erkekler tarafindan deger görmüyor. Kadin var olabilmek icin bicak altina yatıyor. Gogsu kucuk kadinlar yetersiz hissettiriliyor gidip silikon falan taktiriyor anlatabiliyor muyum?
Kadinlar standartlara uymak zorundayim gibi algiya giriyor. Bu durumda gozu karartip dis gorunus icin bicak altina yatanlar erkekler degil, kadinlar eger dogru bakarsan.
Sen kac tane estetik merkezinde, guzellik salonlarinda erkek yogunlugu görüyorsun? Siz erkeklerin bir kere dis gorunus kaygisi kadinlarin yarısı bile degil.
Yakisikli erkegin yaninda sen kac tane cirkin kiz gordun mesela? En kotusu ortalamadir o kizlarin cirkin degil. Fizigi de iyidir, tipi de.
Maymun, killi, ayi tipli adamlarin yaninda tas bebek hatunlar var. Sen çirkin, sisman, biraz bakimsiz kizlarin yaninda yakisikli, tas gibi, boylu poslu erkek kac tane gordun? Daha doğrusu birak yakisikliyi erkek bile gordun mu yanlarinda. Gercekten hic secici degilsiniz masallah.- 1 yıl
@CevabSahibi eee o çirkin dediğin adamların yanında bulunan kadınlar o adama arzu duyduğu için yanında değil ki bi çıkarı var sağlayıcılık görüyor o adamdan. Peki bi kadın bi erkeğe ne verebilir güzellik, sadakat ve iyi huy verebilirki iyi huylu ve sadık olunca erkek ortalama bi kızı manken gibi kıza tercih ediyor. Ama kadın doğasında hep kıyas var en iyi erkeği seçme yüceltme ki siz buna boyu uzun kaslı olarak bakıyorsunuz yani bunları çekici buluyorsunuz ve buna sahip olmayanları zaten görmüyorsunuz. Ayrıca çekici olmak değerli olduğun anlamına da gelmiyor
- 1 yıl
@Morgenshtern Yav abi istesin istemek mesele değil. Cehennemdekiler de buzlu su istiyor ama yok. Hepsi Kıvanç Tatlıtuğ'u istiyor ama Kıvançın seçenekleri en üst ligdeki kızlar arasındadır. O adamın 160 boyunda bklu kezbanla işi olmaz. Erkekler de Tuvana Türkay'ı istiyor ama Tuvananın da orta/düşük standart bir erkekle işi olmaz çünkü o kadının klasmanı yüksek. Kıvanç Tatlıtuğ'un kadın versiyonu bir yerde.
Bize anlatılanın aksine erkekler de kadınlar da benzer şekilde evrimleşmiştir. Kadınlar ilk planda en tepedeki yüzde 20'lik dilimdeki kadınlara gözünü dikiyor ama erkeklerin analitik zekası daha yüksek olduğu için onlara ulaşamayacağını erken yaşta anlıyor. Yaşı ilerledikçe kendi değerini ve ulaşabileceği hedefleri doğru tespit ettiği için yaşı ilerlemeden orta ve alt sınıf kadınlara oynamaya başlıyor. Kendini fiziksel maddi sosyal açıdan ilerletememiş erkekler de yalnızlığı kabullenip elizabete veriyor kendini.
Ama kadınlar öyle değil. Kadınların analitik zekası erkek kadar gelişmediği kendini olduğundan yukarıda karşısındaki erkekleri de gerçek değerinin aşağısında tanımlıyor.
Hipergaminin özü bu. Yoksa hiçbir kadın fbuddyy olarak yattığı bir adamla bundan çocuğum olsa sağlıklı doğar motivasyonuyla ilişki falan yaşamıyor.
Kadın kendi dengini seçemediği için kaç yaşına kadar gelirse gelsin en yüksek klasman erkekleri hakettiğini düşünüyor. Yaş 35'e dayanıp biyolojik saat yaklaştıkça da çıtayı düşürmeye başlıyor ve sonra bir bakıyon beklentilerinin çok çok altında bir adamla evleniyor. Onu da gururuna yediremezse 40 yaşından sonra kedi ordusu komutanı oluyor.
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı abi istemelerine bir şey demiyorum zaten de öyle yorumlar görüyorum ki kısa boylu adamla birlikte olmayı lütufmuş gibi anlatıyorlar. Bide boyu kısa diye daha az maskülenmiş, yok uzun boylular daha çekiciymiş falan filan.
Ben bu yazılanları görünce bir kız arkadaşım olsa bile hep bi şüpheyle yaklaçacağım. Acaba beni aldatıyor mu beni arzuluyor mu beni neden seçti diye.
Yani bana saf arzu duymuyorsa kendimi kandırılımış hissederim ve bu durum benim yetersiz hissetmeme neden oluyor ister istemez.
Cevap sahibi1 yıl@Morgenshtern abi cikari gec. Meselenin bazen para olmadigini soylememe rağmen anlamanda bir sıkıntı var galiba. Evet bir kismi para icin o erkegin yaninda olabiliyor.
Ama bazilari da oldugu gibi kabul edip seviyor. Erkegin hissettirdiklerini, verdigi degeri, sevgisini esirgemeyisini, o adamin gobegini vs seviyor. Siznerkekler guzellikten baska neyini seviyorsunuz?
Ama bu durumda bu adam tipsiz diyerek tanismama durumuna da girmiyor kadinlar. Sans verip tanisiyor, bakiyor iyi adam, iyi hissettiriyor ve olaylar ilerliyor.
Bir erkegin, cirkin kizla tanisma ihtimali cok az. Siz direkt dis gorunusten puan verip yolunuza bakiyorsunuz. Bu kiz ahlaklidir, iyi aile kizidir, tipi iyi degil ama belki gonlu iyidir diye dusunerek tanismiyorsunuz bile. Malum yerinize layik bile gormuyorsunuz. kiz seks yapacak olsa bile tipinden dolayi yapamam ki ben bununla arzulayamam, bunun neyini arzulayayim diye dusunuyorsunuz. Kilolu kizlara dana vs diyorsunuz.
Kadin bazen para icinde erkekle olabilir ama siz kadindan dis gorunus disinda bir sey istemiyorsunuz. Kadin kariyerli de olsa, parasi da olsa az bucuk elle tutulur guzelligi yoksa yuzune bakmiyorsunuz.
Cevap sahibi1 yıl@Morgenshtern Ciftlerde aldatma en cok hamilelikte ve doğumdan sonra yaşanıyor mesela. Hamilelikte esini arzulamayan, begenmeyen erkekler var. Yok karni buyuk, yok bana artik cekici gelmiyor vs diyorsunuz. Dogumdan sonra kilo aldı, biraz sarkti, kendiyle de cok ilgilenmiyor vs diyerek kadinlari yetersiz hissettirip yine aldatma hakkini goruyorsunuz. O kadin o cocuk icin vucudunu feda etmis, toparlanmasi en az iki yili bulur. Ama hamilekikte olsun, dogumdan sonra olsun manken gibi hatun bekliyorsunuz.
Evlenirken de asla dis gorunusu iyi olmayana bakmiyor, gideri olana bakiyorsunuz. Dugunlerde falan kiz secerken anne bu kiz guzelmis bununla iletisime gir diyorsunuz. Hanginiz orada cirkin, sisman kizi secer? gelip kizlarin fiziksel isteklerine laf ediyorsunuz bir de?
Evlilikte de 5 kilo alsa soguyan, cocuk cikarsa soguyan, az bucuk bakimini mecburen bebektir, ev isleridir eksik etse laf eden siz erkekler oluyorsunuz. Kilo versen vs diye soyleniyorsunuz
Cevap sahibi1 yıl@Morgenshtern Bu sitede bile esim bana kilo ver dedi, beni artik begenmedigini soyledi vs diye cok soru acan kadin oluyor. Erkekler olarak kadinda o kadar dis gorunuse bakiyorsunuz ki az bucuk olumsuz bir sey olsa beğenmiyorsunuz, seyinize layik bulmayip, benim seyime daha iyi hatunlar layik kafasiyla aldatmayi vs hal goruyorsunuz.
orada kadin canından can vermis, cok zor bir sey basarmis, dunyaya bir insan getirmis vs bunlar yok. Yeter ki kadin hep sizin gozunuze hitap etsin. Son yillarda da bu estetik ve kozmetik olayinin sebebi de siz erkeklersiniz. Yok kadinda ince dudak olmaz, yok kucuk goguslu olmaz, yok kolunda kıl olmaz, yok totosu kucuk olmaz, yok seyi kara olmaz. Kizlar yatirimi buralara yapiyor sizin yuzunuzden.
Küçücük 10-15 yaslarindaki kizlar makyaj yapiyor,25 yas gosteriyor gunumuzde. Guzellikten baska talebiniz mi var sanki.
Bir de gelip burada erkekler icin dis görünüşü onemsiz gibi anlatmaya calisiyorsunuz.
Cevap sahibi1 yıl@Morgenshtern siz kizlar icin dis gorunusu kenara attiniz mi ki, kizlarin bazilari da kenara atsin? Siz kizlari oldugu gibi kabul ettiniz mi ki, kizlar
da sizi etsin? Kizlarin bir kriyerine bile kuduruyorsunuz. Buna ragmen kizlar cirkin, tipsiz erkeklerle daha cok beraber oluyor. Sizin gibi yapmiyorlar.
Bunu da engeleyemezsiniz. kizlarin da kriterleri var. Ve 100 yil sonra da dunyaya gelecek olan, o siralarda dunya da yasayan kizlarin da talepleri bunlar olacak. Cunku kadinlarin fitrati degismiyor. Erkeklerinde oyle. Erkeklerde kadinlarda cekici bulduklari seyler hep olacak,100 yil gecse de, o zaman ki erkeklerde degismeyecek. Kizlarda değişmeyecek. Bosuna kudurup durmayin.
Kizlarin bu istekleri var da ne oluyor sanki. Siz isteklerinizin bir kismini kizlarda bulabiliyorsunuz da, kizlar bulabiliyor mu saniyorsun?
Turk erkeklerinin boy ortalamasi 173 zaten. bu ulkede ne kadar uzun boylu bulabiliriz ki mesela? Bu kitligin icinde uzun boy nasil bulalim? Tipi iyi, yakisikli nasil bulalim. Kizlar az bucuk guzel, kozmetik esteyik derken toparliyorlar. Biz sizi toparlanmamis halinizle alıyoruz, kabul ediyoruz bir de. Turk erkekleri bu kadar bakimsizken, kas diye onumuze gobek koyarken gercekte kasli, bakimli erkek bulma oranimiz dusuk zaten. Bu milletin kizlarina hayal bile kurdurmuyorsunuz. Sanki anlattiklarimiz, talep ettigimiz erkekler gercek hayatta var..- 1 yıl
@CevapSahibi ben çıkar derken sadece paradan mı bahsettim. İlgi sevgi de bi çıkardır.
O erkeği olduğu gibi kabul etmesi sevmesi insanlığını sevmesi olur ama arkadaş gibi olur arzu duymazsın.
Sen de diyorsun ya fıtrat diye işte siz nasıl güce boya posa bakıyorsanız erkek de güzelliğe bakıyor ki erkek çoğu zaman ulaşabildiğine bakıyor üzerine ahlakına da bakıyor. Ama tabi dediğim gibi siz çekici bulmadığınız adamları görmediğiniz için o övdüğünüz tiplerin ne yaptıklarını görebiliyorsunuz.
Ayrıca hamilelikte aldatma çok oluyor demişsin. E sizde o anda bulunan partnerinizden daha çekici biri size yürüse veya eşiniz gücünü kaybetse bu para olur, dış görünüş olur terk ediyorsunuz veya aldatıyorsunuz.
Dediğim gibi burada kimsenin seçimini yargılamıyorum herkesin bi beğenisi vardır ama şimdi ben 170 lerde bi boya sahibim burada öyle yorumları görüyorum ki kendimi yetersiz hissediyorum. Diyorum ki kadınlar hep böyle düşünüyor kadına ilgi versemde mücadele etsemde onların gözünde bi anlamı yok ne yaptığımın bi anlamı yok kim olduğumun önemi var diyip umutsuzluğa kapılıyorum
Cevap sahibi1 yıl@Morgenshtern demek istedigimi yazmissin iste. En bastan beri bunu diyorum." işte siz nasıl güce boya posa bakıyorsanız erkek de güzelliğe bakıyor" demissin. En basta yazdigim yorumda buydu. O zaman kizlarin kriterlerine bir sey demeye hakkiniz yok. Bizde kendi fitratimiz, hormonlarımız geregi bir erkek belirliyoruz cunku. Sen boydan dolayi yetersiz hissediyorsun iste kadinlara da ayni yetersizligi sagliyorsunuz erkekler olarak. Kadinda dudagim ince, gogsum kucuk, kivrimli degilim va diye yetersiz hissediyor. Sen burada kendi hissini soylerken kadinin duygularini, hisdettiklerini yine gormezden geliyorsun. Bu yuzden anlasamiyoruz
- 1 yıl
Erkek güzelliğe bakıyorda devamında ne demiş ulaşabildiğine bakıyor demişim ahlakı güzellikten daha önde tutar dedim. Sen de anlamak istemiyorsun ki neyse ne diyeyim siz vasat bi insan da olsanız en güzel insan da olsanız gidip en uzununu en kaslısını alın diyorum ve bi daha kadınlardan ne sevgi ne de arzu bekliyorum. Size uzun kaslı erkeklerinizle mutluluklar
Cevap sahibi1 yıl@Morgenshtern ahlaki guzellikten önde tutmadiklari icin o cumleni kaale almadim. Nerede acik secik, veren kiz var ona gidiyorsunuz işin gercegi. Evlenirken temiz kiz ariyorsunuz, evlenirken akliniza ahlak geliyor bir tek o kadar. Size de mutluluklar
- 1 yıl
@CevapSahibi ben burada kusur yarıştırmıyorum ve önyargılı olmamaya çalışıyorum ama sen hala bunu yapıyorsun ona bakarsak kadınlar çok mu masum erkek seçerken efendiliğine mi bakıyor sanki o da aynı o da gidiyor nerde kro var ona bakıyor. O erkekleri seçip de böyle burada yakınmak da bana saçma geliyor çünkü o gücü ona siz veriyorsunuz. İşte erkeği tecrübeli tecrübesiz diye ayrımcılık yapıp bakiri hor görüyorsunuz ee böyle yapınca ne olmasını bekliyorsunuz
Şunu da belirteyim ben her ne kadar burada ne hissettiğimi söylesemde insanlar bildiğini yapmaya devam edecek.
- 1 yıl
@CevapSahibi
Birincisi; güzel kadın sayısı yakışıklı erkek sayısının 10 katıdır, zengin erkek sayısının 100 katıdır. Yani ülkede her 1 yakışıklıya 10 güzel kız, her zengin erkeğe 100 güzel kız düşüyor. Sen şimdi kalkıp da yakışıklı erkeklerin yanında neden çirkin kız yok demen saçma. Adamın etrafında o kadar yakışıklı erkek var ki. Ama güzel bir kadının etrafında baş döndürecek erkek yok. O yüzden kızlar daha çok orta profilli, orta gelirli erkekleri tercih ediyor. Buna MECBURİ TERCİH denir. Kusura bakma tabiattaki oran orantı bu. Her güzel kıza 1 yakışıklı 1 zengin düşmüyor. Gerçek hayatta mükemmel erkekler var diyorsun ya var ama hepinize yetecek kadar yok. O yüzden o adamların yanında çirkin ya da kilolu bir kız yok. Ama güzel bir kızın yanında orta profilli orta gelire sahip ya da tipsiz ama zengin ya da özgüvenli serseri p. çler oluyor.
