AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende yorumlara bakarak aldım keşke ince alsaydın dedim anında söndürdü sivilceleri çantamda taşıyorum sürekli sinek kovucu özelliği de çok etkili oldu çok beğendim
Evet, Vitayes SOS akne karşıtı serumunu kullandım. Üründen gerçekten memnun kaldım. Özellikle erken aşamada günde 4-5 defa sürünce hemen söndürüyor sivilceyi.
Aknelerine çözüm arayan sonra arkadaş tavsiyesi üzerine alıp kullanan biri olarka yazıyorum. Akneleri kurutuyor ve tekrar cıkmasını engellıyor
Ben bu ürünü kullanıyorum hatta uzun süredir düzenli bir şekilde kullanıyorum çok memnunum mükemmel bir ürün.
Geçen hafta satın aldım bir haftadır aknelerim için kullanıyorum, zamanla aknelerime iyi geleceğine eminim şimdiden farkı hissedip görüyorum
Ben kullandım , ama düzenli kullanmak gerekiyor baya işe yaradı çok beğendim yani 😌 bence denemelisin, ama düzenli kullanman şartıyla
Vitayes ürünlerinin hepsinden çok memnunum en çok da akne ürününden. Ciddi anlamda bu işin ustasılar. İz kalmadan aknelerimden kurtuldum
Arkadaslarimda bende cok memnunum bende tavsiye üzerine almistim sivilce sorunum kalmadi çok şükür
Cok memnun kaldım düzenli kullandığımda sivilcelerimi yok etti Özel günlerimde tek tük çıkıyor sadece
Düzenli kullanıldığında akne ve sivilce işlerini yok ediyor ayrıca kullanımı com kolay tavsiye ederim
Eşim kullanırken kullanmaya başladım gayette memnun kaldım, yüzümde iz falanda bırakmadı baya iş görüyor
Düşünme bile direk al zaman zaman çıkan sivilceleri geçip günlük hayatına bile adapte ediyorsun harika bir şey iz bırakmadan kurutup temizliyor
Regl dönemi yüzüm çok sivilcileniyor bu süreçte tedavi olarak vitayes kullanıyorum çok etkili bir ürün
Asla çantamdan ayırmıyorum hem çocuklarım için kendim için kullanıyorum yara izi sivilce izi bırakmıyor tavsiye ederim
Bende sivilce sorunu yaşıyordum denemek için almıştım iyi ki almışım çok beğendim oldukça etkili tavsiye ederim
Ben kullanıyorum çok memnunum. Düzenli olarak devam edince gayet etkili ve cildim hassas olmasına rağmen sorun yaşamadım
Benimde aynı şikayetlerim oluyordu bu ürünle tanışana kadar zarar vermeden çok güzel etki ediyor yüzümde severek kullanıyorum
Yağlı bir cildim bazı dönemlerde sivilcem çok fazla oluyor o zamanlar kullanıyorum hemen sivilceyi söndürüyor ve iz bırakmıyor
Yaklaşık 1 aydır düzenli kullanıyorum ve aşırı memnun kaldım hem pratik hemde akneleri engellıyor
Gitmediğim cilt doktoru kalmadı o kadar ilaç krem kullandım mucizem bu krem oldu benim ne sivilcem kaldı nede izleri
Okadar çok ürün kullandım ki sivilcelerim için birtek bu ürün iyi geldi ne sivilcem kaldı nede izleri
Benimde sivilce problemim vardı aynı markanın ürününü kullandım düzenli olarak kullanımda etkisini gordum
Sos onarıcı ürününü uzun zamandır kullanıyorum ve cok memnunum mutlaka kullanın derim cildime cok iyi geldi
Benimde sivilcelenmem çok oluyordu denemek için aldım ve çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim kızlar deneyebilirsiniz güvenle
Viyates ben kullandım çok etkili bir ürün arkadaşım önerdi iyi ki önermiş sivilceleri önlüyor çok iyi
Ürünü kullandım sivilcelerim bu ürünle geçti düzenli kullanmak gerekiyor hala kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
Akneleri aktif olan ve serumu düzenli olarak kullanan biri olarak yazıyorum. Aknelerin oluşumunu engelliyor ve yenileme etkisi var
Cildim çok sivilce üretiyordu bende çok araştırarak Vitayes serum aldım düzenli kullandım mucizeler yarattı memnunum
1 ay düzenli kullandım baya etkili oldu çok memnun kaldım indirimde 2. kutumu sipariş ettim. Hızlı kurutma özelliği çok iyi
Ben kullandım çok memnun kaldım sivilcelerimi kurutmaya başladı. Ayrıca yüzüme parlaklık kazandırdı. Kesinlikle alın pişman olmazsınız.
Evet devamlı olarak kullandığım bir ürün düzenli kullanımda ciltteki akneleri geçiriyor ben çok nemnunum
Evet kullandım ve çok memnunum mevcut sivilcelerim ve akne görünümünde azalmalar oldu serumu herkese tavsiye ediyorum
Evet canim ben kullandım tavsiye ederim benim cildime uygun bir ürün devamlı kullanmakta fayda var
Ben de siyah noktalarım için kullanıyorum. Yeni siyah nokta ve sivilce oluşumunu engelliyor güzel ürün
Ben kullandım çok güzel bir ürün sivilce tarlasıydı nerdeyse şimdi çok nadir çıkıyo ve hemen geçiyor şiddetle tavsiye ediyorum
Ben düzenli olarak kullanıyorum çok memnunum çok beğendim cıldımde akneden eser kalmadı onerırım
Günlük düzenli olarak kullanıyorum ve cildime canlılık kazandırdı leke görünümü azaldı her çanta da olması gereken bir ürün tavsiye ederim
Cildimde çok fazla akne olduğu için arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım ve düzenli kullanıyorum etkisini gördüm gerçekten işe yarıyor memnunum.
Cildimde çok fazla akne var ne yazık ki ne kullandiysam geçmedi. Bu serumu da çok tavsiye ediyorlar denemek istiyorum kullanan var mı aranızda.
Düzenli olarak kullanıyorum. Çok memnunum. Stresli zamanlarımda yüzümde sivilcelenme oluyor severek kullanıyorum işe yarıyor
Ben kullanıyorum hem cildimi yenileyip onarıyor hemde akne oluşumunu önlüyor şimdiye kadar kullandığım en kaliteli ürün artık başka kullanmam
Yüzümde çok fazla akne ve sivilce lekeleri vardı düzenli olarak kullanıyorum çok memnun kaldım harika bir ürün
Cildimin bebek gibi olmasının sebebi vitayes akne karşıtı serumdur 3 aydır kullanıyorum çok memnunum
Ben kullanıyorum. Aynı şikayet bende de vardı. Kullanıma başladığımdan beri çok etkisini gördüm. Tavsiye ederim :)
Aknelerim için kullandım çok memnun kaldım yüzümde ki izler baya azaldı kesinlikle tavsiye ederim kurtarıcı bir ürün.
Bende yaklaşık bi ay önce arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım çok memnun kaldım kesinlikle aknelerimi yok etti ben tavsiye ederim
Ürün kullanıyorum akneye yatkın bır cildim var ınanılmaz güzel etki aldım. Ve düzenli kullanımda akne izlerini onardı
kız kardeşimin tavsiye üzerine almıştım düzenli kullanıyorum sivilce problemim yok oldu diyebilirim
Kesınlıkle cok memnun kaldım düzeni kullanımda tamamen etkılı bir serum cildi onarıyor sivilcelerden kurtarıyor
Ben bir aydır düzenli olarak kullanıyorum memnun kaldım canım yan etkisini görmedim sende bir dene istersen inşallah memnun kalırsın
Ben kullandım çok memnun kaldım gözle görünen değişim var yüzümde özel günlerde çıkan sivilcelerime iyi geldi tavsiye ederim
Bir süredir kullanıyorum gerçekten çok memnunum içerisinde çay ağacı yağı var ve bu yüzden çok etkili
Evet ben kullandım. Cildime çok iyi geldi. Bu markanın başka ürünlerini de kullanıyorum. Aknelerime çok iyi geldi. Tavsiye ederim.
Bu ürünü bayadır kullanıyorum sivilcem çıktığında bile anlık sürüyorum sivilcemi kurutuyor etkisi çok iyi
Aynı sorun bende de vardı düzenli kullanımda azalmalar başladı aknelerimde artık cildim daha sorunsuz kesinlikle kullanmalısınız
Ben evden hic eksik etmem. Akneye, yaraya, yaniga, kesige her seye iyi geliyor. Rahatlıkla ala bilirsiniz
Cildmde geçmyn akne ve sivilce izleri vardı düzenli kullanımda faydasını gördüm cildm capcanlı ve yumuşack oldu
Benimde cildim çok yağlı bu yuzden akne ve sivilceye meyilli sos onarici serumu arkadaşım tavsiye atmıştı aldım. ve kullandım çok memnunum
Ben kullandım ve memnun da kaldım. Yüzümdeki sivilce lekelerini azalttı cildime iyi geldi. Ben beğendim
Kullandım ve sivilcelerime çok iyi geldi sos jelinide denedim ve oda cildime çok iyi geldi Kızlar alıp deneyebilirsiniz