Cildimde dönem dönem akne ve sivilceler çıkıyor. Düzenli cilt bakımı yapamıyorum istikrarlı biri olmadığım için. Bu yüzden markanın sos onarıcı serum ürününü denemek istiyorum, çok fazla karşıma çıkıyor. Alıp kullanan oldu mu, memnun kaldınız mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende bazı dönemlerde çok fazla sivilce çıkıyor canım ben kullandım ve çok memnun kaldım özellikle ürünü kullanmayı bırakmazsan düzenli kullanırsan sivilce üzerinde baya etkisini görürsün şiddetle tavsiye ediyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Bende kullanıyorum harika bir ürün cildimin tamda ihtiyacı olan bakım
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzellikle regl dönemlerinde yakin aktif sivilcelerim yogunlasiyordu. Bir çok ürün denedim. Bunların içinde sivilce kurutucu yüz temizleme jelleri, serumlar, maskeler. Çoğundan memnun kalmamıştım. Vitayesin nemlendirici kremini kullanıyordum. Bir de serumuna şans vermek istedim. İyiki alıp denemişim. Cildimde özel gunlerimde çıkan aktif sivilcelerim artık çıkmıyor. Anında kurutuyor ve yenilerinin çıkmasını engelliyor. Tabiki sabah akşam düzenli kullanım çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle regl dönemlerimde fazla akne problemi yaşıyorum. Bu sebeple olmadan önce kullanmaya başlıyorum ve düzenli olarak devam ediyorum. Çok kısa sürede etkisini görüyorum. Aknelerim başlamadan gideriliyor ve oluşan aknelerimde sönüyor. Çok memnunum. Yağlı bir histe bırakmıyor. Yani cevabım, EVEEET! 🙏🏻🌸🤗
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası bende sivilce aknelerden dertli biri idim bir yerde gördüm bu ürünü denemek için aldım iyi ki almışım cildimde sivilceden eser kalmadı siyah noktalarda bile çok etkili bir ürün benim gözde ürünüm oldu 😘
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
204
Cevap
6Cevap
+1 yılBende stres yaptığım zamanlarda çok fazla sivilce çıkıyor bende düzenli bakım yapamıyorum ama sos kurtarıcım oldu hem sivilcelere iyi geliyor ve yeni sivilce çıkmasını önlüyor hem aknelere tahrişlere çok iyi geliyor daha fazla düşünmeden almalısın bence
10 YorumlaBende arkadaş tavsiyesi ile aldım yüzümde uzun süre rahatsız olduğum sivilce lekerimi gözle görülür derecede yok etti vitayes zaten sürekli duyduğum bir üründü arkadaşımın cildini de görünce hemen aldım düzenli kullanımda bir ay sonra daha da düzeleceğini düşünüyorum bence denemelisin
00 YorumlaDüzenli kullanımda sivilcelere düşman cildine dost olan bu ürünü bende ergen kızımda kullanıyoruz Yüzüm mercimek tarlası gibi iken iki ayda hem cildim düzeldi yüzüm parladı gözenekler sıkılaşıp küçüldü hemde yeni sivilce oluşumunu engelledi. Kızımda sadece yeni çıkan sivilcelerin kurutmak için kullanıyor. İç rahatlığıyla kullanabilirsin deneyen anne olarak tavsiye ederim.
00 YorumlaVitayes in onarıcı serumunu daha önce de almıştım yeniden aldım özellikle regl dönemlerinde çoğalıyor düzenli kullandığında çok güzel işe yarıyor ilk başladığı günlerde kullanmaya başlıyorum çok etkili.
Muhteşem bir ürün sivilceleri söndürüyor ve sivilcelerden ötürü kalan izlerin onarıyor. Artım kardeşimde kullanıyor00 YorumlaVitayesin ürünlerini kullanan biri olarak tavsiye ederim. Cildim karma ve cok faydasını gordum. Yesıl caylı yıkama jelini kullanarak başladım. Serumuda harika yüzümdeki kırmızı lekeler kaybolmaya başladı kısa süre içinde. Düzenli kullanıyorum şu an
00 YorumlaAynı şekilde bende hiç düzenli bakım yapamıyorum. Ben iki aydır kullanıyorum ama sürekli değil dediğim gibi düzenli bakım yapamadığımdan 2 günde bir 3 günde bir falan bu ürünle tanıştım o kadar faydalı ki tek sivilce akne dışında cildi de besliyor dene asla bir şey kaybetmezsin.
