Güzellik & Bakım Yorum bekliyorumm gençler? sldmxmxm13 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yarın bi erkekle buluşucam exim denilebilir bordo öne sürdüm annem davet gibi olur sürme onu ten rengi sür dedi sizce doğrumu bide bu KS de niye full erkek var aq mdmdmdmdmsmsösnsmz Güncellemeler+1 yıl Oje* Yorum bekliyorumm gençler? Cevapla Erkek Soruları Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kizlarla konusmak icin bence kiyafetine uygun boyle mavili sarili falan olabilir 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 674 cevap paylaştı. Bence de ten tengi gibi bi şey sür daha güzel 0 1 Yorumla sldmxmxm13 +1 yıl Bordo çok yakıştı 🥺🥺🥺 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçma sürebilirsin istersen siyah sür ben genelde siyah tercih ediyorum 0 0 Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Sen mor sür 0 8 Yorumla sldmxmxm13 +1 yıl MSLASMSLSMSLSMSMDMZMXMSSARI SÜRCEM Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Yok yok mor sür ustunede sim gibi parlak şeyi dök Yorumla sldmxmxm13 +1 yıl Bide gelinlik giyim diyorum ne diyosun şöyle yeşil artık renkli moda zaten simli offfff göz alıcı olurum Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Yok gelinlik giyme öyle kendini erkenden satar gibi olur dndjd Yorumla sldmxmxm13 +1 yıl SMLASMSLSNSLSMSK BENCEDE Yorumla sldmxmxm13 +1 yıl Eski beyinler çok değişik ya valla Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Övdün mu gömdün mü tam idrak edemedim lan Yorumla sldmxmxm13 +1 yıl Sana demedim cınım Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 552 cevap paylaştı. Ne alakaaaaa 0 8 Yorumla sldmxmxm13 +1 yıl Abla sende yazıp kaçıyon Nası bi heyecan yaratmaya çalışıyom mk anlamadım Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl :D nereye kaçıyorum Yorumla sldmxmxm13 +1 yıl Dün yazdığın yorumdan sonra ortalıkta yoksun onu diyorum😃😃 Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Beni bulabilene aşk olsun 😂Soruna mı gelmiştim yine Yorumla sldmxmxm13 +1 yıl Evet bide terssin bilerek mi yapıyorsun karakterin mi böyle ayol bi sinirlisin NSLSMSŞSMDŞDÖDLD Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Hangi soruna geldim kız 😂Yok ya ben pamuk gibi kızanım normalde :P Yorumla sldmxmxm13 +1 yıl Dalga geçen biri buluşacağım kişi demiştim biye buluşuyorsun demiştin NSSMSÖSNDLDNXLMX Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Heee o musun sen :D sjsjsjsŞaka şaka bebeğim kızmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kizlarla konusmak icin bence kiyafetine uygun boyle mavili sarili falan olabilir
Bence de ten tengi gibi bi şey sür daha güzel
Bordo çok yakıştı 🥺🥺🥺
Saçma sürebilirsin istersen siyah sür ben genelde siyah tercih ediyorum
Sen mor sür
MSLASMSLSMSLSMSMDMZMXMSSARI SÜRCEM
Yok yok mor sür ustunede sim gibi parlak şeyi dök
Bide gelinlik giyim diyorum ne diyosun şöyle yeşil artık renkli moda zaten simli offfff göz alıcı olurum
Yok gelinlik giyme öyle kendini erkenden satar gibi olur dndjd
SMLASMSLSNSLSMSK BENCEDE
Eski beyinler çok değişik ya valla
Övdün mu gömdün mü tam idrak edemedim lan
Sana demedim cınım
Ne alakaaaaa
Abla sende yazıp kaçıyon Nası bi heyecan yaratmaya çalışıyom mk anlamadım
:D nereye kaçıyorum
Dün yazdığın yorumdan sonra ortalıkta yoksun onu diyorum😃😃
Beni bulabilene aşk olsun 😂
Soruna mı gelmiştim yine
Evet bide terssin bilerek mi yapıyorsun karakterin mi böyle ayol bi sinirlisin NSLSMSŞSMDŞDÖDLD
Hangi soruna geldim kız 😂
Yok ya ben pamuk gibi kızanım normalde :P
Dalga geçen biri buluşacağım kişi demiştim biye buluşuyorsun demiştin NSSMSÖSNDLDNXLMX
Heee o musun sen :D sjsjsjs
Şaka şaka bebeğim kızmıyorum
Fake hesap çok