Yüzüm çok kuru nemlendirici ne önerirsiniz bi de hyaluranik asit kullanmalı mıyım genç yaşta da çok kimyasal kullanmak istemiyorum ama böyle de rahatsız oluyorum artık. Yüzüm kendiliğinden parlamasını istiyorum
3 ay
Yüzüm çok kuru nemlendirici ne önerirsiniz bi de hyaluranik asit kullanmalı mıyım genç yaşta da çok kimyasal kullanmak istemiyorum ama böyle de rahatsız oluyorum artık. Yüzüm kendiliğinden parlamasını istiyorum
Cildin çok kuruysa ağır ve karmaşık ürünlere gerek yok nazik, parfümsüz bir nemlendirici düzenli kullanman yeterli olur. Hyaluronik asit ise korkulacak bir içerik değildir, ciltte doğal olarak bulunan ve sadece nem tutmaya yardımcı olan bir maddedir, bu yüzden genç yaşta da rahatlıkla kullanabilirsin. En iyi etki için hyaluronik asidi nemli cilde uygulayıp üzerine nemlendirici sürersen cildin daha dolgun ve sağlıklı görünür. Düzenli bakım yaparsan zamanla cildin kendi doğal parlaklığını geri kazanır
Lorealin hyaluronik asidini alicaktim parfumlu ama bi sey olur mu başka önerdiğiniz var mi
Güzel kız, cildin için dertlenmen çok normal, merak etme çözümsüz değil 💧✨
Genç yaşta hyaluronik asit kullanmanda sakınca yok, zaten cildimizde doğal olarak var. İçeriği sade, parfümsüz bir “hyaluronik asit serumu” ve üstüne “kuru ciltler için yoğun nemlendirici krem” kullanman yeterli.
Sabah–akşam nazik bir jel temizleyici, ardından serum, sonra nemlendirici uygula. Bol su iç, çok sıcak suyla yüzünü yıkama, haftada 1–2 nem maskesi yap. Düzenli uygularsan o doğal parlama var ya, mis gibi geri gelir ✨🌸💆♀️
Cevap
2Cevap
Benim cildim de cok kuru bunları düzenli her akşam uygula farkı görursun
YYüzüne pleeng yap
C vitamini serum kullan the purest önerıırım
Neutrogena kolejenli nemlendirici krem sabah nemli bi ciltle uyanıyosun göz altlarında kuruysa neutrogena göz altı kremi mük
Cerave kullandınız mı ceravenin nemlendiricisini alicaktim bi de c vitamini dusundum ama ona şu an başlamayı dusunmuyorum
Hayır canım kullanmadım benım kullandıgım ürünler su bazlı ciltte ağırlık yapmıyo ceraveyi bilmiyorum ama C vitaminıne mutlaka başla
Sağlıkçı olarak bence bu hassas bir konu çok dikkatli olmak gerekli
Ne yapmalıyım yani
Müsait misin gxln ckm ekr misin
Kullanma
Neden
Kimyasal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?