00 Yorumla
+1 yılBen çok memnunum akne ve siyah nokta için kullanıyorum yüzüme çok iyi geldi hem aknelerimi giderdi hemde yeni akneler çıkmıyor artık birde yüzümü yumuşattı bebek gibi yaptı tereddüt etmeden almalısın bence
10 Yorumla
+1 yılBen şu an onu kullanıyorum , sivilce çıkar çıkmaz uyguluyorum ertesi güne kurumuş oluyor , ayrıca iz bırakmadan tertemiz yapıyor. Favori ürünüm diyebilirim bence tereddüt etmeden almalısın nemlendirmeside çok iyi
10 YorumlaBen kullanıyorum çokta memnunum zaten kendini kanıtlamış bir marka vitayes hiç tereddüt edmeden almıştım akne karşıtı onarıcı serumu yanilmamisim da serumun etkisi bir hafta için de kendini gösteriyor.
20 Yorumla
+1 yılKısa bir süre önce arkadaşımın tavsiyesi ile almıştım gerçekten çok memnun kaldığım bir ürün oldu çünkü cildimdeki sivilceleri çok güzel bir şekilde kuruttu eğer düzenli bir şekilde kullanırsan gerçekten faydasını çok güzel göreceksin
00 Yorumla
+1 yılCildim yağlı olduğu için yüzüm de çok akne sivilce vardı bu ürünü kullandıktan sonra cildin tertemiz oldu ve yeni oluşumları da engelliyor harika bir ürün tavsiye ederim ben kullanmaya devam ediyorum☺️
00 YorumlaYaklaşık iki aydır düzenli kullaniyorum. Aktif sivilcelerim fazlaydı. Kurumlarına yardımcı oldu. Kururken iz birakmadi. Ayrıca yeni sivilcelerimde artık çıkmıyor. Bu zamana kadar çok marka denedim ama Vitayes bence en iyisi
00 Yorumla
+1 yılBen kullanıyorum cildim aşırı hassas ve yağlı bir yapıya sahip hangi ürünü kullandıysam başarılı olamadım aknelerde kurtulamamıştım şimdi nerdeyse aknelerde ve sivilcelerden eser kalmadı rahatlıkla kullanabileceğiniz bir urun
00 YorumlaBen bu kadar kurtarıcı ve minimal bi sos onarıcı görmedim arkadasım hediye etmişti cildimin kusurlarına takık biri olduğum için hızlı iyileşmesini bekliyorum cildimiin, bence alın ve cebinizde bile taşıyın o derece güzeldi
00 Yorumla
+1 yılBu serumu bir süredir kullanıyorum ve etkilerinden çok memnun kaldım. Sivilce ve gözenek oluşumunu önlüyor ve cildin sebum dengesini sağlıyor. Akneye meyilli ciltlerin mutlaka kullanmasını tavsiye ederim.
00 YorumlaVitayesin bir çok ürünü kullandım. Gerçekten içerik kuvvetli bir marka akne serumunu da şiddetle tavsiye ederim benim aknelerimi sivilcelerimi en hızlı şekilde kurutan marka diyebilirim cildim şu an bebek gibi vitayes sayesinde
11 Yorumla
+1 yılAknelerim için kullanmaya başladım. Düzenli kullanıyorum ben, önceden akneden aynada kendime bakamazdım şimdi etkisini çokça görüyorum. Gözle görüşür bir azalma söz konusu. Cildimi temizledi ve iz bırakmadı çok memnunum ben stokluyorum üründen
10 Yorumla
+1 yılKullandım ve çok memnun kaldım aknelerim kısa sürede kayboldu cildimde iz kalmadan tertemiz yaptı tekrardan da eskisi gibi oluşmuyor memnun kaldım tavsiye ederim
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten faydalı mı
+1 yılyaklaşık 2 ay aknelerim için kullandım. şu an kullanmıyorum ama çok etkili bir üründü. Arada annem çıktığı zamanlar kullanıyorum. Düzenli ve doğru şekilde kullanılmalı
00 YorumlaMarka güzel. Başka ürünlerini ben beğenerek kullanıyordum zaten. Oğlum için aldık kullanıyor çok memnun. Sivilceleri azaldı lekeler hafifledi. Deneyin derim...
