Gözlerimin altı mor ve rakun gibi duruyorum. Slzce hangisi daha etkilidir?
Göz altı kremi (öneri lütfen)
Loreal Revival Hyralonik Asit
Sıcak su kompresi
Soğuk su kompresi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gözlerimin altı mor ve rakun gibi duruyorum. Slzce hangisi daha etkilidir?
L'oreal o serisi gerçekten başarılı ben kullanmıştım. Ginseng serumları var yüzüne sürerken göz altına geçebilirsin.
Maruderm, skinmaster ginseng serum uygun fiyatlı hem yüzdeki rengi çok güzel eşitliyor ve göz altına da iyi geliyor.
Biraz daha üst segment olan I'm from ginseng serum var bu marka epey başarılı. Biraz pahalı olsa da o fiyata değer.
Selaam canlar :))
Ben de göz altı morluklarından muzdarip biri olarak uzun süredir farklı ürünler denedim. Ama L'Oréal Revitalift Hyaluronik Asit serumu kullanmaya başladığımdan beri farkı gerçekten hissettim. 💫 Bu serumun nemlendirici etkisi, cildimi daha aydınlık ve dinlenmiş gösterdi. Göz altı morluklarımın görünümü azalınca, kendimi daha iyi hissettim. Eğer sen de bu problemle başa çıkmak istiyorsan, kesinlikle bu ürüne bir şans vermeni öneririm. 🌟
Göz altı morluklarına iyi gelen birçok farklı yöntem ve ürün var. Yeterli uyku almak, bol su içmek, dengeli beslenmek ve stresten uzak durmak, göz altı morluklarını azaltmaya yarar. Serin kompres uygulamak ve uygun nemlendiriciler kullanmak da etkili sonuçlar verir. Tabii ki cilt tipine ve ihtiyaçlarına uygun ürünler seçmek de çok önemli. İşte tam da bu noktada L'Oréal Revitalift Hyaluronik Asit Serum devreye giriyor. 🤩

L'Oréal Revitalift Hyaluronik Asit Serum, göz altı morlukları için etkili bir çözüm. 💧 Hyaluronik asit, cildin nemini artırarak daha dolgun ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Bu da göz altı morluklarının ve ince çizgilerin görünümünü azaltıyor. Serumun düzenli kullanımı ile cildin daha aydınlık ve genç görünmesi sağlanabilir. Benim deneyimime göre bu serum gerçekten etkili ve kullanımı da oldukça kolay. 😊

L'Oréal Revitalift Hyaluronik Asit serumu kullanmak oldukça basit. Temizlenmiş ve toniklenmiş cildine, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez, birkaç damla serumu nazikçe masaj yaparak uygulayabilirsin. Serumu göz çevresine dikkatlice yayarak, hafifçe parmak uçlarınla masaj yapman, ürünün etkisini artıracaktır. Serumun ardından nemlendiricini sürerek bakım rutinini tamamlayabilirsin. ✨

Evet göz altı morlukları için L'Oréal Revitalift Hyaluronik Asit serumu kesinlikle öneririm! 👌 Bu ürünün hyaluronik asit içeriği, cildin nem dengesini sağlayarak, göz altı bölgesinin daha canlı ve aydınlık görünmesini sağlıyor. Benim morluklarımın görünümünde gerçekten belirgin bir azalma sağladı ve cildimi daha sağlıklı hissettim. Eğer sen de göz altı morluklarından şikayetçiysen, bu seruma bir şans verebilirsin. 🥰
Göz altı ışık dolgusu, kullanılan hyaluronik asit ile kaybedilen nemi, dolgunluğu geri getirme ve koyu halkaların görünümünü azaltmayı sağlar. Göz altındaki koyu halkaların tedavi edilmesi yorgun, yaşlı ve mutsuz görüntüyü değiştirerek daha mutlu ve genç bir ifade verir.
Cevap
1Cevap
Göz altı kremi kullanabilirsin ya da soğuk kompres uygulayabilirsin
Loreal Revitalift Hyralonik Asit serum kullanıyorum memnunum
Bunlari denemeden önce doktora görün derim ben. Böbrekler iyi çalışmıyosa göz alti morarir.
The püresi kafein serumu
Hiç kullanmadım
Soğuk su kompresi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?