İkincisi; erkekler evlenirken güzel kadın arıyor çirkine bakmıyor demişsin. Kusura bakma da Türkiye cinsel açlığın ana üssü... Su damacasının bile tecavüze uğradığı bir ülkede bir kadının yaşı kaç olursa olsun, çirkin de olsa, obez de olsa hatta üstüne üstlük g.. izekalı bile olsa bu ülkede tercih edilmeme gibi bir imkân ve ihtimali yok.
Ama bir erkek işsiz ya da düşük gelirli olduğu için evde kalabiliyor. Pısırık bir adam olduğu için evde kalabiliyor. Psikolojik sorunları olan birisi olduğu için evde kalabiliyor. Kısa boylu, zayıf ya da çirkin olduğu için eğer zengin değilse neredeyse 35 yaşın altında olan hiçbir kadın tarafından tercih edilmiyor. - 1 yıl
@CevapSahibi
******Güzel kadın sayısı yakışıklı erkek sayısının 10 katıdır, zengin erkek sayısının 100 katıdır. Yani ülkede her 1 yakışıklıya 10 güzel kız, her zengin erkeğe 100 güzel kız düşüyor. Sen şimdi kalkıp da yakışıklı erkeklerin yanında neden çirkin kız yok demen saçma. Adamın etrafında o kadar güzel kız var ki. Ama güzel bir kadının etrafında baş döndürecek erkek yok. O yüzden kızlar daha çok orta profilli, orta gelirli erkekleri tercih ediyor. Buna MECBURİ TERCİH denir. Kusura bakma tabiattaki oran orantı bu. Her güzel kıza 1 yakışıklı 1 zengin düşmüyor. Gerçek hayatta mükemmel erkekler var diyorsun ya var ama hepinize yetecek kadar yok.
Gizli Üye(30-35)1 yılYakışıklılık boyla alakalı değildir. Kısa boylu bir erkek de gayet yakışıklı olabilir. Ayrıca yorumlarda kısa boylu erkekleri beğenmez şekilde konuşan hemcinslerim, en sonunda uzun boylu erkeğe denk gelip, psikolojik darbeler yiyorlar, için rahat olsun. Yanlış anlaşılmasın, uzun erkekler kızları üzer demiyorum. Uzun boylu olanların kötü kalpli kalplilerine denk gelirler diyorum. Hayat mükemmel bir ince adaletle işler ve bazı erkekleri küçümsecikleri için hayat onlara istediklerini sunar ama içine acı katarak. Hayat öğretmeyi çok sever çünkü.
45 Yorumla- 1 yıl
Guzel ozetlemissin
Cevap sahibi1 yılÖyle. Teşekkürler 😊
- 1 yıl
Aradığım tarihi yorum 👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏
Cevap sahibi1 yıl@Fikretin_İsyanı teşekkürler 🤗
1 yılDetaylara takılırsan işin içinden çıkamazsın. Kızlar öyle seviyor diye kendi benliğimizden çıkmamalıyız. Seni seven gerekirse boyuyla da sevsin. Yok efendim kısa erkek sevmiyormuş, 1.80 olmayan erkek kendine erkek dememeliymiş falan faso fisolara kulak asma. Sen düzgün bir adamsan ve karakterli bir adamsan yakışıklısındır zaten. Sadece kendine bak, sporunu yap, sadece kendin ol o kadar.
03 Yorumla- 1 yıl
Ben zaten kendimim
- 1 yıl
E tamam öyle kalmaya et diyorum işte. :)
- 1 yıl
Eyw
Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Para ve ün olunca Tom cruise gibi birine bayılan milyonlar var. Adam kısa ve öyle yakışıklı da değil. Eski fotoğraflarına bakınca net daha iyi anlaşılıyor.
ama kadınlar bayılır.kadınların çoğu çelişkilidir. Dedikleri ve yaptıkları tutmaz. Erkek kadını sever kadın durumu sever.
11 Yorumla- 1 yıl
Dogru
1 yılKisalar daha karizmatik oluyorlar yuz olarak ve vucut spora daha yatkin oldugu icin hafif spor yapsalar hemen kas olusuyo. Kimse inkar etmesin simdi.
11 Yorumla- 1 yıl
Guzel bi bakış açısı
Hepsi yakışıklı karizma mı oluyor? Yani boyu uzun olanların Ne alaka bu gençlerin algılarıda bir tuhaf
21 Yorumla- 1 yıl
Gençle4 cozutmuş
Gizli Üye(36-45)1 yılOlabilir erkeği bilmem de kadının kısa olanı her zaman daha güzel oluyor bu bir gerçek, boy uzadıkça güzellik gidiyor eee Allah kimseyi 4 dörtlük yaratmaz bir yerden verse diğer yerden alıyor haliyle
03 Yorumla- 1 yıl
Kaşara bak adriana lima güzel değilmiş 😂😂😂 sallar seni o karı
Cevap sahibi1 yıl@escobarinkizi sktr bar kızı, estetik abidesi ünlüleri geç sen halka in doğal yaratılış gör
- 1 yıl
@escobarinkizi her yorumda ne isin var senin mk
1 yılolur niye olmasin
kisa boylu erkekler gayette tercih ediliyor bu arada herkesin bi alicisi var
02 Yorumla- 1 yıl
Bende ole dusunuyorum
- 1 yıl
Faraziden konuşuyorsun
1 yılBen kadınlardaki boy takıntısını anlamıyorum. Sanki 1.90 2 metre adamın dokunulmazlığı var, sanki bıçak saplasan ölmeyecek
01 Yorumla- 1 yıl
Konus kral helal sana
dis. gorunus sorularından. gina geldim artık. sorsan önem vermiyorum diyenlerin başında gelirler
12 Yorumla- 1 yıl
Kim ole
- 1 yıl
Ben vermiyorum
1 yılKısaların daha çok sevgilisi var uzunlara kıyasla
01 Yorumla- 1 yıl
Bencede
- Güzellik & Bakım konusunda 765 cevap paylaştı.
1 yılYakışıklılık boyla alakali değildir teşekkürler hdhd
01 Yorumla- 1 yıl
Gelde anlat teşekkürler
- Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı.
1 yılOlurlar boyu 1.70 haralde yakışıklı biri var
03 Yorumla- 1 yıl
Kimmis
- 1 yıl
boş ver boyunu bilmiyorum ama çokta uzun değil
- 1 yıl
He iyi
önemli olan merhametlik insanlık adamlık tabiki kalbin temiz olması boy önemli değil
01 Yorumla- 1 yıl
Bencede
1 yılBal gibide oluyor ornek barca topcusu gavi veya Tom holland
05 Yorumla- 1 yıl
Ikiside birbirine benziyo
- 1 yıl
Vilmiuorum çok yakışıklılat
- 1 yıl
Olabilir tabi
- 1 yıl
Ayrı çekiciliği var bence konudan alakasız ikiside benden kısa 😔👌🏼
- 1 yıl
Olabilir insan boyunu secemiyo sonucra
1 yılYakışıklı olanlar var ama kısa oldukları için allah sahibine bağışlasın diyorum.
07 Yorumla- 1 yıl
Kardesim bi kere senin bunu demen icin 175 filan olman lazim
- 1 yıl
Zaten 175’im😎
- 1 yıl
Tebrikler o zaman sanada niye ergen gibi emoji atiyosun
- 1 yıl
why so serious?
- 1 yıl
kısa erkeği hiçbir kız istemez 1.50 kızlar dahil
- 1 yıl
Ben ciddi degilim o jokerin repligi
- 1 yıl
@üyesismiiiq
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. Ayrıca 1.75 mişsin. Acaba 1.60 olsan 1.70 erkeği reddetmeyecekmiydin?
Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Yakisiklilar tabii de benden kisa biriyle sevgililik dusunmem
03 Yorumla- 1 yıl
Boy kac
- 1 yıl
Senden kisa olmaz zaten uzundur
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olurlar neden olmasın bakımlı düzenli olsalar yeterli
01 Yorumla- 1 yıl
Dogru
Kendini yakışıklı görmüyorsa, ister kamyon dorsesi kadar boyu olsun yakışıklı olamaz.
03 Yorumla- 1 yıl
Görmeyedebilir
- 1 yıl
Genelde oyleleri daha yakışıklı oluyo
1 yılkızların kısa boylu olması bile sıkıntı g*tü yere yakın olan herşeyi yapabilir
01 Yorumla- 1 yıl
Dogru gtu yere yakindan korkucan
- Güzellik & Bakım konusunda 752 cevap paylaştı.
u 1 yılOlabilir önemli olan boy değil sana neler hissettirdiği, güzel bir ruha sahip olması
05 Yorumla- 1 yıl
Ruha kim bakar gercek dünyaya dön
- 1 yıl
Benim görüşüm bu beğenmek zorunda değilsin saygı duy.
- 1 yıl
Begenmedim degil keşke öyle olsa dedim
- 1 yıl
Bana göre öyle Dünya'ya göre farklı olabilir.
- 1 yıl
Keske ole olsa
1 yılOlabilir, 1.70-1.75 arası olup yakışıklı olana da denk geldim
040 Yorumla- 1 yıl
Boyu daima sorun ediyolar ama
- 1 yıl
Sen öylesine denk gelmişsin belli ki.
- 1 yıl
Yoo gorduklerimde oleydi
- 1 yıl
@türk5561 Sen de her yere aynı yorumu yazacak kadar işsizsin. Git kendini akıl hastanesine kapat. 1,77 boyu olup da 7/24 ağlayan bir adam aptaldır. Senin reddedilme sebebin boyun değil akli dengenin bozuk olması, boş beleş çöp arabası gibi bir adam olman. Merak etme sen 1,87 de olsan burada yine ağlayacan. Bu sefer de kızlar 1,90'ın altını reddediyor diye ağlayacan.
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı adamın yazdıklarına neden kudurdun
- 1 yıl
@Karakamyon Birincisi; adamın yazdıklarına kurdurduğum falan yok kuduruk sensin ağzını topla dikerim tahtanı.
İkincisi; adamın tezi zırvalık. Ben ömrü hayatımda sırf boyu 1,80'in altında olduğu için hayatı boyunca yalnız kalmış bir erkek duymadım.
Üçüncüsü; aynı yorumları kopyala yapıştır 50 kere yazmanın anlamı yok. Sitenin formatına da aykırı bir şey bu.
Dördüncüsü; onun ağzı dili yok mu sen niye savunuya geçiyon! - 1 yıl
@fikretin_isyani
Haaa birde bana 1.80 den kısa olup, ortalama bir tipte olup, zengin olmayıp; kadınların gerçekten kendileriyle severek sevgili olduğu (uzun boylu erkeklerle oldukları gibi) bir tane erkek göster. İllaki vardır ama onlarda da kadın sevdiği için değil uzun boylu erkek bulamadığı için ya da erkek zengin olduğu için o erkekle sevgili olur, ama asla severek sevgili olmazlar. Ama 1.80 üzeri erkeklerle gayet severek ve aşık olarak sevgili olur kızlar. - 1 yıl
@türk5561 1.80 altı erkeklere anca çirkin ve ruh hastası olan kızlar bakıyor onlar da uzun birini bulamadıkları için
- 1 yıl
@türk5561 😂🤣😅🤣 Ben kendimi bildim bileli Türkiye'de erkek boy ortalaması 1,75. Her 10 yılda bu ortalama ancak 1-2 cm. Kızların ortalaması 1,63. Onlar neredeyse hiç uzamıyor.
İşsizim, beş parasızım, çalışmaya g. tüm yok, arkadaş ortamım yok, özgüvensiz, asosyal bir p.. no bağımlısıyım demiyon da 1,80 olmadığım için reddedildim diyon. Memleket 1,90 saplarla dolu. Fitness salonunda k. çını yırtıyor.
Ne kadar meraklısınız oğlum 4 o.. spu kılıklı kadının sizi onaylamasına mk ne meraklısınız ç. künüze *. Git çalış lan burada sabah akşam kopyala yapıştır yorum yazacağına. Git çalış üç kuruş paran olsun cebinde. Bir ortama gir. Kendin bu işleri bilmiyorsan bu işi bilen adamlarla takıl. Gelir sana da 1,60 bir kız. - 1 yıl
Reelde görüştüğüm her erkek istisnasız 1.70-1.80 arasıydı, gayet de yakışıklılardı. Siz neyin tartışmasındasınız bu kadar? Şimdi okudum o kadar bildirim gelince. Durduk yere söylemedim yani her şeyin boyla alakalı olmadığını. Ki gerçekten o civarda boyu olanlar yüz olarak çok iyi oluyorlar, boşu boşuna polemiğe giriyorsunuz.
- 1 yıl
@türk5561 Yeni nesilde kim var lan uzun boylu. Ben 186 boyundayım. Z kuşağı gençlerin dörtte üçünden uzunum. X ve Y kuşağında da var tek tük 1,90 erkek.
Dışarda az sayıda gördüğüm 1,90+ erkeklerin kahir ekseriyeti karikatür gibi adamlar. Öyle kızların üstüne atlayacağı tipler değil. - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı 1.60 kızların 1.85 den kısa sevgilisi olmuyor sen ne diyorsun. Ayrıca artık ortalama 1.77-1.64 ki bu ortalama yaşlı nüfus dahil. Onları çıkarınca 1.85- 1.70 olur ortalama. Ayriyeten 1.90 bir adam asla şap kalmaz tersine kızlar kendileri yazar 1.90 adama. Ama 1.80 den kısa bir erkek her zaman red yer benim gibi. Para kazanma hariç geçmişte dediklerinin hepsini yaptım ama sonuç olarak yine red yedim. Para kazanıp zengin olsam bile kız beni sevdiği için değil param için benle olacak. Ama uzun boylu olsaydım kızlar gerçekten sevdikleri için benle sevgili olacaklardı.
- 1 yıl
@türk5561 Ha millet kızı buldu da gerçekten sevip sevmemesine kaldı. Benim mahallede 28 yaşında arkadaşım var 1,73 boyunda. Evlendiği kız da 1,68 boyunda. Gayet de birbirlerini severek evlendiler. 1,85-1,90 adamlar o kızın popon pervaneydi. Gayet de aklı başında ve çekici bir kızdı. Ruh hastası falan da değildi. Boş yapmayın lan beee.
- 1 yıl
@dasmaedchenisthier Çok doğru söylüyorsun. 1,70 boylarında erkeklerin hem yüz hatları orantılı oluyor hem de doğal yolla vücut geliştirmeleri daha kolay. Benim boyum 1,86 aşırı zayıfım. 185 üstü erkeklerin doğal yollarla vücut geliştirip kas yapması çok çok çok zor. Hele hele 1.90 üstü Z kuşağı bildiğin Keloğlan'daki Uzun gibiler. Neredeyse hiçbiri yakışıklı da değil iyi bir fiziğe de sahip değil
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı ama niyeyse o 1.90+ adamların kızlar gerçekten üstlerine atlıyorlar. Ayriyeten evet yeni kuşak öyle. Senin onların 4 de 3 ünden uzun olman onların boylarının 1.80 üzeri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 1.85 değillerse de en az 1.80 ler. Ayrıca 1.80 den kısa olsaydın görürdün boyu 1.80 den kısa olduğu için yalnızların erkekleri ki bunlardan biri muhtemelen sen olabilirdin. 1.80 üzeri olduğun için şükret. Birde niyeyse aynı tavsiyeleri hiç 1.80 den kısa olan erkeklerden alamıyoruz. Yani 1.80 den kısa olup şöyle böyle sevgili yaptım, boy önemli degil diyen bir erkek göremiyoruz reelde niyeyse. Ancak sanalda görüyoruz, onlarında tamamı fake. Acaba bunun sebebi nedir?
- 1 yıl
@türk5561 Para kazanmadıysan boş yapma. Parasızsan 2 metre de olsan bi seviim yaramaz. Parasız erkeği anası bile sevmiyor elin kızı napsın. Yaşlı nüfus o bu diye bir şey yok. Türkiye'de her yaş grubunda erkek ortalaması 1,73-1,76 civarında. Kadınlar da 1,60-1,63 civarında boş yapma yani
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı aynen sevmesinde kaldı. Muhtemelen o arkadaşın zengindi ya da kız 1.80 üzeri erkek bulamayınca onla evlendi. Keza 1.85 1.90 erkeklerin hiçbirisi boş kalmaz ayrıldıklarından ertesi saat sevgili yaparlar. Bu sevgili o 1.85-1.90 linkler o kızla kanka idiler en fazla.
- 1 yıl
@türk5561 ben kimseyi boyundan dolayı reddetmedim, boy takıntım yok. Ayrıca tam tersi 1.72’lik bir arkadaş tarafından benim reddedildiğim oldu. Bir 1.74’lük arkadaşı da siyasi görüşünden ötürü polemiğe giriyoruz diye reddettim, hayatımda istemedim. Yani gidip de kimsenin boyunu kafaya takmam, bu kafa yapısından kurtulmalısın, her kadın aynı bakış açısına sahip değil.
@Fikretin_İsyanı Z kuşağının 1.85 ve üzeri erkekleri ciddi anlamda çok çirkin, kendi kuşağımdan olan erkeklere pek ilgim yok ama yaşıtım olan hemcinslerimin o tiplere nasıl baktığını ben de anlamıyorum. Boy değil ama yüz hatları, tip benim için fazlasıyla önemli. Yani sen haklısın, sana katılıyorum kesinlikle. - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı 1.70 olup kas yapan erkekleri kızlar reddederken sürekli şunu derler; yürüyen üçgen peynir. Zira kas yapınca kısa olan boy daha da kısa durur ve erkeği daha da itici gösterir. Ama 1.80 üzeri genç kas yapsa kızlar daha da fazla peşinde koşarlar hatta daha çekici bulurlar. Ayrıca para kazanmadıkça konuşma demişsin. Para kazanıp zengin olsam kızlar uzun boylu erkeklere aşık oldukları bana da aşık mı olacaklar. Sırf param için benle beraber olacaklar. Farzı misal evlendim. Afedersiniz malum yere gitmekten tek farkı (neresi olduğunu anlamışsınızdır) ortada nikah olması. Beni sevmeyen bir kızla platonik bir evlilik yürütücem yani.
- 1 yıl
@türk5561 Bak yine s. çtın zıvadın sallayarak. Haaaayır adam zengin falan değildi. Devlet Demiryollarında kıçı kırık bir memurdu oraya da torpille girdi. Kız baya baya güzeldi. 185-190 erkekler pervaneydi etrafında. Hiçbirini de tercih etmedi.
Türkiye'de ortalama bir kadının bile 1,80 üstü erkek bulamaması diye bir şey yok. Bunu o koca kafana sok. - 1 yıl
@dasMaedchenisthier
Sosyal medyada kimseyi boyundan dolayı reddetmediginizi söylersiniz ama niyeyse reelde hiçbirinizin yanında 1.80 den kısa erkek yok. Ayrıca muhtemelen 1.72 arkadaşının zengin olduğu için bir sevgilisi vardı (parası için). O yüzden seni reddetmiştir. 1.74 ü de siyasi görüşü bahane ederek reddetmişsindir ama 1.80 üzeri olsaydı siyasi görüşüne rağmen sevgili olurdun. Ayrıca istediğin kadar 1.85 üzeri erkeklere bakmıyorum de en kısa sevgilin 1.80 olmuştur. Keza 1.85 üzeri erkek çirkin olsa bile kendiniz yazarsınız ama 1.80 den kısa erkekleri direkt reddedersiniz.
Ha birde geçmişte bu kafa yapısında değilken bir kıza yazmamla red yemem aynı anda oluyordu niyeyse. Her kadın aynı bakış açısında olmayabilir. Yani bazıları en az 1.80 kriteri koyarken bazıları en az 1.85 bazıları en az 1.90 kriteri koyabilir. Ama hepsinin ortak kriteri 1.80 den kısa erkekleri reddetmektir. - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı kral aq siz neyi tartisiyosunuz la bi salın gereksiz birbirinize düşmeyin
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı şöyle bulamaması var. İllaki bulur ama bulduğu 1.80 üzeri erkeğinde sevgilisi olma ihtimali yüzde 50 dır. Boş anına denk gelirse buldumu direkt onla sevgili olurlar. Ayrıca memursa gayet iyi bir maaşı ve çalışma saatleri vardır. Ayriyeten dediğim gibi muhtemelen o 1.85-1.90 erkekler kanka idi kendileri ile. Haaa bu arada demişsin ki parasızsan 2 m olsanda bir işe yaramaz diye. 2m erkek parasız olsa bile kızlar onlara kendileri yazarlar. Ortalık fakir olup uzun boylu olduğu için manken gibi kızlarla beraber olan erkeklerle dolu.
- 1 yıl
@dasmaedchenisthier
Hanımefendi temel kriter ya da tek ölçünüz tipse söyleyeyim. Erkeklerin kahir ekseriyeti yakışıklı değil zaten. Erkeklerin görsel güzellik ortalaması aynı gen havuzunda bile kadınlardan düşüktür. Kaldı ki hiçbirimiz Slav ya da İskandinav genleri taşımıyoruz.
Güzel kız sayısı yakışıklı erkek sayısının 10 katıdır. Yani demem o ki hepinize yetecek kadar yakışıklı erkek yok bu ülkede zaten.
Bu ülkede yakışıklı olmayan ya da kaslı olmayan ne kadar erkek varsa sorunu boya bağlıyor ama gerçeklik bu değil. Erkekte görsel olarak öncelik boy değildir 1. Yakışıklılık 2. Kas kütlesi 3. Boydur. İlk 2 maddeden sınıfı geçen erkeğin boya ihtiyacı yok 1,70 boyla da playboy olur. İlk 2 maddenin en az birinden sınıfı geçeni en az 1,80 boy kurtarır bu doğru. İlk 2 maddenin ikisinden de sınıfta kalanı 1,90 boy da kurtarmaz. Ya para kazanıp spora gidecek vücut yapacak ya da arkadaş ortamı yapıp serseri olacak. Türkiye'nin gerçekleri bu... Peki bunlar etik mi tabi ki değil.
Bir kadının temel kriteri ya da tek ölçüsü dış görünüşse ondan asla sadakat ve dürüstlük beklenemeyeceği gibi onun yaşama dair bir çizgisi ve duruşu da yoktur. Unutmayın zenginliğin de yakışıklılığın da boyun da alternatifi vardır ama karakterin, şahsiyetin, mertliğin, adamlığın ve insanlığın muadili yoktur. - 1 yıl
@türk5561 🤣😅😂😂😂 Manyaksın lan sen kafayı boyla bozmuşsun. Bu iş boyla olsaydı ben 1,86 boyumla memleketteki kızların yarısını düzmüştüm. Ulan 3-5 eskort deneyimim var onun dışında hiçbir cinsel hayatım yok lan malll😂😅🤣
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı yav hem kadın lar için erkekte tip önemli değil diyorsun hemde kadınlar için erkekte 1. sırada yakışıklılık önemli diyorsun. Ytip ve yakışıklılık aynı şey değilmidir? Ayrıca velev ki öyle olsun bende o da yok saçlarım dökülüyor ve burnum kemerli. Ve yine tekrar söylüyorum 1.80 den kısa erkek kas yapınca dahada kısa görüneceği için kızlar daha da itici bulur. Ve evet kadınlar için erkekte boy yakışıklılıktan ve zenginlikten daha önemlidir. Bense sana doğru sıralamayı söyleyeyim: 1-boy (1.80 üzeri), 2-kas (boy 1.80 den uzunsa), 3- yakışıklılık, 4-para. Bunlardan ilki varsa diğeri önemli değil, yoksa dördüncüsü hariç diğerlerinin bir önemi yoktur. Dördüncüsü varsada kız sevdiği için değil parası için onunla olur. Ama boy varsa kızlar gerçekten severek onla beraber olurlar. Yine su bir gerçek kızlar için erkekte hayattaki her şey dış görünüştür. Hiçbir kız dişini sevmediği bir erkeğin içine bakmaz.
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı tabii canım. Niyeyse öyle dersiniz ama dışarıda hiçbiriniz yanınızda kız olmadan gezmezsiniz. Muhtemelen binlerce sevgilin olmuştur bugüne kadar boyun 1.86 olduğu için. Ayrıca ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. Benim kastettiğim ilişki türü ilerisi için evlilik amacı ile veya direk evlilik niyeti ile birliktelik.
- 1 yıl
@türk5561 Memurun çok parası ve çok iyi bir yaşam vardır demişsin yaaaa Allah senin belanı versin ki vermiş zaten. Türkiye şartlarında 60K altında maaş alıyorsan yoksulsun. Adam 40K bile kazanmıyor. Evi de tek maaş karısı çalışmıyor üstelik.
60K'nın altında geliri olup de üst seviye refah içinde yaşayan bir ev yok bu ülkede. - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı dış görünüş tek kıstasım olmaz, olamaz da. Birkaç yorum önce de belirttim mesela, görüşlerimiz uyuşmadığı için gayet yakışıklı bulduğum birini hayatımda istemedim. Aynı şekilde yine görüşünü, tavırlarını, hem bana hem de genele karşı olan üslubunu, dünyaya bakış açısını, iç dünyasını sevmediğim biriyle hayat sürdüremem zaten, ince eleyip sık dokurum. Ayrıca, öyle ahım şahım güzel bir kız da değilim, çok yüksek, ütopik beklentilerim de yok dış görünüş açısından. İşin özü, her şey dış görünüş değil, olamaz da.
@türk5561 sana son bir yorum yapıp bitiriyorum, yanıma bana iç dünya açısından her şeyi denk olan boy olarak biri 1.75 diğeri 1.85 olan 2 erkek gelip ilişki teklifinde bulunsa %99 1.75 olanın teklifini kabul ederim. Ben uzun boylu erkeklere düşmüyorum, tekrar ve son kez söylüyorum, kafa yapını acilen değiştirmelisin. - 1 yıl
@türk5561 Benim mi binlerce sevgilim oldu.🤣😅😅😅😂 Bugüne kadar üç sevgilim oldu. İki tanesi çirkin, bir tanesi ortalamaydı. Onların da her biriyle ilişkim en fazla 3 ay sürdü. Ben değil onlar benden ayrıldı.
Ulan oğlum boyum 1,86 olsa ne. Yakışıklı değilim, kaslı değilim, düşük gelirliyim üstelik. 2 metre de olsam ulaşabileceğim maksimum kız onlardı zaten. Evet doğru. Kızların yüzde 80'i toksik olduğu için erkekte dış görünüşü temel kriter ya da tek ölçü olarak görür. O yüzden adam akıllı erkekler onlarla uzun süreli ilişki düşünmez. Ben kızlar dış görünüşe bakmaz demedim. Hayatta temel ölçüsü ya da tek kriteri dış görünüş olan yüzde 80'lik dilimdeki kadın sana aşık bile olsa onlardan sana hayır gelmez. Yakışıklının, zenginin de boylunun da her zaman alternatifi vardır. Kadınlar bunları sadece beğenir yoksa bunlara aşık olmaz. Kadın erkeğin duruşuna, maskülenitesine, otoritesine, adamlığına sahip olur. Bu özelliklere sahip hiçbir erkek, işsiz değilse boyu 1,80 altında olduğu için reddedilmez. Sen şu Black Pill bataklığından çık. Yoksa soluğu tımarhanede alacaksın. - 1 yıl
@türk5561 Asgari ücretliye göre iyi olmak, zengin olmak demek değildir koca kafa. Sen zenginlik şartı koyuyorsun. Asgari ücretliyle kıyas mı olur.
- 1 yıl
@dasMaedchenisthier
Kadınlar için erkekte her şey dış görünüştür. Muhtemelen o reddettiğin erkeği de 1.80 den kısa diye reddetmişsindir. Ayrıca acaba gerçekten biri 1.75 biri 1.85 iki erkek gelse gerçekten 1.75 i mi kabul edeceksin. Keza hiçbir kız 1.80 den kısa erkekle istisnai durumlar olmadığı takdirde sevgili olmaz ve hepsi 1.80 üzeri erkeklerle sevgili olurlar. Hele hele 1.85 erkeğe kendileri yazarlar. - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı yav ha zenginlik ha geçinme. Sonuçta uzun boylu erkeğinde e kadar kızlar onlara kendileride yazsa evlenmek için geçinecek paraya ihtiyaçları var. Ama özel sektörde öğretmenlik bile yapsan asgari ücret veriyorlar. Ayrıca evet binlerce sevgilin olmuştur ama velev ki 3 tane oldu. Onlarda muhtemelen 1.55 1.60 kızlardır keza onların 1.85 den kısa sevgilisi olmaz. Senden ayrılmak sebepleride muhtemelen 1.90 erkek bulmalarıdır. Ayriyeten kadınların yüzde 80 i dış görünüşe bakar demişsin. Geriye kalan yüzde 20 si de asosyaldir o yüzden sevgili yapmaz. Ama 1.80 den kısa erkek sosyal olsa bile sevgili yapması mucizedir. Ancak parası varsa kızlar sevgili olur onda da sevdikleri için değil parası için sevgili olurlar. Keza kızlar sadece 1.80 üzeri uzun boylu erkeklere aşık olurlar. 1.80 den kısa erkeklere asla aşık olmazlar. Ayrıca ben geçmişte bu kafada değilken yazdığım tüm kızlardan direkt olarak red yiyordum. Sanki bu kafadan çıksam red yemeyecek miyim? Eğer tımarhaneye gireceksem kızlardan red yediğim için ve bu yüzden yalnız olduğum için gireceğim.
- 1 yıl
@türk5561 Allah aşkına sanayide tornacı olup sırf 1,90 boyunda olduğu için manken gibi kızlarla dolaşan tek bir erkek göster desem gösteremezsin.
Benden ayrılan kızlar 1,55-1,60 falan değildi. Benden ayrılma sebebi de 1,90 boyunda başka erkek bulması falan değildi g.. tünü s.. tiğimin p.. i. Aklına geleni ağzına dökme ananı bacını s.. erim senin bak. Mk inseli sabrımı taşırma benim. O.. spularla sevgili olmadım ben. Onların onayını almak için de bir şeyler yapmadım bu hayatta.
Benim hayatım ve ilişkilerimle ilgili yorum yapma ananı bacını karını kızını soyunu sopunu gelmişini geçmişini s... erim. - 1 yıl
@türk5561 Geçinme ile zenginliği aynı şey zanneden g.. tü s. kli incell
- 1 yıl
Fikretin_İsyanı
Verecek doğru düzgün cevap bulamayınca küfür et. Ayrıca ne dersen de. Şu bir gerçek ki hiçbir kız asla 1.80 den kısa bir erkeği sevmez ve sevgili olmaz. Olursada sevdiği için değil çıkarı için sevgili olurlar. Ayrıca sanayide çalışanların (kendi işini yapıyorsa) aylık kazancı min 200 bin TL.
Gizli Üye(18-24)1 yılErkek arkadaşım kısa boylu her laf edene de boyuna kurban olun diyip geçiyorum o benim Bitanem yakışıklı erkeğimmm
01 Yorumla- 1 yıl
Oy oy ne guzel
Gizli Üye(18-24)1 yıl
Olabilir.
Mesela Charlie Chaplen
01 Yorumla- 1 yıl
Kral yakışıklıymış cidden
Gizli Üye(30-35)1 yılBoyla yakışıklılık alakasız konular.
Bir kutu düşün, küçük ama kaliteli ambalajlanmış.
Bu kutu çok kötü diyebilir misin?01 Yorumla- 1 yıl
Senin anlattigini hangi kiz anlar kral
Gizli Üye(30-35)1 yılFotoda ki sen isen eğer sen yakışıklısın mesela boyun uzun da olsa kısa da olsa yakışıklısın. Yakışıklı olmanın boy ile alakası yok.
01 Yorumla- 1 yıl
Benim kral eyw
Gizli Üye(18-24)1 yılUzun boy takıntım var ama evlilik planları kurduğum çocuk 1.68 di
17 Yorumla- 1 yıl
Takıntı degil o popüler kültür köleligi
- 1 yıl
iyi ki evlenmemişsiniz aldatırdın onu
Cevap sahibi1 yılO aldattı beni sjsjsj
- 1 yıl
kesin öyle olmuştur
Cevap sahibi1 yılEvet, tam olarak öyle oldu. Kendimden ödün verdiğim için pişmanım
- 1 yıl
Sanal kısa boylu erkekler tarafından aldatılan kızlarla dolu ama nedense dışarıda bir tane kısa erkeğin yanında sevgilisini görmem
Cevap sahibi1 yıltamam knk, sen görmediysen yoktur
Gizli Üye(18-24)1 yılVar tabiki gördüm çoğu uzun erketen bile karizmatiklerdi ama tercihimiz uzun olsun 190 😅
110 Yorumla- 1 yıl
O senin tercihin
Cevap sahibi1 yılEvett ama kisalar üzülmesin 🙏🏻 bende kisayim ama erkekler takmıyor
- 1 yıl
Aynen knk
- 1 yıl
@fıstıklı_kurabiye hem kendim kısayım diyip 1.90 istiyorsun hem de kısalar üzülmesin diyorsun ml mısın sen adamlar hayatları boyunca yalnız kalıyor neye üzülmesinler
Cevap sahibi1 yılYok istsesem kısa isterim maksat burada kendi isteğin
- 1 yıl
Tamam sen haklisin. knk
Cevap sahibi1 yılBenim yorumu silsene
Cevap sahibi1 yılNe bos yaptınız aa
- 1 yıl
Ugrasamam
Cevap sahibi1 yılPeki bende böyle yaparım 😀
Gizli Üye(36-45)1 yılBen 1,55 esim 1,65 dünyanin en yakışıklısı erkeği benim için
19 Yorumla- 1 yıl
Ne guzel mutluluklar
Cevap sahibi1 yılCok sagol 🌸
- 1 yıl
Ne demek
Cevap sahibi1 yılYa allah sana sabir versin asagidakiler neyin kavgasini ediyor öyle
Cevap sahibi1 yılVarya gercekten igrencler iyi ki takmiyorsun
- 1 yıl
Yok kral ne takicam kezban sürüsü hepsi bi erkek gorseler dipleri düşer
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂😂 ay valla öyle
- 1 yıl
Eyw reis kendine iyi bak
Cevap sahibi1 yılSende 🌸
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur, bir ara işyerimde hoşlandığım çocuk 1.72 idi.
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılve yüzü çok çok güzeldi maşallah, Allah sahibine bağışlasın. Ben değilim çünkü
- 1 yıl
- 1 yıl
Amin kral
- 1 yıl
kısa diye sevgili olmadın de mi
Cevap sahibi1 yılHayır başkasını seviyordu onun benle olmasını çok istedim ama engeller vardı boyu moyu umrumda değilri
1 yılşu boy kompleksinden çıkın abi insanların şu son 2 yıldır boy takıntısını anlamıyorum niye özellikle millete yaranmaya çalışıyorsunuz boyunuz kaç olursa olsun her zaman özgüveni olan kazanır
01 Yorumla- 1 yıl
Boy takintim yok knk
1 yılRenkler ve zevkler tartışılmaz kimi huyu huyuna boyu boyuma der kimi yakisikli olsun uzun olsun der kimi sever minyon tiplidir ama sevgisi kimine göre kusur sayılan kusurlari kapatır.
01 Yorumla- 1 yıl
Guzel
Aşırı kısaysa olamaz mesela 150 160 boyu varsa olamaz ama 170 falan olup yakışıklı olan çok var
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılOlabilir kı yakışıklı adamsın reis. Ben 182 yım bende yakışıklı olduğumu düşünüyorum şahsen mevzu sadece boy değil
05 Yorumla- 1 yıl
Eyw kral sende yakışıklısın
- 1 yıl
Eyvallah kardesim
- 1 yıl
Evet düşünüyorum sana mı soracam?
- 1 yıl
45 yaşındaki dayı
1 yılBence kısa boylu erkekler uzunlara kıyasla daha yakışıklı oluyorlar
01 Yorumla- 1 yıl
Benimde gözlemim bu yönde
Genelde kısa boylular daha yakısıklı ama uzun boylular çekici
02 Yorumla- 1 yıl
Olabilir bakış acisi
- 1 yıl
kısa erkekler yalnız kalmaya mahkum
1 yılYok ya kısa olanlar yakışıklı olmuyor genelde🤷🏻♀️
03 Yorumla- 1 yıl
Olabilir göremiyosan senin sorunundur
- 1 yıl
Nasil olmuyor ya çok yakisikli insanlar var boy mesele değil ki
- 1 yıl
Nadir
1 yılİyi bir karakter yeterince para ve büyük bir skten daha önemli değil boy
01 Yorumla- 1 yıl
Şu an icin dogru
Gizli Üye(25-29)1 yılTamam da 1.70 altı da olmasın yani yanımızda sevgilimizi mi gezdircez çocuğumuzu mu? 1.68 im bugün bi erkeği 1.67 diye reddettim ve gayet haklıyım
023 Yorumla- 1 yıl
Sende aynisin demekki
Cevap sahibi1 yılBenden uzun olsun isterim haklı olarak böyle gördük böyle ogretildi erkek kadından uzun oluyo hep
- 1 yıl
Kim sana ole ogretti cogunun babasi 165 filan
- 1 yıl
@OrhanDeli @türk5561 yorumlarınıza kahkahayla güldüm. Allah da sizi güldürsün 😅😅
- 1 yıl
@türk5561 ciddi de demiş olsan diğer adama karşı bilerek yazmış gibi duruyor dışardan ve gerçekten komik bir muhabbet olmuş :)
- 1 yıl
Önyargılı bir yaklaşım olmuş bence. Herkesin zevki , güzellik anlayışı farklı. Ben 1.73 üm ve doğal olarak uzun birine yönelmek isterim evet ama kısa olup da kısa boylu erkeklerle evli olan bir sürü insan var dışarda. Bunun sebebi uzun bulamadıkları için değildir , sevmiştir , saymıştır , beğenmiştir almıştır.
- 1 yıl
@Howlcastle
Tabi canım. Acaba gerçekten 1.73 müsün? Keza bu sitedekilere sorulsa Türkiye ortalaması kadınlarda 1.70 erkeklerde 1.85 olur. Ayrıca velev ki öylesin. Eğer 1.55 1.60 olsaydın da en az 1.80 erkek isteyecektin. Her kız sadece 1.80 üzeri erkeklerle sevgili olurlar. Kısasını da reddederler. Sevgili olursalarda sevdiklerinden değil saydığım sebeplerden dolayı olurlar. O gördüklerinde muhtemelen öyledir. - 1 yıl
Yalan söyleme ihtiyacı hissedeceğim bir konu değil , 1.73 üm. Ne kadar inat bir insansın , tamam diğer arkadaş gibi ben de pes ediyorum , inanmak istediğine inanabilirsin. Kalbini çok fena kırmış birileri sanırım zamanında boy konusunda. Yoksa bu kadar önyargılı olmazsın diye düşünüyorum
- 1 yıl
@Howlcastle 1.50 kadınların en kısa sevgilisi 1.80 ne anlatıyon sen
1 yılEvet olabilir
11 Yorumla- 1 yıl
Demi
Yakışıklı olmak boyla ilgili bir şey değil zaten
11 Yorumla- 1 yıl
Mantikli
1 yılOlur da kizladi uzen gvtlar hariccc
11 Yorumla- 1 yıl
O kizlarin sorunu adam gibi birine sans vermezse uzulur
1 yılKadından kısaysa olmaz ya
01 Yorumla- 1 yıl
Ona lafim yok zaten
1 yılOlur ama para yok
01 Yorumla- 1 yıl
Dogru para yok
Olabilir neden olmasın ki 🙄
01 Yorumla- 1 yıl
Dogru krall
1 yılBoyla tipin slakası yın
01 Yorumla- 1 yıl
Bize gore yok
Olur ve hiç alakası yok
05 Yorumla- 1 yıl
Boyle dusunende kalmis ne guzel
- 1 yıl
Aşık olduğum erkek 172di
Yakışıklı olan virş vardı o da 165
Eski sevgilim 163
Ama biri beni terketti diğeri redetti 165le de olmadı ben istemedim sonra vazgeçtim vs vs onun iyiliği için iyi ki olmamış
Ben 166yım mesela çirkin veya nebileyim eksiği olan biri de değilim uzun boylu da hoşlandığım oldu 192di mesela o da - 1 yıl
Farkli farkli denemissin
- 1 yıl
Inanma kimseye
1 yılOlmaz mı Tarkan gibi çok örnek var.
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen ole kral
Yüz olarak olabilirde, tam olarak olamaz.
011 Yorumla- 1 yıl
Komiksin
- 1 yıl
Alain delon bile 177 boyundaymis
- 1 yıl
Tanimiyomusun o kadar cahil olamazsin
- 1 yıl
Aynen cahilsiniz kendinizde farkindasiniz ne guzel
- 1 yıl
Ben herseyin farkindayim cahil degilim o bana yeter
- 1 yıl
Tamam kardesim baska kapiya
1 yılHary potter değil mi bu
01 Yorumla- 1 yıl
Kim harry potter
1 yıl190 24 yaş hiç ilişkim olmadı knkm😉
01 Yorumla- 1 yıl
Olabilir reis
1 yılKısa boylular yakışıklı olur zaten
01 Yorumla- 1 yıl
Dogruyu bilen biri
Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. komik oluyorlar kısacık boylarıyla
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen kisacik boylariyla komik olurlar
Olabiliii
01 Yorumla- 1 yıl
Gizel
1 yılOlur birçok örneği var, mesela Harry Potter🤩💫
010 Yorumla- 1 yıl
Lionel Messi
- 1 yıl
😂😂 messi yakışıklı mı olm
- 1 yıl
@escobarinkizi oğlunu karnında büyüt
- 1 yıl
Yok ki 😂 anan nerde büyüttü acaba
- 1 yıl
Noluyo size gı🙄
- 1 yıl
@escobarinkizi gotnmu kasiniyo mk skr git
- 1 yıl
Kısa boylu ezik ağla
- 1 yıl
@escobarinkizi sende ske sürülcek akil yok aq cakma sarisini seni
- 1 yıl
Yarrrrağım sen hayatında doğal sarı gördün mü
- 1 yıl
@escobarinkizi dhdhdh senin gibi travesti hic gormedim dogru
1 yılOlur abi neden olmasın ki öyle bir kural mı var
07 Yorumla- 1 yıl
Yok kral bu tc kezbanlarinin uydurdugu bisey
- 1 yıl
Bilmiyorum abi ben oraları 😂😂
- 1 yıl
Dhdhdh niye
- 1 yıl
Kızların düşünceleri kızdan kıza değişir be o kadar da umutsuz olma
- 1 yıl
Umutsuzluk degil kral benim umrumda degil birini aramiyorum zaten
- 1 yıl
Bu arada profildeki sensen gayet yakışıklısın yani
- 1 yıl
Eyw kardesim sende yakışıklısın
1 yılOlabilir evet ama benden kısa olmasini istemem
016 Yorumla- 1 yıl
Sen kacsin
- 1 yıl
1.64
- 1 yıl
Kisasin
- 1 yıl
164 boy dışarıda rahat 168 vardir 168 kız da nereden baksan 180 erkektir yani kısa boylu erkek yakışıklı olabilir ama 160 altı kızlar belki bakar
- 1 yıl
@ayneninandik shdhdh aynen kardesim 180 kiz oluyosunuz sen 180 kiz gormemissin
- 1 yıl
İnanır mısın 180 olmak asla istemezdim ben 163 boyumla bayağı mutluyum
- 1 yıl
Bana göre kısa degilim topuklu giyinmeyi seven birisiyim uzun boylu olmak istemem fazla böyle iyi @whysosreious
- 1 yıl
@ayneninandik aynen sana katılıyorum bende 1.80 boylu olmak istemezdim topuklu giyinemiyorsun
- 1 yıl
Öyle kesinlikle
- 1 yıl
@ayneninandik iyi giymeyin topuklu
- 1 yıl
Türk kadınının ortalama boyu 162, erkeğinin ise 173. Tüm dünya için ise bu kadınlar 161, erkekler 173 olarak geçerlidir. Yani Türk kadınları dünyadaki ortalama bi kadından daha uzundur diyebiliriz, erkeklere kıyasla. 164 boyla gayet de bu ortalamanın üzerindesin. Bana kalırsa ortalamanın ancak 5 cm altı kısa, 5 cm üzeri uzun kategorisine girer. @ayneninandik gayet haklı. 168 bi kadın (ortalamanın %3,7 üzeri), 179,4 bi erkeğe (ortalamanın %3,7 üzeri) denktir. @whysosreious keşke okuduğunu anlayabilsen...
- 1 yıl
@whysosreious giyinirim sanane
- 1 yıl
@yavrupenguen aynen kardesim sensin
- 1 yıl
Giymisken beyninide unutma
- 1 yıl
Beynim var sen kullanmasini bil @whysosreious
- 1 yıl
@yavrupenguen alnından öpüyorum bacim seni 😂
1 yılBenim tercihim olmaz ama takmayan kızlarda var.
015 Yorumla- 1 yıl
Boy kac
- 1 yıl
165
- 1 yıl
Sende kısasin moruk
- 1 yıl
Ama uzunlar peşimde. Hem babam da uzun.
- 1 yıl
Sen uzun degilsin iste
- 1 yıl
Ben uzun değilim ama uzun istiyorum. Kimse karışamaz.
- 1 yıl
Xhdhdhdh kendini avutmana bayildim
- 1 yıl
Öyle
- 1 yıl
her kız uzun tercih ediyor
- 1 yıl
Olabilir
- 1 yıl
Senin sansin yok
- 1 yıl
Gayet güzel bir kızım çok şanslıyım şükür