00 Yorumla
+1 yılHamilelik ve lohusalık döneminde cildim çok etkilendi. Sivilcilenme ve akne oluşumu çok fazla arttı. Doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine alıp kullanmaya başladım çok etkili bir ürün
00 Yorumla
+1 yılBenimde problemli bir cilt tipim var bir çok ürün denedim fayda görmedim taki yorumlara bakarak bu ürünü kullanmaya başlayana çok memnunum kaldım
00 YorumlaBende denemek istiyorum cildimde çok sıkıntı var deneyen arkadaşlar bana da yazabilir mi acaba? Vitayes ismini çok duydum baya memnun olanlar var bende merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılBazı dönemler cildimde aşırı derecede sivilce oluyor cildim bozuluyor o zaman kullanıyorum aksamdan sürdüğüm de sabah bisey kalmıyor kesinlikle denemelisin faydasını görmemen imkansız çok memnunum ben
00 YorumlaMutlaka denemelisiniz ben de kullanıyorum yollardır aknelerle savaşmaktayım kullanmadıgım ürün kalmadı diyebilirim kısa sürede bu kadar mı etkili olur dedirtti diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılBu ürünü tanıdığımdan beri favorim oldu benim gerçekten dönem dönem bitmeyen o kocaman sivilceler çok canımı sıkıyordu ama şimdi çok daha iyi bence mutlaka denemelisiniz
00 Yorumla
+1 yıldüzenli kullanımda çok etkili bir ürün, zararını hiç görmedim aksine çok faydalı ve etkili. kullanmak isteyen herkese tavsiye ederim. vitayes ürünlerinin hepsi çok kaliteli ve etkili
00 Yorumla
+1 yılaknelerim korkulu rüyamdı, cildim hamilelik döneminde mahvoldu. tavsiyeler üzerine bu ürünü kullanmaya başladım. kısa sürede yaklaşık 1 ay da toparladı yüzüm, çok memnun kaldım
00 YorumlaBen uzun zamandır kullanıyorum kullanımı pratik olduğundan sürekli çantam taşıyorum. Sivilce ya da uçuk çıkacağını hissettiğim anda sürüyorum hemen kurutuyor.
00 Yorumla
+1 yılMutlaka kullanın çünkü sivilceleriniz kuruyacak akne oluşumunu önlemiş olacaksınız, cildinize verdiği nem ile de onarım sağlayacak, uzun zamandır tek favorim benim
00 Yorumla
+1 yılBende dönem dönem çok fazla yaşıyorum akne ve sivilce sorunu, sos onarıcı serum oldukça iyi geldi, kurutuyor sivilceleri ve akne oluşumunun önüne geçiyor kesinlikle kullanın
00 YorumlaMuhteşem bir ürün sivilceleri söndürüyor ve sivilcelerden ötürü kalan izlerin onarıyor. Cildi daha temız yapıyor. Düzenli kullanımda akne oluşmuyor
00 YorumlaÇok sevdiğim için bir marka. Bu ürün sayesinde de düzenli kullanarak cildimdeki aknelerden arindim diyebilirim çok memnunum düşünmeden kullanabilirsiniz
00 YorumlaBen kullanıyorum çok güzel bir ürün akneleri anında söndürüyor düzenli olarak kullanımda etkisini görürsün tavsiye ederim sivilce problemi olan herkese çok güzel bir ürün çok memnun kaldım
00 Yorumla
+1 yılBen kullandım ilk haftadan olan aknelerim söndü her akşam makyajım olsa a olmasa da yüzümü vitayes ile yıkıyorum yeni sivilce de olmadı ben çok memnunum
00 Yorumla
+1 yılCildim yağlı ve sivilceye çok yatkın elim durmuyor sürekli oynuyorum leke kalıyor sos serum sayesinde sivilcelerim kuruyor ve lekelenmeyi önlüyor çay ağacı içerikli olması çok güzel bayıldım
00 Yorumla
+1 yılBen aldım canım hem yağlı hem sivilceli cildim var bir süredir kullanıyorum azalma oldu sivilcelerimde ama tabi böyle şeyler kişiye göre değişkenlik gösterir bilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAynı sorunlari bende yaşiyordum taki bu ürünü alıp kullanana kadar bence fazlasıyla iyi kesinlikle kullanmalısın en hassas ciltlerde bile çok etkili sonuç gösterebilecek bir ürün denemelisinizz
00 YorumlaBu ürünü düzenli kullanıyorum, yüzümde sivilce özellikle çıkacağı zaman önlüyor. Çıkan sivilce de ise inanılmaz etkili. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
00 YorumlaBen bu sene kullanmaya başladım ilk zamanlar düzenli olmadığı için tam anlayamadım bende sonra rutine koyunca cildimde akneden eser kalmadı şimdi indirim zamanlari stokluyorum
00 Yorumla
+1 yılakne sivilce için almıştım anında etkisini gördüm cildim tertemiz yumuşacık bebek gibi oldu çok memnun kaldım bu kadar etki edeceğini beklememistim tekrar sipariş verdim
00 YorumlaEvet ben alırken tereddüt ettim spordan sonra yüzümde bi anda akneler çıktı benim de defalarca karşıma çıktı direk buraya baktım aldım ve kesinlikle size de tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılValla benim yüzüme çok iyi geldi yüzüm akne ve sivilce ile doluydu düzenli olarak kullandım şimdi yüzümde akne ve sivilceden eser yok çok memnun kaldım.
00 YorumlaSivilcelerim ergenlikten döneminde başlamakla beraber sonrasında devam etti ne denediysem faydasını görmedim ama sordğunuz ürün gerçekten tam derda deva desem olacak çok beğendim
00 Yorumla
+1 yılEvet vitayes geceten çok kaliteli bı urun benim ciddi anlamda clakne ve sivilcelerim vardı bu ürünleri düzenli kullandım ve çok memnun kaldım özellikle sos çok iyi sivilceleri kurutuyor
00 YorumlaÖzellikle bazı dönemlerde daha çok sivilce çıkıyor o zaman genelde kullanıyorum etkili oluyor. Bu üründen memnun kaldığım için Vitayesin başka ürünlerinide aldım
00 YorumlaÇok etkili bir Ürün markaya güvendiğim için
almıştım kısa sürede çok güzel fayda gördüm
cildime çok iyi geldi kesinlikle düzenli
kullanmaya devam edicem
00 Yorumla
+1 yılEvet bende sık sık bu ürünle karşılaşıyordum denemek için aldım ve bir süredir kullanıyorum düzenli kullanımda gözle görülür bir şekilde etki sağladı severek kullanıyorum
00 YorumlaÖzellikle pms dönemlerinde daha çok sivilcelenmeler oluyordu ama vitayes kullanmaya başladıktan sonra bu durumu yaşamadım önemli olan düzenli ve temiz cilde kullanmak
00 YorumlaArkadaşimin tavsiyesiyesi üzerine aldım iyi ki almışım cildime çok yaradı akne ve kuruluk oluşuyordu hem nemlendirdi hemde cildimi yumasacik yaptı iyi ki almışım.
00 YorumlaDüzenli olarak bende hiçbir ürünü tam kullanamıyorum ama bu ürünü kullanmaya başladım farklı hissettim ve düzenli olarak kullanıyorum çok memnun kaldım
00 YorumlaÇok memnun kaldığım bir ürün dönemsel akne sorunu yaşayan biri olarak çok sevdiğim bir ürün cildime çok iyi geldi onarıcı etkisi çok iyi tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılVitayes akne serumunu kullandım. Aknelerim neredeyse tamamen yok oldu. Hala da bazı dönemlerimde akne çıktığı zaman kullanıyorum ve geçiyor. Oldukça etkili bir ürün
00 Yorumla
+1 yılBen kullandım, kullanmaya devam ediyorum. Aknelerime çok iyi geldi. Akne oluşumunu engelledi. Varolan aknelerim söndü, lekeleri de kalmadı. Ben çok memnunum
00 YorumlaBen yıllardır akne lekesi ve akne ile mücadele ediyorum arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım çok memnun kaldım cildimdeki yağlanma bile ortadan kayboldu tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılBenim düzenli olarak kullandığım tek serum diyebilirim, cildimde bulunan akneleri leke bırakmadan temizledi ayrıca sos jelinide tavsiye ederim onun etkisi mükemmel
00 Yorumla
+1 yılDönemsel olarak akne sorunu yaşardım. Vitayes akne serumundan sonra bunun çok büyük bir sorun olmadığını anladım. Düzenli kullanımda kusurlu ve sivilceli görünümden kurtulabilirsiniz.
00 YorumlaBen kullanıyorum 🙋🏼♀️ kısa sürede aknelerim iz ve leke kalmadan kayboldu. Sos jeli de mükemmel etkili daha önce denemediysen onu da mutlaka dene 🤌🏻
00 Yorumla
+1 yılErgenlik döneminde çıkmayan sivilcelerim bu aralar fazlalaştı. Şimdi tek kurtarıcım bu serum. Düzenli olarak kullanımda etkisini gördüm. Aktif sivilcelerimi söndürdü
00 Yorumla
+1 yılRegl döneminde oluşan sivilcelerimden bı türlü kurtulamiyordum tavsiye üzerine son olarak bunu denemeye karar verdim ve
Sonuç mükemmel👍👍
00 Yorumla- Devamını Gör (150)
Devamını Gör(195)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı