Yüzüm çok kuru nemlendirici ne önerirsiniz bi de hyaluranik asit kullanmalı mıyım genç yaşta da çok kimyasal kullanmak istemiyorum ama böyle de rahatsız oluyorum artık. Yüzüm kendiliğinden parlamasını istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayCildin çok kuruysa ağır ve karmaşık ürünlere gerek yok nazik, parfümsüz bir nemlendirici düzenli kullanman yeterli olur. Hyaluronik asit ise korkulacak bir içerik değildir, ciltte doğal olarak bulunan ve sadece nem tutmaya yardımcı olan bir maddedir, bu yüzden genç yaşta da rahatlıkla kullanabilirsin. En iyi etki için hyaluronik asidi nemli cilde uygulayıp üzerine nemlendirici sürersen cildin daha dolgun ve sağlıklı görünür. Düzenli bakım yaparsan zamanla cildin kendi doğal parlaklığını geri kazanır
01 Yorumla
Soran4 ayLorealin hyaluronik asidini alicaktim parfumlu ama bi sey olur mu başka önerdiğiniz var mi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorGüzel kız, cildin için dertlenmen çok normal, merak etme çözümsüz değil 💧✨
Genç yaşta hyaluronik asit kullanmanda sakınca yok, zaten cildimizde doğal olarak var. İçeriği sade, parfümsüz bir “hyaluronik asit serumu” ve üstüne “kuru ciltler için yoğun nemlendirici krem” kullanman yeterli.
Sabah–akşam nazik bir jel temizleyici, ardından serum, sonra nemlendirici uygula. Bol su iç, çok sıcak suyla yüzünü yıkama, haftada 1–2 nem maskesi yap. Düzenli uygularsan o doğal parlama var ya, mis gibi geri gelir ✨🌸💆♀️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
u 18 güNemlendirici olarak cerave tercih edebilirsin kaliteli bir krem arıyorum diyorsan.
00 Yorumla
4 ayBenim cildim de cok kuru bunları düzenli her akşam uygula farkı görursun
YYüzüne pleeng yap
C vitamini serum kullan the purest önerıırım
Neutrogena kolejenli nemlendirici krem sabah nemli bi ciltle uyanıyosun göz altlarında kuruysa neutrogena göz altı kremi mük02 Yorumla
Soran4 ayCerave kullandınız mı ceravenin nemlendiricisini alicaktim bi de c vitamini dusundum ama ona şu an başlamayı dusunmuyorum
- 4 ay
Hayır canım kullanmadım benım kullandıgım ürünler su bazlı ciltte ağırlık yapmıyo ceraveyi bilmiyorum ama C vitaminıne mutlaka başla
Gizli Üye(18-24)4 aySağlıkçı olarak bence bu hassas bir konu çok dikkatli olmak gerekli
02 Yorumla
Soran4 ayNe yapmalıyım yani
Cevap sahibi4 ayMüsait misin gxln ckm ekr misin
4 ayKullanma
02 Yorumla
Soran4 ayNeden
- 4 ay
Kimyasal
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi